Találatok a következő kifejezésre: Nekem a lesz peteérésem (9 db)

Nagyon szeretnénk már babát, de nincs peteérésem!Próbáltuk a clostilt, de azzal sem sikerült! Nekem sosem lesz pozitív tesztem?

sziasztok.nagyon szeretnénk már babát,de nincs peteérésem!próbáltuk a clostilt,de azzal sem sikerült!annyira fáj,mikor olvasom hogy pozitívat tesztel valaki!nem irigylem csak fáj!nekem sosem lesz pozitív tesztem?volt már valaki,akinek így is sikerült teherbeesnie,spontán?

Legjobb válasz: Én 7 hónapig voltam szabálytalan ciklus és peteérés nélkül, aztán kipróbáltam az e-vitamin kúrát és nekem használt, a következõ hónapban a 13. napon pozitív lett az ovu tesztem. A baba akkor nem sikerült, de legalább beállt a ciklusom. Nem állítom, hogy mindenkinek használ, de egy próbát megér. Fel a fejjel, nem szabad így hozzá állni, hogy neked nem sikerülhet... :-)

Én 7 hónapig voltam szabálytalan ciklus és peteérés nélkül, aztán kipróbáltam az e-vitamin kúrát és nekem használt, a következõ hónapban a 13. napon pozitív lett az ovu tesztem. A baba akkor nem sikerült, de legalább beállt a ciklusom. Nem állítom, hogy mindenkinek használ, de egy próbát megér. Fel a fejjel, nem szabad így hozzá állni, hogy neked nem sikerülhet... :-)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!megkérdezhetem hogy szedted az e vitamint?és sikerült a baba?
Vettem egy doboz 100 mg-os e-vitamint és a mensi elsõ napjától kezdve szedtem minden nap egy szemet. Azóta 2 hónap telt el 2 peteéréssel. Sajnos a baba még nem sikerült, de az is haladás, hogy van pé-m... :)

Nekem a napokban lesz peteérésem. Szabad ilyenkor szedni a dr. Theiss Q10-et?

Nem rég óta szedem nem tudom milyen hatása lehet a fogantatásra.

Legjobb válasz: miért ne szedhetnéd? szabad persze,tudtommal ez valami vitamin.

miért ne szedhetnéd? szabad persze, tudtommal ez valami vitamin.

A cickafark teától a peteérés jelei is észrevehetőbbek lesznek? Nekem se nyúlós nyák, semmi ilyesmi nem volt, szóval lehet nem is volt peteérésem.

Mondjuk a kisfiamnál se volt észrevehető jele az ovunak,és mégis itt nézi a tv-t 3 éves múlt. Csak a baba dolog miatt iszom. A ciklusom rendszeresnek mondható,de azt olvastam,hogy a peteérésben is sokat segít. Utána meg inni akarom a palástfű teát.

Legjobb válasz: Csak a ciklusodat állítja be, de attól nem lesz észrevehetõbb a peteérés. Ha nem vagy biztos a peteérésben, akkor használj ovu tesztet, vagy hõmérõt.

Csak a ciklusodat állítja be, de attól nem lesz észrevehetõbb a peteérés. Ha nem vagy biztos a peteérésben, akkor használj ovu tesztet, vagy hõmérõt.
A kérdező hozzászólása: Hõmérõztem. És mindig a mensi elõtt 9-10 nappal volt. Ebbe a hónapba is szépen mutatta az ovu teszt is, meg a hõ is, hogy a 15. napon volt ovu, és rá 9 napra megjött. Annyi idõ meg nem elég a beágyazódásra. És azt olvastam, hogy a cickafark akár elõrébb is hozhatja az ovut.

Akinek nincs peteérése, annak policisztás a petefészke? Vagyis, ha mint nekem pl. hogy nincs ovuláció, de peteérés van, a petesejtből kis ciszta lesz, ez már PCO?

Legjobb válasz: Nekem nem mondták, hogy pco-s lettem volna, pedig minden hónapban újabb és újabb ciszta növekedett bennem szépen 5-7 cm-re aztán pukkant eggyett, néha bevérzett aztán elõlrõl mindig. Marha nagy fájdalommal járt.Végül miután a doki nézett 6 hóig, hogy csak nem esek teherbe lés nincs peteérés kaptam clostybegy-t és lááám azonnal beért a petém és boldog anyuka vagyok. 3 hós kisfiú anyukája

