Találatok a következő kifejezésre: Nekem az a gondom, hogy mind (12 db)

Nekem az a gondom, hogy minden nap késztetést érzek, hogy maszturbáljak, ez gond? (Kifejtem)

Néha naponta többször. Ez függ?ség? Egyre s?r?bben csinálom és azt érzem ,hogy pl. ha csak 3 naponta csinálnám, akkor rendesen kielégítene ,mert akkor több cucc jön ki, de így meg kielégületlennek érzem magam, szerintem azért csinálom többször naponta... Véleményeiteket várom szeretettel! Üdv.

Legjobb válasz: én 3 napja vagyok ebben a helyzetben, hogy máson sem jár az eszem, de komolyan, pedig esküszöm már fáj a csiklóm, nem tudom mi van velem... mondjuk ma alább hagyott, lehet a ciklusomhoz van köze..

én 3 napja vagyok ebben a helyzetben, hogy máson sem jár az eszem, de komolyan, pedig esküszöm már fáj a csiklóm, nem tudom mi van velem... mondjuk ma alább hagyott, lehet a ciklusomhoz van köze..
nem. miért lenne?
A kérdező hozzászólása: Meg már barátnõt is kéne találni... :-)
A kérdező hozzászólása: # 6/9 ma 20:24 "Sztem az a baja, hogy sok masztitó kevesebb ondó jön belõle és így rövidebb és kisebb az orgazmus. Ezért gyártási szinten tolja naponta." Igen , szerintem is ez a baj , hogy mivel gyakran csinálom kevés ondó jön ki belõle így gyér az orgazmusom ezért még gyakrabban csinálom. Ördögi kör ez.:D A játék meg még rosszabb függõség, azzal is küzdök(cs 1.6). De megnyugtatott , hogy nem csak én vagyok ilyen.
Én mondjuk GoA-ztam ami olyan mint a WoW csak rosszabb :) nagyon rákattantam mégis szakítottam idõt a hokizásra
masztitól*
Sztem az a baja, hogy sok masztitó kevesebb ondó jön belõle és így rövidebb és kisebb az orgazmus. Ezért gyártási szinten tolja naponta. Javallat: valami sport tevékenység vagy WOW(kocka megoldás) ami eltereli a figyelmet. És leszoksz a napi rutinról.
szerintem nem baj, max akkor, ha 2 perc alatt lerendezed magadnak, mert az igazi szexben is hamar elfogsz menni, még hamarabb :/ az meg kinek jó?
nincs ezzel semmi, kinövöd
A kérdező hozzászólása: ja és 19/F
Én naponta csinálom akár többször is szerintem ez nem gond.
Ne szorongj, majd kinövöd.. vagy esetleg a barátnõ ha lesz segít rajta.. :D
Megtörtént... Egy pillanatra nem figyeltél oda, nem? Számolj rá a "történésre" 14 napot, és végezz el egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: és ennyi idõ alatt tutira ki lehet mutatni? esetleg tudnál ajánlani egy tesztet ami majdnem biztosra kimutatja?
Igen, aktus után két héttel már kimutatják a tesztek. Menj be egy drogériába (Rossmann, Dm), és vedd meg a legolcsóbb terhességi tesztet. Nyugodtan kérj segítséget az eladóktól.
nem lehet ennyi idõ alatt, de hát ráérsz, nem?
* úgy értem, 26-3-ig, tehát ha ma tesztelnél, vagy holnap (szerintem a 14 se valós)
A kérdező hozzászólása: de akkor ha jövõhét pénteken lesz 14 napja, akkor már tutira kimutatja bármelyik teszt?

Nekem az a gondom hogy egy csomó lány ismerősöm van akire én hajtottam és én úgy láttam benne vannak a dologban de végül mégis azt kapom mindig hogy aranyos vagyok de inkább csak barátok legyünk. Szerintetek mi lehet a baj?

