Találatok a következő kifejezésre: Nekem a első 2 napjában (23 db)

Nekem a menstruációm első 2 napjában nagyon görcsölt mindig a hasam. Lesz a terhességem alatt emiatt valami probléma?

Gondolok itt olyanra,hogy esetleg túl kicsi a méhem stb.!

Legjobb válasz: Szerintem semmi összefüggés nincs a kettõ között, vállalj bátran babát , minden rendben lesz.-)

Szerintem semmi összefüggés nincs a kettõ között, vállalj bátran babát , minden rendben lesz.-)
Nekem a 3. napon jött meg az elsõ levél után és késõbb is így maradt. Most már nem szedem.
nekem vagy a 3. nap este vagy a 4. nap reggel.
Nekem a 2. nap már megjött.Most már 5 hónap után minden hónapban ugyan azon a napon jön meg. :) Nagyon jó :) ♥
ÉN is ilyen tablettát szedek.Nekem is a 2. napon jött meg
A kérdező hozzászólása: Nekem a negyedik napon jött meg végül! :) Köszönöm a válaszokat! :)
második nap este (este szedtem be a gyógyszert) vagy 3. nap reggel.
Nem jössz be neki. Elszúrtál valamit, van ez így.
Az ok: Gazdasági válság van, nincs pénze rá, hogy folyamatosan csak telefonálgasson. Megoldás: Hívd te õt!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tetszek neki, és csak én kellek senki más. Ha keresem, akkor az a válasza rá, hogy nyuhodjak meg, nem kell aggódni ha "1napig" nem jelentkezik. Hát az nem 1nap hanem több..
Nálam is pont ez van, de mi még 1 hete se vagyunk együtt!.. Nem értem mi van, nekem is azt mondta, hogy csak én kellek neki, gyönyörû vagyok, szeret.. 2-3 napja semmi hír felõle, közben meg egyre több az új ismerõse(csajok). Szerintem ne keresd te se, majd ha akar úgyis hív téged.
Én csak azt nem értem, hogy mi a kukimért telefonon élitek a szerelmi életetek... 19/L
A kérdező hozzászólása: Rittig úgyan az. Neki is egyre több lány ismerõse.. Igérgeti hogy jön, aztán még se. Elég sok barátnõje volt már, és innen is onnan is kapom a hideget meleget õ róla.. =/
Megint én vagyok. Neked legalább vannak vele közös ismerõseid, nekem nincsenek egyáltalán..:| Nem bírtam ki, írtam neki, de csak ilyen nagyon visszafogottan, mert lehet, hogy mondjuk azért nem írt, mert kíváncsi volt, hogy nekem mennyire hiányzik.. Bár nem tudom, lehet nem kellett volna, de azóta még nem volt fent. Nem tudom miért ilyen nehéz a pasiknak, hogy kicsit foglalkozzanak velünk..

Rubint Réka 1-2. DVD-je van meg nekem. Elég ha egyik nap csak az első, másik nap a második 20 percet csinálom meg, vagy a 2x20 percet egybe kell végigcsinálni? A napi 20 perces DVD jobb lenne?

Legjobb válasz: Amíg kezdõ vagy mindenképp. 1-2 hónap után viszont nem árt rátérni, hogy minden másnap, vagy legalább egy héten háromszor megcsináld mind a 2X20 percet. Ha teljesen kezdõ vagy akkor én inkább azt javasolnám, hogy csinálj az elsõ felébõl 10 percet (bõven elég lesz), és a második 20 percbõl is csinálj valamennyit. Hisz, ha a második 20 percet bemelegítés nélkül csinálod, közel sem lesz olyan hatásos és fárasztó, mintha van elõtt felvezetés. De vigyázz fõ a fokozatosság, a nagy izomláz elkerülése végett.

