Találatok a következő kifejezésre: Nekem június jött (5 db)

Szerinted beléd látunk?? Majd a teszt megmondja esély meg van rá!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszi!
Lehetsz terhes! De még korai jósolgatni! Más tünteted nincs? Mellfeszulés??

Nekem június 4-én jött meg és 8-ig tartott a menstruációm. Lefeküdtem a barátommal 12-én és nem védekeztünk. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A menstruáció elõtt 4-5 napal nem esik a nõ teherben de amint a menstruáció vége van már a nõ termékeny és lehetséges a terhesség. Szerintem ha ilyen fordul elõ fordulj nõgyógyászhoz és õ tud remek esemény utáni tablettát kiírni ami megakadájozza a terhességet, de ezek 72 órán belül adnak védetséget minél hamarabb annál kisebb a terhesség valószinûsége.

A menstruáció elõtt 4-5 napal nem esik a nõ teherben de amint a menstruáció vége van már a nõ termékeny és lehetséges a terhesség. Szerintem ha ilyen fordul elõ fordulj nõgyógyászhoz és õ tud remek esemény utáni tablettát kiírni ami megakadájozza a terhességet, de ezek 72 órán belül adnak védetséget minél hamarabb annál kisebb a terhesség valószinûsége.
én úgy olvastam 1 szakoldalon hogy a menszesz elõtti 5 és a menszesz utáni 7 nap az amikor kevesebb a teherbe esés veszélye.
lehetsz is meg nem is. elvileg barmikor lehetseges, az igaz hogy mensi elott es utan nem veszelyes, de sose tudhatja vki elore, lehet h. mas igen, te nem.szerintem az esely mindig ott van

Barátnõmnek június ötödikén jött meg. Szerintetek most hétvégén még nem lesz meg neki? Tervezem, hogy meglepem azzal, hogy pénteken beállítok hozzá, hogy szedelõzködjön, megyünk a hétvégére Balatonra.

Még egy kérdés: mit gondoltok, jövõ csütörtökön, azaz 3. -án elképzelhetõ, hogy még-már nem lesz meg neki? Ehhez teljesen analfabéta vagyok.

Legjobb válasz: Az a baj, hogy ez egyéni... A nagy többségnek 27-29 naponként jön meg, ha neki is, akkor másodika-negyedike környékén várja a következõt... De van, akinek ennél gyakrabban, van, akinek ritkábban jelentkezik...

Az a baj, hogy ez egyéni... A nagy többségnek 27-29 naponként jön meg, ha neki is, akkor másodika-negyedike környékén várja a következõt... De van, akinek ennél gyakrabban, van, akinek ritkábban jelentkezik...
"Tervezem, hogy meglepem azzal, hogy pénteken beállítok hozzá, hogy szedelõzködjön, megyünk a hétvégére Balatonra." Ezt csak akkor csináld, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy ez oké a barátnõdnek. Mondjuk ha nem tudod, hány napos a ciklusa, akkor valószínûleg még nem ismered eléggé ehhez. Engem személy szerint nem hogy meglepne, ha a párom így beállítana, hanem konkrétan felháborítana.

Barátnõmnek szépen beállt 34 napos ciklusai voltak, de május 28-án sajnos kiszakadt és még aznap vett be 72órás tablettát. A következõ 2 héttel korábban június 4-én jött meg kevesebb vérzéssel. Mikor kellene megjönnie a következõnek?

Legjobb válasz: Ezt csak a menstruáció manó tudja :) Most komolyan: senki se fogja tudni, a 72 órás hatalmas hormon, simán felboríthatja, de lehet, hogy simán megjön.

Ezt csak a menstruáció manó tudja :) Most komolyan: senki se fogja tudni, a 72 órás hatalmas hormon, simán felboríthatja, de lehet, hogy simán megjön.
A kérdező hozzászólása: és mivel nyugtassam meg a barátnõmet, hogy nincs ok aggodalomra?
Vegyél terhességi tesztet. Ha negetív, akkor megnyugodhattok.

Mi lehet ez? Június 8-án jött meg utoljára, nagyon gyenge volt és alig tartott 5-6 napig, holott nekem mindig erős szokott lenni és minimum egy hétig eltart. Ebbe bele is törődtem, de ma megint megjött.

Már 7 éve menstruálok, de ilyen maximum a legelején történt. Ráadásul mostanában folyamatosan éhes vagyok, és minden percben csak eszek. Nagyon megijedtem, nem tudom mire vélni. Szerintetek? (Sz?z vagyok)

Legjobb válasz: Nem tudom, és más sem fogja tudni, aki azt állítja, hogy igen, az hazudik, mert senki nem lát beléd. Ha már 7 éve megjött, legalább 18-20 éves lehetsz, és ezzel illik elmenni nõgyógyászhoz. Ha nem kérdezné meg, feltétlenül szólj, hogy szûz vagy.

Nem tudom, és más sem fogja tudni, aki azt állítja, hogy igen, az hazudik, mert senki nem lát beléd. Ha már 7 éve megjött, legalább 18-20 éves lehetsz, és ezzel illik elmenni nõgyógyászhoz. Ha nem kérdezné meg, feltétlenül szólj, hogy szûz vagy.
Na akkor valakinek jól meg kell hogy basszon hogy helyre gyere :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!