Találatok a következő kifejezésre: Nekem csak lesz meg (97 db)

Fiam 3 eves lesz, mar nincs pelenkaja, de ha kaki lesz neki, csak pelenkaba kakil. Wc-be, bilibe egyaltalan nem. Pisi az meg csak a wc-be. Hogy szoktassam ra a wc kakilásra? Mert igy még oviba sem tudom be iratni.

anyukák segitsetek!!!!!

Legjobb válasz: Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.

Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! :) vmi modszert ki kell probalni.mert elkeserit engem is ez a kaki dolog..
Válaszolni sajnos nem tudok, nálunk ugyanez a gond. Nincs pelenkája, szépen elrendezi magának a pisit, állva is nagyon hamar megtanult, de a kakihoz pelenka kell neki. Õ is fiú és decemberben lesz 3 éves. Védõnõt kérdeztem, azt mondta, hogy még nincs megérve rá.
Ugyanez nálunk is. Szintén fiú, decemberben lesz 3. Pisi gond nélkül megy bilibe vagy wc-be, amelyik közelebb van, de kakihoz kéri a pelenkát. Ha nem adok rá, 2-3 napig is visszatartja. Pedig nyáron gond nélkül kakilt bilibe 2 hétig, aztán valami bekattant, és azóta nem hajlandó:((
Ugyanez van nálunk is, 3 éves fiú. Fél éve szobatiszta, wc-be pisil, de kakilni csak pelusba hajlandó. Múlt héten kezdte az ovit, azt mondták az óvónõk, hogy amíg itthon intézi el a dolgát, addig nincs gond. Remélem tényleg úgy fogja majd idõzíteni, hogy reggel vagy este kakiljon itthon.
A kérdező hozzászólása: januar 1jen lesz 3 eves a fiam, altalaban minden reggel intezi a dolgat aztan egesznap semmi.ha mondja h anya kaki, es odaall a wchec-hez, de raulni nem akar h belekakiljon.inkabb visszatatana.meg pelit se ker.aztan en teszek ra magamtol.remelem még valahogy januarig alakul.mert oviba akarom adni.
Júliusban volt 3 éves a kisfiam. Pisi wc-be megy. Nappalra szobatiszta, éjszakára kell a pelenka csak. A kakit nem hajlandó a wc-be inkább visszatartja. Szeptembertõl óvodás. Hazahozza a kakit. Minden lehetséges megoldást végigvittem és semmi!! Még most is nagyon el vagyok keseredve ez miatt. Volt, hogy 2 órán keresztül nem adtam rá még bugyit sem, aztán volt hogy a tv elé ültettem a bilire, aztán a wc-re több idõre, aztán pelenkát raktam a wc szûkítõre és arra ültettem rá, zenélõs a bilink is, tehát van ilyen funkció is ha szeretné.. ezzel sem! A barátnõm most vett a gyereknek egy perselyt, és pénzt ad neki ha kakil vagy pisil a gyerek (most 2, 5 éves) hogy gyûjtsön játékokra :) )) Egyfolytában a bilin ül, hogy több pénze legyen :) ) Ezt még nem próbáltam.

Július végén a nagyobbik lányom 3 éves lesz és szeretném beiratni majd az oviba. Viszont akkor a kisebbik fél éves lesz csak. Akiknek ilyen életkorúak voltak a gyerekei, mint nekem. Hogy oldották meg az oviba szoktatást?

Persze lehet hogy be sem fogják ügye venni,mert hogy itthon leszek a kicsivel..,de ha mégis lesz olyan "szerencsénk",és sikerül..akkor hogyan?? Hogy csináljam,hogy mindenkinek jó legyen? A nagynak is és a kicsinek is.. Mert hogy a nagyot én szeretném beszoktatni,de viszont a kicsit meg nem akarnám bevinni,meg gondolom nem is lehetne..,de itthon meg nem szívesen hagynám valamelyik mamával..szóval sehogy sem jó...:(

