Találatok a következő kifejezésre: Nekem az azt ajánlotta (65 db)

Kisfiamnak tápszer kiegészítésre van szüksége sajnos. Véleményeteket szeretném kérni a Mildibé1-es tápszerről? Azt ajánlották nekem! Illetve az áráról receptre, anélkül is!

köszi

Legjobb válasz: Szia! Én is gondolkoztam, hogy felteszem ezt a kérdést, ugyanis nálunk is a kisfiamnak tápszerre lett szüksége, igy péntektõl kezdve ugyanezt adom neki. nekem a védõnõ mondta, hogy vegyem neki ezt, és mivel kezdõ vagyok nem tudok egyik tápszerrõl sem semmit, nem is beszélve arról, hogy minden babának más jó. ha recept nélkül veszed meg, akkor én majdnem 1400 Ft-ot fizettem egy 800 g-os dobozért, de recepttel a fele! igaz, még csak pár nap telt el, de én nem vettem észre semmit sem a babámon, hogy ne lenne jó esetleg neki. Remélem tudtam segiteni valamennyire! Kellemes babázást!

Szia! Én is gondolkoztam, hogy felteszem ezt a kérdést, ugyanis nálunk is a kisfiamnak tápszerre lett szüksége, igy péntektõl kezdve ugyanezt adom neki. nekem a védõnõ mondta, hogy vegyem neki ezt, és mivel kezdõ vagyok nem tudok egyik tápszerrõl sem semmit, nem is beszélve arról, hogy minden babának más jó. ha recept nélkül veszed meg, akkor én majdnem 1400 Ft-ot fizettem egy 800 g-os dobozért, de recepttel a fele! igaz, még csak pár nap telt el, de én nem vettem észre semmit sem a babámon, hogy ne lenne jó esetleg neki. Remélem tudtam segiteni valamennyire! Kellemes babázást!
Mi ezt használjuk már 2hónapja, nagyon szereti a baba és én is. Receptre 608 Ft. Csak azt nem tudom, hogy ha pont 6hónapos lesz a pici még vajon adhatom neki az 1est??
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat én holnap megyek a 3 hós oltásra és akkor iratom fel a dr néninkkel.Remélem jó lesz a fiamnak, ha már a tej sajnos nem elég..akkor az ára sem olyan húzós remélem viszont tényleg jó..

Mien plusz injekciót adatatok be a babáitoknak? Mert nekünk most azt ajánlották hogy adassak be neki egy inj mert volt egy húgyuti fertözése a babámnak és ezért hogy megvédje a fertözésektöl.

Legjobb válasz: Szia, én a nagyoknak (már ovisok) beadattam a bárányhimlõ ellenit (mert annak idején én nagyon szenvedtem: láz, 2 hétig tartó nagyon sok pötty). Valamint az agyhártya-gyull. ellenit. Most a kicsinek (3 hós) ingyen jár a pneumococcus elleni oltás, azt beadatom. A nagyoknak nem, mert nekik nem jár ingyen, és 15 ezer Ftba kerül 1 adag:( Én védõoltás párti vagyok. Nem tudom, neked melyik inj-t mondták.

Szia, én a nagyoknak (már ovisok) beadattam a bárányhimlõ ellenit (mert annak idején én nagyon szenvedtem: láz, 2 hétig tartó nagyon sok pötty). Valamint az agyhártya-gyull. ellenit. Most a kicsinek (3 hós) ingyen jár a pneumococcus elleni oltás, azt beadatom. A nagyoknak nem, mert nekik nem jár ingyen, és 15 ezer Ftba kerül 1 adag:( Én védõoltás párti vagyok. Nem tudom, neked melyik inj-t mondták.
Megint én, még azt akartam írni, hogy ha nagyobb lesz, a bárányhimlõ elleni oltást is megveszem neki és az agyhártyagyull. ellenit is. Rota vírus ellen nem érdemes, azt mondta az orvos.
Sza! Mi beadattuk: meningites, pneumo, és rota. Nekünk a rota ellenit nagyon ajánlotta a doki. Igaz, drága volt, de inkább ez, minthogy beteg legyen. persze így is elkaphatja, de könnyebben átvészelné, mintha nem lenne beoltva.

