Találatok a következő kifejezésre: Nekem az azt (29059 db)

Belinkelné nekem valaki azt az (azt hiszem olasz) oldalt, ahol a Babuci testsúlyát tudom kiszámolni?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

Ha egy lány ismerősömről sokat álmodok (tetszik nekem) akkor az azt jelenti, hogy nekem szánta a sors?

Legjobb válasz: Nem, annyit jelent, hogy sokat gondolsz rá. Nem meglepõ, mivel tetszik neked.

Nem, annyit jelent, hogy sokat gondolsz rá. Nem meglepõ, mivel tetszik neked.
Nem, az azt jelenti, hogy mivel tetszik neked, folyton a fejedben jár, ezért álmodsz róla. én tegnap Steven Seagal-lal álmodtam, nem hiszem, hogy nekem szánta volna a sors.
Nem, ez baromság. Azért álmodsz vele, mert sokat foglalkoztat téged, mert sokat gondolsz rá.
Csillámf.sznáci, feldobtad a napom, köszi :D
Szívesen. Aztán a franc tudja, lehet, hogy szép pár lennénk Steven Seagal-lal.
Azt jelenti, hogy szerelmes vagy. Mire vársz? Váltsd az álmaid valóra :)

Ha valakit ismerõsnek jelöltem facebookon és írok neki akkor az az üzenet az egyéb mappába fog kerülni (még nem jelölt vissza)?

Legjobb válasz: Igen. Sajnos kicsi rá az esély, hogy megnézi az Egyéb mappát. Várd meg, amíg visszajelöl és küldd el neki még1x

Igen. Sajnos kicsi rá az esély, hogy megnézi az Egyéb mappát. Várd meg, amíg visszajelöl és küldd el neki még1x

Leírnátok nekem, mi az az alapcsomag, amit össze kell készítenem magunknak a kórházba?

Van mindenféle listám terhességes könyvekbõl,de jobban örülnék,ha valaki saját tapasztalat alapján leírná,mit érdemes,és mi fölösleges. Pl.légzésfigyelõt bevittétek? Szoptatós hálóingbõl mennyit? 4-5 kell, ahogy a könyv írja? Ilyenekre gondolok, köszönöm elõre is.

Legjobb válasz: Én nem vittem légzésfigyelõt. Szoptatós hálóingem nem volt, a kórháziról mindjárt pizsamára váltottam (nem szeretem a hálóinget, a SOTE I-en nem szóltak bele a pizsibe, pedig császáros voltam), illetve nappal kényelmes melegítõnadrágban + pólóban voltam. Ha jól emlékszem, 2 pizsim volt. Nekem jó szolgálatot tett a mellszívó, egyrészt a tej megindulásában, másrészt azért, mert a lányom nagyon nehezen tanult meg szopni (már bõven itthon voltunk, mire sikerült), így legalább üvegbõl megkaphatta az anyatejet. Az elsõ gyereknél megrögzött cumiellenes voltam, de nem is volt rá szükség. A másodiknál kénytelen voltam behozatni egyet, mert a fiamnak nagyon erõs szopóreflexe volt, és két szoptatás között csak ordított. Szóval ez szerintem gyerekfüggõ. A cumisüveg, mint említettem, jól jött az elsõnél. Szintén gyereke válogatja.

