Találatok a következő kifejezésre: Nekem az egy kicsit (291 db)

Szerintem a háda a legolcsóbb
Jaminában 4 helyen is van az Orosházi úton.

Holnap karácsony és fingom sincs hogy mit adhatnék a 17 éves bátyámnak. Készíteni gondoltam valamit, de nem rajzolni vagy festeni mert azt egy kicsit unalmasnak találom. Mit adhatnék neki?

Legjobb válasz: Kicsit késõn jutott eszedbe... Egyébként egy playlist a kedvenc zenéivel hatásos tud lenni, és még el tudod készíteni.

Kicsit késõn jutott eszedbe... Egyébként egy playlist a kedvenc zenéivel hatásos tud lenni, és még el tudod készíteni.
Jaja vagy egy cd a zenéivel. A rajz és a festés se rossz ha ügyes vagy és bele lehetne majd rakni egy keretbe és kirakni a falra. Vagy ha tudsz beszerezni egy számitõgépes játékot... Vagy egy darab anyagból egy kicsi blúzzot varsz ráirod filcel a legyjobb bátty és ráadod egy plüssmacira :) ) vagy ha be tudsz szerezni egy sima csészét és ráírod ugyanezt vagy a kedvenc bandája nevét...
A kérdező hozzászólása: Köszi. CSodálatosak vagytok. Boldog karácsonyt! :)

A hasamról szeretnék fogyni, mert az egy kicsit megnőtt. Nekem 46-47 kiló az ideális testsúly, mivel vékonyak a lábaim, pedig tornázok rá. 2-3 kilót remélhetek a 90 napos diétával?

Legjobb válasz: Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.

Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.
Igen remelhetsz de ne vetkezz sokat s ha vetkezel a napnak megfeleloen tedd.Gondolok arra h egyel kicsit tobbet mint amennyit szoktal. Es soha ne eheztesd magad mert akor konnyebben feladod es itt a fo a kitartas!!!
Annyira élvezi, mintha neked bevágnának egy rúd szalámit a seggedbe!
Ez most jó nagy hülyeség lett... férfi sem élvezi ugyan úgy, ha egyáltalán nem akarja, stb... talán meg sem merevedik neki, úgy meg elég szar érzés, ha cibálják. Nõknél ugyanez, nem nedvesednek be.
Jaj, keveset tudsz Te a férfiak megerõszakolásáról. Bevett módszer például, hogy h feláll a férfinak (ez ingerléssel szükségszerûen bekövetkezik egészséges férfinél azért), ekkor az erõszakoló (aki vagy nõ, vagy nem...) elköti, hogy a vér ne tudjon visszaáramolni, és így már olyasmibe is be lehet dugni, ahova a férfi alapvetõen nem szeretné, nem is állna fel neki alapból, dehát nem tud leengedni... és pokolian fáj.
ha egy szõrös paraszt pasi ráhajolna a farkadra, hogy õ most le.szop vagy hogy szo.pd le mert elvágja a torkod, akkor azt élveznéd?
De az érzés hasonló. Amúgy ja, ha nem nedvesedik be, akkor nagyon fájdalmas. Én pl. egyszer úgy raktam föl hogy tampont, hogy már az utolsó napok voltak és nem csúszott egyáltalán, és hát kb. fél óra volt mire magamba erõltettem, de iszonyatosan fájt. De amúgy a pasi aki megerõszakolja, ha a csiklóját elkezdené izgatni akkor alapból benedvesedik, szóval úgy talán nem fáj neki annyira. De hogy élvezné, az agyban is eldõl, szóval ha undorodik tõle akkor szerintem még akkor sem élvezné ha akarná.
A kérdező hozzászólása: nem análisan oda van irva, ...fogyatékos
egyébként a nõk, akiket megerõszakolnak, õk is benedvesednek, egyszer hallottam, hogy emiatt a legtöbbjüknek lelkiismeret furdalása van, mert azt hiszik, azért nedvesedtek be, mert valahol élvezték a dolgot...igazából csak az az oka, hogy a teste úgymond "védekezett", mert ha egy nõbe úgy hatolnak be, hogy nem nedves odalent, felsérthetik a hüvelyét. szóval ez természetes reakció.
régebben kb 3 éve volt itt 1 ugyan ilyen kérdés. volt 1 válaszoló akit megerõszakoltak és valamennyire érezte azt az élvezetet amit szex közben hisz ugyan úgy közrejátszik a súrlódás stb...tehát lehet, hogy valamennyire élveznék ha a félelem és a szégyen nem játszana közbe.
szer.intem ez egy bonyo.lult, és össze.tett kér.dés. meg kéne kérd.ezni azt a 14 év.es kis.lányt, akit két csö. ves meger. õszakolt, vagy azt a nõt, akit indi. ában tö.bben úgy erõsz. akoltak meg, hogy bele ha.lt, ja? õt már nem leh.etne. vagy akit disz.kóban bekáb. ítóznak, és úgy men.nek ra.jta vég.ig, de per.sze van.nak nõk, akik errõl ábránd.oznak, és ha oda kerül.nének talán még élve.znék is, persze mi van ha valami und. orító csö. ves, vagy kiseb. bség kap.ja el, nem pedig ál.mai her.cege. férf.iként azt mond.om, ha egy fa.lka szuperm.odell tám.adna le, hát nem bi.ztos hogy nagyon ellenke.znék, de ha pl egy bány. arém nyúl.na ho.zzám, vlsz fel sem ál.lna, ha csak be nem gyóg.yszerez, vagy mond.juk pár bú.za csi.nálná ugy.an ezt, azét ezek ne.kem is elég nagy lelki tra.umát okoz.nának nem tudom mi a f. sz baja van az automata szûrõnek, hol van az a szó, ami kiveri a biztosítékot? bocs a sok pontért, csak berágtam, mert nem engedte kiírni
ha nem nedves a nõnek, az nem csak neki fáj, nekem is, gondolom aki erõszakol ezt valahogy megoldja, nyállal pl, de nekem kenhetnének akármit a valagmba, akár milyen jó is lehet többek szerint az anális szex, tuti nem élvezném. különben meg nem csak a nedvesedés ami történik a nõkkel, hanem össze is húzódik gondolom görcsbe rándul, vagy ilyesmi, fõleg a nõknek fontos a lelki dolog, hogy mi játszódik le a fejükben. elég ha valamin összeveszek a barátnõmmel, és már el is megy a kedve tõle, mi lenne ha egy undorító vadidegen erõszakoskodna vele?

Nekem a natúr joghurtban nem tetszik a szénhidrát mennyisége! Nem sok az egy kicsit? És az jól sejtem hogy épp a tejcukor azaz a laktóz benne? Érdemes belőle napi egy nagy pohárral elfogyasztani?

Legjobb válasz: Nekem sem tetszik! De igen sok! Natur jghutrol beszelve valoszinunek tartom, hogy laktoz van benne es nem fruktoz. Nem, semmikeppen nem erdemes!