Nekem nem mondták, hogy pco-s lettem volna, pedig minden hónapban újabb és újabb ciszta növekedett bennem szépen 5-7 cm-re aztán pukkant eggyett, néha bevérzett aztán elõlrõl mindig. Marha nagy fájdalommal járt.Végül miután a doki nézett 6 hóig, hogy csak nem esek teherbe lés nincs peteérés kaptam clostybegy-t és lááám azonnal beért a petém és boldog anyuka vagyok. 3 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Tehát akinek nem Policisztás a petefészke annak felszívódik, akinek meg policisztás annak nem? Vagy a PCO-nál más miatt termelõdnek a petefészek ciszták, nem a nem megrepedt tüszõbõl lesznek?
Szia! Nekem az ultrahangon azt mondták, hogy policisztás a petefékszem, vagyis tele van ki nem szabadult petesejtekkel. Ezek nekem nem voltak nagy méretûek, nem okozott semmiféle fájdalmas panaszt "csak" a baba nem jött össze. Én is kaptam Clostilbegittet, de az sem segített. Amikor letettünk a dologról, nem görcsöltem a dolgon (csak barátcserje kapszulát szedtem), akkkor sikerült a várva várt csoda! Kívánom neked is a mielõbbi babaáldást! 24 hetes kismami

6 hetes kismama vagyok, a párommal nem védekeztünk, mivel az orvos szerint nincs peteérésem, és nem is gondoltam, hogy lesz valaha, csak úgy. Hogy mondjam meg neki?

Lehet felelötlen voltam, de nagy volt a hév... Nem régóta vagyunk együtt és szerintem elhagyna. Pedig nem akartam becsapni. Én egyébként örülök neki! :-)

Legjobb válasz: Akkor mond ezt neki. Én is örülnék ha terhes lennék::)Beszélj vele mindenképp mielõbb, addig kár bármit képzelni h mit szólna hozzá

Akkor mond ezt neki. Én is örülnék ha terhes lennék::) Beszélj vele mindenképp mielõbb, addig kár bármit képzelni h mit szólna hozzá
Istenem, de jó Neked! Gratula!
Gratulálok!Bárcsak én is terhes lennék!Mond meg neki nyugodtan, ha igazán szeret melletted marad!Ha nem, akkor is tartsd meg a babát, hapsit találsz akár-mikor!
A kérdező hozzászólása: Szia! Júniusban leszek 25 éveske! :-) Szerintem majd meggondolja magát, ha a bíróságról, vagy az ügyvédtõl kap egy kis levélkét, addig nem is foglalkozok vele, mert csak felizgatom magam. De már nagyon várom, hogy velem legyen a kis életem! :-))) Nem tudom más, hogy kezelné az ügyet, de szerintem ilyenkor meg kell keményedni egy kicsit. Sírtam egy kicsit, aztán rájöttem, ogy õ mirõl fog lemaradni, és volt bennem egy kis kár öröm. Ott a család, a barátnõk, nem leszek egyedül. Undorítóak néha a pasik, ki is ábrándultam most egy kicsit. :-)
Basszus! Sajnálom! :-( Szerinted nem fogja meggondolni magát? Az jó, hogy úgy döntöttél, megtartod. (szerintem) Valahogy majdcsak menni fog... Én már most simán bevállalnám egyedül is. De azért biztos szar lehet most Neked. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? ( Én voltam az Istenem, de jó Neked...)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elmondtam. :-((( Nagyon-nagyon szemét volt. Közölte, hogy neki nem is lehet gyereke, aztán kicsit késöbb, meg azt mondta, hogy direkt vigyázott, akkor most mi is van! És elhordott mindenféle szemétnek! Azt mondta ezzel próbálkozzak máshol! Ergo nem szeretett! :-( Nem tudom mit tegyek, de az biztos, hogy megtartom! :-)Csak félek, egyedül menni fog-e.
Szia!Nagyon jó, hogy ilyen boldogság sugárzik az irásodból!Kivánom, ne vegye el senki a jókedvedet!Mindenképp ird meg mi történt!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon boldog vagyok, és vigyázni fogok rá! :-)Sajnálom, hogy nem jött össze, de szúrkolok nektek! Elmondom neki, de csak pénteken talizok vele mert messze lakik tõlem. Remélem akarja majd, de biztos ki fog borulni. Szombaton közlöm a fejleményeket. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszööm! Szurkolok mindenkinek, hogy összejöjjön a bébi! :-) Sok sikert, és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :-) Én is azt hittem, hogy nem lehet, vagy hosszú tervezés meg ovunaptárazás után, de valószínû csoda történt. Csak a pasik, nem így élik meg. De a hétvégén egy nyugis pillanatban elmondom neki. Én egyedül is mindenképp megtartom, bár nem lesz könnyû... A caládomra számíthatok, bár még nekik se mertem elmondani.
Na, jól van, ez az! Csak pozitívan!!! Vigyázz magatokra!

