Találatok a következő kifejezésre: Nekem hátrahajló méhem, (6 db)

Hugomékkal egyidőben próbálkozunk. Neki hátrahajló méhe van. Jelenthet ez hártányt a számukra?

olyan jó lenne együtt babásodni:-)

Legjobb válasz: Mi másfél évet próbálkoztunk mire teherbe estem. normál éhem van. Barátnöm utánnem 8 héttel esett teherbe, neki hátrahajló méha van. Nekik becsúszott baba, vagy is egyáltalán nem tervezték, és védekeztek is. Szóval ilyen szempontból semmit nem jelent. Viszont átlagban a hátra hajló méheseknek nehezebben jut a sperma a petevezetékbe, de ha a sperma jó minöségü és fürge akkor ök elöbb teherbe eshetnek mint ti.

Mi másfél évet próbálkoztunk mire teherbe estem. normál éhem van. Barátnöm utánnem 8 héttel esett teherbe, neki hátrahajló méha van. Nekik becsúszott baba, vagy is egyáltalán nem tervezték, és védekeztek is. Szóval ilyen szempontból semmit nem jelent. Viszont átlagban a hátra hajló méheseknek nehezebben jut a sperma a petevezetékbe, de ha a sperma jó minöségü és fürge akkor ök elöbb teherbe eshetnek mint ti.
nem jelenthet, Nekem is hátrahajló méhem van, mindkét alkalommal nagyon könnyen estem teherbe.Ezt érdemes elolvasnod: http://www.babazo.hu/szakertok/20070226egymehrendellenesegro..
A kérdező hozzászólása: huh! köszi!! gyorsan el is küldtem neki ezt a linket :-) lassan 1 éve próbálkoznak..most kezdték a kivizsgálásokat nálunk..párja spermáiról még nem tudni semmit, elõbb a hugit vizsgálják. mi március óta próbálkozunk..májusban sikerült is, de sajnos juniusban elment..most újra próbálkozunk júli óta.. jó lenne együtt szülni..úgy szorítok nekik! :-)
utolsó vagyok, mindekettõtöknek mielõbb babásodást kívánok, és jó egészséget! 29 hetes kismama, 2 éves kisfiú anyukája
hm nem tudom. nekem elég neves nõgyógyászom van, itt a környékünkün, nekem õ mondta, hogy meglazultak a a méhet tartó szalagok ezért esett hátra a méhem, valószínû a korábbi kézilabdázás miatt. így nehezebben eshetek majd teherbe, de nem kizáró ok. tehát nem tudom, minden orvos mást mond... majd beigazolódik mikor teherbe estek mindketten sok sikert
A kérdező hozzászólása: Hát az õ nevében is mondom, hogy köszönjük!! fel is hívtam, h olvassa el a cikket..jobb is lett a kedve!!:-) nagyon remélem, h nekem sikerült ebben a hónapban..

Hátrahajló méh és spirál? Neked van? Ugy tudom fokozott a méhfal átszurása!

Legjobb válasz: Nekem 2 éve van fent,nagyon hátrahajló a méhem ,de senni gond vele....

Nekem 2 éve van fent, nagyon hátrahajló a méhem , de senni gond vele....
Második spirálom van, hátrahajló a méhem, semmilyen panaszt nem okoz.
Nekem is hátrahajló méhem van, spirálom is volt 2 évig, de egyáltalán semmi panaszom nem volt. Most szeretnék megint felrakatni.

Nekem hátrahajló a méhem, és babát szeretnénk. Ilyen esetben milyen póz ehhez a legideálisabb?

Legjobb válasz: Szia! Misszionárius,és utána csinálj gyertyaállást,hogy tuti célt érjenek. Egyébként,a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt,hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze,akkor is így ahogy leírtam,de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt,akit most várunk,õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!