Nekem sem tetszik! De igen sok! Natur jghutrol beszelve valoszinunek tartom, hogy laktoz van benne es nem fruktoz. Nem, semmikeppen nem erdemes!
Sokat gondolsz az emberekrõl. Sok jót. Szerinted másokat érdekli, hogy próbálok segíteni? Engem már megköveztek volna mérgükben többen, mert le merem írni, hogy a tej nem emberi fogyasztásra való. Ezért a 28%, volt ez kevesebb is csak most nagyon kedvesen írok, így még olyan is volt aki pozitív értelemben csalódott bennem, gyûjtöm a támogatókat :)
A szénhidrát õrület is vicces, én minimális szénhidrát bevitellel élek, edzem majd' minden nap, szörnyen fáradékonynak tartom magam, ha küzdõsport versenyeket nyernék azt is fáradékonyan tenném (nyilván). Teljesen alaptalan népbutítás az, hogy sok keményítõ fogyasztása nélkül fáradékony vagy gyenge lesz az ember. Ezt valóban ki lehet próbálni, hogyan maradhat fent még mindig ilyen legenda?
A tejtermékekben nem a cukor a sok.. hanem a marhainzulin, ami olyan hormonhatást vált ki, mintha cukrot tömtél volna magadba. Tök mindegy mennyi szénhidráttartalma van, ilyen étel a joghurtka.
A kérdező hozzászólása: Speciel a csontritkulástól nem félek, normális étrend mellett szedek Kálcium-Magnéziumot meg multivitamin ásványianyag kapszulát is kiegészítésként, a sétáról annyit hogy ahova és amikor tehetem autó helyett inkább gyalog megyek így is, a focit én személy szerint gyûlölöm, bár a mozgási tanács nem hangzana rosszul, de valóban nem a testépítés részét képezik... Én úgy tudom a tejtermékekbõl az emésztõrendszer így sem tudja kivonni a kálciumot mert olyan kötött állapotban van benne, én inkább a CH-tartalma miatt vagyok kicsit kételyben... Köszi az eddigi válaszokat!
Aki azt mondja, hogy a tejtermekek fogyasztasatol csontritkulasod lesz, az valoszinuleg szivat vagy csak egyszeruen bolond. However, a tej nem felnottek fogyasztasara valo, a KEFIRT leszamitva(amibol ugyancsak csinalhatsz salata ontetet, fokhagymas martast vagy gyumolcsos turmixot es meg finomabb is). Az egyik valaszado buszken ajanlja, hogy tanuljunk mas nepektol, epp csak azt nem arulja el, hogy mit...talan azt, hogy ne dogoljunk egesz nap a szamitogep elott es sportoljunk egy kicsit a feszbukozas helyett es akkor nem lesz csontritkulasunk! Ha nem mozogsz, valoban hiaba szeded a kalciumot kiloszamra, nem a csontjaidba fog lerakodni hanem az ereidbe. De kerem ne mondjon mar senki ilyen blodseget, hogy a tejtermekektol vagy a kalcium szedestol csontritkulasod lesz. Kerdezo neked pedig azt ajanlom, hogy neha menj el a sracokkal focizni, setalj tobbet, kirandulj az erdoben friss levegon nagyon sokat es meglasd semmi bajod nem lesz a sulyoddal se a csontritkulasoddal. Egyebkent leteznek kefirgombak, nem kell az uzletbol genkezelt rakos mittomen milyen arut venni! Vegyel hazi tejet s csinaj magad kefirt(nem tudom ez mennyire lehetseges ott ahol te laksz-nalam Kolozsvaron egy ilyen piac 1 percre van tolem :P ) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Jah, 35f és 95-105 között mozgok ciklustól függõen...
A kérdező hozzászólása: Kezdõ testépítõ vagyok, /másfél éve/ a kajám az életvitelem teljesen rendben van, épp diétában vagyok, csak kíváncsi voltam erre a joghurtdologra mert mindenre próbálok odafigyelni és feltûnt a fehérjetartalomhoz mérten elég magas CH-tartalma. pedig annyi mindent lehet belõle csinálni, pl összeturmixolom kiwivel vagy más gyümivel, csinálhatok fokhagymás fûszeres öntetet belõle vágott zöldségekre párolt vagy sült csirkemellre, stb stb... De ahogy elnézem nem sok jóval kecsegtettetek eddig. Táplálkozásharcmûves az hogy lehet hogy csak 28%od van amikor ahogy elnéztem sokmindenhez hozzászólsz és szerintem többnyire jókat is...? Azt tudom hogy a tej nem emberi fogyasztásra van "kitalálva", csak zsírszegény túrót meg fehérjeporokat használok mást nem, most meg jött ez a joghurt 5let... Kössz a hozzászólásokat!
Én nem félnék a szénhidráttól.Ha megvonod magadtól akkor csak szenvedés lesz az egész életed és mindig is bajlódni fogsz a súlyoddal.A tejjel nem a CH a probléma hanem annyi hogy boci növekedési-hormonok vannak benne.Magyarul rákkeltõ, semmi maszlag, egyszerûen nem nekünk való. Jobb ha megtanítod a szervezeted az energia elégetésére.Én napi 3-4 ezer kalória közt eszek, de 90%ban CH-ot.Hogyan?Egyszerûen üzemanyagot töltök a tankba és a szervezetem rájött hogy semmit nem kell raktároznia.Azt hiszed hogy te uralod és majd megmondod mit csináljon?Az arcodba fog nevetni a saját tested ha csak kínzod.Beteg és elhízott leszel, mert a szervezeted kinyilvánítja nemtetszését a borzalmas étkezéseddel kapcsolatban. Szólj ha látsz egy CHot/kalóriát számolgató majmot vagy akármilyen állatot. :D
A kérdező hozzászólása: Mármint ami a joghurtot illeti.

