Találatok a következő kifejezésre: Nekem feb én (4 db)

Nekem feb 22. én volt meg utoljára a menzim a héten hétfön vettem tesztet és megvolt a két csík de a T csík halványabb volt mint a másik Mit csináljak most?

Amúgy szokott fájni a mellem meg a hasamalja meg többször kell mennem pisilni!!!

Legjobb válasz: Szerintem elmehetnél nõgyógyihoz. Õ már biztosat is mondhat. Nagyon úgy tûnik hogy babás vagy;-)

Szerintem elmehetnél nõgyógyihoz. Õ már biztosat is mondhat. Nagyon úgy tûnik hogy babás vagy;-)
A kérdező hozzászólása: Nem volt másabb csak halványabb de miért kérdezed??
Szia!Még egy kérdés:Milyen volt a halvány teszt?A háttér picit másabb színü volt mit maga a csik?Mondjuk olyan fehéres?Nekem ilyen volt!Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy mi is nagyon boldogok vagyunk
Nagyon gratulálok!Szurkoltam neked!!Sok boldogságot a babyhez is!!!
A kérdező hozzászólása: Na megcsináltam a tesztet poz lett szerintetek menjek most orvoshoz vagy várjak még egy kicsit vele? szerintetek mijen orvos nyíregyen Orosz László Dr úr
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok megcsináltam a tesztet pozitív lett szerintetek mit csináljak menjek mostanában orvoshoz vagy várjak még vele egy kicsit? Meg azt szeretném még kérdezni hogy mit gondoltok Dr Orosz Lászlóról nyíregyházi Josa korház
Szia! Mi is több, mint 5 éve próbálkoztunk a babával, és amikor összejött, a tesztem szintén kétes volt (két csík, de az egyik halványabb). Sõt, amikor elõször elmentem a dokihoz és megvizsgált, még akkor is csak "talán"-ra mondta, hogy baba, és visszarendelt egy hétre rá uh-ra, ahol akkor már látszott a 7, 5 mm-es petezsák :) Szal, szerintem van rá esély, hogy babás vagy!!!! Keresd fel az orvosodat!
SZIA, SZTEM BABÁS VAGY!!! GRATULA..
A kérdező hozzászólása: Hát már elég régóta 3 és fél éve.
szerintem baba. miota probálkoztok?
Maj ird meg mi lett az eredmény!!Szoritok Neked!
A kérdező hozzászólása: Most márc 22.én kellet volna megjönni!! holnap akarok venni még egy tesztet remélem baba van mert már rég várunk rá.
Én a 2.válaszolo vagyok!Én voltam dokinál(hasi Uh-n) de nem látott még semmit:(Kedden menotesztet csinál hátha okosabbak leszünk:)
Van olyan teszt aminek a hátulján vékonyan is jellve a T csík, és az is pozitív. Tehát a halvány csík is csík. Szorítok hogy tényleg babás legyél.
Szia!Nekem is ekkor volt az utolso menzim de most 19-én nem jött meg csak 5napig barnáztam!A halvány csik is csik!GRATULA!De azért csinálj egy másik fajtát is pár nap mulva.Mikor kellett volna megjöjjön??Remélem tudtam segíteni!
Szerintem is babás vagy. Nagy gratula! Én szintén febr. 22-én menstruáltam utoljára és 25.-én kellett volna megjönnie. Nem jött meg, mondjuk én gyógyszert szedek, csak néha elfelejtem. Ma voltam dokinál, Õ még kézzel nem érzett semmit, teszt nem mutatta ki a babát. Csinálsz még egy tesztet?

Milyen gabonafélét lehet adni egy 1 éves (feb.14. -én lesz 1 éves) babának? Én még nem adtam neki, de szeretnék!

Még nem adtam gabonafélét a babámnak, mert azért az nem egy könnyen olvadó dolog és félek, hogy nem tudja lenyelni! Vagy van vmilyen örölt változat amit tejben illetve tápszerben kell adni neki?? Amugy a tejbegrízt és a tejpépeket már probáltuk és nem eszi meg! Miért van ez?

