Találatok a következő kifejezésre: Nekem az a gondom, hogy (74 db)

korodtól függ... de sztem jobb ha elmennél egy orvoshoz...
Ha mar ennyire nem megy a nedvesedes, akkor szerintem semmi gond nincs, ha hasznaltok sikositot. Mi is hasznalunk pedig nekem nincs ilyenekkel gondom, de hamarabb megy vele :) ) 32/L
Felizgulsz rendesen? mert ha igen, szerintem elképzelhetetlen, hogy ne nedvesedj. ha mégsem a barátod bénázza el a dolgot, akkor valóban érdemes szakorvosi véleményt kérni. ennyit tudok mondani.esetleg szex elõtt mindig menj el vécére, mert ha teli a hólyagom, ugy nekem is nehezebb begerjednem :-) de szerintem más bajod van te neked.
A kérdező hozzászólása: Felszoktam rendesen.Meg azért ez elég sokszor van, de van mikor szabályosan folyik belõlem a nedv :S van mikor meg semmi, felnyúl és száraz vagyok.Nem nagyon félek azért ettõl, de nem normális az hogy száraz vagyok...vagy lehet hogy simán nem akarom?Mondjunk az elég ritkán van.Ez akkor szokott mikor akarom, elõjáték minden...lehet hogy most hülyét kérdezek, de 1 nap vagy 10-15x ujjaz meg engem :D és így a 5. után már nem igen nedvesedek be.Mondjunk 1 óra eltelik és megint akarja, de csont száraz vagyok és nagyon fáj mikor felnyúl :S Nha mindegy, köszönöm a válaszokat, és megfogadom :)
Megtörtént... Egy pillanatra nem figyeltél oda, nem? Számolj rá a "történésre" 14 napot, és végezz el egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: és ennyi idõ alatt tutira ki lehet mutatni? esetleg tudnál ajánlani egy tesztet ami majdnem biztosra kimutatja?
Igen, aktus után két héttel már kimutatják a tesztek. Menj be egy drogériába (Rossmann, Dm), és vedd meg a legolcsóbb terhességi tesztet. Nyugodtan kérj segítséget az eladóktól.
nem lehet ennyi idõ alatt, de hát ráérsz, nem?
* úgy értem, 26-3-ig, tehát ha ma tesztelnél, vagy holnap (szerintem a 14 se valós)
A kérdező hozzászólása: de akkor ha jövõhét pénteken lesz 14 napja, akkor már tutira kimutatja bármelyik teszt?

Nekem az a gondom hogy a cs1.6 longhorn 2012 nél amikor feltelepítettemnincs menü, mit tegyek?

Nos, az van hogy a kép meg minden meg van de nincs uyge hogy fnid server, new game, stb, most mit tegyek?

Nekem az a gondom hogy egy csomó lány ismerősöm van akire én hajtottam és én úgy láttam benne vannak a dologban de végül mégis azt kapom mindig hogy aranyos vagyok de inkább csak barátok legyünk. Szerintetek mi lehet a baj?

És ezt már nagyon sok lány megcsinálta velem. Szinte mind akire csak hajtottam.

Legjobb válasz: Mert ismerõsökre hajtasz. Olyanokra, akiket már ismersz korábbról valahonnan. Nincs meg az újdonság varázsa, ismernek már téged, vagy ha nem ismernek, akkor is kialakítottak rólad valamilyen pozitív vagy negatív képet, amin már nehéz változtatnod. Ha egy ismerõsöd nincs belédzúgva, akkor nehéz vele összejönni.

