Találatok a következő kifejezésre: Nekem csak napig (481 db)

Akik clostyt szedtetek! Sikerult valakinek ugy teherbe esni hogy csak fél tablettát szedett 5napon keresztul? Mert én ugy tudom egészet kellene, de nekem csak napi felet írtak fel.

koszi a hozzászolásokat!

Legjobb válasz: hátmindenkinek annyit írnak felamennyire szükságe van!örülj neki akkor valószinûleg nincs annyira nagy gond mint ha egy egészet kéne be venned!bár nekem akkor sem sikerült!:-/ (4.éve) neked azért drukkolok!

hátmindenkinek annyit írnak felamennyire szükságe van!örülj neki akkor valószinûleg nincs annyira nagy gond mint ha egy egészet kéne be venned!bár nekem akkor sem sikerült!:-/ (4.éve) neked azért drukkolok!
A Closti szedésére is több fajta protokoll létezik, nyilván meg van az oka, hogy csak fél szemet írt a doki. Nem veszélytelen "csodaszer", ha túl stimulálnak akkor komoly galibát tud okozni. Erre fele több doki is úgy szedeti, hogy csak minden második hónapban, nem egy olyat ismerek aki a szedés nélküli "üres" hónapban esett teherbe
Ha mész majd ultrahangra kiderül, hogy érett-e tõle petesejt és mennyi. Én 1 db-ot szedtem, szintén 5 napig. A 3. hónapban 2 is érett, pedig néhányan azt mondták, hogy az 1 az semmit sem ér.

Minden esetben 5 napig kell szedni a clostyt? Mert nekem csak 3-4 napot mondott az orvosom, napi 2-szer1-et! Jó ez így is? Változtathat valamit az az egy nap?

Legjobb válasz: Hát... én úgy tudom, hogy azért muszály szedni 5 napon keresztül, mert csak így fejti ki normálisan a hatását. Nekem mindig 5 napig kellett szednem és nem is hallottam olyanról,h kevesebb napig szedje vki.

Hát... én úgy tudom, hogy azért muszály szedni 5 napon keresztül, mert csak így fejti ki normálisan a hatását. Nekem mindig 5 napig kellett szednem és nem is hallottam olyanról, h kevesebb napig szedje vki.
Nekem is öt napig kellett szednem napi egyet, a mensi 3. napjától! Lehet neked azért kell kevesebb napig, mert te 2 szemet szedsz be egy nap... Sajnos ezt biztosra nem tudom, csak gondolom... mert ha sokat szed be az ember belõle, akkor túlstimulálódik a petefészke, és elvékonyítja a nyálkahártyát!

Chamomillából 5 golyó per nap, vagy per egy adag? 3 hósan adhatom már a babának? Sokat nyűglődik, nyála folyik, kezét eszi. Most akkor amig ki nem nől a foga-kb 5 honap-addig adjam neki minden nap vagy csak ha fáj neki?

Legjobb válasz: Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..

Nem napi adag, hanem egyszeri. 3X lehet adni, vagy igény szerint. De talán még korai, annak idején én is utánaérdeklõdtem. Csak akkor add neki, ha fájdalmai vannak, ha csak nyálzik, eszi a kezét, akkor még ne. Inkább adj neki rágókát, vagy bármit, amit rághat. Lányom is lassan 7 hós, de még nincs foga..

Van más is aki a Norculut gyógyszerből napi 3at írt fel az orvos neki? Csak mert látom h ált mindenki napi 2szemet szed

Normális az az érzés mintha meg akarna jönni, de ez vmivel most másabb fájdalom. Jobban görcsölök, és nagyon sokszor beszúródik a hasam alja.

Legjobb válasz: A Norcolut közönséges szintetikus progeszteron származék (nortiszteron-acetát). Szinte csak arra való, hogy meghozza a vérzésedet, ha nem jönne meg, és persze nem vagy terhes. Kétféle adagolási mód van: (1) 6 napig napi 3x1, vagy (2) 10 napig napi 2x1 tabl. Egy dobozban egy kezelésnyi, azaz 20 tabletta van.

