Találatok a következő kifejezésre: Nekem a lesz (2549 db)

Mit vegyek neki? Most leszünk egy hónaposak, eddigi tapasztalataim alapján igazából a legjobb ha ott leszek vele . Talán egy Cherry Queen elég lesz?

Õ 16/l én 18/f

Legjobb válasz: Semmit szerintem, minek az ajándék??? Elég ha adsz neki egy nagy csókot és ennyi. Szerintem olyan fölösleges, bõven elég lesz, ha mellette vagy.

Semmit szerintem, minek az ajándék??? Elég ha adsz neki egy nagy csókot és ennyi. Szerintem olyan fölösleges, bõven elég lesz, ha mellette vagy.
1 hónapnál szerintem fölösleges bármit is venni. Majd esetleg késõbb, pl.1 év után. Legyél vele, ennyi elég lesz. :)
Semmit! Mi 2 hét múlva leszünk 1 évesek, de csak a fél éves fordulóra vettünk egy "gyereket"(kutyát) egymásnak.:) 1 hónap után költöztünk össze így nem kell osztozkodni rajta:) )) De errõl beszéljetek, mert ha mégis az egyikötõk vesz a másiknak a másik meg nem vesz az nagyon kellemetlen tud lenni. 22/L
szerintem mivel Te vagy a fiu, egy szál rózsa hogy emlékszel rá és ebbõl az alkalomból.SZerintem ez egy szép gesztus és ha õ nem vesz semmit az sem baj hisz ez csak egy virág, de ha vesz is valamit akkor meg Te is adtál! :) legyetek boldogok!
Miért kell egy hónapot ünnepelni, most komolyan???
tudod ha szerelmes az ember akkor akár minden napot órát és percet megünnepelne hogy a kedvesével lehet! mért kell ezért igy bántani a másikat??
Majd az elsõ évfordulóra vegyél vmit neki, havonta ki akarsz költekezni? Legyél a barátnõddel és mondd meg neki h te hosszú távra tervezel és nem a hónapokat akarod számolni, hanem az éveket ;)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszoló köszi a tippeket a többiektõl is Azoknak pedig akik beosztani akartak elmondanám olvasd el a kérdést ott is ott van csak nem egyértelmûen kifejezve "legjobb ha ott leszek vele" köszi

Mit tegyek hogy minden jol menjen az elso szeretkezesemkor a baratnommel? Nekem ez lesz az elso alkalom.

Legjobb válasz: Hello Õ tudja, hogy neked ez lesz az elsõ? És neki? Õ még szüz vagy már nem az? Mert ha nem az és tudja, hogy neked ez lesz az elsõ, akkor oda fog figyelni rád, hogy minden a legjobb legyen. És csatlakozni tudok csak az elöttem Írokhoz: nyugalom, béke, lágy, gyenge fények, illatos gyertya vagy füstölõ, halk kellemes zene és semmi gond nem lesz. Sok sikert :D

Hello Õ tudja, hogy neked ez lesz az elsõ? És neki? Õ még szüz vagy már nem az? Mert ha nem az és tudja, hogy neked ez lesz az elsõ, akkor oda fog figyelni rád, hogy minden a legjobb legyen. És csatlakozni tudok csak az elöttem Írokhoz: nyugalom, béke, lágy, gyenge fények, illatos gyertya vagy füstölõ, halk kellemes zene és semmi gond nem lesz. Sok sikert :D
Csak maradj nyugodt és ne kapkodj. És beszéljetek meg mindent, ne feszengj. Akkor semmi baj nem lesz. Ja és nyugodt légkör legyen, ne zavarjon meg senki és semmi.
Igen. A legfõbb dolog, hogy biztosak legyetek abban, hogy senki és semmi nem zavarhat meg titeket. A szeretetkezés meg jó lesz, ha nem izgulod el magad. Jönni fog minden magától. És figyeljetek egymásra! :)
Boztos örülne neki:) (am ha szerelem szex kategoriaba irod tobb valaszod is lesz)


Van egy fiu tetszik nekem és énis bejövök neki és hát csak egy kis bibi van nekem ö lesz az elsö és ha megakar csókolni nekem vele lesz az elsö csókom mitcsináljak hogy ne tünjek balféknek a csókba? Lány/15 éves

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!