Mert ismerõsökre hajtasz. Olyanokra, akiket már ismersz korábbról valahonnan. Nincs meg az újdonság varázsa, ismernek már téged, vagy ha nem ismernek, akkor is kialakítottak rólad valamilyen pozitív vagy negatív képet, amin már nehéz változtatnod. Ha egy ismerõsöd nincs belédzúgva, akkor nehéz vele összejönni.
Ez nagyon nehéz kérdés, és bonyolult...sok minden szóba jöhet, nem ismerlek, nem tudom mi lehet a probléma, de valami biztos nem jó! Akit én ilyen szöveggel leráztam, az vagy nagyon visszahúzódó volt vagy nagyon rámenõs...
A kérdező hozzászólása: 17:50: hasznos a válaszod köszi. A külsõ nem hinném hogy befolyásolja a dolgokat mert kétféle stílusban is feltudok öltözni olyanban amilyenek stílusúak õk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Szia! 17:50 vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy legközelebb, ha megismersz egy lányt, ne csak úgy próbálj közeledni felé, hogy kedves vagy, meg jókat beszélgetsz vele. Persze az is kell, de tedd egyértelmûvé számára, hogy nem csak barátként közeledsz. Mert sokan itt hibáznak. Utána meg csodálkoznak, hogy összejön a csaj valami bunkó „jött-ment”-el. Ne várj sokat, ne várd meg azt, amíg teljesen belezúgsz. Annál nagyobb lesz a csalódás, ha elutasít. És soha ne kérdezz konkrétan rá, hogy: "Akkor most járunk?" "Nem járunk?" "Mi lenne ha járnánk?" stb. Erre általában mindig úgy kezdõdik a válaszuk, hogy: "Hát...." Inkább, bókolj sokat, flörtölj, próbálj meg minél közelebb kerülni hozzá, és ha jónak találod az alkalmat, csókold meg. Ha már idáig eljutottál, nagyon ritkán fog ellenállni. Ha meg mégis akkor, gyorsan elfelejtheted, és ne is erõltesd tovább. Légy érdekes, izgalmas, rejtélyes, titkolózó. Legyenek titkaid, amit nem mondasz el neki elõször, és kíváncsivá teszi, ezek miatt többet fog gondolni rád. Légy kreatív. Még egyszer sok sikert! ;) 20F
A kérdező hozzászólása: 17:50-es: Nem értem neked hogy nincs még barátnõd hisz mindent tudsz.köszönöm a linket sokat segített és persze a válaszokat is.Megpróbálom alkalmazni is.Még egyszer köszönöm.
Hát ez a legtöbb egyszerû lánynál mûködik. De sajnos én kivételes egyed vagyok, túl magas a léc, és már ide ez sem elég. Ráadásul nem tudok szerepet játszani sem, és nem is nagyon akarok. Viszont ha te akarsz játszadozni hajrá. Én már kinõttem belõle. Most már várnék egy normális lányra, de eddig hiába. :S
ÕÕ figyelj... Én csak most jötem rá. 16 vagyok és rámhajtott egy 14 éves... lehet h nem a megfelelõ korosztályban vagy... várj egy kicsit... ha pl 14 éves vagy, akkor a lányok még nincsenek benne annyira ebben a "járjunk" témában... De te nagyon szeretnél, és ezért ráhajtasz egy idõsebb csajra... a "nagy " lányoknak számít hogy hány éves pasija van... sajnos én is lekoptattam... sajnálom, de 2 év itt számít.... 40esnél nem biztos, de itt még igen... :C
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzá szólást, de megmondom neked hogy én nálad is idõsebb vagyok......
fájni fog, de az a probléma, hogy túl egoista vagy! nem vagy hajlandó befogadni a problémákat! semmi. te jól nézel ki, te okos vagy, te aranyos vagy... amikor azt írták, h túl kedves vagy túl udvarias= tökéletes! Na ez már tetszik neked.. és úgy gondolod, csak az lehet a baj, h te túl tökéletes vagy.. az utolsó válaszod is: "elmondom neked még nálad is idõsebb vagyok". ergo, elmondom neked, én nálad is okosabb vagyok...lekezelõ!! ha kiírtad a kérdést.. akkor el kéne gondolkozni a válaszokon. nem az h egybõl hárítasz, azzal, h te nem. Adj le az egódból, és fogadj meg néhány tanácsot!!! Hidd el gondolkozz... Bárki bármint mond, az nem jó, mert az neked nem hibád! de akkor semmi? Ahogy ismerlek, úgy is le pontozol, pedig a válaszom jó! ismerlek már a válaszaid alapján
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak: Erre most már kíváncsi vagyok ha gondolod megadhatnád az msn címed felveszlek és ott kicsit bõvebben tudunk beszélni a dolgokról. Elõre is köszi. Az E-mail címem [email protected]
külsõ?
Az a bajuk, hogy túl kedves vagy, túl normális, nem hazudsz, és nem vagy bunkó. Hidd el, erre én 2 éves GYIK olvasás/tanácsadás/tanácskérés után jöttem rá, mivel nekem ugyanez a problémám. De én akkor sem tudok ilyen lenni, úgyhogy várok. Ha nekem nem hiszel, Attila bácsi szépen fölvázolja itt a lényeget: http://www.youtube.com/watch?v=l_QhX2vtaWo Több szerencsét kívánok a csajokkal. :)
Mert "ráhajtasz" ergo rányomulsz, megfojtod, nem pedig udvarolsz. Ezek után ne csodálkozz, ha azzal a szöveggel pattintanak le, hogy legyetek barátok. Nyilván. Olyan barát, akit messzirõl el kell kerülni.
A csomó lány közül legalább egyet megkérdezhettél volna, és akkor most nem kéne találgatnunk. A lányok nem szeretik a lekvár manusokat.A tejbepapi csávókat.Ahhoz hogy behódoljanak és aládrendeljék magukat, rendelkezned kell bizonyos fokú férfias dominanciával, mely a viselkedésedben, jellemedben, és kisugárzásodban nyilvánul meg.De úgy tûnik, hogy nekik csak az jön le hogy aranyos vagy mint a kiskacsák. Ha valóban arról van szó hogy nem vagy elég férfias jelenség, akkor itt az ideje, hogy elkezdj gyúrni;acélosítsd a lelked, és tedd vonzóvá a tested.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nincs gond mert gyúrok és mondták már hogy elég tekintélyt parancsoló jelenség vagyok. Tehát nem hiszem hogy ez lenne. biztos mindig elszúrok valamit de mindig mást mert azokra amit elszúrtam már figy.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerõsök voltak.Csak az egyik 5-bõl
Találgathatunk itt oldalakon át, de nem sok értelme van.Ha nem rendelkezel annyi önismerettel, hogy tudd miért passzívak a csajok, akkor csak egy megoldás van: megkérdezed tõlük. Biztos van olyan akivel közvetlenebb a kapcsolatod, és megbízol benne.Kérdezd meg tõle, hogy mit gondol rólad, de õszintén mondja el.Majdcsak kibújik a szög a zsákból.Ha nem, akkor örök rejtély maradsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Jöhet még.
Nincs már mit mondani.akármennyire is fáj , ezek a lehetõségek közül lenne érdemes válogatnod..
Szia! Nekem volt olyan, hogy szerettem a fiút, de nem jött be külsõleg. Persze nem a külsõ a lényeg. De õ nagyon nem jött be, és így nem volt szexuális vonzalom, és így el sem tudtam volna képzelni h járjak vele..Csak próbáltam, hátha megváltozik..De nem változott meg.... De ha nem ez, akkor én nem tudom mi lehet.Én ezt éltem már át... 16L
ömm bocsi de nem.. de mind1 azt azért gondold végig, h nem e csak magadról beszélsz vagy nem nyomulsz e nagyon.