A Norcolut közönséges szintetikus progeszteron származék (nortiszteron-acetát). Szinte csak arra való, hogy meghozza a vérzésedet, ha nem jönne meg, és persze nem vagy terhes. Kétféle adagolási mód van: (1) 6 napig napi 3x1, vagy (2) 10 napig napi 2x1 tabl. Egy dobozban egy kezelésnyi, azaz 20 tabletta van.

Védett vagyok 2 levél tabu között is, ha nekem csak az 5. napon jön meg és 10napot kell kihagynom? Azalatt véd a tabi?

A válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: miért kell 10 napot kihagynod? ha 7 napnál többet hagysz ki akkor az utolsó szem után már nem véd, ugyanis hiába véd a 7 napban ha a 8. nap beindulna a peteérés akkor az elõzõ napok együttléteitõl megtermékenyülhet. tehát nem véd, nem véletlenül csak 7 nap szünet van két levél közt és nem 10.

miért kell 10 napot kihagynod? ha 7 napnál többet hagysz ki akkor az utolsó szem után már nem véd, ugyanis hiába véd a 7 napban ha a 8. nap beindulna a peteérés akkor az elõzõ napok együttléteitõl megtermékenyülhet. tehát nem véd, nem véletlenül csak 7 nap szünet van két levél közt és nem 10.
A kérdező hozzászólása: de, de cisztára szedem elsõsorban és muszály végigvárnom a menszeszem, és a ciklusom igy jön ki.eddig nemvolt baj, elõzõ barátom cigizett, de a mostani nem....terhes lehetek?
Öhm..nem értem miért kell kivárnod a menszeszed.. ezt az orvos ajánlotta így? Nekem is a 4 nap jön meg, de az orvos azt mondta, hogy ezzel ne foglalkozzak. És a gyógyszer betegtájékoztatójára nem véletlenül 7 nap szünet van írva. 10 nap kihagyás után nem véd.
az hogy cigizett semmit sem jelent, örülj mint majom a farkának hogy nem estél teherbe eddig! ez nem így mûködik! így nem véd rendesen a gyógyszer, 7 nap szünet van közte és nem 10, ha valamilyen okból neked azt mondta a dokid hogy 10 nap legyen akkor az már csak a cisztára használ, fogamzásgátlásként nem jó!
Nekem is van cisztám, én is szedek fogamzásgátlót, de a dokinak eszébe sem jutott ilyet mondani, hogy 10 napot hagyjak ki, ugyanúgy 7 napot kell. És nekem a 4. napon jön meg.

Tegnap megjött, de ma már csak "barna" van. Nekem 4 napig tart általában. Terhesség esetén lehet ilyen?

Legjobb válasz: Hallottam más olyat, hogy csak 1 napot volt meg valakinek, szóval éppenséggel terhesség is lehet. Nekem is "megjött" de csak kb. 3-4 órát viszont akkor mensi erõsségû volt, de utána el is múlt.

Hallottam más olyat, hogy csak 1 napot volt meg valakinek, szóval éppenséggel terhesség is lehet. Nekem is "megjött" de csak kb. 3-4 órát viszont akkor mensi erõsségû volt, de utána el is múlt.
A kérdező hozzászólása: És hogy derült ki nálatok hogy mégis baba? Megjött, utána volt valami tünet, hogy jöttetek rá??
A kérdező hozzászólása: Az lesz..... ilyen még nem volt hogy két betéttel megúszom a menstruációt.
1 vagyok: igen annak is baba volt akinek egy napig meg volt, és nekem is baba volt. Csinálj tesztet.
Nekem is volt igaz csak pecsételés 3 napig és terhes vagyok.
Nekem is volt 2 napos gyenge menstruációm, azt hittem, végre baba van, mert eddig nekem 7-8 napig tartott. Persze, nem volt semmi.
A kérdező hozzászólása: Hát, majd meglátjuk......
Igen lehet! Nagynénimnek pont így volt. Megjött neki, de kb 1-2 napig tartott. De akkor már terhes volt, csak nem tudta.
A kérdező hozzászólása: És baba lett? Két betétet használtam el, már nem is kellene, nemtudom..... csak kíváncsi vagyok lehet e ilyen. Babát szeretnénk, kicsit csalódtam tegnap mikor megjött. :-(
Én már elõtte teszteltem és volt egy halvány pozitív tesztem, így tudtam, hogy terhes vagyok. Meg is lepõdtem mikor "megjött" rohantam a kórházba, hogy mi van. De mondták semmi, ott a baba majd lesz valami. Hát szerencsére megmaradt.