Nincs ezzel semmi baj! Majd ha összejöttök, gyakorolsz majd vele eleget! Nekem is volt olyan lány, aki utána bevallotta, hogy az volt neki az elsõ, nem akartam elhinni, de végül is, mondtam neki, hogy semmi baj, majd gyakoroljuk még ezt! Szóval ha így áll hozzá a fiú, akkor jó. Ha nem akkor dobd ki azonnal!
mindenkinek volt elsõ csókja.. ha emiatt bármit is mond akkor egy tapló bunkó gyökér..
Majd az jön magától, minden esetre ne görcsösen állj hozzá. 15/F
ne görcsölj rajta. Csak megtörténik és kész. Az elsõnek nem muszáj nyelvesnek lennie. Én pl. az elsõ csókom után, a nálam sokkal tapasztaltabb barátnõmmel gyakoroltam :D hülyén hangzik, de ez van. 18/L
Én fiu vagyok.Volt két barátnõm mindkettõvel csókolóztam.én is féltem. ezzel azt akarom kifejezni hogy õ is fél. Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat azt hittem majd lehurrognak de nem köszönöm mégegyszer nyugodtabb vagyok sokkal

A barátommal már elég rég óta járunk, szeretnék lefeküdni vele, de először a pettingnél kéne tartani. Neki nem az első lesz, hogyan álljak neki a pettingenek (mit csináljak)?

? kezdeményezett már,de nem igazán tudtam mit csináljak!

Legjobb válasz: Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.

Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.
Ugyanez volt nálunk is a helyzet, de abarátom mondta, hogy õ tudja, hogy nekem elõször kell petting, hogy ráhangolódjak, nem erõlteti a behatolást, meg neki is jobb így, hogy nem lesz görcs a szûzoltás elõtt.. Szóval nálunk úgy volt, hogy eleinte én sem tudtam mit kezdeni vele, max póló alá nyúlt be, aztán lekerült a melltartó, én csak a lábát meg a mellkasát simogattam, õ volt az aki a lényegre vezette a kezem, miután már õ is a nadrágomban matatott. Mi elég sokat pettingeltünk mielõtt megtörtént volna az elsõ, és egyre bátrabb lettem, miután iráyított, rövid idõ múlva már én támadtam le.. szóval elsõ 1-2 alkalommal hagyd hogy irányítson persze annyira amennyire neked is jó. aztán nagyon bele fogsz jönni..
Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Hol is? Csukló, kar. nyak, mellbimbó, has, combok belsõ oldala és mindenhol, ahol neki kellemes.
Próbálkozz! És fogadd meg a tanácsait, õ mindenkinél jobban tudja, mi kell neki. :)

Ha egy aranyvérûnek gyereke lesz egy félvértõl, akkor a gyerek milyen származású lesz? (Harry Potter)

Annyi logikus, hogy két félvérnek félvér utódja lesz pl. Remus Lupin és Nymphadora Tonks félvér, és a fiuk, Teddy is az. De ha egy aranyvérû+félvér(vagy talán harmadvér)= ? Elméletileg félvér lesz, ez igaz?

Legjobb válasz: Ugyan úgy félvér lesz.