Én nem vittem légzésfigyelõt. Szoptatós hálóingem nem volt, a kórháziról mindjárt pizsamára váltottam (nem szeretem a hálóinget, a SOTE I-en nem szóltak bele a pizsibe, pedig császáros voltam), illetve nappal kényelmes melegítõnadrágban + pólóban voltam. Ha jól emlékszem, 2 pizsim volt. Nekem jó szolgálatot tett a mellszívó, egyrészt a tej megindulásában, másrészt azért, mert a lányom nagyon nehezen tanult meg szopni (már bõven itthon voltunk, mire sikerült), így legalább üvegbõl megkaphatta az anyatejet. Az elsõ gyereknél megrögzött cumiellenes voltam, de nem is volt rá szükség. A másodiknál kénytelen voltam behozatni egyet, mert a fiamnak nagyon erõs szopóreflexe volt, és két szoptatás között csak ordított. Szóval ez szerintem gyerekfüggõ. A cumisüveg, mint említettem, jól jött az elsõnél. Szintén gyereke válogatja.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha babának szeretnél venni babaápoló terméket, akkor nagyon ajánlom a DM ultrasensitiv termékeit (fehér színû, Babylove). Színezõanyag, illatanyag, tartósítószer és kõolajszármazék mentes. Mi ezt használjuk. Sajnos a gyógyszertári fürdetõ is tartalmaz kõolajszármazékot. Kórházba ezeket vittem: babának 1 cs DM newborn pelus 1 cs popsitörlõ 3 db textilpelenka -kórházban adtak: popsikenõcs, szaliciles alkohol, vatta, fültisztító, textilpelenka(egyet adtak, utána elfogyott nekik, mosoda nem küldte a tisztákat), kisruha, pólya. nekem: 2 db hálóing (férjem hazavitte és kimosta a váltást) 5 db nagymamabugyi (nem vettem eldobhatót) 1 cs DM inkontinencia betét 1 cs éjszakai betét köntös 2 db törölközõ 2 db papucs -evõeszköz, tányér, pohár -sok-sok müzliszelet, nekem kevés volt a kórházi kaja (és borzalmasan rossz is volt) ami praktikus lehet: - csõrös üveg: ha esetleg császáros lennél, könnyebb belõle inni - fél literes víz: könnyebb inni és tölteni is belõle
Semmi gond a sok kérdéssel, elvégre, inkább kérdezzen az ember, mint aztán bajban legyen...:) Pelenkából egyéni, hogy melyik anyuka mit tart jónak, és a babára mennyire illeszkedik. (Vékonyabb, husisabb a bébi, vagy kis hurkás a combija, mennyit kakál stb.) A legkisebb (newborn) pelusból elég 1 kis kiszerelés, vagy talán nem is kell, ha nagyobbacska lesz a baba. (Én 1-es 48 db-os Libero-t vettem, ez nagyjából el is megy a kórházban.) Ha úgy érzed, hogy szükséges a bimbóvédõ, kiemelõ, mellszívó, akkor használd. Nyugodtan állj a sarkadra, elkobozni úgysem fogják, mellesleg nem áll ott a nõvérke minden szopinál, hogy segítsen vagy figyeljen. (Részemrõl teszek az ostoba tiltásra, ha a baba és a mama érdekei a kiegészítõket kívánják, a hülye szabály mehet a levesbe...)
A kérdező hozzászólása: Kaptam egy 800 oldalas, szuper könyvet, A babaápolás ABC-je, azt olvasgatom, nézegetem. Meg van még egy, Nagy szoptatóskönyv. Remélem, menni fog.
Bár ez nem a kórházi csomaghoz tartozik, de javaslom, hogy nézz utána otthon a csecsemõápolásnak is. A kórházban kevés a nõvér, mindent csak egyszer mutatnak meg, és nem nagyon van ott kitõl kérdezni. Pelenkázás, köldökápolás, szoptatás amire ott szükség lesz.