Clostilbegyt kell szednem a peteérés hiánya miatt. Az orvos szerint a mensi megjövetelének 1. napján kell kezdenem. Nekem van olyan ciklusom, hogy végig csak enyhe barnás valami folyik. Ha a mostani is ilyen lesz, akkor mikor kezdjem el szedni a bogy

Legjobb válasz: A dokim azt mondta, hogy a barnás nap is már beleszámít a mensesbe, mondjuk nekem olyan a vérzésem, hogy 2-3 nap barnázás, 2-3 nap vérzés, és még 1-2 nap barnázás. Nekem bele kell számolnom azt is.

A dokim azt mondta, hogy a barnás nap is már beleszámít a mensesbe, mondjuk nekem olyan a vérzésem, hogy 2-3 nap barnázás, 2-3 nap vérzés, és még 1-2 nap barnázás. Nekem bele kell számolnom azt is.

Légyszi kukkantsatok rá, nagy összevisszaságnak látom! 3 hónapja volt missed ab-om. Ciklusaim, 2 28 napra, 1 26-ra (a mostani). A ciklus.hu 26-ra írja az ovut, de nekem most 18-án poz. Lett az ovu teszt. Lehet lesz még egy peteérésem? Teherbe eshetek?

Bocsi, még 1x leadom a kérdést, hátha van aki csak az els? oldalt nézi!

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6e15879903b57a38008c4e.. az elõzõ nem nyitható meg

Mi van akkor, ha a mensi előtti harmadik napon volt peteérésem (biztos - uh-os). Ha esetleg összejött, akkor most nem lesz neki hol megtapadnia?

Teljesen odavagyok ... úgy örültünk, hogy van pé, s most tessék. Tapasztalata van valakinek ilyen téren, vagy esetleg átélt már valaki hasonlót?

Legjobb válasz: A megtermékenyült petesejt 7-12 nap után ágyazódik be, addig meg talán esélyes, hogy nõjjön a nyálkahártya. Attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig tart a vérzésed. Nagyon drukkolok!

A megtermékenyült petesejt 7-12 nap után ágyazódik be, addig meg talán esélyes, hogy nõjjön a nyálkahártya. Attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig tart a vérzésed. Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszönöm szépen, már kezdtem aggódni, mert senki nem válaszolt... Nagyon remélem, hogy ha esetleg akkor mindenki jó helyen volt jó idõben, akkor megvastagodik annyira, hogy sikerüljön megfelelõ helyet találnia. Rettenet rossz érzés ez a bizonytalanság ...
Igen, elhiszem. A lényeg, hogy semmiképp nem szabad elkeseredni! Elõbb-utóbb baba lesz! Mikor akarsz tesztelni? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Hétfõre nem vártam, akkor volt peteérés, s tegnap este megjött ... most igazából teljesen tanácstalan vagyok ... most teszteljek 14 nap múlva, vagy várjam meg a következõ mensit, hátha nem jelentkezik. Nem tudom.
Ne keseredj el ettõl a mensitõl, ez azért volt mert a peteérésed túl közel volt a mensidhez, és ezért jött meg! Tehát mindenképp megjött volna, ha sikerült a babó, ha esetleg nem! Szerintem egy két hét múlva tesztelhetsz, de a biztosabb ha a következõ nem várt mensis idõben tesztelsz! Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást :)

Szúrkáló fájdalmat érzek (nem vészes) de nem elől, hanem a derekam felől. Ez furi nekem. Lehet terhesség jele? 3 napom van nemvártig a peteérés óta majd leszakad a mellem.

Bocs, hogy ide írtam, de itt biztos van tapasztalat.

Legjobb válasz: A szúrkálás jó jel és a cicifájdalom is. 3 nap múlva ha nem jön meg tesztelhetsz. 31 hetes kismama

A szúrkálás jó jel és a cicifájdalom is. 3 nap múlva ha nem jön meg tesztelhetsz. 31 hetes kismama
Igen, lehet. Nekem soha nem szúrt a derekam, aztán a beágyazódás környékén azt hittem, hogy nem birok kiegyenesedni tõle...és fájtak a melleim is. De majd csinálj tesztet, az mégiscsak biztosabb dolog.
A kérdező hozzászólása: Az normális, hogy a derekam felõl érzem a szúrkálást és nem elõrrõl?
Elöl van az a szúrkálás csak kisugárzik a vese tájékra:) Várom a teszt eredményét! 31 hetes km.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!