Ugyan úgy félvér lesz.
Heló! Igen, ahogy Voldemort is félvér - ez ugye az egyik pikantériája.
Nincs, csak olyan van, hogy: aranyvérû, félvér, sárvérû (mugliszületési boszorskány), kvibli és mugli aranyvérû=összes felmenõje boszorkány és varázsló félvér= van mugli felmenõje sárvérû= elõdei muglik (bár pontosítanám, hogy szülei mindketten muglik/kviblik) kvibli: vaárzslónak/boszorkánynak gyermeke, aki vaárzstalan mugli=varázstalan ember, mugli elõdökkel
a sárvérû az nem "hivatalos" megnevezés, hanem egy elég durva szitokszó a varázslóvilágban. Draco mondta Hermione-ra hogy sárvérû, csak azért mert mugli születésû és ezzel is azt akarta érzékeltetni, hogy õ mondhatni a varázslóvilág legalja az aranyvérûek és félvérek alatt.
Nekem ez jutott róla eszembe: Harry Potter: félvér Ginny Weasley: aranyvérû Szerintem a gyerekei félvérek olyan nincs hogy harmadvér, legalábbis a tudomásom szerint.
A válaszok nem jók. Aranyvérû lesz. Ha mindkét szülõ varázsló, akkor a gyerek már aranyvérû. Ha olvastátok a könyvet abban benne van, hogy Harry is aranyvérû.
Harry félvér, csak az minõsül aranyvérûnek, akinek a családfájában nincs semmilyen mugli elhajlás. Ron az aranyvérû.
9-es én olvastam a könyvet és abban az van, hogy Harry févér.
Itt a szülõk a lényegesek. Nem kell a gyereknek xy varázsló felmenõvel rendelkezni. Ha a két szülõ varázsló (tökmindegy, hogy aranyvérû vagy félvér), akkor a gyerek aranyvérû.
Nem mindenki félvér, akinek van mugli felmenõje. Ha már jóval több a varázsló mint a mugli, akkor inkább aranyvérû. Ernie mondott egyszer a 2. részben olyasmit, hogy õ nem fél, mert aranyvérû, 9 nemzedéken keresztül csak varázslók és boszorkányok voltak a felmenõi között. Ja és, hogy nála tisztább vérû varázslót nem is lehet találni. Gondolom akkor a 10. nemzedékben volt mugli, de még így is nagyon tisztának számít, tehát simán aranyvérû az is, akinek mondjuk az egyik ükanyja mugli.
A kérdező hozzászólása: miért ne lehetne "harmadvérû"? ha mondjuk a nagyanyám aranyvérû lenne, nagyapám mugli, akkor anya félvér. és ha apa mugli és anya félvér, akkor harmadvérûnek minõsülnék szerintem. mellesleg Hagrid említette, hogy senki sem tiszta aranyvérû már vagy a mugliivadékok sem teljesen muglik, van varázsló felmenõjük.
A kérdező hozzászólása: Voldemort anyja aranyvérû, de az apja mugli, így nyilvánvalóan félvér. Viszont, ha aranyvér és félvér, akkor is félvér lesz, ahogy olvasom. de köszönöm a (gyors) válaszokat!
Valamilyen migli eljajlás lehet, csak nem számottevõ.

Szerintetek mi lesz a 2012-es F1 vb-nek a végeredménye? (top10 pilóta)

Szerintem:

Legjobb válasz: Hogy te melyik kisujjadból szoptad, hogy Hamilton 8. lesz azt nemtudom, de hogy Raikkonen 3. se lesz, az is biztos (pedig örülnék neki) Én top 10-em 1. Webber 2. Alonso 3. Hamilton 4. Vettel 5. Raikkonen 6. Grosjean 7. Rosberg 8. Button 9. Massa 10 Schumacher