Mennyi vizet ihat 2 hós babám? Néha pótolni kell neki tápival, ezért szoktam vizetadni. De tegnap már a tápisem kellett neki csak a viz. Ha sokat iszik nem lesz baj? Ti kb. hány ml vizet adtok 1 nap, aki szokott adni?

Legjobb válasz: 10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.

10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.
Ha nagyon meleg volt, az akkor 2-3 hós lányom volt hogy 1 húzásra megivott 100 mili teát, nem kellett neki se cici se táp, s el is aludt a teán. Mikor ébredezett, adtam neki cicit, s akkor elfogadta. Mai napig ez van. Van hogy nekünk sem esik jól az étel, csak az üdítõ, õ is így van, az anyatej vagy a táp egy zsírosabb laktató dolog, nem szomj oltó. Normál napon 100 milit iszik meg, nagy melegekben 200-at. Ma már hûvösebb van, meglátod többet fog enni mint inni.
5 hónapos a lányom max 1 dl teát iszik meg nagy melegben, amúgy csak anyatejet kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Pg/53-as mikroszkópon hány napig látszódik a peteérés? Nekem csak egy napig mutatott szálkásat.

Legjobb válasz: Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.

Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.
Azt tudjátok gondolom, hogy nem szabad elõtte 1 órával sem enni, sem inni.Én úgy tudom, páfrányosat kell mutatnia, de ovasd el mégegyszer a használatit, lehet én tudom rosszul.
Én reggel csináltam, semmi képet nem mutatott.
A kérdező hozzászólása: Rosszl fogalmaztam! Páfrányosra gondoltam. Egy napig mutatott csaak páfrányosat. Több napig kell? Betartottam minden elõírást.
Akkor valószínû, hogy aznap volt peteérésed.Azt, hogy több napig kell-e azt nem tudom.Ebben az idõszakban volt tojásfehérje szerû folyásod?

Ha valaki terhes a hőnek mindenképpen 37 fölött kell lennie? Csak azért mert nekem már napok óta 37, 0! Nem tudom ez jó vagy sem?

Vagy esetleg valami olyan oldal ahol ez után utána lehet olvasni!?

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?

Azt mondják, hogy peteérés után megugrik a hõ 36.8-37.1 körülire, majd mielõtt megjönne egyéntõl függ, hogy mikor, de visszaesik 5-6 tizedet. Nekem 36.4 olyankor, és 2 nappal elõtte. Ja, kizárólag reggel, felkelés elõtt mérvadó a hõmérséklet. Azt hiszem http://www.babatervezok.otthona.net/ oldalon errõl és sokminden másról is esik szó! Hanyadik napon vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem számolom igazán, csak a hõmet mérem minden reggel felkelés elõtt hüvelyben! De kb. 25 napon!

Babám 9 és fél hónapos, egyszerüen nem bírok vele, kb egy hónapja egész nap rajtam lóg, egész nap sír, nyüszög, semmi nem jó neki, csak az ha rajtam lóghat. Mit csináljak?

Egyedül nevelem, vagyis a szüleimmel egyenlőre mert párom külföldön dolgozik és csak fél évente jön haza. Nagyon nehéz így. Két hete vele alszom, mert nem akar a kiságyba sem elmaradni, pedig próbálkozom, de mihelyst leteszem a fenekét, sír. , látom rajta, hogy álmos és az istennek sem akar ott elalduni, addig sír, míg nem hányik. Enni már kb egy hónpja alig eszik, csak szinte tápszert. Dokinak mondtam, azt mondta a foga miatt van. :) Homeos vonalat is hívtam már, de amiket eddig ajánlottak, chamomilla, viburcol, osanit, schussler sók (BAROMI DRÁGA) nem segítettek. Nem tudom mi tévő legyek. Nagyon kivagyok, ráadásul este is kb 9től alszik 12ig, aztán utána kezdődik a járat: feláll, felül, lekarmol, belém bújik, hisztizik.! Mit csináljak? Segítsetek kérlek, bármilyen tanácsot elfogadok! Köszi!