Tisztelt Doktor Úr! Mi a különbség a Cikatridina kúp és az Ovestin krém közt? Nekem az ovestint ajánlotta a dokim, de szoptatok és nem mertem használni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp nem tartalmaz hormont, csak növényi alapú és természetes hatóanyagokat. Ennek megfelelően az Ön számára is elsősorban ezt ajánlom! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp nem tartalmaz hormont, csak növényi alapú és természetes hatóanyagokat. Ennek megfelelően az Ön számára is elsősorban ezt ajánlom! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Tisztelt Doktor Úr! Mi a különbség a Cikatridina kúp és az Ovestin krém közt? Nekem az ovestint ajánlotta a dokim, de szoptatok és nem mertem használni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp nem tartalmaz hormont, csak növényi alapú és természetes hatóanyagokat. Ennek megfelelően az Ön számára is elsősorban ezt ajánlom! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp nem tartalmaz hormont, csak növényi alapú és természetes hatóanyagokat. Ennek megfelelően az Ön számára is elsősorban ezt ajánlom! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

16 éves 53kg-os fiú vagyok és tavaly kezdtem el az edzést, milyen falyta cuccot ajánlottok nekem mi az ami beválik pl tömegnövelők stb?

Legjobb válasz: jumbo 50gramm fehérje van bennem, haveromék attól a hét alatt 5 kg izmot szedtek fel

jumbo 50gramm fehérje van bennem, haveromék attól a hét alatt 5 kg izmot szedtek fel
Elsõ: ne írj hülyeséget! 5 kiló izmot hónapok alatt szed fel az ember, abban zsír is volt, minimum 3-4 kiló, még ha nem is látszik. Nem a tömegnövelõ fogja elhatározni, hogy fejlõdsz-e vagy sem, hanem az étrended! Ezt vésd a fejedbe.
A kérdező hozzászólása: Akkor a Jumbo az igazi ?
Mehet a Jumbo.
Mehet, de közel sem igazi. Sz*r a fehérje-szénhidrát arány, én inkább külön fehérjét és szénhidrátot vennék.
A kérdező hozzászólása: Hyper Mass 5000? az milyen nem tudjátok?
A kérdező hozzászólása: És a külön szénhidrát, fehérje, hogy keverjem?
Fehérjét vegyél ha nem vagy finnyás akkor ízesítetlent Myprotein kiváló én nekem bevált. Vegyél hozzá maltodextrint meg szõlõcukrot és 60-40 vagy 50-50 be keverd tskg*0, 5 fehérje mellé. Persze zabálnod kell mint a lónak törkedve a normális minõségû kajára már amennyire lehet. Amúgy olvasgass sokat a témában és a végén mögé fogsz látni a dolgoknak, hogy melyik kieg a jó... Elsõ egy multivitamin aztán a többi: fehérje, ízületvédõ kreatin stb
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos választ

A lovam teljesen kezelhetetlen. Mit csináljak? Már az oktatóm ajánlotta hogy rakjak fel neki egy feszítőt, de arra sem reagál.

Ja, most jönnek majd a kommentek 'Fúú te feszítőt raksz be a lovadnak??' Szeretettel várom őket....

Legjobb válasz: Feszítõt csak akkor tegyél rá, ha nagyon jól tudsz bánni vele, mert letörheted az állkapcsát, ha nagyon belecsimpaszkodsz. Másfelõl, mit értesz kezelhetetlen alatt? Valószínûleg megkérdezte a lovad, hogy lovas vagy-e, vagy lekvár, és nem tudtál megfelelõ választ adni, így hierarchia gondok vannak, vagy a belovaglásával nem stimmel valami,de az már a megvásárlása elõtt is szembetûnõ lett volna.