Szia! Misszionárius, és utána csinálj gyertyaállást, hogy tuti célt érjenek. Egyébként, a hátrahajló méh nem jelenti mindig azt, hogy nehéz lenne a teherbeesés. Nálam a fiam nehezen jött össze, akkor is így ahogy leírtam, de a 2 lánykámhoz nem kellett semmilyen praktika. Sõt, akit most várunk, õ az elsõ próbálkozásra sikeredett:-)) Sok sikert hozzá nektek!
Szia! Szerintem az, hogy milyen pózban KELL csinálni az hülyeség! Nem ezen fog múlni. nekem is hátrahajló a méhem és eszembe sem jutott pózolgatni. Nem is kellett, elsõre összejött a baba. Szerintem az a legfontosabb, hogy nyugodt környezet legyen, nem izgulni és ahogy jól esik. Sokan mondják azt is hogy az ember ne menjen el rögtön utána fürdeni mert..... ezt is hülyeségnak tartom. De ez mind csak az én véleményem. Üdv: 20 hetes kismama
Nekem is hátrahajló a méhem, olyannyira, hogy 7 hetesen nem látta az orvos az UH-on, majd 9 hetesen tudta megállapítani 100%-ra a terhességet. Viszont nekünk egybõl sikerült, elsõ próbálkozásra, normál pózban, nõ alul, férfi felül.
Én nem tartom hülyeségnek egyiket sem.Az miért baj, hogy rásegítünk a spermáknak, hogy könnyebben célhoz jussanak?Mi van ha a ffi spermái nem 100%-osak, +neked hátrahajló méhed van, és már elég is ahhoz, hogy nehezebben sikerüljön.Az inszemináció pont ezen segíthet.Ott is közvetlenül a méhbe fecskendezik a spermát, és utána 20 percig feküdni kell az asztalon.Nem véletlenül.

Milyen a hátrahajló méh? Honnan lehet tudni, hogy nekem az van-e?

Legjobb válasz: Szerintem doktorbácsihoz elmész, és megmondja....magadnak nem hiszem hogy megtudnád állapitani...

Szerintem doktorbácsihoz elmész, és megmondja....magadnak nem hiszem hogy megtudnád állapitani...
Ultrahangon látszik, lényegében semmit nem jelent, néhány kivételtõl eltekintve.
Nekem is az van, 30 évesen mondták meg nekem is amikor uh-ra jártam terhesen. Azt mondják erõs menstruációs fájdalmakkal jár és nehezen esel teherbe. Ez sem igaz nekem nem fáj és teherbe estem elsõre a fiammal, bár most megint baba project van és nem jön össze de nem e miatt szerintem.
Én a második gyerekem után tudtam meg, hogy hátrahajló a méhem. A mensis görcseim mindig erõsek voltak, de 3 terhességbõl 2-nél védekeztünk, úgyhogy a nehezen esel teherbe nálam nem jött be :)
Doki mondta nekem is, mikor babaprojekt elõtt voltam nála. Azt mondta semmit nem jelent, csak hogy esetleg nehezebben fogok teherbe esni. Menzi soha nem fájt, nem görcsöltem, mindkétszer elsõre terhes lettem (másodjára ikrekkel), mindkétszer simán szültem, elsõt négy, másodikakat 2 óra vajúdás után. Nem tudom hogy azért van e, de mikor én menstruálok, akkor pl éjjel alig van a betéten, mikor felkelek, akkor zutty-an ki egy nagy csomó. Akár hason, akár háton fekszem, ez akkor is így van. Nem tudom ettõl van e, sosem kérdeztem, de el tudom képzelni hogy emiatt felgyûlik odabenn, és csak ha függõbe vagyok akkor tud kijönni. ????
Én 14 éves voltam, mikor gyermeknõgyógyászhoz kellett mennem.Akkor beszélt a doki anyuval, de nekem semmit nem mondott! Aztán 21 évesen terhes lettem a lányommal és akkor mesélte anya, hogy annak idején az orvos kérdezte tõle, hogy van-e rajtam kívül másik gyereke, mert tõlem ne várjon unokát a hátrahajló, fejletlen méhem miatt!!Azóta született egy fiam is és most is elsõre sikerült teherbe esnem:) 8+4hkm
A kérdező hozzászólása: Hát kedves utolsó, gratulálok! Tehát nagyjából ugyanazok az esélyek! Köszönöm! :)

Nagyon szeretnék babát egy ideje már nem jön össze sajnos. Mindenféle praktikát, okosságot, pózt írjatok le nekem, ha tudtok? Hátrahajló méhem van, össze vissza jön meg.

