Találatok a következő kifejezésre: Nekem a második felében a (18 db)

Megakadtam ennél a német mondatnál. Mit jelent pontosan? A második fele nekem nagyon nem akar összeállni.

Am 23.Otober 1956 ist ein Volksaufstand ausgebrochen,der von den sowjetischen Truppen im Blut erschickt wurde.

Legjobb válasz: biztos h erschickt?

biztos h erschickt?
mert pl verschickt lenne akkor '56 okt 23án kitört egy felkelés, amit a szovjet csapatok vérbe küldtek (=levertek).
A kérdező hozzászólása: a szövegben így van benn, de akkor valószínûleg elírás és az lesz amit írtál..köszönöm:)
nincs mit :)

Ha az elsö babámat csak 3 hónapos korig tudtam szoptatni mekkora rá az esély hogy a másodikat legalább fél éves 1 éves koráig tudom? Mit tudok ajánlani jo tejserkentő tabletát homeos bogyót, bármit mi segitene nekem?

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, aki az elsõ 2 babáját 3 és 4 hónapig tudta szoptatni, a 3. még most is szopizik, 15 hónapos.. Szóval lehetséges! :) Gyakori mellretétel, urtica urens 5ch bogyók, mecsek szoptatós tea, ezek nekem is beváltak, 7 és fél hós a babám! Sok sikert! :)

Van egy ismerõsöm, aki az elsõ 2 babáját 3 és 4 hónapig tudta szoptatni, a 3. még most is szopizik, 15 hónapos.. Szóval lehetséges! :) Gyakori mellretétel, urtica urens 5ch bogyók, mecsek szoptatós tea, ezek nekem is beváltak, 7 és fél hós a babám! Sok sikert! :)
Egy nagy, nagy nyugit! Az hozza a legtöbb tejet. Tuti, hogy tovább tudod szoptatni, hiszen tapasztaltabb leszel és nem fogsz olyan könnyen pánikolni. Sokan voltunk így, menni fog! :)
Ami segít: ne parázz rá. Komolyan! A fiamnál nem sok híja volt, hogy 3 hónaposan el nem apadt a tejem, annyit aggódtam miatta, hallgattam a sok tanácsot, aminek fele nem ért semmit, szedtem a serkentõket, fejtem éjjel nappal, mégis csak fogyott a tej. Akkor gondoltam egyet, és "megbeszéltem" a fiammal, hogy egy hét próbaidõ, addig szopizik, amennyit akar, és sns-bõl kap pótlást - és ez segített, visszahoztam a tejet. Most a lányomnál megfogadtam, hogy nem fejek, nem használok szereket, csak cicire teszem, ahányszor hajlandó szopizni - bevált, 5 és fél hónapos, igazi vasgyúró, és bõven van tejem:D Szóval az a lényeg, hogy ne készülj rá ilyen görcsösen. Az se gond, ha nem tudod tovább szoptatni, hiszen az elsõ babád is gyönyörûen fejlõdött a tápszertõl! HA nem megy, akkor neki is jó lesz a tápszer. Ezzel a hozzáállással nem hibázhatsz:) És ne ijedj meg pl. a növekedési ugrástól, sokan elkövetik azt a hibát, hogy pótolnak, amikor a kicsi hirtelen többet szopizna - ne pótolj, hanem adj neki többször cicit. Én sem hittem, hogy ez beválik, sõt, hülyeségnek tartottam, hiszen gyakorlatilag éheztetik a gyereket - de nem! Csak 2 napig gyakrabban kap kevesebbet - ettõl nem éhezik, és 2 nap múlva megint elég lesz neki. Kitartás, és mindig az lebegjen a szemed elõtt, hogy nyugalom, nem aggódom, megpróbálom, és nem dõl össze a világ ha nem sikerül!
Ha a szervezeted ilyen, akkor nem használ semmi. Nem mindenki tud sokáig szoptatni. Az ilyen bogyók ritkán érnek valamit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm legyenugy:D már csak 7 hét és láthatjuk a második gyermekünket már annyira várom

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném


Én mindig le szoktam hagyni a második keresztnevem, és még sosem volt gond belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztató válaszokat nektek!:)
Nekem volt már olyan hogy ékezet nélkül írtam a nevemet megszokásból és nekem semmi gondom nem volt ebbõl. De ha biztosra akarsz menni akkor azért hívjátok fel a légitársaságot.
Nem lesz semmi gond vele.
Jól mondják, ebbõl semmi probléma nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megnyugtattatok, köszönöm szépen!
Semmi gond, én is le szoktam hagyni. Sose volt még gond belõle, idén eddig kb. 20x tesztelve

Áprilisra második felében várom első babámat, ebben az évszakban milyen ruhadarabokat szerezzünk be neki mire megszületik? Miben szokták haza hozni a kórházból?