Felvételiztem egy 4 évfolyamos szakközépiskolába és nem sokára el kell mennem egy elbeszélgetésre. Csak azt nem tudom hogy miben illik ott megjelenni? Mert nekem mondták h ünneplőbe de én azt egy kicsit túlzásnak találom. Szerintetek?

Legjobb válasz: Pedig így laikusként én is arra gondolnék, persze nem matrózblúzra, mint évnyitón, hanem egy egyszerû fehér ingre, meg mondjuk egy fekete gatyára, vagy szoknyára.

Pedig így laikusként én is arra gondolnék, persze nem matrózblúzra, mint évnyitón, hanem egy egyszerû fehér ingre, meg mondjuk egy fekete gatyára, vagy szoknyára.

Most először keltettünk géppel csibéket, és az egyiknek kicsit kacska az egyik lába, mindig kicsúszik alóla, most 3 napos. Van még neki remény? Mivel tudnám esetleg erősíteni őt, esetleg vitaminhiány?

Legjobb válasz: Szerintem nincs remény. 1-2 ilyen csibe nálunk is elõfordult minden keltetésnél, biztos a tojáson belül valahogy rosszul feküdtek. A csirkéknél olyan ez, mint mikor a lovaknak eltörik a lába és agyon kell lõni. Mi külön kerítettük, hagytuk, hadd próbálkozzon, de nem evett úgy, mint a többi, és egy héten belül általában elpusztult.

Szerintem nincs remény. 1-2 ilyen csibe nálunk is elõfordult minden keltetésnél, biztos a tojáson belül valahogy rosszul feküdtek. A csirkéknél olyan ez, mint mikor a lovaknak eltörik a lába és agyon kell lõni. Mi külön kerítettük, hagytuk, hadd próbálkozzon, de nem evett úgy, mint a többi, és egy héten belül általában elpusztult.
Ezt hívják kelésgyengeségnek. Sajnos van ilyen. Próbáld meg itatni, talán túléli. Legtöbbször sajnos elpusztul, mert a többiek vagy megtapossák, vagy kicsipkedik :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azért reménykedem, hátha....már el is neveztem balerínának, olyanokat spárgázik... asszem, ha megmarad, húsleves nem lesz belõle...
Külön kell tenni úgy látni ha erõsödik.
De édes gondolat!
Nekem van egy ilyen tyúkom, 3 éve vígan elél, most is ott botorkál a tyúkudvaron

Milyen iPhone-t vegyek? Engem megfogott az 5s, de az egy kicsit drága nekem. Az 5c az beleférne, de arról sok rosszat hallottam. (pl: játéktelefon, szar stb. ) Vagy inkább jobban megéri egy sima 5-ös?

Legjobb válasz: Az 5c annyiból "szar", hogy polikarbonát háza van. De amúgy ugyanaz, mint az 5. Ha még tudsz venni 5-öt, akkor az mindenképp jobban megéri, mert alu házas és még olcsóbb is. Ennyi a különbség.