Legjobb válasz: azért az oviban teljesen ás a beszoktatás mint a bölcsiben. nálunk úgy van, hogy hétfõn ott vagytok 1 órát, kedden a gyerek van csak ott 1-2 órát, aztán szerda-péntekig délelõtt van, következõ héten meg már egész nap. tehát egy nap amivel tervezni kell, az is csak 1 óra. de lehet nálatok teljesen másképp van, kérdezz rá az oviban! itt olvastam, hogy sok oviban ez az egy nap sincs, elsõ nap már el kell köszönni anyától és annyi

azért az oviban teljesen ás a beszoktatás mint a bölcsiben. nálunk úgy van, hogy hétfõn ott vagytok 1 órát, kedden a gyerek van csak ott 1-2 órát, aztán szerda-péntekig délelõtt van, következõ héten meg már egész nap. tehát egy nap amivel tervezni kell, az is csak 1 óra. de lehet nálatok teljesen másképp van, kérdezz rá az oviban! itt olvastam, hogy sok oviban ez az egy nap sincs, elsõ nap már el kell köszönni anyától és annyi
Pedig jó lenne, ha találnál egy olyan személyt, akire szívesen rábízod a picit, aki már nem is lesz olyan pici. Egy fél évest én ráhagynám 2-3 órára valakire. Ha a nagyszülõkre nem hagyod, akkor a férjed vegyen ki szabit, más lehetõség nincs, két helyen nem tudsz majd egyszerre lenni.... Vagy mész, vagy maradsz.. Ezt meg kell szoknod, akinek két gyereke van, ahogy nekem is, a kicsit többször otthon hagytam, hogy a naggyal mehessek egy-két rövidebb programra.:)

4.5 hónapos kislányom olyan durvákat fejel, hogy nekem fáj, ő meg belevigyorog a nagyvilágba. Nem lesz ettől baja? És jelent az valamit, ha CSAK a bal kezét használja arra, hogy az ágya fölött lógó forgó, zenélő bigyót lökdösse?

Vagy a bal/jobb kezes dolog még nem most d?l el?

Legjobb válasz: Még nem most dõl el. A lányom 23 hós,idáig mindkét kezét használta,de most már csak a jobb kezével eszik,meg rajzol.De még ez sem végleges szerintem.A fejével meg azért kérdezz rá védõnõtõl,mert õ neki még a kutcsa is lágy,inkább kérdezz rá.

Még nem most dõl el. A lányom 23 hós, idáig mindkét kezét használta, de most már csak a jobb kezével eszik, meg rajzol.De még ez sem végleges szerintem.A fejével meg azért kérdezz rá védõnõtõl, mert õ neki még a kutcsa is lágy, inkább kérdezz rá.
Mi az, hogy nem most dõl el? Már a fogantatása pillanatában eldõlt! És mivel nem mindkét kezét használja, hanem csak a bal, így esélyes, hogy balkezes. Nem lesz, hanem már most az, max nem látszik annyira, mert még fejlõdik, de a gének benne vannak.
Lehet benne igazság mert én is balkezes vagyok, de amióta rajzol, csak a jobb kezét használja, a bal kicsit bizonytalan neki. Nekem teljesen mindegy milyen kezû.
A kérdező hozzászólása: Hát ez igazán hasznos válasz volt.:)
szóval az edzõdbe vagy szerelmes vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem.Hanem aljön az a személy is megnézni.Vagyis érted.

A 31. hét után még mennyit nő a has általában? Lesz még látványos növekedés, vagy már csak kicsit? Nekem már most elég nagy a hasam, és emiatt jó lenne tudni, hogy kb mire számíthatok

Legjobb válasz: Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.

Ez nagyon változó és alkat-függõ. Nekem pl a 30.hétig alig lett nagyobb a hasam. Azóta kicsit nõtt, de még most sem mondaná senki rám, hogy 4 hét múlva szülök. Tehát nekem a 30.hét után kezdett nõni.
Szia! Általában a 30.héttõl nõ csak igazánlegalább is az esetek 99%ban mondhatom ezt.Egy védõnõ
Valóban, az esetek nagy többségében ilyenkor látványosan, szinte naponta nõ a pocak. Majd csak figyelj, amikor már nem látod a lábujjadat, milyen vicces lesz. :-))
Nekem a 28.hétig nõtt, utána 1 cm-rel sem lett több, csak az alakja változott meg, csúcsosabb lett, és ettõl sokkal nagyobbnak tûnik. 37 hetes km
Nekem az utolsó 2-3 hétben nõtt meg igazán a pocakom.Addig nem is repedt a hasamon a bõr, csak akkor.Pedig folyamatosan olajoztam.