Legjobb válasz: Meleg cuccokat vegyél neki bõven.Az én lányom május közepén született,de bodyban,és rugiban hoztuk haza.Pár hétig még amúgyis vastagabban kell öltöztetni õket.

Meleg cuccokat vegyél neki bõven.Az én lányom május közepén született, de bodyban, és rugiban hoztuk haza.Pár hétig még amúgyis vastagabban kell öltöztetni õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:-)
hát igen nagy baba volt:) 3700 gr és 58 cm!most 9 hónapos 78 cm és 9770 gr:) kellemes babavárást a maradék idõre, és könnyû szép szülést, sok egészséget nektek:)
2-3 db??nagyon kevés...pl a fiam nagyon bukós baba volt napi 2 öltöztetés minimum volt!!!!megsem szárad addig a maradék kombi+rugi!!
56-ból elég két-három darab, 62-bõl már lehet több.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!:-)Szép nagy babád született!!:-)Úgy néz ki, hogy az enyém sem lesz egy kis béby, szóval készülünk nagyobb ruhákkal is.
az én fiam pl 58 cm-vel született:) így az 56-os rugik közül egybõl csak pár jött rá!szerintem 5-8 db hosszú (56) 5 rövid (56) 62-es bõl 8 rövid, 5 hosszú, rugi kb 10 db kell!
szia! én is tavaly április 27.én szültem , pont akkor volt szeles esõs változékony idõ ugyanakkor hideg már nem volt!persze a fûtés már nem ment (távfûtés) így fürdetéshez egy kis radiátorral fûtöttünk!Én hosszú badyban, vastagabb rugiban és egy kocsikabátkában hoztam haza a fiam, de már ekkor kiderült, hogy izzadékony s sok volt rá!szerintem hosszú badyból szerezz be többet mint rövidbõl!vastag kabátot, overallt viszont már nem érdemes szerintem!
A kérdező hozzászólása: Igen, ezért kérdezem én is, mert az április pont olyan szeszélyes, nem lehet kiszámítani elõre mint pl. augusztusra érkezõ babáknál. Nyilván akkor már bundazsákot csak nem kell használni:-)Még abban segítsetek légyszi, hogy mibõl mennyit érdemes megvenni? Nem szeretném túlzásba sem vinni és végül a fele holmit nem adnám rá.56-os méreten kívül 62-est is szerezzük be azért ugye?
Én tavaly április 27-én szültem. Mi még akkor fûtöttünk is. Nehéz megmondani, mert ilyenkor elég szeszélyes az idõjárás. Készülj meleg holmival is. Mindenképpen hosszú ujjú body-k, pamut rugdalózó, kis kabát vagy kezes lábas, mindenképpen kell sapka. Készüljetek meleg takaróval a kocsiba. Mi mózeskosárba vittük haza a babát, úgyhogy pólyában volt - szerencsére be lehetett kötni az autóba, így teljesen biztonságos volt.
Igen, míg meg nem születik elég a 2-3 darab, mert lehet az õ babája 58 cm lesz, aztán cseszheti az 56-os rucikat :D Mikorra megszületik és kiderül a hossza, lehet venni többet.

Találkoztam egy lánnyal, második randin csókolóztunk, harmadikon elvittem moziba, ahol megujjaztam, bár ő nem nagyon örült neki, meg a kezemre csapott. Azóta nem veszi fel a telefont. Mit rontottam el? 17F

Szerintem, ha a csókot engedi, akkor azt is engednie kéne, h a sötétben kézimunkázzak...

Legjobb válasz: Te sem a Kis-hercegen nõttél fel!

