Találatok a következő kifejezésre: Nekem csak lesz (337 db)

Nekünk aug. -ban lesz az esküvőnk, de nekem csak az édesapám lesz jelen, mert az édesanyám már csak lélekben lehet majd velünk. Nagyon szeretnék neki szülőköszöntőt mondani és valami ajándékot adni, de nem italt. Ismertek szülőköszöntő szöveget?

Legjobb válasz: szöveget az anyakönyvvezetõ fog mondani, lesz több, amibõl választhattok. biztosan lesz olyan is, amiben az egyik szülõt csak lélekben említi. apukádnak adhatsz virágot, vagy esetleg egy képet magatokról szép keretben, ha szereti az ilyesmit. anyukádnak pedig hagyjatok üresen egy széket, és tegyél le neki is egy szál virágot (ha szeretnél megemlékezni róla is)

szöveget az anyakönyvvezetõ fog mondani, lesz több, amibõl választhattok. biztosan lesz olyan is, amiben az egyik szülõt csak lélekben említi. apukádnak adhatsz virágot, vagy esetleg egy képet magatokról szép keretben, ha szereti az ilyesmit. anyukádnak pedig hagyjatok üresen egy széket, és tegyél le neki is egy szál virágot (ha szeretnél megemlékezni róla is)
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de sajnos nálam is hasonló a helyzet. Szeptemberben lesz az esküvõnk, és nekem csak édesanyám lesz jelen, mert édesapám sajnos meghalt. Én arra gondoltam, hogy megkérem az anyakönyvvezetõt, hogy egy szál gyertyát had gyújtsak meg a szertartás elején és az végig égjen egészen, ameddig tart.....Így emlékezünk rá, hogy Õ már sajnos nem lehet velünk. :(
Nekem már anyukám nem él. Szokás, mint a valami kék, valami kölcsön, stb. hogy a menyasszonyi csokrot másnap kiviszik a már nem élõ szülõ sírjára, így én ezt fogom tenni.
Nem tudom, hogy milyen ajándéknak örülne jobban, mint hogy férjhez megy a lánya. Szerintem egy szép csokor virág tökéletes lesz, hisz a köszönetedet úgysem tudod tárgyi javakban kifejezni.
nekem is aug-ban lesz az eskuvôm, apukám nem él már sajnos. mi nem hagyunk ki széket, nem gyújtunk gyertyát, én ezt nem tartom helyesnek. belul emlékezek majd rá, ehhez a kulvilágnak semmi kôze szerintem. persze mindenki a neki leghelyesebbet teszi, nekem ez az.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTETEK!
Ezt a csokros szokást nem ismertem, de szerintem nagyon szép gesztus. Legyetek boldogok!
ez a csokros megoldás nagyon szép! Én vagyok az, akinek már sajnos nem él az apukája.....szerintetek nála is kivihetem a sírjára a csokromat?

Fiam 3 eves lesz, mar nincs pelenkaja, de ha kaki lesz neki, csak pelenkaba kakil. Wc-be, bilibe egyaltalan nem. Pisi az meg csak a wc-be. Hogy szoktassam ra a wc kakilásra? Mert igy még oviba sem tudom be iratni.

anyukák segitsetek!!!!!

Legjobb válasz: Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.

Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! :) vmi modszert ki kell probalni.mert elkeserit engem is ez a kaki dolog..
Válaszolni sajnos nem tudok, nálunk ugyanez a gond. Nincs pelenkája, szépen elrendezi magának a pisit, állva is nagyon hamar megtanult, de a kakihoz pelenka kell neki. Õ is fiú és decemberben lesz 3 éves. Védõnõt kérdeztem, azt mondta, hogy még nincs megérve rá.
Ugyanez nálunk is. Szintén fiú, decemberben lesz 3. Pisi gond nélkül megy bilibe vagy wc-be, amelyik közelebb van, de kakihoz kéri a pelenkát. Ha nem adok rá, 2-3 napig is visszatartja. Pedig nyáron gond nélkül kakilt bilibe 2 hétig, aztán valami bekattant, és azóta nem hajlandó:((
Ugyanez van nálunk is, 3 éves fiú. Fél éve szobatiszta, wc-be pisil, de kakilni csak pelusba hajlandó. Múlt héten kezdte az ovit, azt mondták az óvónõk, hogy amíg itthon intézi el a dolgát, addig nincs gond. Remélem tényleg úgy fogja majd idõzíteni, hogy reggel vagy este kakiljon itthon.
A kérdező hozzászólása: januar 1jen lesz 3 eves a fiam, altalaban minden reggel intezi a dolgat aztan egesznap semmi.ha mondja h anya kaki, es odaall a wchec-hez, de raulni nem akar h belekakiljon.inkabb visszatatana.meg pelit se ker.aztan en teszek ra magamtol.remelem még valahogy januarig alakul.mert oviba akarom adni.
Júliusban volt 3 éves a kisfiam. Pisi wc-be megy. Nappalra szobatiszta, éjszakára kell a pelenka csak. A kakit nem hajlandó a wc-be inkább visszatartja. Szeptembertõl óvodás. Hazahozza a kakit. Minden lehetséges megoldást végigvittem és semmi!! Még most is nagyon el vagyok keseredve ez miatt. Volt, hogy 2 órán keresztül nem adtam rá még bugyit sem, aztán volt hogy a tv elé ültettem a bilire, aztán a wc-re több idõre, aztán pelenkát raktam a wc szûkítõre és arra ültettem rá, zenélõs a bilink is, tehát van ilyen funkció is ha szeretné.. ezzel sem! A barátnõm most vett a gyereknek egy perselyt, és pénzt ad neki ha kakil vagy pisil a gyerek (most 2, 5 éves) hogy gyûjtsön játékokra :) )) Egyfolytában a bilin ül, hogy több pénze legyen :) ) Ezt még nem próbáltam.