Tényleg a bimbó védõt párom nekem is titokba hozta be, nem is mertem használni csak otthon.Szerencsére nekem volt tejem, csak kisebesedtem.Én mindenbõl azt vettem a babának, amit az orvos felírt.Pelenkából mi Pampers pelenkát használunk, a narancs sárgát, az 6 kilóig jó.
A DM-eset én nem ismerem, én 1-es méretbõl Liberot használtam. Mosdókenõcsöt és popsikenõcsöt ír fel receptre a gyerekorvos. (Úgy tudom, fel kell keresned a leendõ gyerekorvost szülés elõtt) Recept nélkül is lehet kapni gyógyszertárit.
A kérdező hozzászólása: Es pelenkabol milyet? Dm-es jo? Babafurdeto az babatusfurdo, vagy olyan, amit ir a vedono? Popsikenocs az bepanthen? Jaj, semmit nem tudok, mennyi kerdes.
Szia!Ha bababarát kórházban szülsz, akkor se bimbóvédõt, se cumisüveget, se cumit, se mellszívót nem nagyon vihetsz, nagyon szoptatás pártiak, és szigorúak.A mi kórházunkban legalábbis sajnos egyiket sem engedték, pórul is járt sok kismama, akinek nem volt teje.Nem engedtek semmit, csak szoptatni, nekem nem volt tejem, és nõvéremnek sem.Pótlást nem adtak, majdnem kiszáradt a babája.Vihette vissza másnap a kórházba, olyan rosszul lett az 5.napon.Szóval próbálj titokban (agyrém) becsempészni és használni ilyen dolgokat, ha kell az etetéshez.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, ez aztán teljes lista!!! :) Közben beszéltem a szülésznõmmel is, szerdán megyek uh-ra, akkor találkozom vele, és elmondja, hogy a listáról mit adnak, mit javasol õ is, felírtam mindent az általatok írtakból. :) Köszönöm!!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az én esetem az, ahol a kórház szinte semmit sem ad, tehát hosszú lista lesz. Szüléshez: - olyan póló v. hálóing, amit nem sajnálsz összekenni, vérezni, hipózni vagy kidobni. - zokni, mert nagyon fázhat a lábad - törölközõ, tusfürdõ, papucs, wc papír, papírzsepi (ha kapsz beöntést, utána mehetsz tusolni) - kis kiszerelésû ásványvíz (a sportkupakos a legpraktikusabb, mert fekve is tudsz inni), 2 dl-es gyümölcslé, müzliszelet v. szõlõcukor (nálunk ezeket lehet fogyasztani a szülés alatt) - fényképezõgép, apának pótpapucs, szüléshez ruha (errõl külön érdeklõdj, mert van, ahol meg kell venni!) A kórházi napokra: - minden napra 1 ruha (hálóing, pizsama, póló+leggings, ) + 1, ha balesetes lenne. Nem kell a "szoptatós" hálóing, sima elöl gombos pizsi vagy hálóing, bõ póló is elég. - bugyi (mindenki másra esküszik), de dupla annyi legyen, mint amennyit a kórházban leszel. Nem foglal nagy helyet, viszont ez lesz elõször balesetes. - köntös, ha hálóingben leszel - melltartó, pár db melltartó betét (nem kell egész csomag, bár kívánom, hogy legyen annyi tejed már az elején, hogy kelljen!) :) - betét (Tena, teszkós gyermekágyi, dm saját márkás stb. árkülönbségek vannak csak). Legyen még éjszakai és sima betét is, nekem a második nap már csak éjszakai kellett.Nem muszáj bevinni, de a párodnak mutasd meg, melyik fajta kell, ha kéred.) - 2 db papucs, 1 járkálni, 1 tusoláshoz, zokni, ha fázós a lábad. - tisztálkodó szerek (tusfürdõ, testápoló, fogkrém, fogkefe, hajgumi, kézmosó szappan, esetleg sampon, balzsam) - törölközõk (1 nagy, 1 arc és kéztörlõ, több kicsi, amit a lábad közé foghatsz, amíg öltözöl stb.) - wc papír, papírzsepi, esetleg intim törlõkendõ - telefon, töltõ - evõeszköz, pohár v. bögre, szalvéta, szívószál (ez császár után jön jól, könnyebb vele inni, vagy sportkupakos üveg) - víz, gyümölcslé, keksz - ha kontaktlencséd van, akkor pót szemüveg, lencsetartó, folyadék Ami pluszban jól jön: - mellszívó (kézi v. elektromos) - mellbimbó kiemelõ, védõ (ha kell) - mellápoló kenõcs - ha olyan a kórház, akkor papír wc ülõke vagy fertõtlenítõ kendõ - cumi, 1 cumisüveg - manikûr készlet (ha beszakadna a körmöd vagy gyorsan nõ) A babának: - minden napra 6 db pelust számolj - textil pelenka 2-3 db (büfiztetéshez, bukáshoz stb.) - saját ruha, minden napra 1 body, 1 rugi - cérnasapka, kesztyû, esetleg saját kis pléd A légzésfigyelõ nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, Lányok, akkor még pár dolgot kell vennünk: Tena, eldobható bugyi (ezeket amúgy is akartam), mellbimbó védõ (errõl egyik könyv sem írt). Köszönöm mindenkinek!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A légzés figyelõ szerintem felesleges. Magamnak vittem be: -2 pár papucsot /az egyik a zuhanyzáshoz/ -2 db gombolós hálóinget /én se hordok de nekem nagyon praktikus volt szoptatásnál / -3 db olyan bugyi ami elég magas, és mosható. /lehet kapni gyógyászati boltba, mert ami eldobhatósat vettem az nem volt jó, mert császároztak és pont a varratra ért rá/ -1 db kis csomag Tena betétet vittem -zoknit -wc papír, evõeszköz, tisztálkodószerek, rengeteg szénsavmentes víz, telefon töltõ/ -ami nekem nem volt utólag vettünk, és nagyon tanácsolom /mellbimbóvédõ, mellszívó és szoptatós melltartó.Én a melltartóba mosható betétet vettem, mert hamar száradnak, és így jobb anyagilag./ A picurnak : -Pelenkát, textil pelenkát kb 3db-ot, popsitörlõt és krémet vittem.Amibe haza hoztuk azt párom hozta aznap mikor távoztunk. Ja meg én otthonra szereztem mérleget engem megnyugtat, hogy tudom mennyit evett, és így nem kell hetente vinni a rendelõbe méregetni.De ezzel nem mindenki ért egyet :) Még egy tanács ha nem baj, bár nem ez volt a kérdés.Ha van már tejet, finoman minden szopi után masszírozd meg, és szívd le, nehogy csomód legyen.Nekem lett sajnos, és csak párom tudta ki masszírozni.Ja melegítés meg nem minden esetbe jó.Nekem nem vállt be nekem fagyott borsót javasolt a háziorvos, és az bejött.De csak arra a kicsi pontra ahol a csomó van.Nehogy elapadjon a tej.De ez is egyén függõ :) Bocsi, ha hossz lett.Meg nem okoskodni akartam, csak ha én ezeket tudom, nem pánikoltam volna annyit az elején.:) Jó baba várást!