Nekem az a gondom, hogy minden nap késztetést érzek, hogy maszturbáljak, ez gond? (Kifejtem)

Néha naponta többször. Ez függ?ség? Egyre s?r?bben csinálom és azt érzem ,hogy pl. ha csak 3 naponta csinálnám, akkor rendesen kielégítene ,mert akkor több cucc jön ki, de így meg kielégületlennek érzem magam, szerintem azért csinálom többször naponta... Véleményeiteket várom szeretettel! Üdv.

Legjobb válasz: én 3 napja vagyok ebben a helyzetben, hogy máson sem jár az eszem, de komolyan, pedig esküszöm már fáj a csiklóm, nem tudom mi van velem... mondjuk ma alább hagyott, lehet a ciklusomhoz van köze..

én 3 napja vagyok ebben a helyzetben, hogy máson sem jár az eszem, de komolyan, pedig esküszöm már fáj a csiklóm, nem tudom mi van velem... mondjuk ma alább hagyott, lehet a ciklusomhoz van köze..
nem. miért lenne?
A kérdező hozzászólása: Meg már barátnõt is kéne találni... :-)
A kérdező hozzászólása: # 6/9 ma 20:24 "Sztem az a baja, hogy sok masztitó kevesebb ondó jön belõle és így rövidebb és kisebb az orgazmus. Ezért gyártási szinten tolja naponta." Igen , szerintem is ez a baj , hogy mivel gyakran csinálom kevés ondó jön ki belõle így gyér az orgazmusom ezért még gyakrabban csinálom. Ördögi kör ez.:D A játék meg még rosszabb függõség, azzal is küzdök(cs 1.6). De megnyugtatott , hogy nem csak én vagyok ilyen.
Én mondjuk GoA-ztam ami olyan mint a WoW csak rosszabb :) nagyon rákattantam mégis szakítottam idõt a hokizásra
masztitól*
Sztem az a baja, hogy sok masztitó kevesebb ondó jön belõle és így rövidebb és kisebb az orgazmus. Ezért gyártási szinten tolja naponta. Javallat: valami sport tevékenység vagy WOW(kocka megoldás) ami eltereli a figyelmet. És leszoksz a napi rutinról.
szerintem nem baj, max akkor, ha 2 perc alatt lerendezed magadnak, mert az igazi szexben is hamar elfogsz menni, még hamarabb :/ az meg kinek jó?
nincs ezzel semmi, kinövöd
A kérdező hozzászólása: ja és 19/F
Én naponta csinálom akár többször is szerintem ez nem gond.
Ne szorongj, majd kinövöd.. vagy esetleg a barátnõ ha lesz segít rajta.. :D