Kislányom 2éves lesz februárban, úgy érzem én nem is létezek neki csak az apja a mindene, miért lehet ez?

Én pl nem adhatom oda a cumisüveget neki csak az apja,nekem nem ad puszit csak neki,nagyon rossz ez,? a harmadik kislányunk egyik sem volt ennyire apás.

Legjobb válasz: Nálunk is a helyzet, azzal a különbséggel, hogy az én lányom augusztusban lesz 2 éves. De mindene az apja, Neki láthatóan jobban örül, ha elmegy jobban keresi mint engem. Nálunk az ok az az, hogy az Apja sokkal türelmesebb ember mint én. :) És ezt a gyermek gondolom érzi is. Én csak a cicizésre vagyok jó, bárhonnan ha hazajövök se puszi, se ölelés csak cici. :) Szeret Téged is a lányod, de egyelõre még az Apjának jobban ki tudja mutatni. Örülj neki, hogy ilyen jó a viszonyuk! :)

Nálunk is a helyzet, azzal a különbséggel, hogy az én lányom augusztusban lesz 2 éves. De mindene az apja, Neki láthatóan jobban örül, ha elmegy jobban keresi mint engem. Nálunk az ok az az, hogy az Apja sokkal türelmesebb ember mint én. :) És ezt a gyermek gondolom érzi is. Én csak a cicizésre vagyok jó, bárhonnan ha hazajövök se puszi, se ölelés csak cici. :) Szeret Téged is a lányod, de egyelõre még az Apjának jobban ki tudja mutatni. Örülj neki, hogy ilyen jó a viszonyuk! :)
Te vagy vele egész nap? Vagy bölcsis?
A kérdező hozzászólása: sajnos mert muszály dolgoznom mert az anyagi keretek nem engedik az itthonlétet(vagy nem sajnos, mert örülök hogy régota van munkám, egy munkahelyen)bölcsibe jár, imád járni, ha megyek érte akkor örül de amint meglátja az apját...vége
Nálunk is volt egy ilyen idõszak a lányomnál. Aztàn elhagyott minket a férjem, azóta én vagyok a kedvenc, apa max játszhat vele. De ilyen áron azért nem feltétlenül éri meg. :(
Szerintem az apja lesz a példaképe, vagy csak még mivel olyan kicsi, lehet hogy csak örül neki. szerintem nem lesz baj, nem is kellet volna észrevenni az ilyet. Majd amikor nektek kettõtöknek kellesz elbeszélgetni, majd ha tini lesz, meg ha megjön neki, rá fog jönni, hogy téged is nagyon szeret. Vagy még hamarabb.


Van egy fiu tetszik nekem és énis bejövök neki és hát csak egy kis bibi van nekem ö lesz az elsö és ha megakar csókolni nekem vele lesz az elsö csókom mitcsináljak hogy ne tünjek balféknek a csókba? Lány/15 éves

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!

Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!
mindenkinek volt elsõ csókja.. ha emiatt bármit is mond akkor egy tapló bunkó gyökér..
Majd az jön magától, minden esetre ne görcsösen állj hozzá. 15/F
ne görcsölj rajta. Csak megtörténik és kész. Az elsõnek nem muszáj nyelvesnek lennie. Én pl. az elsõ csókom után, a nálam sokkal tapasztaltabb barátnõmmel gyakoroltam :D hülyén hangzik, de ez van. 18/L
Én fiu vagyok.Volt két barátnõm mindkettõvel csókolóztam.én is féltem. ezzel azt akarom kifejezni hogy õ is fél. Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azt hittem majd lehurrognak de nem köszönöm mégegyszer nyugodtabb vagyok sokkal
A kérdező hozzászólása: Hát ez igazán hasznos válasz volt.:)
szóval az edzõdbe vagy szerelmes vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem.Hanem aljön az a személy is megnézni.Vagyis érted.