És ezt már nagyon sok lány megcsinálta velem. Szinte mind akire csak hajtottam.

Legjobb válasz: Mert ismerõsökre hajtasz. Olyanokra, akiket már ismersz korábbról valahonnan. Nincs meg az újdonság varázsa, ismernek már téged, vagy ha nem ismernek, akkor is kialakítottak rólad valamilyen pozitív vagy negatív képet, amin már nehéz változtatnod. Ha egy ismerõsöd nincs belédzúgva, akkor nehéz vele összejönni.

Mert ismerõsökre hajtasz. Olyanokra, akiket már ismersz korábbról valahonnan. Nincs meg az újdonság varázsa, ismernek már téged, vagy ha nem ismernek, akkor is kialakítottak rólad valamilyen pozitív vagy negatív képet, amin már nehéz változtatnod. Ha egy ismerõsöd nincs belédzúgva, akkor nehéz vele összejönni.
Ez nagyon nehéz kérdés, és bonyolult...sok minden szóba jöhet, nem ismerlek, nem tudom mi lehet a probléma, de valami biztos nem jó! Akit én ilyen szöveggel leráztam, az vagy nagyon visszahúzódó volt vagy nagyon rámenõs...
A kérdező hozzászólása: 17:50: hasznos a válaszod köszi. A külsõ nem hinném hogy befolyásolja a dolgokat mert kétféle stílusban is feltudok öltözni olyanban amilyenek stílusúak õk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Szia! 17:50 vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy legközelebb, ha megismersz egy lányt, ne csak úgy próbálj közeledni felé, hogy kedves vagy, meg jókat beszélgetsz vele. Persze az is kell, de tedd egyértelmûvé számára, hogy nem csak barátként közeledsz. Mert sokan itt hibáznak. Utána meg csodálkoznak, hogy összejön a csaj valami bunkó „jött-ment”-el. Ne várj sokat, ne várd meg azt, amíg teljesen belezúgsz. Annál nagyobb lesz a csalódás, ha elutasít. És soha ne kérdezz konkrétan rá, hogy: "Akkor most járunk?" "Nem járunk?" "Mi lenne ha járnánk?" stb. Erre általában mindig úgy kezdõdik a válaszuk, hogy: "Hát...." Inkább, bókolj sokat, flörtölj, próbálj meg minél közelebb kerülni hozzá, és ha jónak találod az alkalmat, csókold meg. Ha már idáig eljutottál, nagyon ritkán fog ellenállni. Ha meg mégis akkor, gyorsan elfelejtheted, és ne is erõltesd tovább. Légy érdekes, izgalmas, rejtélyes, titkolózó. Legyenek titkaid, amit nem mondasz el neki elõször, és kíváncsivá teszi, ezek miatt többet fog gondolni rád. Légy kreatív. Még egyszer sok sikert! ;) 20F
A kérdező hozzászólása: 17:50-es: Nem értem neked hogy nincs még barátnõd hisz mindent tudsz.köszönöm a linket sokat segített és persze a válaszokat is.Megpróbálom alkalmazni is.Még egyszer köszönöm.
Hát ez a legtöbb egyszerû lánynál mûködik. De sajnos én kivételes egyed vagyok, túl magas a léc, és már ide ez sem elég. Ráadásul nem tudok szerepet játszani sem, és nem is nagyon akarok. Viszont ha te akarsz játszadozni hajrá. Én már kinõttem belõle. Most már várnék egy normális lányra, de eddig hiába. :S
ÕÕ figyelj... Én csak most jötem rá. 16 vagyok és rámhajtott egy 14 éves... lehet h nem a megfelelõ korosztályban vagy... várj egy kicsit... ha pl 14 éves vagy, akkor a lányok még nincsenek benne annyira ebben a "járjunk" témában... De te nagyon szeretnél, és ezért ráhajtasz egy idõsebb csajra... a "nagy " lányoknak számít hogy hány éves pasija van... sajnos én is lekoptattam... sajnálom, de 2 év itt számít.... 40esnél nem biztos, de itt még igen... :C
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzá szólást, de megmondom neked hogy én nálad is idõsebb vagyok......