Te sem a Kis-hercegen nõttél fel!
Rácsapott a kezedre és utána mégis megujjaztad? Tehát megerõszakoltad és még csodálkozol, hogy nem veszi fel a telefont?
A "szerintem..." részben lévõ érvelésed ami tökéletesen egoista, önzõ, kanos pötsökre jellemzõ, ezt cseszted el.
Jó sötét egy ember vagy!
Te tipikus az a gyökér lehetsz aki oviba megbukott a játékból.
Miért nem dugtad meg 1 perc után?Kis beképzelt pö... vagy.Csodálkozol rajta?
A lányok szeretik a fokozatosságot, és nem mindjárt beleugrani a közepébe! Mellesleg azzal már kifejezte a szándékát egyértelmûen, hogy a kezedre csapott! Most akkor min csodálkozol még? Már levágta, hogy csak megakarod húzni, és nem akarsz ennél többet!
Én annyira régi csont vagyok, hogy pl csak járás után engedem a csókot is :P És igen vannak lányok akiket nem lehet úgy lerohanni.
Micsoda szemét kiscsaj! Ilyet tenni egy igazi alfahímmel! Te nem egoista vagy, simán csak primitív. Már nem a kõkorszakban élünk, ahol lebunkózzák a nõstényt aztán uccu neki, ami belefér!
végre egy értelmes kérdés
mehet az örsre az infó
Érdekes. Egy lehetöség még nem merült fel: Tudsz jol ujjazni?
Tul sokat akarsz egybol
húha, nem semmi
csak én nem értem a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Hehe:-) tudnak lopni képet vagy nem?
hát ha akárhova feltöltötted a képet (pl. egy közösségi oldalra), akk igen, tudnak lopni képet.
Szerintem használhatod, ha hûtõben tárolod. Én a Merionalt felezgettem így.
A kérdező hozzászólása: 6. lombik sikerült? Jaj, Istenem...félek, hogy én nem leszek ilyen kitartó...Nekünk ez az elsõ lombik-próbálkozás. Elõtte 3 inszeminációm volt a Forgács Intézetben. Ott nagyon kedvezõtlenek voltak a tapasztalataink, ezért váltottunk... Most kezdtünk a lombikot a debreceni Kaáliban.Nagyon reménykedek!!!!
Köszi :-) Mi a Budai Meddõségi Kp-ba jártunk. Csak jót tudok mondani róla, bár nem jött össze hamar a bébi, 6.-ra sikerült csak. De õk mindent megtettek. Drukk-drukk továbbra is!!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, örülök :) Gratulálok a "Zsebibabához" :) , és KÖSZÖNÖM! Hová jártatok kezelésre?
Nincs harag :-) Pocaklakónk van, lassan 15 hetes :-)) Kívánom, h te is minél hamarabb átélhesd ezt az érzést!!
A kérdező hozzászólása: 19:04-es válaszolónak! Elnézést, én azt nem tudhattam, hogy az elsõ választ, és így a segítéget is Tõled kaptam! Bocsánat, nem akartalak megsérteni, csak rosszul esett...És én sem voltam elég konkrét ezek szerint, félreérthetõen fogalmaztam.De mentségemre szolgáljon, hogy mindent meg szeretnék tenni, hogy végre sikerüljön egy kis emberkét összehozni! Nektek végül is sikerült? Van kisbabátok?
Nekem is felet kellett, de én kaptam szegedi Kaáliba üres fecskendõt+ tût, és felét át kellett szúrnom abba rá a steril tût, így mind a két fecskendõt csak egyszer használtam!
"Köszönöm szépen, de nem azt kérdeztem, hogy mennyibe kerül az injekció. Segítséget kértem, és nem kötekedést... " Az elsõ választ is én írtam. Csak furcsa, mert nekem egy dobozzal volt annyi, te meg úgy írod, mintha egy fecskendõvel lenne. Jó, lehet, h 7 db. Régen volt már.
A kérdező hozzászólása: A 11.35-ös válaszolónak! Köszönöm szépen, de nem azt kérdeztem, hogy mennyibe kerül az injekció. Segítséget kértem, és nem kötekedést... Viszont tényleg nem jól emlékeztem!! A Gonapeptyl injekció valóban nem 15 ezer, hanem "CSAK" 12.990 ft, és 7X1 ml, nem 14 db!Csütörtökön váltottam ki a debreceni Kaáli Intézetnél lévõ patikában, úgyhogy elég "friss" az árral kapcsolatos "élményem"!! Egyébként az árat összekevertem a Gonal-F injekcióéval, ugyanis azt is kaptam, és az volt 15.052 ft!!......
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT! És elnézést, nem 15 ezer, hanem 12.990 ft!!!!!! A Gonal-F volt 15 ezer!!! Csütörtökön váltottam ki!!!!!
Utolsónak: 7x1ml-es 12.250.-Ft. Kérdezõnek: Nyugodtan használhatod, semmi baja nem lett!
15 ezer ft? A Gonapeptyl? Legfeljebb az egész 14 db-os csomag kerül annyiba.
Nyugi, biztos nem lett semmi baja!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hûtõben tárolom, csak kb. 2 óra hosszára maradt szobahõmérsékleten, mert az asszisztens, aki beadta a szurit, azt hitte, hogy kidobandó a másik fele (mivel már használt fecskendõrõl van szó), így nem adta vissza, én meg csak otthon vettem észre, hogy nincs a dobozban....Gondolhatjátok azt a rohanást....15 ezer forintos injekció..... Szerintetek 2 óra alatt nem lett semmi baja az oldatnak szobahõmérsékleten?
Nyugodtan használd el a másik felét is! Én is így használom, és hûtõben tárolom.
friss info 14 gonapeptyl 28, 000 Ft