Amíg kezdõ vagy mindenképp. 1-2 hónap után viszont nem árt rátérni, hogy minden másnap, vagy legalább egy héten háromszor megcsináld mind a 2X20 percet. Ha teljesen kezdõ vagy akkor én inkább azt javasolnám, hogy csinálj az elsõ felébõl 10 percet (bõven elég lesz), és a második 20 percbõl is csinálj valamennyit. Hisz, ha a második 20 percet bemelegítés nélkül csinálod, közel sem lesz olyan hatásos és fárasztó, mintha van elõtt felvezetés. De vigyázz fõ a fokozatosság, a nagy izomláz elkerülése végett.
Én simán lenyomtam elsõre is az egészet. (az 1-est) másnap alig tudtam megmozdulni az igaz. Harmadnap folytattam, késõbb már meg sem éreztem, sõt lábsúlyokkal csináltam. Aztán jött a köv. dvd. 1 hónap alatt nagyon hatásos volt, de a kajára is figyelni kell. Én most váltogatom, mert jó sok idõt kihagytam, és ugyanolyan fárasztó volt elkezdeni :) , viszont a 3. 4. alkalom után már sokkal könnyebb. Kitartás kérdése. Hajrá :)
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell

A barátnőmmel két napja vesztettük el a szüzességünket. Neki 2 napja késik a menstruációja. Az első szex után mindig késik, vagy lehetséges, hogy terhes?

Legjobb válasz: Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra,ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.

Szia!Elöszöris ha rendesen védekeztetek nincs okotok az aggodalomra, ha nem akkor lehet.De igen késhet az elsö alkalom miatt.
vájál, lehet én nem rtem...deeee ha lefeküdt valakivel, akkor az nem azt jeleni, hogy egybõl meg kell hogy jöjjön neki, csak ha rendesen akkor kellett volna neki megjönnie...
Azt nem írtad, h védekeztetek-e, de remélem igen.Mert akkor nem lehet semmi baj.
Szia! Ha 2 napja volt és 2 napja késik az azt jelenti hogy most kellett volna megjönnie vagyis a ciklusod 28. vagy valahanyadik napján szexeltetek. A lányok a 14 nap környékén a leg termékenyebbek, ha jól tudom, vagyis elvileg az egész hónapban összesen egy hét van amikor teherbe lehet esni. A menstruáció közeli napok a leg alkalmatlanabbak erre, mivel ilyenkor a petesejt vagy még nem, vagy már nem alkalmas a megtermékenyülésre. Ha nem használtatok óvszert, és nem szedsz fogamzásgátlót, akkor egy esemény utáni tabletta nem ártana. Sajnos, minden lehetséges.
Elég kicsi rá az esély, hogy 2 nappal a menstruáció elõtt valaki teherbe essen. De ha védekeztetek, akkor nem kell parázni.
szia!ha védekeztetek semmi ok az aggodalomra. de a menstruáció elõtti napokban is teherbe lehet esni!van rá egy élõ példa a 3 éves lányom:)
sszia vegyél egy tesztet az eldönt mindent..
Nekem nem késett az elsõ szex után.De nyugi, ez mindenkinek más, mint az is, hogy valaki vérzik mikor elveszti, van aki nem, van aki pár nappal utána vérzik kicsit.Ha védekeztetek, akkor semmi ok az aggodalomra, ha nem védekeztetek, akkor védekezzetek, mert kulonben idegeskedhettek majd mindig, ha késik neki!

2 napja volt a második randim egy fiúval, aki nekem nagyon tetszik. Szerintetek ha volt 2. randi, mennyi esélye van hogy lesz még folytatás? És ha mindketten félénkek vagyunk mikorra számítsak az elsõ csókra ( ha lesz egyáltalán)? 16/L

csak mert a 2. randin én eléggé zavarban voltam és hülyeségeket beszéltem és még késtem is ( amiért persze bocsánatot kértem), de most félek hogy rossz benyomást tettem. nagyon tetszik a srác. Õ 17 éves

Legjobb válasz: Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)