fájni fog, de az a probléma, hogy túl egoista vagy! nem vagy hajlandó befogadni a problémákat! semmi. te jól nézel ki, te okos vagy, te aranyos vagy... amikor azt írták, h túl kedves vagy túl udvarias= tökéletes! Na ez már tetszik neked.. és úgy gondolod, csak az lehet a baj, h te túl tökéletes vagy.. az utolsó válaszod is: "elmondom neked még nálad is idõsebb vagyok". ergo, elmondom neked, én nálad is okosabb vagyok...lekezelõ!! ha kiírtad a kérdést.. akkor el kéne gondolkozni a válaszokon. nem az h egybõl hárítasz, azzal, h te nem. Adj le az egódból, és fogadj meg néhány tanácsot!!! Hidd el gondolkozz... Bárki bármint mond, az nem jó, mert az neked nem hibád! de akkor semmi? Ahogy ismerlek, úgy is le pontozol, pedig a válaszom jó! ismerlek már a válaszaid alapján
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Erre most már kíváncsi vagyok ha gondolod megadhatnád az msn címed felveszlek és ott kicsit bõvebben tudunk beszélni a dolgokról. Elõre is köszi. Az E-mail címem [email protected]
külsõ?
Az a bajuk, hogy túl kedves vagy, túl normális, nem hazudsz, és nem vagy bunkó. Hidd el, erre én 2 éves GYIK olvasás/tanácsadás/tanácskérés után jöttem rá, mivel nekem ugyanez a problémám. De én akkor sem tudok ilyen lenni, úgyhogy várok. Ha nekem nem hiszel, Attila bácsi szépen fölvázolja itt a lényeget: http://www.youtube.com/watch?v=l_QhX2vtaWo Több szerencsét kívánok a csajokkal. :)
Mert "ráhajtasz" ergo rányomulsz, megfojtod, nem pedig udvarolsz. Ezek után ne csodálkozz, ha azzal a szöveggel pattintanak le, hogy legyetek barátok. Nyilván. Olyan barát, akit messzirõl el kell kerülni.
A csomó lány közül legalább egyet megkérdezhettél volna, és akkor most nem kéne találgatnunk. A lányok nem szeretik a lekvár manusokat.A tejbepapi csávókat.Ahhoz hogy behódoljanak és aládrendeljék magukat, rendelkezned kell bizonyos fokú férfias dominanciával, mely a viselkedésedben, jellemedben, és kisugárzásodban nyilvánul meg.De úgy tûnik, hogy nekik csak az jön le hogy aranyos vagy mint a kiskacsák. Ha valóban arról van szó hogy nem vagy elég férfias jelenség, akkor itt az ideje, hogy elkezdj gyúrni;acélosítsd a lelked, és tedd vonzóvá a tested.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs gond mert gyúrok és mondták már hogy elég tekintélyt parancsoló jelenség vagyok. Tehát nem hiszem hogy ez lenne. biztos mindig elszúrok valamit de mindig mást mert azokra amit elszúrtam már figy.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerõsök voltak.Csak az egyik 5-bõl
Találgathatunk itt oldalakon át, de nem sok értelme van.Ha nem rendelkezel annyi önismerettel, hogy tudd miért passzívak a csajok, akkor csak egy megoldás van: megkérdezed tõlük. Biztos van olyan akivel közvetlenebb a kapcsolatod, és megbízol benne.Kérdezd meg tõle, hogy mit gondol rólad, de õszintén mondja el.Majdcsak kibújik a szög a zsákból.Ha nem, akkor örök rejtély maradsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Jöhet még.
Nincs már mit mondani.akármennyire is fáj , ezek a lehetõségek közül lenne érdemes válogatnod..
Szia! Nekem volt olyan, hogy szerettem a fiút, de nem jött be külsõleg. Persze nem a külsõ a lényeg. De õ nagyon nem jött be, és így nem volt szexuális vonzalom, és így el sem tudtam volna képzelni h járjak vele..Csak próbáltam, hátha megváltozik..De nem változott meg.... De ha nem ez, akkor én nem tudom mi lehet.Én ezt éltem már át... 16L
ömm bocsi de nem.. de mind1 azt azért gondold végig, h nem e csak magadról beszélsz vagy nem nyomulsz e nagyon.

