Találatok a következő kifejezésre: Nekem a első 2 (94 db)

Nem jössz be neki. Elszúrtál valamit, van ez így.
Az ok: Gazdasági válság van, nincs pénze rá, hogy folyamatosan csak telefonálgasson. Megoldás: Hívd te õt!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta tetszek neki, és csak én kellek senki más. Ha keresem, akkor az a válasza rá, hogy nyuhodjak meg, nem kell aggódni ha "1napig" nem jelentkezik. Hát az nem 1nap hanem több..
Nálam is pont ez van, de mi még 1 hete se vagyunk együtt!.. Nem értem mi van, nekem is azt mondta, hogy csak én kellek neki, gyönyörû vagyok, szeret.. 2-3 napja semmi hír felõle, közben meg egyre több az új ismerõse(csajok). Szerintem ne keresd te se, majd ha akar úgyis hív téged.
Én csak azt nem értem, hogy mi a kukimért telefonon élitek a szerelmi életetek... 19/L
A kérdező hozzászólása: Rittig úgyan az. Neki is egyre több lány ismerõse.. Igérgeti hogy jön, aztán még se. Elég sok barátnõje volt már, és innen is onnan is kapom a hideget meleget õ róla.. =/
Megint én vagyok. Neked legalább vannak vele közös ismerõseid, nekem nincsenek egyáltalán..:| Nem bírtam ki, írtam neki, de csak ilyen nagyon visszafogottan, mert lehet, hogy mondjuk azért nem írt, mert kíváncsi volt, hogy nekem mennyire hiányzik.. Bár nem tudom, lehet nem kellett volna, de azóta még nem volt fent. Nem tudom miért ilyen nehéz a pasiknak, hogy kicsit foglalkozzanak velünk..

Kutyámnak ma délelőtt volt a 2. epilepsziás rohama. Az orvost csak holnap hívjuk fel - fene ezekbe az ünnepekbe -, mivel az első rohamnál még nem sejtettük, hogy epilepszia. Ha már holnap elkezdjük beadni neki a gyógyszert, meggyógyulhat?

Legjobb válasz: hívd fel az orvost! nem is értem hogy az elsõ rohamnál is miért nem tetted ezt meg -ugyanis akkor sejtetted volna hogy epilepszia- már régen lenne gyógyszere!