Ha te is nagyon tetszel neki, nincs miért félned, és izgulnod, hogy hülyeséget mondasz, add önmagadat. Én is nagyon félénk voltam, és csak 3. randi végén mertem megcsókolni a barátnõmet :)
Nyugodtan ismerkedj vele tovább. Ha már nagyon hiányzik majd a csók, te is kezdheted.
Szerintem unalmas neki. Próbáld kicsit változatosabban.
A kutyus sem eszi meg minden nap ugyan azt az ételt. Száraztápot amúgy sem nagyon szabad adni tej, vagy víz nélkül, mert koptatja a kutyuska fogait.Kell a tejbetáphoz tenni egyszer kutyaszalámit, másszor kutyakonzervet, ehet párizsit, virslit, husikat, a csont nagyon fontos!!
Szia.Nem teljesen értek egyett az elõttem szólókkal.A kutya egye azt amit eléraknak.Ha nem eszi meg és következõ kajánál mást raksz elé, válogatni fog!Egyszer kell elviselni, hogy nem eszi meg a kaját, hamar rájön mi a rendszer.A változatosság azért fontos, de mindenképpen egye meg, ha nem következõre ugyanazt kapja.
Azt ajánlanám, hogy vegyél jó minõségû, a kutya életkorának megfelelõ tápot, idõnként adj konzervet és "házi kosztot".Cserélgesd naponta.Gondolj arra, hogy te sem ennéd mindennap a még legjobban szeretett ételt sem, mert unalmassá válik.
Szia! Bocsi, de nem értek egyet azzal, hogy a kutyus fogai elkopnak a száraz táptól. A száraz táp fontos a kutyus emésztéséhez, tisztítja a fogait, és ha minöséges tápot veszel neki, akkor abban minden benne van, amire a kutyusnak szüksége van. Én azt tanácsolnám, ha még egy éves kor alatt van a kutyusod úgyis kétszer eteted, az egyik etetésnél kapjon száraz eledelet, a másik etetésnél pedig vagy házi kosztot, vagy valami más kutyusoknak való papit ( konzerv, kutyaszalámi... ), esetleg keverheted a granulátot fött rizzsel, ha már unalmas lenne neki. Viszont a csontokkal szerintem vigyázni kell, én mondjuk egyáltalán nem adok a kutyusomnak csontot, nem éri meg a kockázatot, persze ez csak az én véleményem :-))
sokan álltják h a kutyának nincs szüksége változatosságra. már pedig van. itt az élõ példa a kérdésben. emígy én mindig mást adok neki : egy gyors recept : (nekem bevállt): reszelj répát vágj apró almadarabkákat vegyél elõ mézet egy kis konzerv vagy kevés táp ezt mind keverd össze. a mézet jól keverd össze jó étvágyat a kutyudnak _:) ))

A barátommal először szeretkeztünk nekem ez volt az első neki nem. Ideje lenne már hogy menstruáljak és 2 napja késik. Meddig késhet mmég? Mi az átlagos?

Tegnap és Ma apró vércseppeket láttam de csak pisilés után miért van ez? (a hasam is fájt) segítsetek! köszönöm

Legjobb válasz: elöször is védekeztetek? hány éves vagy? eddig rendszeresen jött meg?

elöször is védekeztetek? hány éves vagy? eddig rendszeresen jött meg?
mikor én elöször csináltam nekem a 28. napra jött meg , és elvileg egy lánynak egy hetet is késhet a menstuációja szex után
hát valószínûleg fel vagy fázva és azért van hogy fáj a hasad és vérzel egy picit!!azért késik, mert fel vagy még zaklatva lelkileg mert, ez volt az elsõ.nekem is késett az elsõnél!!!
ezt komolyan nem hiszem el!!!! megkérdezed, hogy vajon miért késik a vérzésed, a következõ írásodnál pedig meg is magyarázod!!!! esetleg tudnánk valami másban még segíteni??
Én 16.-án vesztettem el a szüzességem és 21.-én kellett volna megjönnie ehelyett 6 napot késett...szóval ne aggódj ha rendesen védekeztetek nem lehet baj.:]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de tényleg:)
nyugodj meg ha rendesen védekeztettek akkor nem lehet gond. nekem az elsõ után 1, 5 hetet késett. amikor meg már vettük volna a tesztet megjött:) a fõ az h megnyugodj mer az idegességtõl is késhet!
A kérdező hozzászólása: Persze védekeztünk 17 éves vagyok és 2 hónapja felfáztam azóta kicsit rendszerteleül jött meg..:S
Ha nem jön meg hétfõig csinálj egy terhességi tesztet v.minnél elõbb jelentkezz a nõgyógyásznál. Persze késhet is.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk talán abban ha befognád a pofádat:D olyan embereket kérdeztem akik azért írtak mert segíteni akarnak nem pedig azért hogy beszóljanak... mindenkinek köszi am:) :D

8 hónapos kutyámnál ma vettem észre az első vércseppeket.2 nappal ezelőtt már meg akarta többször is mászni egy kan a futtatón, de nem láttam mi történt, mert már sötét volt, és távolabb voltak.10-20 mp. Is elég lehetett neki?