Minden babaruhát kimostok? És kézzel vagy géppel? És milyen mosóporral? Öblítitek is ilyen direkt Senzitiv öblítővel? És nekem még az a gondom, hogy én sem bírom az ilyen nagy cimkéket, nemhogy egy kisbaba. Azt kivágtátok belőle?

Legjobb válasz: Az elsõ 6 hétben sensitív termékeket használtam, de azóta ugyan azzal mosom mint amivel a miénket.Hál'istennek nem érzékeny a bõre. A cimkét nem vágtam ki, mert félek, hogy szúrná az ami benne marad, vagy varni kell.

A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek üzenem, köszi hogy mégegyszer írtál.Sokan mondták a huggiest úgyhogy te végleg megerõsítettél.Egyébként is mindenkinek köszönöm az összes tanácsot 2. válszolónak, pedig, hogy az elsõ válszod is hasznos volt számomra és egyébként mindenkié.Fõleg, hogy elsõ babám lesz, és sok mindenben még tanácstalan vagyok és mindent naygon jól akarok csinálni.Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
A második vagyok: annyit szeretnék még írni, hogy tényleg nem gyûrõdnek általában a kisruhák, de a babáknál a fertõtlenítés a vasalás célja. A foltokra én wanish szappant használtam. A kaki pedig nekem úgy jön ki legkönnyebben, ha nem hagyom beleszáradni. Amúgy igen, megfelel az általad leírt szer. A cimkéket meg ha teljesen kiszeded, az sokkal jobb megoldás, mint a levágás. Bocs, hogy az elején nem a kérdésre válaszoltam, csak tanács lenne.
Szia! Én minden ruhácskát Ariellel mostam, Coccolinoval öblítettem, kezdetektõl ezeket használom, nálunk bevált. Vasalni nem szoktam a babaruhákat, felesleges. A címkéket pedig minden esetben kivágtam, nálunk nem volt gond vele, nem sérült az anyag, de én is nehezen tûröm a címkéket, nem akartam, hogy rossz legyen a babának.
szia én minden ruhát kimostam amikor megvettem vagy megkaptam, betettem a szekrényébe, most 35 hetes vagyok, de pár nap múlva megfogom az összeset és mégegyszer kimosom (lehet tisztaságmániás lennék?:) öblítõ nélkül, kézzel. a cimkéket én se szeretem a saját ruháimban, rögtön kivágtam õket én is a pici ruhákból is. sokszor -amikor ilyen szúrós mûanyag a címke- akkor nem is azt vágtam, hanem rögtön a cérnát, így az egészet ki tudom szedni, és utána megvarrtam azt a részt, ahol szét szedtem. ha nem vizsgálod meg alaposan, nem is lehet látni a helyét :)
Mosni mindent kimostam, Ariel, plussz Lenor öblitö, géppel, 30 fokon. (még nem koszos, szoval ez a fok elég elöször) Kivàgni nem vàgtam ki semmit, félek hogy pici lyuk marad a ruhàn. De ha olyan nagy a cimke, probàld kivàgni, csak ovatosan!
Szia! Én minden egyes ruhadarabot kimostam miután megvettük. Ugyanazzal a mosóporral mostam , mint a miénket.Öblítõbõl sem senzitívet használtam, de mi sem és a kisfiam sem allergiás rá. 6 hónapos koráig csak kézzel mostam a ruháit és az öblítést tiszta vízzel fejeztem be. Ami a címkéket illeti én sem vágom ki, mert szerintem rosszabb lenne neki.Inkább hagyom, ahogy van. Nem vettem észre, hogy zavarná.
