Találatok a következő kifejezésre: Nekem az babám a mesi (2 db)

Nekem az első babám a mesi után pár nappal fogant. lehetséges hogy most is ez van a dologban?

eresedik a mellem szurkálgat az alhasam,tegnap majdnem visszajött a kávé, a kaját is csak kívánom pár falat után meg nem kell .még van pár nap a nemvártig.a höm meg36,8 36,9

Legjobb válasz: Az elmontak szerint abszolut terhessegre utal,szerintem megtortenhet...ha nem jon meg,tesztelj.sok sikert!

Az elmontak szerint abszolut terhessegre utal, szerintem megtortenhet...ha nem jon meg, tesztelj.sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ
Szia. Énekelj neki, meséld el neki mi történt ma apával, vagy akármi:)
Ha hallasz egy jó zenét a rádióban vagy beraksz egy jó CD-t, kezdj el dúdolni/énekelni neki.:) Állj be a tus alá, simogasd a pocidat és meséld el neki, hogy milyen napod volt, mi bosszantott fel, mi okozott örömet vagy éppen mit vásároltál neki aznap. Ha már érzed a mozgását, vagy látod kidomborodni a testrészeit, hangosan próbáld kitalálni, hogy éppen mijét dugta ki.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!! Nagyon megnyugtattatok!:)
Elõször is, nem kell kétségbe esni! :) Most tanulod az anyaságot, nem kell ebbõl akkora ügyet faragni. Én a kezdetektõl úgy csináltam, hogy kiválasztottam a nap legnyugisabb idõszakát (ez nálunk este, tusolás, fogmosás után van), szép kényelmesen elhelyezkedem az ágyunkban a férjemmel, ekkor bekrémezzük a pocakomat, simogatjuk, beszélünk hozzá, vagy dúdolgatok neki valami érthetetlent. :) Egyébként tök mindegy neki, hogy mit mondasz, sorolhatod a bevásárló listát is, a hangod, a hangsúly a lényeg. Ugyan hallja már a kintrõl jövõ zajokat is, de neki még a legmegnyugtatóbb, hogy a tiédet belülrõl hallja. További szép babavárást! 17+4 hetes km.
Egy magzat még nem "ért meg mindent" de nem is kell neki elég ha hallja a hangodat. Igen mesélj neki bármirõl hogy hová mentek aznap mit csinálsz éppen gondolkodj hangosan hidd el senki sem fog emiatt hülyének nézni - aki meg mégis az megérdemli ...- mesét is olvashatsz. leginkább akkor érdemes amikor ébren van amikor rugdos.
Szerintem ez akkora humbuk, hogy beszélgetsz a babával, és õ megérti. Azt érzi, hogy nem vagy ideges, jó a kedved, nem szorongasz.
Nem, nem ért meg semmit, viszont a hangod, hangszínedet felismeri, megismeri ha megszületik és beszélsz hozzá azonnal megnyugszik stb.Hallgassatok szép zenéket(amit szeretsz), ha érzed hogy mozgolódik(majd)tedd a kezed a hasadra, beszélgess hozzá.Én "bármirõl elbeszélgettem/beszélgetek velük" :) :) Nehogy kétségbe ess emiatt, egyre jobban látszani fog, egyre jobban mozogni fog, kiderül a neme(neve)ultrahangon látod(kép, arc)és jön MAGÁTÓL a kapcsolat!!!Még az elején vagy, ez is egy gyönyörû folyamat része, meglátod! Egy kétéves kisfiú anyukája és 37h.kismama
Én mesét olvasam neki, majd gyermekverseket :) A 12 héten kezem el, de állítólag a 20. héttõl figyel rá! De nem is az a fontos, hogy mit olvasol, mondasz neki, mert a hangodra, hangszinedre figyel, azt ismeri fel. Szerintem aza lényeg, hogy hallja a hangod (elég ha beszélgetsz vkivel). Boldog babavárást neked!
Én úgy tudom, hogy a baba csak a 22. héttõl kezdi hallani a hangokat. Egyébként, én sem tudom igazán mit mondjak neki:) Szoktam beszélni hozzá, de még nem olyan sokat.
Én olvastam errõl kutatást az egyetemen és azért valamennyire a szavakat is megjegyzi a baba. Mármint, ha van egy vers, amit mindig elmondasz neki este, akkor az pl. késõbb is nyugtató hatással lehet rá. A babák felismerik ha nem az anyukájuk mondja a verset, vagy megváltozott benne a szöveg. Ez egy ilyen agytevékenységet mutató vizsgálat volt, hogy mi tetszik leginkább a babának meg ilyesmi. Azt nem mondom, hogy értik amit mondasz, de felismerik, ha ugyanazt mondod nekik pl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!