Ilyenkor még nem termékenyülhet meg ugye?

Legjobb válasz: 10-20 mp kevés erre. Közösülésnél ugyanis a kan pénisze megdagad és "beleragad" a szuka hüvelyébe. Több percre is összeragadhatnak, sõt, akár félórára is. A szuka nem a tüzelése legelejétõl termékeny, hanem a közepe-vége felé. (Talán majd valaki pontosan beírja neked a napokat.) Amíg tüzel, ne vidd kanok közelébe. Kibírja futtatás nélkül addig. Inkább ez, mint ilyen fiatalon egy nemkívánt alom.

10-20 mp kevés erre. Közösülésnél ugyanis a kan pénisze megdagad és "beleragad" a szuka hüvelyébe. Több percre is összeragadhatnak, sõt, akár félórára is. A szuka nem a tüzelése legelejétõl termékeny, hanem a közepe-vége felé. (Talán majd valaki pontosan beírja neked a napokat.) Amíg tüzel, ne vidd kanok közelébe. Kibírja futtatás nélkül addig. Inkább ez, mint ilyen fiatalon egy nemkívánt alom.
Elõzõ vagyok. A kutya ivari mûködésének sajátosságai A szuka kutya nemi ciklusa több vonatkozásban is különbözik a többi háziállat nemi mûködésétõl. A kb. 2 hónapos nemi ciklus 9 napos elõivarzásra, 5-8 napos ivarzásra, kb. 2 hónapon át tartó sárgatest fázisra és ezt követõ 4-4, 5 hónapos nyugalmi idõszakra tagolható. Az elõ ivarzás alatt a hüvelybõl véres ivarzási nyálka ürül, amelyet a köznyelv "tüzelésnek" nevez. A tüzelés azonban magában foglalja a "vérzést" követõ rövidebb tényleges ivarzás idõszakát is, ami lényegében a termékeny idõszak (a párosodási hajlam és fogamzóképesség) ideje. http://209.85.135.132/search?q=cache:F6rjQCPrvykJ:alia.karol..
Lehet azért nem vette észre, mert most tüzelt elõször és ez az elsõ kutyája, nem gondolod? Kedves Kérdezõ, szerintem nem valószínû, de könnyen utána lehet nézni, hogy a tüzelés melyik szakaszában tud a szuka megtermékenyülni. Ha pedig nincsenek tenyésztési ambícióid, akkor rajta, a tüzelés után ivartalanítás! Akkor nem kell többé aggódnod sem ettõl, sem a különbözõ ivarszervi megbetegedéstõl sem.
Szia. Ha tudod, hogy tüzelni fog a szukád akkor miért viszed olyan helyre ahol kan kutyák lehetnek? Amúgy csak akkor fogadja el a kan-t és akkor termékenyül meg ha a megtermékenyítési idõszakban ugrott rá. Hiába tüzel a kutyád csak pár napig van az, hogy engedi. Nem hiszem, hogy a tiéd megtermékenyült de legközelebb figyelj oda!
Ha 2 nappal ezelõtt próbálta egy kan meghágni, és most kezdett el vérezni, akkor nem vemhes. A tüzelés 3 hétig tart, az elsõ héten erõs vérzés, és kb. a 9. nap környékétõl kezdi el felvenni a kant. Vigyázz rá nagyon, ha kell, akkor csak pórázon vidd ebben a három hétben!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Igen elsõ kutya elsõ tüzelése, és mivel nem vagyok látnok, nem tudhattam elõre mikor fog bekövetkezni.Természetesen ivartalanítva lesz, és elviekben azt is gondolom, hogy a vérzéses szakban nem termékenyül meg, de az ember azért kérdez, mert itt sok nálam tapasztaltabb kutyatartó is megfordul és biztos ami biztos.
A tüzelés végétõl számított 4. hónapban vidd el dokihoz, és kérjél egy szurit tüzelés ellen. A többit a doki elmondja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!