A kérdező hozzászólása: Köszi, mert van olyan cimke, ami tényleg olyan nagy, fõleg a sapkában, hogy nem is tudom miért tesznek bele ilyen óriásit.Köszönöm a válszokat.
Én Sensitiv mosóport és öblítõt használok, mielõtt a baba megszületett is ezzel mostam ki, és azóta is ezzel mosom a ruháit.Igen, én minden ruháját elõre kimostam, öblítettem, vasaltam. A nagy címkéket kivágtam, mert amit benne hagytam vörös lett a manó háta pl badynál.Szerencsére nem volt gond, ki lehetett úgy vágni hogy ne kelljen varrni.
Szia! Én a kiírt idõpont elõtt néhány héttel kimostam, vasaltam minden kisruhát, a cimkét nem vágtam ki. Norit Baby mosószert találtam a Tescóban, de szerintem bármilyen "babás", babának való jó. Öblítõt sensitiv-et tettem, keveset, és egybõl a dobba, hogy azért jól ki legyen öblítve. Bár lehet, hogy így nem is volt értelme használni. Olyan 6 hónapos korától már a mi mosószerünket használtam, de persze külön mostam még a babáét. 1 éves kora óta pedig a mi ruháinnkal együtt megy a gép.
Az elsõ 6 hétben sensitív termékeket használtam, de azóta ugyan azzal mosom mint amivel a miénket.Hál'istennek nem érzékeny a bõre. A cimkét nem vágtam ki, mert félek, hogy szúrná az ami benne marad, vagy varni kell.
A kérdező hozzászólása: Ja meg a kivágást én úgy gondoltam, hogy teljesen a cérnát vágogatom el és úgy nem marad benne semmi, csak jártam már úgy az én ruhámnál, hogy véletlenül megsértettem az anyagot.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha én Arielt használok mosóporból(fehér ruhákra valót)az jó lesz?Nálunk is ez már bevált, az öblítõt még mindig keresem.De abból meg Senzitívet vennék.Azt szagoltam jó illata van.Az jó lenne nekünk is.Ez így akkor jó?
Én ugyanazt a mosóport használom, amit eddig is használtam (folyékony TOMI), csak a baba miatt Sensitiv Lenort használok. Amikor még terhes voltam, mindent 30 fokon mostam. Most hogy megvan már a kislány, 60 fokon mosok, és muszáj vagyok Vanish folttisztítót is a TOMI mellé rakni, különben nem jön ki a kaka, és a bodyk széle sajnos idõnként kakás lesz :( :( Vegyél valamilyen sensitiv öblítõt, mindegy milyen márkájút, az jó lesz a babádnak!!! Üdv
Szia, én írtam az Arielt. Nekem gyerekorvos is ajánlotta, mint a legkevésbé allergizáló mosószert, ugyanezt mondta a Coccolinora is. Fehérítõt én nem használok babaruhákhoz, ha van is egy kis kakifolt, azt az Ariel kimossa. Legtöbb babaruhát 30 fokon mosom, mégis tiszták lesznek. Ha nagyon összekakilja magát, akkor is elég a 40fok. Amúgy pedig ajánlom a Huggies pelust, abból nem nagyon folyik ki a cucc. Sok mindent kipróbáltunk már, de ez vált be. Ráadásul az ára is jó.
A kérdező hozzászólása: Még a legapróbb kesztyûben is van óriási cimke, de attól félek nem tudom megcsinálni szépen és utána meg varrni kell ha megsértem az anyagot.Most egyébként a készülõdésre értettem a kérdésemet, nem amikor már megvan a baba.