Mennyi vizet ihat 2 hós babám? Néha pótolni kell neki tápival, ezért szoktam vizetadni. De tegnap már a tápisem kellett neki csak a viz. Ha sokat iszik nem lesz baj? Ti kb. hány ml vizet adtok 1 nap, aki szokott adni?

Legjobb válasz: 10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.

10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.
Ha nagyon meleg volt, az akkor 2-3 hós lányom volt hogy 1 húzásra megivott 100 mili teát, nem kellett neki se cici se táp, s el is aludt a teán. Mikor ébredezett, adtam neki cicit, s akkor elfogadta. Mai napig ez van. Van hogy nekünk sem esik jól az étel, csak az üdítõ, õ is így van, az anyatej vagy a táp egy zsírosabb laktató dolog, nem szomj oltó. Normál napon 100 milit iszik meg, nagy melegekben 200-at. Ma már hûvösebb van, meglátod többet fog enni mint inni.
5 hónapos a lányom max 1 dl teát iszik meg nagy melegben, amúgy csak anyatejet kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Inszemes lányok, akiknek 2 hete volt az akció, hogy érzitek magatokat? Vajon sikerült? Nekem még nem volt, csak lesz, de érdekel, hogy mizujs Veletek!

Legjobb válasz: Hát, nem tudom. A férjem szerint sikerült, én már nem tudom mit gondoljak. Majd meglátjuk, mi lesz. Neked mikor és hol csinálják?

Hát, nem tudom. A férjem szerint sikerült, én már nem tudom mit gondoljak. Majd meglátjuk, mi lesz. Neked mikor és hol csinálják?
A kérdező hozzászólása: Ha végre megjön (ugyanis késik 2 napja, 36. napon tartok) és elkezdhetjük a stimut, onnantól nagyjából 2 hét és a BMC-ben. Neked hol és mikor volt?
Szia Nekem a bmc-ben csinálták az inszemet, 15 napja.
A kérdező hozzászólása: És???? mi a helyzet?
Sziasztok! Nekem 16 napja csinálták, és ma teszteltem - at. Eléggé le vagyok törve..
na, idõ közben már nekem is eltelt inszem óta 16 nap és nekem is - lett a tesztem. holnap kell vissza mennem a bmc-be. Engem is eléggé megvisel. Nem erre számítottam. 5 szép tüszõm volt, nem értem mért nem jött össze:((((((
A kérdező hozzászólása: Basszus. :( Ezek nagyon nem jó hírek. Érdekelne azért, hogy vajon miért nem sikerül egy inszem, hogy mi lehet az oka... Miért kellett inszem Nektek? Nekem végre megjött, vagyis ma még csak a pecsételés van, így kedden megyek és ha minden rendben kezdjük a stimulációt. Koncz fõorvos csinálja... Nagyon bízom benne.
Szia Én ma voltam a bmc-ben. És, kiderült nem kezdhetjük a második inszemet, mert az elsõbõl vissza maradt egy cisztáim. Míg ez ott van addig nem stimulálnak. Igy nekünk már csak áprilisban kell vissza mennünk:( ma, nekem is rendesen megjött

Ha egy játékhoz, 2, 4-es proci kell (2mag) de nekem csak, 1, 8-as (2mag) van, akkor csak élvezhetetlen lassú lesz, vagy el sem indul?

Legjobb válasz: nekem is 2 magos 1.8 procim van, és eddig nem igazán okozott gondot 1 játéknál sem. Eddig 2 játék lassult be nálam a proci miatt a kb 30-ból amit játszottam vele, s nem volt meg a proci igénye.

nekem is 2 magos 1.8 procim van, és eddig nem igazán okozott gondot 1 játéknál sem. Eddig 2 játék lassult be nálam a proci miatt a kb 30-ból amit játszottam vele, s nem volt meg a proci igénye.
ha házi feladat akkor csak annyit segítek, hogy egyenletként kell felírni :)

Milyen programok legyenek a partyn? A barátnőm 13 éves lesz meglepetés bulit rendezünk neki milyen programok legyenek nincs ötletünk mert nagyon jó bulit szeretnénk neki. csak lányok jönnek a barátnőm zseret táncolni énekelni.

el?e is köszi

Legjobb válasz: filmek zene üvegezés pletyka magazinok nem toom...sose voltam "csak lányok" bulin.... De lepjétek meg egy hatalmas tortával!!!!!!

filmek zene üvegezés pletyka magazinok nem toom...sose voltam "csak lányok" bulin.... De lepjétek meg egy hatalmas tortával!!!!!!
Akkor ha megtudjátok szervezni egy házikaraoke, nyomjatok be zenéket ki ismeri fel õket, de a lényeg a társaság és a hangulat:D Jó bulizást!:D
A kérdező hozzászólása: ok köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!