Hogy te melyik kisujjadból szoptad, hogy Hamilton 8. lesz azt nemtudom, de hogy Raikkonen 3. se lesz, az is biztos (pedig örülnék neki) Én top 10-em 1. Webber 2. Alonso 3. Hamilton 4. Vettel 5. Raikkonen 6. Grosjean 7. Rosberg 8. Button 9. Massa 10 Schumacher
1. Alonso 2. Webber 3. Vettel 4. Grosjean 5. Hamilton 6. Raikkönen 7. Button 8. Rosberg 9. Schumacher 10. Perez
Az a lényeg hogy NE Alonso nyeren!
''Amúgy meg Hamiltontól nem kell annyira elájulni, nincs a top pilóták között.'' Alonso mögött õ egyértelmûen a második legjobb pilóta akárki akármit mond... Pedig én is Raikkonen drukker vagyok de ezt belátom, és olyat hogy nincs a top pilóták között Hamilton azt te sem gondolod komolyan
Ugyan azzal az autóval mennek mind a ketten... Ráadásul ha jóltudom Valenciában Button lemásolta Hamilton beállításait, és úgy is messze volt tõle. 2011-ben meg a családi állapota végett volt összezavarodva, 2008-ban mért is Massa érdemelte volna meg a VB-t? Ezt kifejthetnéd, mert egyáltalán nem érdemelte volna meg jobban mint Hamilton. 2007-ben ha nem lett volna gond az autójával Brazíliában, akkor világbajnok, és élete elsõ F1-es évében aki 1 pontal marad el az elsõ helyezettõl, az igen is top pilóta, ráadául ha egy olyan csapattársal szerzett ugyan annyi pontot, mint Alonso, aki az elõzõ 2 évben VB lett.
Ja, és ha Massa nem adja át Raikkonennek az elsõ helyet, akkor is Hamilton lett volna a VB.
Button ment alap beállítással, Hamilton meg annak a feljavított változatával, ami nem m1 :) ))
Hát Button egy erõs pilóta mellett biztos, hogy már nem lesz VB, sõt szerintem örülhet ennek az 1 vb címének is
Ja, bocsi azt elfelejtettem leírni, hogy Button-t én nem a jelenlegi teljesítménye alapján ítéltem meg. Sohasem tartottam kiemelkedõ versenyzõnek. Nekem õ ez a Webber, Barichello, Ralf Schumacher, Trulli, Kovalainen és még sorolhatnám kategória. Azt elismerem, hogy taktikázni + spórolni a gumikkal nagyon tud, ebben talán a legjobb. De nekem nem ez jelenti a versenyzést, sokkal inkább az amit Hamilton, Alonso, Räikonnen, Montoya és még sorolhatnám csinál vagy csinált.
Azért Buttonnak bõven volt ideje bizonyítani (szerintem). Barichello nem tudott kibontakozni a Ferrarinál, mivel mindig el volt nyomva Schumi mellett, pl. mikor Autsztiárban épp az utolsó körben a célegyenes elõtt adta át Schuminak az elsõ helyet, mert Schumi képtelen volt õt megelõzni, és állítólag úgy megfenyegett akkor õt a Ferrari, hogy el sem merte mondani. De ha azt megfigyeled, hogy Hamilton Massával mennyiszer ütközött, ha van kedved nézz vissza 1-2 videót, és Massa nagyon keményen védekezett többnyire, és ezekbõl voltak az ütközések.
De mi a francnak kellett az a helycsere Schumi és Barichello között? Simán nyerte a VB-t Schumacher, nem volt ellenfele, erre Barichellótól elveszik azt az egy csöpp örömöt is, hogy megnyer egy futamot...
Teljesen egyetértek. Ezt a maga idejében sem tudtam megérteni és most sem.
Pár éve a Ferrari olyan volt, mint tavaly Vettelke a RedBullal... A körönkénti 1 mp benne volt az autóban a többihez képest, de nagyon ganéj egy brigád ez a Ferrari, hogy megfenyegeti a saját versenyzõjét, csakhogy az a másik hülye simán VB legyen... Szánalom az egész csapat.
tegnap 22:08 vagyok. Most tényleg ezért le lettem pontozva? Aki egyetért dobjon már egy zöld kezet légyszi!
A Red Bull a legjobb autó, de messze nem annyival, mint tavaly, 3 másik is (Ferrari, McLaren, Lotus) nagyon közel van, sõt, a Lotus szerintem van is olyan gyors, mint a RBR, Silverstoneban is a két Lotus futotta a leggyorsabb kört vasárnap.
De nembaj, a kérdezõ már megmutatta, hogy mennyire is ért az F1-hez! :) Nem más mint egy sima divat drukker, aki még az erõviszonyokkal sincs tisztában.
Webber nem lehet bajnok (szerintem), mert másodhegedûs... 1. Vettel 2. Webber 3. Alonso 4. Hamilton 5. Raikkonen 6. Buton 7. Grosjean 8. Scumacher 9. Massa 10. Rosberg
1. Webber(jobban is örülnék neki mint a szemöldöknek) 2. Alonso 3. Vettel 4. Räikkönen 5. Hamilton 6. Grosjean 7. Rosberg 8. Schumi 9. Button 10. Perez
A kérdező hozzászólása: vortex123! Mibõl gondolod hogy Raikkönen nem lehet 3-ik?? Jelenleg az 5-ik helyen áll.. 17 ponttal van lemaradva a 3-ik helyezettõl (Vetteltõl) Azt is hidd el nekem hogy Hamilton simán lehet a 8-ik is.. egyre rosszabb a McLaren.. Közte és a 8-ik helyezett között 42 pont különbség van.. magyarán megmondva egy futamgyõzelem + 1-2 dobogó.. szóval simán lecsúszhat.. fõleg egy ilyen kiegyensúlyozott mezõnyben..
Ja, csak Hamilton nem fog lecsúszni... 2009-ben is ritkán fos volt a McLaren, és mégsem volt 8. Hamilton...
1.Vettel 2.Webber 3.Alonso 4.Raikkönen 5.Hamilton 6.Grosjean 7.Button 8.Schumacher 9.Perez 10.Massa
A kérdező hozzászólása: 2009-ben mégse volt ennyire szoros a bajnokság... mondom bármi megtörténhet..
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg Hamiltontól nem kell annyira elájulni, nincs a top pilóták között.
Ja, nincs a top pilóták között :) És akkor ki van? Mert Raikkonennél, Webbernél és Vettelnél is tuti, hogy jobb pilóta, egyedül Alonsot tartom gyorsabbnak nála.
Vettel mégis elveri az idén pole-oknál és pontversenyben is, pedig nem a legjobb autó az idén az RBR... 1. Vettel (Horner bácsi elintézi) 2. Webber 3. Alonso 4. Raikkonen 5. Grosjean 6. Hamilton 7. Schumacher 8. Massa 9. Rosberg 10. Hülkenberg
A McLaren a közelében sincs az RBR-nek, ha nem vetted volna észre :)
Évelején? Meg nem tehetek róla, hogy az autó tervezésénél ilyen "amatõrök" voltak, hogy nagyon súlyos tervezési hibákat követtek el! -.-"
Miért, melyik a legjobb autó, ha nem az RBR? A ferka, ahol idáig kizárólag a kármentés volt a cél? A mclaren sehol nem lenne Ham nélkül, nézzétek meg Button papát. A redbull most is a legjobb gép, csak nem annyival, mint tavaly ezért most gyakrabban megfogják õket. Van egy feleslegesen tùlsztárolt pilotájuk, aki pole-ból jó, viszont idén úgy fest, hogy a gyõzelemhez versenyezni is kell.
Ja, és épp ezért nem is tartom Schumit top pilótának... Tegnap vissza néztem ezt az ausztriai futamot, mikor elengedte õt Barichello, és úgy örült a gyõzelemnek Schumi, mintha önerõbõl nyert volna...