Tisztelt Doktor úr! Az a gondom, hogy mostanában nagyon sokat kell mennem pisilni. Hiába megyek nőgyógyászhoz azzal, hogy fel vagyok fázva, mégsem ír nekem fel sem gyógyszert, sem kúpot. További panaszom, hogyha együtt vagyok a párommal akkor mindig fáj a

Tisztelt Doktor úr! Az a gondom, hogy mostanában nagyon sokat kell mennem pisilni. Hiába megyek nőgyógyászhoz azzal, hogy fel vagyok fázva, mégsem ír nekem fel sem gyógyszert, sem kúpot. További panaszom, hogyha együtt vagyok a párommal akkor mindig fáj a hasam alsó része.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelési panaszokra elsősorban az Urzinol tablettát javaslom, amely vény nélkül kapható, gyógynövénykivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben a probléma néhány napon belül nem szűnik, akkor urológiai szakvizsgálatot javaslok. Az alhasi fájdalmak okának kiderítése azonban csak nőgyógyászati vzsgálattal lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelési panaszokra elsősorban az Urzinol tablettát javaslom, amely vény nélkül kapható, gyógynövénykivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben a probléma néhány napon belül nem szűnik, akkor urológiai szakvizsgálatot javaslok. Az alhasi fájdalmak okának kiderítése azonban csak nőgyógyászati vzsgálattal lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Az a gondom, hogy mostanában nagyon sokat kell mennem pisilni. Hiába megyek nőgyógyászhoz azzal, hogy fel vagyok fázva, mégsem ír nekem fel sem gyógyszert, sem kúpot. További panaszom, hogyha együtt vagyok a párommal akkor mindig fáj a

Tisztelt Doktor úr! Az a gondom, hogy mostanában nagyon sokat kell mennem pisilni. Hiába megyek nőgyógyászhoz azzal, hogy fel vagyok fázva, mégsem ír nekem fel sem gyógyszert, sem kúpot. További panaszom, hogyha együtt vagyok a párommal akkor mindig fáj a hasam alsó része.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelési panaszokra elsősorban az Urzinol tablettát javaslom, amely vény nélkül kapható, gyógynövénykivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben a probléma néhány napon belül nem szűnik, akkor urológiai szakvizsgálatot javaslok. Az alhasi fájdalmak okának kiderítése azonban csak nőgyógyászati vzsgálattal lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelési panaszokra elsősorban az Urzinol tablettát javaslom, amely vény nélkül kapható, gyógynövénykivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben a probléma néhány napon belül nem szűnik, akkor urológiai szakvizsgálatot javaslok. Az alhasi fájdalmak okának kiderítése azonban csak nőgyógyászati vzsgálattal lehetséges. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
kérd meg a csajt h játszatok olyat h õt le kell vadásznos :) )
Csak áltatod magad. Nem szereted igazán, max ragaszkodsz hozzá, vagy félsz a változástól.
szerintem minden pasi így van ezzel, csak nem gondolnak arra, hogy konkrétan megtegyék, mert félnek kilépni a kapcsolatból.
ezzel nagyon sokan vagyunk így, még nõk is...csak kevesen merik bevallani maguknak

Nekem az lenne a gondom, hogy mind a 2 mellemben érzek fájdalamat, főleg a menstr. előtterősebben kívül és alul... és sok kis görcsöt, ... ez normális?

És az alhasam is elég sokat fáj mostanában :( f?leg reggel ha felekellek :( "köszike"

Legjobb válasz: Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.

Lehet csak a menstruaciod velejaroja a fajdalom a melledben, a sok kis gorcs pedig a mirigyeid, viszont a reggeli hasfajas furcsa. En a helyedben elmennek dokihoz, es mindent megnezetnek a biztonsag kedveert.
A kérdező hozzászólása: Köszike, hát igen..már be vagyok jelenteve dokihoz...de a hasfájás vissztérõ :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!