En magamnak két csomagot tettem össze, egyiket a szülõszobába, másikat a kórházi napokra. A teljes listát nem írom le, ha nem baj, csak ami szerintem hasznos volt. - 2 papucs, egy a zuhanyozóba, ami vizes lehet, a másik a további használatra - kb. 2 csomag eldobható bugyi ( dm-ben is lehet kapni) Praktikus, hogy ha véres, foltos lesz, nem kell veszõdni vele - jégzsák v. jegzselé. Ez hidegen jó a gátsebre ill. melegítve a melledre is teheted, ha esetleg fájnának - mellbimbó védõ. Nekünk nagyon nehezen indult a szoptatás, a védõvel könnyebben tudta bekapni a babám a mellemet - 4-5 hálóinget én is vittem, de csak kettõt használtam. Inkább azért több legyen, mint kevesebb - saját evõeszköz ( sok kórházban nem adnak) - jó sok ásványvíz
Kórháztól is függ (pl. hogy te és a baba kincstáriban vagy otthoniban lesztek-e, kell-e popsitörlõ, pelenka és egyebek), ezért érdemes õket felhívni vagy elmenni (a legtöbb helyen havonta van) szülésfelkészítõre/szülõszoba látogatásra, ahol elmondják vagy adnak listát.
Légzésfigyelõ fölösleges, hálóingbõl kell 4-5, valószínûleg össze fogod vérezni. Ugyanezért bugyiból is kell 4-5. Kell még betét, a Tenát szokták javasolni, de szerintem legyen nálad sima betét is, a 2.-3. napon már lehet, hogy elég az is. Tisztálkodó szerek. Babának egy csomag 1-es pelenka, popsitörlõ. A kórházban érdemes utána érdeklõdni, hogy öltöztetheted-e saját ruhába a gyereket vagy adnak-e. Utóbbi esetben is érdemes 1-2 saját ruhát bevinni (esetleg egy kisebbet meg egy nagyobbat, ki tudja mekkora lesz a gyerek), hogy ha összekakilja magát, ne kelljen a nõvérért rohangálni. Az is kórháztól függ, hogy kell-e vinni alkoholt a köldök kezeléséhez, meg popsikenõcsöt, vagy ott adnak kórházit. Mellszívót is érdemes bevinned, ha van. Nem biztos, hogy szükség lesz rá, de a kórházakban általában az egész osztályon csak egy van. Mindenképp legyen nálad elég folyadék! Én szülés közben megittam másfél liter vizet, és az anyatej beindításához is ajánlott napi legalább 3 liter folyadékot meginni. Vajúdás közben általában nem hagyják, hogy az anyuka egyen, ez is kórház függõ, de ha a párod bemegy veled, neki csomagolhatsz szendvicset. Tányér, pohár, evõeszköz. 2 pár papucs (egyik a zuhanyzáshoz). Köntös. Hirtelen ennyi jut eszembe. Remélem, nem hagytam ki semmi fontosat. Még annyi, hogy érdemes úgy pakolni, hogy ami a szüléskor kell, az könnyen elérhetõ helyen legyen.
Szia! Én a babának ezeket vittem: 1 csomag DM 1-es pelus 3 textíl pelenka 1 csomag popsitörlõ 1 tubus gyógyszertári popsikenõcs ruhát nem vittem, mert adtak és abban gyorsabban tudtam pelust cserélni köldökápoláshoz is adták a felszerelést 1 cumisüveg Szüléshez: császárom volt, és én igazából a fényképezõn kívül semmit nem vittem, de nem is kellett innivalót adták, szívószálat is, az õrzõben még nem kelhettem fel, így nem kellett se hálóing, se bugyi Bent léthez: napi egy hálóing, törölközõ, köntös, papucs én 1. napra Tena pelust vittem (kényelmesebb volt, és garantáltan nem ázik át), 2. nap elég volt a tenás betét, rögzítõbugyival, 3. naptól sima betét 1 arctörlõ, 1 kéztörlõ 1 papírtörlõ, zsepi, WC papír mellszívó: másnapra lett tejem, de annyi, hogy a fiam nem evett annyit, így le kellett fejni kulacs: nekem jobban ment az ivás abból Nekem hoztak be minden nap ételt, mert a kórházi nem volt valami jó.. (szoptatós anyáknak babfõzelék stb...)