Inszemes lányok, akiknek 2 hete volt az akció, hogy érzitek magatokat? Vajon sikerült? Nekem még nem volt, csak lesz, de érdekel, hogy mizujs Veletek!

Legjobb válasz: Hát, nem tudom. A férjem szerint sikerült, én már nem tudom mit gondoljak. Majd meglátjuk, mi lesz. Neked mikor és hol csinálják?

Hát, nem tudom. A férjem szerint sikerült, én már nem tudom mit gondoljak. Majd meglátjuk, mi lesz. Neked mikor és hol csinálják?
A kérdező hozzászólása: Ha végre megjön (ugyanis késik 2 napja, 36. napon tartok) és elkezdhetjük a stimut, onnantól nagyjából 2 hét és a BMC-ben. Neked hol és mikor volt?
Szia Nekem a bmc-ben csinálták az inszemet, 15 napja.
A kérdező hozzászólása: És???? mi a helyzet?
Sziasztok! Nekem 16 napja csinálták, és ma teszteltem - at. Eléggé le vagyok törve..
na, idõ közben már nekem is eltelt inszem óta 16 nap és nekem is - lett a tesztem. holnap kell vissza mennem a bmc-be. Engem is eléggé megvisel. Nem erre számítottam. 5 szép tüszõm volt, nem értem mért nem jött össze:((((((
A kérdező hozzászólása: Basszus. :( Ezek nagyon nem jó hírek. Érdekelne azért, hogy vajon miért nem sikerül egy inszem, hogy mi lehet az oka... Miért kellett inszem Nektek? Nekem végre megjött, vagyis ma még csak a pecsételés van, így kedden megyek és ha minden rendben kezdjük a stimulációt. Koncz fõorvos csinálja... Nagyon bízom benne.
Szia Én ma voltam a bmc-ben. És, kiderült nem kezdhetjük a második inszemet, mert az elsõbõl vissza maradt egy cisztáim. Míg ez ott van addig nem stimulálnak. Igy nekünk már csak áprilisban kell vissza mennünk:( ma, nekem is rendesen megjött

A barátom még szûz és nem tudom miyen legyek vele elsõ alkalommal, szeretném, hogy tökéletes legyen neki az elsõ, nem baj, ha nekem nem lesz jó, csak õ számít. Mi az amit ne tegyek?

Legjobb válasz: Neked ez hányadik alkalom?? :) ha már tapasztaltabb vagy benne akor azt ami a többi srácnak jól esett!! :)

Neked ez hányadik alkalom?? :) ha már tapasztaltabb vagy benne akor azt ami a többi srácnak jól esett!! :)
Mi az amit ne tegyél? Ne írd ki még tízszer ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Bunkók kíméljenek. azért vagyok bizonytalan, mert a lányokkal ugye óvatosan kell bánni az elsõ aktusnál, de a fiúknál nem tudom :S eddig mindig tapasztalt pasikkal voltam.
Szerintem inkább te irányíts, hogy ne legyen neki kellemetlen ha béna. És ha fél perc alatt elmegy, próbáld megnyugtatni, hogy majd jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: irányítani én fogok, nem szeretném, h kellemetlenül érezze magát, amiatt, hogy nem tapsztalt e téren.
Nnnna? Hasonló helyzetben vagyok, hogyan viselkedtél vele, mit hogy csináltál?

Maine Coon cicánk van, héha egyik napról másikra sebes lesz a nyaka, gennyedzik is, most van egy gyereke, fél maine coon csak, kb.3. hónapos lehet és ma előjött neki is, tegnap még semmi baja nem volt, ez mitől lehet?

Bolhaírtó kb. 2 hete lett cseppentve, szóval nem amiatt van.