Legjobb válasz: Fél éves kortól én pépes almát,fõzelékeket,igazi ételeket adtam neki nem tápszert,mert az enyém 6 hónapos kortól kezdte ugyanezt és ahogy bevezettem elmúltak a nagy hisztik és bizony ha hány az az étel már nem jó neki. Vannak egyébként csecsemõknek fõzelék receptek.

Fél éves kortól én pépes almát, fõzelékeket, igazi ételeket adtam neki nem tápszert, mert az enyém 6 hónapos kortól kezdte ugyanezt és ahogy bevezettem elmúltak a nagy hisztik és bizony ha hány az az étel már nem jó neki. Vannak egyébként csecsemõknek fõzelék receptek.
Még egyszer a tápszer már baromi kevés egy 9 és fél hónaposnak!!!!Még hogy schussler sók istenem! Van egy olyan könyv, ami a csecsemõk étel átszoktatásáról szól, a címe: Devics Józsefné:Csecsemõk szakácskönyve. Én ebbõl vettem a recepteket és egy antikváriumban vettem meg.Neten rákereshetsz van e valahol antikváriumban.
Bocs az offért, de kedves Liinda, szerintem te félreértetted: Én úgy értelmezem, hogy eddig evett szilárd ételt, de egy hónapja alig akarja megenni, szinte csak tápszert hajlandó elfogadni. (Mint sok baba fogzáskor) A Schüssler-féle sók pedig homeopátiás szerek, gondolom a baba megnyugtatását és a fogzási fájdalmak enyhítését célozzák, mint az Osanit és a Viburcol.
A fogzásra ugyan nem megoldás, de a helyedben hordozókendõvel pár napig napközben magamra kötném, õ megnyugszik mert érzi a közelséged, te pedig tudod csinálni a dolgod.
Akkor tényleg lehet a fogzás a ludas, de erre nem tudok mit mondani, az enyém semmit sem sírt többet a fogzás miatt, sõt elég nyugis volt 7 hónapos korától. Talán akkor kérdezd kifejezetten azt, hogy fogzás ellen tud e valaki jó megoldást, nehogy más is félreolvassa. Mondjuk, ha kihányja, amit adnak neki, akkor szerintem azt a szert hagyni kéne...hiszen akkor mégiscsak rossz neki, a szervezet nem véletlenül hányja ki.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszi szépen a válaszokat. :) Nem a kaját hányja ki, hanem a sírás fajul el odáig sokszor, hogy felhergeli magát és néha hány. :( Eddig evett szilárd ételt igen. Nem tudom a foga jön e, mert nem engedi megnézni, de viszont mikor bedugum az ujjam semmit nem érzek, talán kis érdes dudort lent két helyen elõl. Nincs még fogunk amúgy. Tényleg köszi az eddigieket rendesek vagytok, s várom még a többit is esetleg....!
SZia! Nekem 8, 5 hónapos a babám és õ is néhány hete nyûgösebb és korábban átaludta az éjszakát akár reggel 9-10ig is, de kb. 1, 5 hónapja többször ébred fel sírva éjjel. Még neki sincs foga, én is kipróbáltam az OSanitot, Chamomillát, kicsit jobb lett, kevesebbszer ébredt, de csak egy darabig. Amit még próbáltam Gengigél baby-vel kenem este a fogínyét, ezt napi 3-5ször lehet alkalmazni. Aztán még állítólag az Aloe vera activátor is jó fogzásra, bekenni a fogínyét, már vettem, de még nem próbáltam. Még a borostyán láncon gondolkozom, de félek tõle, ezért nem vettem még. Nem tudom tudtam-e újat írni, segíteni, de kitartás Nektek!
A kérdező hozzászólása: Szia köszi szépen! Láncot próbáltam már, de sajnos nem használt. Kitartást akkor nektek is. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!