Elmondanátok nekem, hogy azok az anyukák akik terhesek lettek, de védekeztek és millió helyen olvastam, hogy csak úgy "becsúszott" a második, harmadik stb. baba, azok hogyan védekeztek?

Nagyon sok kérdésben olvastam, hogy sok anyuka "csak úgy" terhes lett, "becsúszott" a baba, pedig védekeztek. Na mos engem nagyon érdekel, hogy mégis hogyan védekeztek? Óvszerrel, gyógyszerrel, megszakítással, naptár módszerrel? Mégis hogyan? Nem szeretnék semmilyen vitát elindítani, csak pusztán érdekel:)

Legjobb válasz: Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen anyukák többnyire vagy sehogy, vagy megszakítással. Ha ennyi hibás óvszer, hatástalan tabletta lenne, a gyártó cégek már régen tönkrementek volna a kártérítési perektõl. Azért mondják ezt, mert az állításuk ellenõrizhetetlen, és talán gyávák beismerni az igazságot. Tisztelet a kivételnek.

Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen anyukák többnyire vagy sehogy, vagy megszakítással. Ha ennyi hibás óvszer, hatástalan tabletta lenne, a gyártó cégek már régen tönkrementek volna a kártérítési perektõl. Azért mondják ezt, mert az állításuk ellenõrizhetetlen, és talán gyávák beismerni az igazságot. Tisztelet a kivételnek.
Semmivel, de azt megsem irhatjak, hogy nem aktunk gyereket de vedekezni lustak voltunk biztunk a szerencsebe de az elpartolt tolunk.
Nálunk a 3. lett úgy, hogy az óvszer elszakadt, és az esemény utáni, amit idõben vettem be, nem hatott.
Ja és ez nem kamu...ahogy fentebb írták...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes történetek:)
Az elsõ gyermekem gyógyszer mellett fogant. Nem hagytam ki egy szemet sem, de egyáltalán nem baj hogy lett nekünk, már úgyis beszéltünk róla, hogy lassan jöhetne a baba. A második és a harmadik babánk tervezetten jött. Bartátnõm pharmatex mellett lett terhes, bár sztem az nem egy biztos védekezési mód. Egy másik barátnõm pedig nem védekezett, de másnap vett be esemény utánit. Ennek ellenére baba lett belõle.
Szerintem a nagy része sehogy, csak jobban hangzik mint, hogy ahhoz is hülyék vagyok hogy védekezünk.
kézzel lábbal
19 évesen tablettával, doki elfelejtette mondani, h bizonyos AB-k hatástalanítják - 22 hetes vetélésindukció fejlõdési rendellenesség miatt 30 évesen a jelenleg létezõ legminõségibb, legdrágább latexmentes óvszerrel - sem kiszakadás, sem egyéb probléma nem volt, egyszerûen nem volt 100%-os.
Mi óvszerrel védekeztünk és soha nem a gagyi fajtával! 1 évig nem is volt vele gond.Egyszer nagyon belejöttünk, szinte majdnem egy óra hosszáig szeretkeztünk.Amikor végeztünk, akkor vettük észre, hogy lyukas....minden belém ment.Egybõl jöttem netre, ovulációs naptárat keresni, és aszerint az ovum már elmúlt.Aztán mentem tusolni, próbáltam ott is kimosni, amit csak lehet.Hát, a mi kis drága, erõs, életrevaló kisfiúnk, így is megmaradt nekünk :)
6-os: Azért a Pharmatexre sem szívesen ütöm rá a védekezés címkét... Mert minden, csak nem az.
Megszakitassal vedekeztunk, mert konkretan nem terveztuk, de nagyon orultunk neki :-) Het honap utan fogant a babank. Aztan elesben probalkoztunk. Akkor elsore sikerult.
Az 1. vagyok. Igen, én sem hittem, hogy van ennyi xar óvszer, mert abból a szettbõl nem az volt az egyetlen darab, ami elszakadt, csak akkor "megúsztuk"... azt pedig még a nõgyógyász is mondta, hogy az esemény utáni tabi hatásfoka 80%, tehát egyáltalán nem biztos, hogy hatni fog. Sõt, azt is mondta a dokim, hogy az is nagyon nem mindegy, hogy azokat a gumikat hogyan tárolják... Persze ettõl még biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan tojnak a védekezésre, aztán meg azért mondják, hogy elkerüljék, hogy le legyenek hülyézve (jogosan...).
Nõvérem, anyukám és én is fogamzásgátló mellett lettünk terhesek. Ja és mind a hárman ugyanazt a fajtát szedtük, de mi a férjemmel azóta áttértünk az óvszerre és reménykedünk hogy azzal nem lesz gond. :)
Én úgy lettem terhes egyszer hogy elszakadt a gumi .
Barátnõm Pharmatex mellett lett terhes! De valóban úgy gondolom, hogy a legtöbben megszakítanak, ami tényleg nem védekezés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jöhetnem még konkrét példák, saját tapasztalat:) Én gyógyszert is szedtem, óvszert is használtunk, megszakítással és naptármódszerrel is védekeztünk, de soha nem lettem terhes, csak ha "direkt és élesben" csináltuk.
Én saját nevemben nem tudok nyilatkozni, mert nálunk minden terv szerint ment:) , viszont a húgom "becsúszott".:) A szüleim naptár módszerrel védekeztek, nem terveztek harmadik gyereket, de nem is volt nagy probléma hogy jött. Anyumnak mindig is szinte órára pontosan jött meg a menstruációja, óramû pontossággal mûködik a nõ:D, de besikerült.:) Szóval õk nem igazán "védekeztek", mert ez a módszer pl. szerintem nem védekezés. De azt mondjuk, védekezés mellett jött.:)
Kiszakadt az óvszer, alaposan megmosakodtam ahogy csak bírtam, irány a patika, vettem esemény utánit, vérzés meg is jött, én fellélegeztem.... 3, 5 éves a fiam. Elõtte-utána hetekig nem volt szex, tehát egészen biztosan akkor fogant. (de amúgy le is van írva az esemény-utáni tájékoztatójában, hogy nem 100%-os). Egyáltalán nem érzem magam felelõtlennek. Nálam csak az óvszer jöhet szóba egyéb okok miatt, felelõsen is használtuk mindig, és amikor a selejtes darab miatt megtörtént a baleset, megtettem amit tudtam, hogy elkerüljem a nemkívánt várandósságot.
Az idõvonal is csak annyit mutat, amennyit te engedsz, csak más elrendezésben mint eddig.
az idõvonalon nem fogod tudni elrejteni, mert ha rád kattintanak, a face automatikusan ki fogja adni a közös ismerõseiteket, ellentétben akkor, ha nincs. akkor senkit nem jelenít meg :)