Hogyan kezdjek neki a programozásnak ha nincs hozzá kedvem és nem is hiszem, hogy lesz eredménye?

Magamat még csak valahogy tudnám programozni, de életkedvem sincs... Az meg, hogy a sors elém dobja a kedvemért azt a férfit akire várok ilyen elvárásokkal és akit még egyszer ennyire fogok szeretni, aki ezt ki tudja váltani bel?lem, mintha be lennék rúgva annyira elgyengültem vele.

Legjobb válasz: Nekem sincs most életkedvem,idõsebb vagyok nálad.Olyan pasit akartam találni aki nagyon figyelmes,meg hasonlók,meg is kaptam.Egy jó nagy adag féltékenységi rohamokkal együtt,ami tönkre vágott mindent.Nem hiszem hogy találok még olyat akit ennyire közel tudok majd érezni magamhoz,csak sírni tudok ezen:)Csak lesz valahogy,eddig is volt,bár most nagyon negatív vagyok.

Nekem sincs most életkedvem, idõsebb vagyok nálad.Olyan pasit akartam találni aki nagyon figyelmes, meg hasonlók, meg is kaptam.Egy jó nagy adag féltékenységi rohamokkal együtt, ami tönkre vágott mindent.Nem hiszem hogy találok még olyat akit ennyire közel tudok majd érezni magamhoz, csak sírni tudok ezen:) Csak lesz valahogy, eddig is volt, bár most nagyon negatív vagyok.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszi, valahogy tudom ezeket, csak gyakorlatban nehéz megvalósítani, tehetetlen és kicsit tutyimutyi vagyok, hogy változtassak, mert így is kényelmes. Hatalmas akaraterõ kéne összeszedni magam, fõleg így, hogy a szerelem bizonytalan, de talán annak bizonyítékaként kapom majd meg, hogy rendbe hoztam magam. Másodiknak, remélem jobb lesz neked is.
azt hittem gépen akarsz programozni xd
Pont errõl szól az egész. Muszáj megmozdulnod magadért. A szabadság soha nem fog kijárni kényelmes struccoknak. http://www.youtube.com/watch?v=R9-absaBOyQ
Igen, kell egy társ. De az életed értelme nem ez. Elõször is építsd fel magad. Aztán a jól felépített személyiség keressen magához társat. Ha még nem vagy Önmagad, akkor hogyan is találhatnál megfelelõ társt? Nem tudhatod, milyet akarsz, milyen való hozzád. Elõbb önmagadat szeresd. Ha már eltûnik a homlokodról a felirat: "engem úgyse lehet szeretni" akkor majd lesz társad. Ha felépíted magad, meg tudsz állni egyedül a viharban, akkor majd lesz társad, pedig nem fogod azt mondani, hogy ez az életed célja, mert már nem leszel szeretet-koldus társfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Hogyan ne ez legyen az életem értelme amikor nincs más vágyam az élettõl...
Amit az elsõ válaszoló írt, kezeld fenntartásokkal. Leírom, miért: Ha mindenki boldogsága és sorsa saját magán múlna, akkor a Földön MINDENKI boldog lenne. Ehelyett a föld lakosságának nagy része tudatlan, szegény, beteg, boldogtalan. Vannak egy kevesen, akiknek elég erejük van a saját életük megváltoztatására, a többiek viszont nem képesek erre. És ezek azok a kevesek, akik leoktatják a nagy többséget, holott õk még nem tapasztalták meg, milyen az, amikor valami nem megy. Újra és újra nem megy. Egyébként a társad én vagyok, csak még nem tudod. :)
A kérdező hozzászólása: 18:48 Az utolsó sort mibõl gondolod? :D