Feszítõt csak akkor tegyél rá, ha nagyon jól tudsz bánni vele, mert letörheted az állkapcsát, ha nagyon belecsimpaszkodsz. Másfelõl, mit értesz kezelhetetlen alatt? Valószínûleg megkérdezte a lovad, hogy lovas vagy-e, vagy lekvár, és nem tudtál megfelelõ választ adni, így hierarchia gondok vannak, vagy a belovaglásával nem stimmel valami, de az már a megvásárlása elõtt is szembetûnõ lett volna.
mit értesz azon, hogy kezelhetetlen? mik a problémák? lovaglás alatt? én keresnék egy másik edzõt és elkezdeném teljesen az elejétõl. a feszítõt egyenlõre nem ajánlanám, lehet csak tovább rontasz vele a jelen problémán.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy igazából semmilyen segítségre nem reagál. Vágó elõl mentettem meg, és szerintem egész korrektül lovagolom, mert eddig igazából minden lóval elboldogultam. Rajta kívül... De komolyan, életemben nem gondoltam hogy egy lónak lehet ennyire kemény a szája. Egyszerûen... Jó, a fordulatokat még megoldom kemény testsúly és határozott csizmasegítségekkel, de ha egy kicsit is más a helyzet , pl. fúj a szél, akkor komolyan, SEMMIRE sem reagál :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ választ, remélem segít! xS :)

Szerintem vegyes fertőzés van a hüvelyemben, az orvos azonban a lactofeelt ajánlotta nekem, de az csak bakteriális fertőzésre van nem? (többi lent)

A lactofeelt ki is váltottam azonban nem gyógyított meg teljesen,arra gyanakszom hogy lehet azért mert vegyes fert?zésem van,arra gondoltam hogy a Betadin hüvelykúpot használnám( utánna olvastam hogy nem a legjobb mert utánna ismét visszajöhet a fert?zés) de ha utánna a lactofeelt is használom rá,akkor nem jönne vissza? jó megoldás lenne ez? orvosnál többször voltam mindig különböz? készítményeket írt fel,de egyik sem hazsnált és nem tehetem meg hogy egyfolytába oda járkáljak ezért gondoltam egy ilyen megoldásra.

Legjobb válasz: Menj egy normális nõgyógyászhoz, aki kenetet vesz, és annak az eredményétõl függõen ír fel gyógyszert!