Legjobb válasz: olyan buta vagy. én konkrét tünetet írtam le, amit egyvalami válthat csak ki, te meg egy álltalános valamit. és ha valaki már találkozott ezzel, akkor tudja mi a válasz.

A kérdező hozzászólása: olyan buta vagy. én konkrét tünetet írtam le, amit egyvalami válthat csak ki, te meg egy álltalános valamit. és ha valaki már találkozott ezzel, akkor tudja mi a válasz.
Main coon macska törzskönyves ivartalanítási kötelezettséggel! Vagy nem ivartalanítattad, vagy nem fajtatiszta Main Coon! Mivel szaporítótól vásároltad, így 100 féle betegség lehet az oka! El kell vinni állatorvoshoz!
Állatorvosnak megmutattad? Szerinted így látatlanban mit tudunk mondani? (És nem "gyereke", hanem kölyke van)
A kérdező hozzászólása: még nem akartuk ivartalanítani, hátha szaporítanánk (ismerõsnek van fiúja), illetve a kismacska sem jött rosszul, nagyon aranyos. :) állatorvos lesz, csak gondoltam, hátha tud valaki valamit, nem csak úgy beszél a levegõbe mint ahogy történt is, de evvan. :)
Undorító szaporító vagy!!!!!! Pfuuuujjj!
"állatorvos lesz, csak gondoltam, hátha tud valaki valamit, nem csak úgy beszél a levegõbe mint ahogy történt is, de evvan. :) " Nos, felteszek én is Neked egy kérdést: tegnapelõtt az egyik cicám nem keltett hajnalban, hogy éhes. Már az is meglepõ volt. Napközben sem evett, csak gubbasztott vagy feküdt teljesen összetekeredve. Inni is fecskendõbõl adtam neki. Szerinted mi baja lehetett? (én már tudom) Ha megmondod, utalom az állatorvosi vizitdíjat. Ha nem, ne bunkóskodj válaszolókkal.
5. vagyok: hogy ki a buta, nem vitatéma, nyilván Te, aki azt hiszi, fél mondatból meg tudja állapítani a GYK. közönsége, mi baja a macskádnak. Remélem, rólad is itt fognak kérdezõsködni, mikor beteg leszel.
Miért kell lenézni azt aki szeretne kiscicákat a kedvencétõl? Arra persze senki sem gondol hogy családtagoknak szeretné vagy talán eladni némileges pénzösszegért olyannak akinek csak az számít hogy cica és nem kötekedik mint egy rossz netes troll...
A kérdező hozzászólása: kedves "5. vagyok" látom nem érted amit írtam, ez így meddõ vita, intellektuálisan megszólíthatatlan vagy.

Az arab tűz minket is megéget. Ha Pekingben tüsszent valaki, a Hawaii szigeteken elmegy valaki a WC-re nekünk miért lesz folyton rosszabb. A benzinár és az élelmiszer ár stb. is csak minket visel meg. Ilyenekre hivatkozni?

http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/27/hig/

Legjobb válasz: mert a világ a nemzetek közössége, amibe mi is beletartozunk. Vannak különcök, akik nem akarnak beletartozni, pl. Észak-korea,meg is látszik rajtuk. na õket nem érinti a líbiai helyzet, milyen jó nekik...