Legjobb válasz: gyertyaállás, hátulról, cickafark tea barátcserje PG53 mikroszkóp, méhpempõ, palástfûtea, vakációra menés, gondolatelterelés, párna fenék alá, closti, hõmérõzés, más most nem jut eszembe:-)

gyertyaállás, hátulról, cickafark tea barátcserje PG53 mikroszkóp, méhpempõ, palástfûtea, vakációra menés, gondolatelterelés, párna fenék alá, closti, hõmérõzés, más most nem jut eszembe:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A legfontosabb kimaradt, ne stresszeljetek rá és szeretetbõl szerelmeskedjetek, ne a görcsös babaproject miatt:)
Igyál cickafark és palásfû teát. Nekem segített, 1 hónap alatt teherbe estem. És nálam még az jött be, hogy peteérés elõtt abszolút nem gondoltunk a babára, nem görcsöltünk rajta. De a teát ajánlom mindenképpen!!! 5hetes pocakos
Szia!Nekem is hátrahajló a méhem és elég nehezen lettem terhes.Aztán mikor már feladtam minden praktikát, akkor estem teherbe.Most szeretnék megint kisbabát, de megint nem jön be semmi.Ajánlották a málnalevélteát cickafarkkal középidõig, onnan pedig a palástfûteát, kutyapózzal, de sajnos ez se jött be, pedig ezt itt olvastam elõször.Most Hormeel S cseppeket fogok venni, mert az segiti a belsõ összhangot.Ezt még nem próbáltam.Javaslom neked is.Egyébként itt a neten megkérdeztem egy orvost, aki azt irta, hogy a hátrahajló méhvel teherbe esni nem sokkal kisebb az esély, mint akinek nincs gondja.Hát én nem ezt tapasztalom.Kitartás neked is!
Szia! Mi 7 évig ugyanazt csináltuk és semmi :-(. Aztán úgy beparázott a barátom, hogy dokihoz kell járnunk, hogy az ovuteszthez kötöttük a sexet és az utolsó már tényleg arról szólt, hogy na most ennek sikerülnie kell, nincs mese. Én azt mondtam, ha ebben a hónapban még egyszer sexelnünk kell én falra mászok inkább :-). Bejött :-) (persze mellette leszoktam a cigirõl, õ meg az alkoholról, semmi melegvízben áztatás, ülésfûtés betiltva és szedtem egy kis jódot, na meg Folsavat vagy 2 hónapja... Sok sikert!

Akinek hátrahajló a méhe, befordult a babája? Nekem olyan a méhem és csak azon gondolkozom, lehet-e attól, hogy nem akarnak befordulni a gyerekeim.

A lányom is összevissza forgott még a terhesség végefelé is, volt fejvég? is, de haránntal született, most ugyanez van a kistesóval, mindegyik vizsgálaton másképp fekszik. Tegnap mondta a doki, hogy ez pl. a méh formája miatt is lehet, csak akkor elfelejtettem kérdezni, hogy a haátrahajló méht?l lehet-e, bár tudom, hogy alakul az alakja terhesség alatt.

Legjobb válasz: Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!

Nekem is hátrahajló méhem van és szépen befordult a lányom és úgyis maradt! Szerintem ez nem befolyásolja!
Nekem is a méhen hátrahajló. befordult nálam is a lányom, mondjuk elég késõn, de maradt fejvégû.
A hátrahajló méh terhesség alatt, a súly miatt, ha jól tudom visszaáll a norm. helyzetbe.Folyamatosan, ahogy kerekedsz. Nekem ezt mondta a dokim! Nekem is hátrahajló, befordult a fiam, most a második babámnál még nem, de még van idõ!:) 30 hkm
Nekem is be volt fordulva viszont a sógornõmnek nem fordult be pedig nem hátrahajló. :O
Hátrahajló a méhem, mindkét gyermekem faros volt végig. Hogy ettõl-e, nem tudom.
Nekem is hátrahajló a méhem, de a kislányom befordult és normál úton született. Erre azt is mondták, hogy nehezebb a teherbeesés, hát nekem egy alkalom után sikerült. :)
Nekem azt mondta a doki, hogy a hatrahajlo mer normal allapotba kerul terhesseg alatt viszonylag hamar a novekedes miatt, kb a 12. hetig. Es ezutan mar ugy mukodik mint egy alapban nem hatrahajlo meh.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!