Menj egy normális nõgyógyászhoz, aki kenetet vesz, és annak az eredményétõl függõen ír fel gyógyszert!
A betadine hüvelykúpot felejtsd el, mert csutkára irtja a hüvelyflórát, az egészségeset is!! Egyébként tenyésztés nélkül esélyed nincs a gyógyulásra. Tessék elmenni egy másik orvoshoz, aki levesz egy kenetet, amibõl ki lehet mutatni, hogy van-e benned kórokozó, vagy nincs. Ha van, akkor annak kiderül a tipusa és az is, hogy milyen gyógyszerre érzékeny. Enélkül minden csak találgatás és kuruzslás. Ha gondolod, akkor mehetsz még egy pár felesleges kört mindenféle természetes szerrel, de ennek van ára is. Felszálló fertõzés, ami a késõbbi meddõség egyik okozója!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ! :)
Nekem Intim Aidet javasolt, felfázásra, gombás és bakteriális fertõzésre is jó.. Én azóta használom meg vagyok vele elégedve.. Olvassatok utána van egy részletes termékbemutató oldal, ahol el lehet róla olvasni mindent, hogy mire jó :) intimapolas.hu
Attól, hogy valaki leírja a saját tapasztalatát, egyáltalán nem biztos, hogy Neked is ugyanaz a bajod oka, és ugyanolyan kezelésre van szükséged!
A kérdező hozzászólása: mellesleg mindig rá hallgattam( az orovosra) még sem segített elõrébb a gyógyulásban.
A kérdező hozzászólása: sejtettem! véleméyneket tapasztalokat kérnék nem pedig ostoba válaszokat! köszönöm
Ha értelmes ember lennél, akkor tudhatnád, hogy nem lehet diagnosztizálni és gyógyítani ismeretlenül, látatlanban, interneten keresztül.
A kérdező hozzászólása: elég sûrûn járok az orvoshoz ezzel a problémával, értemes válaszokat szeretnék, aki csak menj orvoshoz dumával jön ne is írjon ide, én a kérdésemre szeretnék választ kapni!
Ha nem vagy orvos - marpedig azt kizártnak tartom, akkor ne te akard eldönteni, hogy mi a bajod, bizd szakemberre. Az, hogy régebben elmúlt a gombafertözésed, nem jelent semmit a mostanira nézve, márcsak azért sem, mert könnyen lehet, hogy akkor is házilag próbálkoztál különféle szerekkel és nem elmúlt, csak legyengült. Az orvosnak több tapasztalata van ezen a téren, mint neked, aki nem szakember vagy, hallgass inkább rá.
A kérdező hozzászólása: azért gondolom mert volt gombás fertõzésem de az úgy elmúlt magától és valószínû az is kiválthatta a gyulladást
Elöször is miböl gondolod, hogy vegyes fertözésed van? Másodszor, ha házilag elkezdesz különféle szereket használni a felirt melett, akkor adott esetben éppen ezzel akadályozod meg a gyógyulásodat. Ha nem vagy megelégedve a kezeléssel, menj másik orvoshoz, de ne saját ötletek alapján, illetve internetes ajánlatok szerint kezeld magad, mert késöbb már orvos sem igazán tud utána rendbehozni.
A kérdező hozzászólása: amire nem jöttem még rá..hogy a lactofeel csak bakteriális fertõzésre használ?
Az elõzõ válaszoló által mellékelt szerben semmi olyan hatóanyag nincs, ami kórokozót pusztít el.
Ha visszamész dolgozni akkor persze, ha nem akkor ne.Kell a hely azoknak akiknek tényleg szükségük van rá
Mész vissza dolgozni, vagy miért? Ha nincs rá szükséged akkor szerintem nem kell beíratni, semmirõl nem marad le.
Az én gyerekeim is januárban lesznek 2 évesek és járnak bölcsibe. Nagyon szeretik, jól érzik magukat, persze nekik kicsit más volt beszoktatás, mint egy egyedüli gyereknek. De nekem vissza kellett mennem dolgozni, úgyhogy nem kedv kérdése volt, hogy menjenek-e bölcsibe :-(
Ez azért több mindentõl függ. a) Vissza mész dolgozni. b) Nem mész vissza. Az én lányom pl. nagyon gyerekfüggõ. Olyan szinten, hogy velük 24 órán keresztül eljátszik, "beszél". Minden nap akarva - akaratlanul bölcsõde mellett megyünk el. Ott állunk mellette 1, 5 órát, mire sikerül "elráncigálnom" onnan. Persze, akkor is sír, hisztizik. Majd megszakad miatta a szívem. Jövõ szeptemberbe megy bölcsõdébe én pedig vissza dolgozni. Maradtam volna vele itthon 3 éves koráig, de neki már most nem vagyok "elég" egész napra. És igazából nem is én érdeklem, hanem a kis pajtásai..
Ha nem nagyon anyás, akkor mindenképpen jobb neki a közösség.
Most adtam be 20hósan fél napokra, azért mert annyira nyitott és érdeklõdõ hogy azt láttam rajta, már kevés vagyok neki. Alig bírom hazahozni a gyerekektõl annyira élvezi. Egyértelmûen jó döntés volt. De ez nagyon gyerekfüggõ .Szomszéd 2 és fél évese sír ha otthagyják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!