mert a világ a nemzetek közössége, amibe mi is beletartozunk. Vannak különcök, akik nem akarnak beletartozni, pl. Észak-korea, meg is látszik rajtuk. na õket nem érinti a líbiai helyzet, milyen jó nekik...
Kedves Kérdezõ! A kérdésedbõl és az elõbbi hozzászolásodból látszik, hogy nem érted azt ami a világban történik. Csak mondom, nem csak a magyarokat viseli meg a benzinár és az élelmiszerdrágulás, hanem minden országot, mert ahogy elsõ kommentelõ is írta, a világ az egy közösség, nem tudja magát kizárni senki sem, talán csak Észak-Korea, ott pedig éhínség van a nagy zárkózottság miatt.
ha tetszik ha nem, mivel globizálodott társadalomban, gazdaságban élünk, függünk sok-sok külföldi történéstõl. mivel a kõolajat az arab világ térségébõl hozzák ezért hogyha ott probléma van, emelik a kõolaj árát, emelkedik nálunk is az ára, mivel a kenyérhez a lisztet a malomtól oda kell szállitani a pékhez , és a szállitáshoz autót használnak, ami benzinnel megy, drágul a szállítás, drágul a kenyér.. persze nem csak ilyenektõl függenek, de ezt el kell fogadnod.. ahelyett hogy itt fröcsögnél...
mert Ausztriában nincsenek hajléktalanok vagy mi?:D
kérdezõ, bocs, de nagyon primitív vagy. bármit írnánk ide, neked csak azok a válaszok tetszenének hogy: "vesszengyurcsány", "vissza a kommunizmust", "mocskoszsidók"
azért, mert ha elzárkóznánk a világtól, akkor nem lenne olajunk és akkor tényleg 50 000 forintos kenyér ár lenne. igenis függünk más országoktól, mert más dolgokat csak onnan tudunk beszerezni.
Ez az eredménye a kölcsönös gazdasági függésnek. "ha egy lepke meglebbenti a szárnyát Japánban, abból földrengés lehet Amerikában" Ha valakik valamit nagyon elb..sznak valahol tuti, hogy a világ nagy része szívni fog.
Ostobaság, hogy csak minket visel meg. Érdemes nézni külföldi híroldalakat is.
A kérdező hozzászólása: Ha én vagyok primitiv.Miért van az hogy tele vannak a városok hajláktalanokkal, és egyre többen lesznek?
A kérdező hozzászólása: Nem furcsa hogy már cukorért is külföldre mennek.Ott is olcsóbb minden.Meg nézzük meg ott mennyi egy fizetés meg nálunk pedig Eu tagok is vagyunk.És a magyarokra nem lehet mondani hogy nem szeretnek dolgozni.
A kérdező hozzászólása: De teeeeee!!!!!!Ha most egy kiló kenyeret felvinnének 50 000Ft-ra mert a világban van valami.Pl.: Az osztrák vigan megveszi mert õ keres félmilliót.Mig itthon a magyar már nem nagyon tudná megvenni.És nem más országokkal van a baj hanem a mienkel és sz*rházi vezetéssel.
A kérdező hozzászólása: Mikor mindig az emberek torkány akarnak lenyomni valami szarságot miért kell hovatkozni a világon valamilyen eseményre?A nagy váság sem volt csak kitalálták hogy legyen mire hivatkozni.
Én dolgoztam tõzsdeügynökségen és a saját szememmel láttam, hogy milyen mozgatórugói vannak a híreknek. Egy ilyen komoly kõolajjal kapcsolódó hír igencsak felnyomja az olajárat. A cukor meg a kenyér drágulása a katasztrofális idõjárástól van. Itt vidéken volt olyan, aki csak most tudta learatni a kukoricáját, mert a fagyos földön nem süllyedt el a kombájn. Styloo
nem
A kérdező hozzászólása: :(
Szellemileg OK? Nekem is van ismerõsöm, õ már 20-on is túl van, csak a kezét tudja valamennyire mozgatni, viszont neki nem kell gép.
A kérdező hozzászólása: õt a gép tartya életben....
a doki nem mondta meg ? látatlanban nem lehet diagnosztizálni. az hogy nem tudja mozgatnia végtagjait so k mindetõl lehet..
Te kije vagy ennek a gyereknek?
A kérdező hozzászólása: a doki rontotta el a mûtétet...egyik haveromnak a tesója szal ismerösöm
akarat erõvel bármit ellehet érni
Jaj, ez az akaraterõs szöveg.. Én is szellemileg-fizikailag sérült gyerekekkel foglalkozom, nálunk az egyik vezetõt teljesen beszippantotta a pszichotronika, úton-útfélen ajánlgatja mindenkinek, hogy a hit erejével bármit meg lehet gyógyítani. A súlyosan sérült embereket cipeli magával, hogy százalékos állapotfelmérések és mindenféle hókuszpókok után 1 hónap múlva érezni fogod, hogy jobb lesz, mert a szellemtested egészséges és kivetítheted magadra. Talán még a lábad is kinõ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!