Találatok a következő kifejezésre: Nekem hátrahajló méhem, és (3 db)

Hátrahajló méh és spirál? Neked van? Ugy tudom fokozott a méhfal átszurása!

Legjobb válasz: Nekem 2 éve van fent,nagyon hátrahajló a méhem ,de senni gond vele....

Nekem 2 éve van fent, nagyon hátrahajló a méhem , de senni gond vele....
Második spirálom van, hátrahajló a méhem, semmilyen panaszt nem okoz.
Nekem is hátrahajló méhem van, spirálom is volt 2 évig, de egyáltalán semmi panaszom nem volt. Most szeretnék megint felrakatni.

Akinek hátrahajló a méhe, befordult a babája? Nekem olyan a méhem és csak azon gondolkozom, lehet-e attól, hogy nem akarnak befordulni a gyerekeim.

A lányom is összevissza forgott még a terhesség végefelé is, volt fejvég? is, de haránntal született, most ugyanez van a kistesóval, mindegyik vizsgálaton másképp fekszik. Tegnap mondta a doki, hogy ez pl. a méh formája miatt is lehet, csak akkor elfelejtettem kérdezni, hogy a haátrahajló méht?l lehet-e, bár tudom, hogy alakul az alakja terhesség alatt.

Legjobb válasz: Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!

Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!
Nekem is a méhen hátrahajló. befordult nálam is a lányom, mondjuk elég késõn, de maradt fejvégû.
A hátrahajló méh terhesség alatt, a súly miatt, ha jól tudom visszaáll a norm. helyzetbe.Folyamatosan, ahogy kerekedsz. Nekem ezt mondta a dokim! Nekem is hátrahajló, befordult a fiam, most a második babámnál még nem, de még van idõ!:) 30 hkm
Nekem is be volt fordulva viszont a sógornõmnek nem fordult be pedig nem hátrahajló. :O
Hátrahajló a méhem, mindkét gyermekem faros volt végig. Hogy ettõl-e, nem tudom.
Nekem is hátrahajló a méhem, de a kislányom befordult és normál úton született. Erre azt is mondták, hogy nehezebb a teherbeesés, hát nekem egy alkalom után sikerült. :)
Nekem azt mondta a doki, hogy a hatrahajlo mer normal allapotba kerul terhesseg alatt viszonylag hamar a novekedes miatt, kb a 12. hetig. Es ezutan mar ugy mukodik mint egy alapban nem hatrahajlo meh.

Nekem hátrahajló a méhem, és babát szeretnénk. Ilyen esetben milyen póz ehhez a legideálisabb?

Legjobb válasz: Szia! Misszionárius,és utána csinálj gyertyaállást,hogy tuti célt érjenek. Egyébként,a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt,hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze,akkor is így ahogy leírtam,de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt,akit most várunk,õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!

Szia! Misszionárius, és utána csinálj gyertyaállást, hogy tuti célt érjenek. Egyébként, a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt, hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze, akkor is így ahogy leírtam, de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt, akit most várunk, õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!
Szia! Szerintem az, hogy milyen pózban KELL csinálni az hülyeség! Nem ezen fog múlni. nekem is hátrahajló a méhem és eszembe sem jutott pózolgatni. Nem is kellett, elsõre összejött a baba. Szerintem az a legfontosabb, hogy nyugodt környezet legyen, nem izgulni és ahogy jól esik. Sokan mondják azt is hogy az ember ne menjen el rögtön utána fürdeni mert..... ezt is hülyeségnak tartom. De ez mind csak az én véleményem. Üdv: 20 hetes kismama
Nekem is hátrahajló a méhem, olyannyira, hogy 7 hetesen nem látta az orvos az UH-on, majd 9 hetesen tudta megállapítani 100%-ra a terhességet. Viszont nekünk egybõl sikerült, elsõ próbálkozásra, normál pózban, nõ alul, férfi felül.
Én nem tartom hülyeségnek egyiket sem.Az miért baj, hogy rásegítünk a spermáknak, hogy könnyebben célhoz jussanak?Mi van ha a ffi spermái nem 100%-osak, +neked hátrahajló méhed van, és már elég is ahhoz, hogy nehezebben sikerüljön.Az inszemináció pont ezen segíthet.Ott is közvetlenül a méhbe fecskendezik a spermát, és utána 20 percig feküdni kell az asztalon.Nem véletlenül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!