15 éves lány vok van egy 17 éves fiú aki tetszik. Sokszor taliztam már vele kettesben, jókat beszélgettünk, megadta a számát stb.1 hónappal ezelőtt küldtem neki smseket azokra azonnal válaszolt, de mostanság felém se néz. Rosszul csináltam valamit?

Legjobb válasz: Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást,aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:))

Hát ez így elég fura egy egyéniség ez a srác:S Lehet télleg elronottál valamit, vagy lehet zavarta a korod, vagy szûz vagy v vmi, és ez neki nem jöt be vagy nemtom, de sztem azaz oka h:Talált vki mást, aki vele egy korú és minden lehet meg stb...! De kérdezz rá bátran h má változot meg, vagy hívd el egy sétára és ha azt mondja j bocsi de nem stb.akko ne keresd többet, van sok más fiú:) De sok sikert azé!:) )
igen
Talán igen, talán nem. Ez nagyon kevés infó, amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindenben egyezik a sráccal a véleményünk, jól köjöttünk egymással, a mai napig köszön pl ha meglátom a suliban és mindig mosolyog.De nem tudom, hogy miért távolodott el tõlem egyik napról a másikra.Szerintetek van esélyem még nála?

Meddig kell egy féle zöldséget/gyümölcsöt kóstoltatni, mielõtt mást adnék neki? Mennyi az az idõ (napokban), amíg a baba a kóstolgatásból már kivált egy étkezést?

Legjobb válasz: 3-5 naponta adhatsz neki újat ha semmi tünet nem volt a másik kérdésre : ez anya és babafüggõ pl a fiam 8 hónapos koráig minden kiköpött nála volt vagy 3 hónap mire sikerült 1 étkezést kiváltani a lányomnál 1 hét volt ugyan ez ....

3-5 naponta adhatsz neki újat ha semmi tünet nem volt a másik kérdésre : ez anya és babafüggõ pl a fiam 8 hónapos koráig minden kiköpött nála volt vagy 3 hónap mire sikerült 1 étkezést kiváltani a lányomnál 1 hét volt ugyan ez ....
Én azért egy hétig ugyanazt adom neki, ennyi idõ alatt bõven kiderül egy esetleges allergia, vagy hogy milyen székletet okoz az adott étel. A kiváltás ideje babafüggõ, s kedvfüggõ. Az enyém pár napja megevett egy teljes adagot, tegnap meg egy falatot sem volt hajlandó.

Csak nekem van az az érzése hogy minden lány foglalt aki nekem tetszik?

Pedig nem vagyok ½túl nagy igényű½ Ezért nem már is szólítok le lányokat, mert ½tuti hogy foglalt½.. Vagy ez csak egy ócska kifogás lenne a részemről..?

Legjobb válasz: nem csak te vagy így, én körül vagyok véve szebben mondva bevándorlókkal XD

nem csak te vagy így, én körül vagyok véve szebben mondva bevándorlókkal XD
hát kb ezzel az éred el hogy egy lehetõséget elutasitasz magadtól :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy eséllyel van párja vagy nem jövök be neki..
Én nem szoktam leszólítani lányokat, de rengeteg lány ismerõsöm van, és akik pont jók lennének, azok foglaltak. Pedig én sem vagyok túl nagy igényû. Ez rengeteg ideje megy már nálam, és hirtelen, amikor nem is számítottam rá, találtam valakit... Csak türelem kell hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: Régóta várok annyi biztos.

Neked tetszenek azok az oldalt széles, fül felé keskenyedő szemüvegek?

Legjobb válasz: tetszenek,nekem is olyanom van.ha konkrétat mutatsz,az jobb lenne.

tetszenek, nekem is olyanom van.ha konkrétat mutatsz, az jobb lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!