Legjobb válasz: Nem teljesen értem, eszerint semmilyen õrleményt, pelyhet, kenyeret nem adtál még neki? Nyugodtan adhatod már mindet még a búzalisztes dolgokat is. Lisztérzékeny a babád? Ha nem, és a családban sincs ilyen akkor már 8 hótól adhattál volna mindent (zab, búza, árpa, rozs). Elõtte 6 hótól pedig a rizses és kukoricás dolgokat. 1 éves kortól pedig mehet a köles és a hajdina is. Akár õrleményt, akár te magad is összeturmixolhatod ezeket a gabonákat. Szerintem add neki, éppen ideje, hogy hozzászokjon:) Ha nem ízlik, ízesítsd valamivel, amit szeret! Amúgy az egészségügyi könyvecskéjében benne van minden, mikor mit ehet...

Nem teljesen értem, eszerint semmilyen õrleményt, pelyhet, kenyeret nem adtál még neki? Nyugodtan adhatod már mindet még a búzalisztes dolgokat is. Lisztérzékeny a babád? Ha nem, és a családban sincs ilyen akkor már 8 hótól adhattál volna mindent (zab, búza, árpa, rozs). Elõtte 6 hótól pedig a rizses és kukoricás dolgokat. 1 éves kortól pedig mehet a köles és a hajdina is. Akár õrleményt, akár te magad is összeturmixolhatod ezeket a gabonákat. Szerintem add neki, éppen ideje, hogy hozzászokjon:) Ha nem ízlik, ízesítsd valamivel, amit szeret! Amúgy az egészségügyi könyvecskéjében benne van minden, mikor mit ehet...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod!!!
Szívesen elolvasnám annak a véleményét, aki lepontozott...:)
Adj a kezébe egy szelet kenyeret, vagy egy kiflit. Ekkora babának már szabad, hogy gondot okozzon a darabos étel. Mi már 8 hónaposan 1 foggal rágtuk a kiflit. Persze minden baba más. De nem etetheted örökké péppel!
Az enyém 6, 5 hós, most kezdtük a hozzátáplálást, alma és gabona a második kajája. Milupa 7-korn, a kék dobozos(a sárga tejporos) kis vízzel pépes lesz, apróra van õrölve. Dehát a te babád már nagy, komolyabb falatokkal is meg kell bírkózzon.

A munkahelyem azt mondta feb.5ig be kell küldeni a kincstárnak, h ők vagy én csinálom a bevallásom. A kincstár csinálja nekem akkor a héten számíthatok a visszatérítésre?

Legjobb válasz: A kincstár aligha, legfeljebb az Apeh. Ha visszaküldted nekik a papírt, hogy õk csinálják, akkor majd küldenek egy általuk készített bevallást, azt aláírva visszaküldöd, és ezután 30 napon belül küldik a visszatérítést.

A kincstár aligha, legfeljebb az Apeh. Ha visszaküldted nekik a papírt, hogy õk csinálják, akkor majd küldenek egy általuk készített bevallást, azt aláírva visszaküldöd, és ezután 30 napon belül küldik a visszatérítést.
Ha tényleg a kincstár készíti, és nem az APEH, akkor június elõtt ne várd!

Egy török barátom szeretne Magyarországra jönni pár napra. Van neki Schengeni vízum ami feb.15. -én lejár, addig szeretne idejönni. Ezen a vízumon kívül van másra szüksége vagy ez elég a beutazáshoz?

Legjobb válasz: ez elég. (de ez addig kell,hogy érvényes legyen amíg itt tartózkodik,nem amíg beutazik. Tehát nem mehet ezzel haza febr.15 után,mert akkormár illegálisnak számít)

ez elég. (de ez addig kell, hogy érvényes legyen amíg itt tartózkodik, nem amíg beutazik. Tehát nem mehet ezzel haza febr.15 után, mert akkormár illegálisnak számít)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!