Mit remélhetek a Closty-tól szinte mindenkinek ezt írják fel? Nekem most indul majd a második kúrám reméltem h sikerül elsőre de nem.

Lehet h nem is fog használni? Vagy csak legyek türelmes..iszonyú ez a várakozás nagyon várjuk már az els? babót.

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen problémád van, vannak esetek amikor segíthet, de árthat is. Nekem azt mondták, hogy fogjam menekülõre attól az orvostól, aki hosszú ideig, ultrahangos követés nélkül akarja szedetni.

Attól függ, hogy milyen problémád van, vannak esetek amikor segíthet, de árthat is. Nekem azt mondták, hogy fogjam menekülõre attól az orvostól, aki hosszú ideig, ultrahangos követés nélkül akarja szedetni.
Szerintem erre így nehéz választ adni, NE HARAGUDJ...vannak tüneteid???
A kérdező hozzászólása: sajna nincsenek tüneteim 2 napja barnás folyásom van ez mondjuk minden hónapba van mensi elõtt annyi hogy most kevesebb, és talán annyi hogy jobban megduzzadt a mellem de nem fáj tudom hogy meg fog jönni:-( csak úgy szeretnék már babás lenni
Szia, jajj de aranyos vagy, csak tudod az ide írogatók többsége ezzel a "problémával" kûzd hosszú ideje, többek közt én is sajnos, és hát Te is :( Ehez sok türelem kell, és kiartás, nekem most 12 napja késik és nem merek tesztelni, mert félek az újabb csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: ú én annyi napot biztos nem várnék megölne a kíváncsiság, de remélem, hogy babás vagy sok sikert kívánok:-)
Köszönöm szépen, de sajna volt már ilyen, és ahogy megcsináltam a teszte(ke)t másnap, vagy azután 1-2 nappal hoy felfogtam itt bizony nem lesz bébi elmúltak és meg is jött. Én is drukkolok Neked :)
szia!erree én is kíváncsi lennék, mert nemkem sem megy soha 36, 8 fölé.....soha...és ha baba van sztem akkor sem neked, sem nekem nem megy feljebb, max 1, 2 tizedet még, de az is lehet, hog ymarad 36, 8-36, 7 és nem esik le... az a lényeg, hogy maradjon meg a 36, 8 körül és aha nem esik le akkor lehet baba átlaghõd mennyi?ciklus elsõ felében mennyi szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén most kezdtem a hmérõzést és nem néztem meg pontosan hogy hogy is kell csinálni és hónapljba mértem akkor 36, 5 körül volt. szerintem most se lettem terhes mert két napja esik a hõm 36, 8 36, 7és fél 36, 7 és szombaton kell megjönnie három napja meg sárgás barna folyásom van ugyhogy jöhet még egy hónap.... csak félek hogy egyáltalán van-e peteérésem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!