Ha mentőtisztnek tanulok, akkor nekem is lesz a nevem előtt egy dr jelző?

Legjobb válasz: Ha ledoktorálsz, akkor lesz, ha nem doktorálsz le, akkor nem lesz. Ennyi. Az nem olyan, hogy elvégzel egy szakot, aztán "megkapod".

Ha ledoktorálsz, akkor lesz, ha nem doktorálsz le, akkor nem lesz. Ennyi. Az nem olyan, hogy elvégzel egy szakot, aztán "megkapod".
A mentõtiszt nem orvos. dr a neved elõtt akkor van, ha diploma után ledoktorálsz valamibõl.
a mentõtiszt sajnos csak egy mentõtiszt. pedig néha több haszna van mint bármely orvosnak. az meg hogy a jogászok doktorok:D hát én nem is tudom... (szat)
Nem lesz, azt nem osztogatják :) Még ha phd-s vagy, akkor sem, mivel csak az orvosok és ügyvédek neve elõtt lehet Dr.
Nem, a mentõtiszt fõiskola után nem kapsz dr. de ha PHD-zol utána akkor igen!Az elsõ nem jól tudja. De ha csak a dr miatt akarod, szerintem ne kezdj bele, a mentõtisztnek tudnia kell kint a helyszinen, a bukdácsolásnak nincs értelme.

Szerintetek mi lesz a GTA V-nek a gépigénye?

http://gtagames.hu/gta5/jatek/gepigeny Kötve hiszem, hogy ez mert ez k*rvára kevés a játékhoz.

Legjobb válasz: Senki se jós, max tippelni lehet. Szerintem elég magas lesz, kb másfélszer akkora gépigénye lesz, mint a IV-nek. Valószínûleg VGA terén az AMD-bõl igényli majd az HD5000 szériát minimum, Nvidiából a 9000 szériát (és ez nagyon minimum ha még belefér majd). Prociból már 3-4magosat fog igényelni minimum. Memóriából kell majd neki a 4GB, de 6GB-ot lehet kér majd magasabb beállításokon. HDD-n meg biztos kell, hogy legyen majd 20-30GB között szabad hely. De még egyszer mondom, ez csak tipp, feltételezés, a saját elképzelésem.

Senki se jós, max tippelni lehet. Szerintem elég magas lesz, kb másfélszer akkora gépigénye lesz, mint a IV-nek. Valószínûleg VGA terén az AMD-bõl igényli majd az HD5000 szériát minimum, Nvidiából a 9000 szériát (és ez nagyon minimum ha még belefér majd). Prociból már 3-4magosat fog igényelni minimum. Memóriából kell majd neki a 4GB, de 6GB-ot lehet kér majd magasabb beállításokon. HDD-n meg biztos kell, hogy legyen majd 20-30GB között szabad hely. De még egyszer mondom, ez csak tipp, feltételezés, a saját elképzelésem.
Ja és az még lemaradt, hogy XP-re 99, 99999%, hogy nem fog kijönni.
Hogy a fenébe van ennek kiadott rendszerkövetelménye, ha még be sincs jelentve PC-re? És mivel még nincs bejelentve, csak annyit lehet mondani, hogy a nagy bejárható terület miatt kell majd alá RAM bõven, ezt leszámítva viszont egy mostani középkategóriás gépen biztosan elmegy.
honnan vetted, hogy van kiadott rendszerkövetelménye?? azt írta, hogy ez az õ elképzelése nem pedig valami hivatalos adatok...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!