Találatok a következő kifejezésre: Nekem csak lesz meg a babám, (4 db)

A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a segitséget.. :) )
ja, bocsi, az evõeszközt és a konyharuhát kohagytam
Az elõttem szólók jól leírták, de az én annyit hozzáfûznék, hogy ellentétben a második válaszolóval én nagyonis javaslom, hogy legyen nálad nápolyi, vagy valami egyéb energiadús rágcsálnivaló. Ha engedik szülés közben, akkor is jól jön, de ha nem , akkor is jó, ha van, mert szülés után nagyon jó! Én éjjel szültem, hajnalban lett meg a babám, olyan éhes voltam, hogy majd' kiesett a szemem, reggelit meg ugye, csak reggel hoznak, a látogató is csak akkorra tud hozni "túlélõcsomagot". Nagyon jól jött, hogy volt nálam némi nápolyi. Inkább csomagolj ilyesmit is, ha nem eszed meg, akkor sem romlik meg könnyen. (De sztem meg fogod :) )
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen kosonom a válaszokat...

Babám csak cukorral issza meg a teát és a vizet is. Nagyon keveset teszek bele de félek h rosszak lesznek a fogai majd. Valóban rosszak lesznek neki? Tegyek cukrot az italába? Mit tegyek?

Máshogy nem fogadja el mézet meg nem szabad ugye adni neki. Sz?l?cukrot lehet adni neki és az jobb lene? 1hónapos a baby

Legjobb válasz: Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!

Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van tulzásba vittem már megint a dolgokat, felhívtam anyukámat és õ is mondta h én is cukrosteát kaptam anno és szépek a fogaim mai napig
Hat nem tudom. Ismerek egy 3 eves gyereket, akinek el vannak feketedve az elso fogai, mert sok cukrosat ivott. De gondolom egy hajlam fuggo is.
Az én fiam is cukorral issza a teát. Ez nem okoz bajt. A kisgyerekek fogai attól feketednek el, hogy állandóan ott a szájukban a cumisüveg. De amúgy a legtöbb babák számára készülõ teára meg gyümölcslére rá is van írva, hogy a tartós érintkezés okoz gondot a fogaknak, és azt is ráírják, hogy gyermekének mindig ön adjon inni, minél elõbb szoktassa rá a pohárból való ivásra. Szóval én azt mondom, amíg pici, nyugodtan igya a teát cukrosan, úgysincs egész nap a szájában, nem is tudja tartani. Amikor viszont már nagyobb, akkor nem helyes egész nap ott tartani a keze ügyében a teás cumisüveget, hanem akkor kell neki odaadni, amikor kéri. És persze tényleg jó megtanítani pohárból inni. Kilenc hónapos gyerekek már egyedül is tudnak pohárból inni, csak ezt meg kell tanítani nekik. Ja, adhatsz neki szõlõcukrot is, de szerintem semmi baja nem lesz a "mezei" kristálycukortól sem, csak ne tegyél sokat az italába.

9 hónapos a babám, és még mindig csak szopni hajlandó! Lassan szeretném leválasztani. Van-e olyan taktika, amivel esetleg rossz ízű lesz a tej, és nem kell neki?

Sajnos muszáj lesz leválasztanom, mert gyógyszeres kezelést kell elkezdenem, és így nem ajánlatos szoptatni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Elapasztani tudod, chamomilla 15 ch homeopátiás golyó, patikában megmondják az adagolást. Nem tudod még picit kitolni az idõt a gyógyszeres kezelés elõtt? Taktika: a nappali szopikat kellene elhagyni/helyettesiteni tápszerrel, éjszakai szopi még maradjon, majd lassan maradjon el az is. Szerintem védõnõ tud segiteni, már ha normális, nem tudom, a tiéd olyan-e.

Elapasztani tudod, chamomilla 15 ch homeopátiás golyó, patikában megmondják az adagolást. Nem tudod még picit kitolni az idõt a gyógyszeres kezelés elõtt? Taktika: a nappali szopikat kellene elhagyni/helyettesiteni tápszerrel, éjszakai szopi még maradjon, majd lassan maradjon el az is. Szerintem védõnõ tud segiteni, már ha normális, nem tudom, a tiéd olyan-e.


A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!