Nekem az a gondom, hogy van egy samsung i900 (omnia) telefonom és nem olvassa be a micro sd kártyámat, és nem tudna e valaki segíteni, hogy mit csináljak a kártyával, hogy működjön?

(A kártya hibátlanul m?ködik mert ezt használtam el?z? telefonomba is, és ez a telefon is 'állítólag' le játsza). Azt hallottam hogy ha formázom, akkor m?ködne, de nem akarok fölöslegesen adatokat törölni, mert amúgy se biztos, hogy úgy m?ködne. A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: hát ha tudod, elõtte tegyél fel róla mindent gépre, és utánna formázd le, aztán ha úgy mûködik akkor visszateszed rá a dolgokat.

hát ha tudod, elõtte tegyél fel róla mindent gépre, és utánna formázd le, aztán ha úgy mûködik akkor visszateszed rá a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.

Kinek van Hauck malibu babakocsija? Van vele probléma? Nekem az a gondom hogy ha a háttámláját le engedem akkor a baba segge alatt lyuk van nincs tartása, másnak is így van?

Legjobb válasz: Ha ül akkor nincs de amint viszintesig döntõm, akkor olyan mintha gödörbe fekudne a merev rész nem ér össze.

A kérdező hozzászólása: Ha ül akkor nincs de amint viszintesig döntõm, akkor olyan mintha gödörbe fekudne a merev rész nem ér össze.
baba segge alatt lyuk?????? Valamit rosszul csinálsz, kell hogy legyen tartása.
akkor azzal valami gond van, mert nem szabadna lyuknak lenni közte!Nekünk sem volt ilyen gond vele!Nagyon jó kis kocsi amúgy!Nem tudom hol vettétek, de ha garanciális, vidd vissza!

Csajok, hallottatok mar a Kriston intim tornarol? Tenyleg segit a teherbeesesnel? Nekem az a gondom, hogy nincs peteeresem.

Legjobb válasz: A Kriston-módszer is jó, és csak ajánlani tudom (részletesen itt: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Egeszse.. ) de az fõképpen a szülésre való felkészülésben (mármint a gátizmoknak a felkészítésében) nagyon hasznos. Ha nincs peteérésed, akkor az Aviva tornát csináld elõször, amivel helyre lehet hozni a hormonháztartást és a ciklusodat, és így könnyebben teherbe eshetsz (nálam bevált:) és amikor már terhes vagy, akkor feltétlen csináld a Kriston-tornát! Az Aviva tornáról itt: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Babater..

A Kriston-módszer is jó, és csak ajánlani tudom (részletesen itt: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Egeszse.. ) de az fõképpen a szülésre való felkészülésben (mármint a gátizmoknak a felkészítésében) nagyon hasznos. Ha nincs peteérésed, akkor az Aviva tornát csináld elõször, amivel helyre lehet hozni a hormonháztartást és a ciklusodat, és így könnyebben teherbe eshetsz (nálam bevált:) és amikor már terhes vagy, akkor feltétlen csináld a Kriston-tornát! Az Aviva tornáról itt: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Babater..
A kérdező hozzászólása: koszonom a gyors valasz! :-) es Neked se volt peteeresed?
Nekem sincs mindig, amióta csinálom az Avivát, rendezõdik, bár volt egy hónap amikor nem volt, de különben van. És nem 3 havonta menstruálo, hanem havonta...
A peteérési zavarod okát vizsgáltad már? PCO (inzulinrezisztencia), hormoneltérések, stb.? Mert ne haragudj, lehet javítani rajta tornával, de ha az alapvetõ betegség nincs kezelve, akkor lehet, hogy évekig tornázhatsz még! Amúgy a ciklus rendszerezésére az Aviva torna a jobb, nekem megvan, ha írsz privit, szívesen elküldöm, de a vizsgálatokat ejtsd meg mindenképp! L27

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!