Az 5c annyiból "szar", hogy polikarbonát háza van. De amúgy ugyanaz, mint az 5. Ha még tudsz venni 5-öt, akkor az mindenképp jobban megéri, mert alu házas és még olcsóbb is. Ennyi a különbség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:)
Az 5s-t javaslom, nem egy évre veszel telefont gondolom, és a jövõben az, hogy eggyel újabb nagyon nagy elõnye lesz... késõbbi iOS is sokkal jobban megy majd rajta.(És valószínûleg egy évvel késõbbit fog megkapni.) Ha pedig 5s-t nem tudsz, akkor 5-öt vegyél, az is jobb, mint az 5c.
hátra pl vizi hortenzia, elõre anubias nana vagy -nana petíte.
Fûtõ nem kell, a növényeknek jobb a hidegebb víz, mivel könnyebben veszik fel a CO2-t. A halakat kell úgy választani, hogy jó legyen nekik a szobahõmérséklet. A gurámik nem ilyenek. 40 litert még jól elvisz egy belsõ, de tény hogy nagy segítség egy külsõ, és szebb is hogy csak 2 csõ lóg az akváriumba, nem kell az egész készüléket nézegetni. Az agyag talaj létfontosságú. Ha nem szeretnél nagy növénytömeget, akkor sima mikroelemes tápozás is mûködhet, de nagy dzsumbuj mellé kell a komplex táp. A növényválasztásnál a fõ szempont a kis méret legyen és hogy bírja CO2 nélkül. 40 liter a növények méretéhez képest elég kicsi, sok faj kinövi pár hónap alatt. A következõ fajok jól mûködnek/mûködtek nálam: Pogostemon helferi, Hemianthus micranthemoides, Rotala rotundifolia, Anubias nana és petite, Microsorum windelov és philippine(az alapfaj túl nagy), Cryptocoryne beckettii, Monosolenium tenerum, Lomariopsis sp, Vesicularia dubyana(az igazi, nem a jávai). Volt még vízi hortenziám és petrezselymem, nagyon szépen fejlõdtek, de túl hamar kinõtték a 40 litert.
Most ha már így felsoroltad, akkor nekem meg a hydrocotyle sp japan jött be, egy 26 Wattos izzó alatt is tud nõni, de telibe kell világítani.

Lányok, ha egy pasi oda megy hozzátok az utcán ismerkedni, mert bejöttök neki, de egy kicsit félénk az kelthet negatív hatást bennetek? (kort írjatok)

Legjobb válasz: Ha tetszel külsõre a lánynak, akkor sikered lesz. Ha nem, akkor nem. A félénkség csak annyit számít, h macsónak v cukinak (ha jóképû vagy), ill. bunkónak v nyuszinak (ha ronda vagy) gondolnak.

Ha tetszel külsõre a lánynak, akkor sikered lesz. Ha nem, akkor nem. A félénkség csak annyit számít, h macsónak v cukinak (ha jóképû vagy), ill. bunkónak v nyuszinak (ha ronda vagy) gondolnak.
Ha egy pasi az utcán próbál ismerkedni, akkor alapból elutasítom, mert sose lehet tudni, hogy egy teljesen idegen személy mit akar. Lehet bûnözõ is, emberrabló, vagy zsebtolvaj, aki épp a figyelmed tereli el, amíg meglop. Én csakis úgy ismerkedek, hogy tudok valamit az illetõrõl: tehát egy suliba/egyetemre/munkára jár velem, vagy egy ismerõsöm ismerõse, vagy egy hobbin vagy rendezvényen találkozok vele, stb.
Nyilván, ha félénk vagy az azt jelenti , hogy nem minden nap csinálsz ilyet... Tehát több eséllyel indulsz, mint az, aki odamegy és elõadja a vagányt.
Beszari kisfiú ne legyen. Legyen férfi, legyen bátor, aki félénk, az engem taszít, nem tudok mit kezdeni ilyen kisfiúkkal. Nem kell nagy szöveg, meg vagányság, de sugározzon belõle a férfi erõ. Akkor érzem magam nõnek, akkor érdeklõdöm iránta, izgat fel a helyzet. Aki félénk, az inkább neten ismerkedjen, ott nem annyira zavaró. 21/L
attól függ hogy milyen a stílusod , ha látszik rajtad , félénk vagy akkor az még cuki is lehet , de ha egy izom agyú pacsirta vagy akkor elég gáz .. 20 éves vagyok
KOR

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!