hívd fel az orvost! nem is értem hogy az elsõ rohamnál is miért nem tetted ezt meg -ugyanis akkor sejtetted volna hogy epilepszia- már régen lenne gyógyszere!
Azonnal hívd fel a dokit.Az én kutyám epilepsziás, és szívbeteg négy fajta gyógyszert szed.Az ünnep lényegtelen, van rá mód és lehetõség kettõ kórházban is ahol tudnak a kutyusoddal foglalkozni.Én már a kérdésed elõtt az orvosnál lettem volna a kutyámmal.
fáradtság - bocsánat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! :) még annyit kérdeznék - talán észre is veszik páran -, hogy a rohamokban meg tud halni? + eddig ugye 2 volt, azok közben vízzel locsoltuk, így 3-4 perc alatt abba is hagyta, majd minden visszatért a megszokottba. jó ez a módszer, vagy a következõnél hagyjam, hadd múljon el magától?
Rendeld elõ az állatorvost holnapra, egy elmúlt epilepsziás rohammal már nem tud mit kezdeni. Ilyen esetben van humán gyógyszer (diphedan asszem), s azt kapja a kutya az állatorvos által meghatározott adagban. Meggyógyulni nem fog, de gyógyszerrel tünetmentessé tehetõ a dolog. Nekem az elõzõ kutyám epilepsziás volt, kb 4 éves korában jött ki a dolog, gyógyszereztük és 7 éves korától már nem volt egy rohama sem. Ha rájön a roham, vigyázz rá, nehogy összetörje magát, ahogy rángatózik.
Keresd meg, ki az ügyeletes állatorvos a településen. Kell, hogy legyen ilyen. Hívd fel! Aztán persze mehetsz a dokidhoz, de elõzd meg, hogy addig is újabb rohama legyen.
Igen, az epilepszia sajnos nem gyógyítható.A mi kutyinknak egy hónapban 2-nél több rohama nem nagyon szokott lenni, ha már egy nap kettõ van tényleg orvos! :/
Én nagyvárosban lakom, s mindig megjelenik az újságban, hogy ünnepekkor a sok állatorvos közül ki az ügyeletes, õ köteles kimenni ilyenkor is házhoz. Ügyelet mindenütt van, de lehet, hogy több település fog ilyenkor össze. Ha lezajlott a roham, azon már olyan nagyon nem tud segíteni, a kutyus meg pihenésre vágyik, mert ez az agyi folyamat kiveszi az erõt belõle. Nálunk viszont nem a roham idején kellett szednie a gyógyszert, hanem állandóan, sõt, nem szabad volt kihagyni egy napot sem, mert fokozottan jelentkezett volna a görcs. Ez embernél is így van ez. Anyukám is epilepsziával élt utolsó éveiben.Egyszer a belgyógyász letiltotta valami vérvizsgálat miatt azt a gyógyszert, amit az ideggyógyász szigorúan elõírt. Majdnem belehalt a rohamba anyukám, ami az elsõ kihagyott nap éjjelén elkapta.
A kérdező hozzászólása: értékelem a segítõkész kommenteket, de nem fér be a kocsiba. a doki pedig 100%, hogy ma nem fog kijönni. telefonon pedig semmit nem tud segíteni, max "elõrendelem" holnapra.
Sajnos nem gyógyul meg. Az orvost viszont azonnal hívjátok fel, azért van. A mamám kutyája elõször 7 évesen kapott epilepsziás rohamot, gyógyszert kapott, mikor rájött (szerencsére ritkán). Nemrég halt meg, 17 évesen :( (Tehát epilepsziával is sokáig el lehet éldegélni.)
Nem fog meggyógyulni, de tünetmentes lehet sokáig. A miénkhez is hívtunk orvost, mert a hóban egy órán állt meredten, mikor kijött az orvos, körbeugrálta. Az orvos mondta is, hogy nincs ennek semmi baja. Aztán mikor elment a kocsival, megint megmeredt a kutyi. Aztán sûrûsödtek a rohamai, végül elaltatta az orvos, mert látszott, hogy minden roham megviseli.
A kérdező hozzászólása: ünnep van, "nem illik" zavarni. esetleg a kérdésre tudnál válaszolni, az valahogy jobban segítene...
roham közben vigyázni kell rá!Ilyenkor Te vagy az "õrangyala"!Vigyázz rá, nehogy baja legyen! :)
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell
Szerintem unalmas neki. Próbáld kicsit változatosabban.
A kutyus sem eszi meg minden nap ugyan azt az ételt. Száraztápot amúgy sem nagyon szabad adni tej, vagy víz nélkül, mert koptatja a kutyuska fogait.Kell a tejbetáphoz tenni egyszer kutyaszalámit, másszor kutyakonzervet, ehet párizsit, virslit, husikat, a csont nagyon fontos!!
Szia.Nem teljesen értek egyett az elõttem szólókkal.A kutya egye azt amit eléraknak.Ha nem eszi meg és következõ kajánál mást raksz elé, válogatni fog!Egyszer kell elviselni, hogy nem eszi meg a kaját, hamar rájön mi a rendszer.A változatosság azért fontos, de mindenképpen egye meg, ha nem következõre ugyanazt kapja.
Azt ajánlanám, hogy vegyél jó minõségû, a kutya életkorának megfelelõ tápot, idõnként adj konzervet és "házi kosztot".Cserélgesd naponta.Gondolj arra, hogy te sem ennéd mindennap a még legjobban szeretett ételt sem, mert unalmassá válik.
Szia! Bocsi, de nem értek egyet azzal, hogy a kutyus fogai elkopnak a száraz táptól. A száraz táp fontos a kutyus emésztéséhez, tisztítja a fogait, és ha minöséges tápot veszel neki, akkor abban minden benne van, amire a kutyusnak szüksége van. Én azt tanácsolnám, ha még egy éves kor alatt van a kutyusod úgyis kétszer eteted, az egyik etetésnél kapjon száraz eledelet, a másik etetésnél pedig vagy házi kosztot, vagy valami más kutyusoknak való papit ( konzerv, kutyaszalámi... ), esetleg keverheted a granulátot fött rizzsel, ha már unalmas lenne neki. Viszont a csontokkal szerintem vigyázni kell, én mondjuk egyáltalán nem adok a kutyusomnak csontot, nem éri meg a kockázatot, persze ez csak az én véleményem :-))
sokan álltják h a kutyának nincs szüksége változatosságra. már pedig van. itt az élõ példa a kérdésben. emígy én mindig mást adok neki : egy gyors recept : (nekem bevállt): reszelj répát vágj apró almadarabkákat vegyél elõ mézet egy kis konzerv vagy kevés táp ezt mind keverd össze. a mézet jól keverd össze jó étvágyat a kutyudnak _:) ))

Nekem az a gondom lenne, hogy miért áll le a Borderlands 2 az első pálya után? A Borderlands 2 hibát talált, ezért leállt. Konfiguráció: 1GB RAM Pentium 4 CPU 3. 0 GHz Nvidia GeForce 8600 GT videókártya (256 Mb)

Legjobb válasz: Nos: 1.- 1Gb ram,miközben 2 a minimum. 2.- Pentium 4-ed van,de nem mondtad az OP rendszert. XP-nél SP3 kell. Ez sok mindentõl függ.Attól is,hogy a játék a rossz,de szerintem a pálya nagy,és nem bírta a ram...

Nos: 1.- 1Gb ram, miközben 2 a minimum. 2.- Pentium 4-ed van, de nem mondtad az OP rendszert. XP-nél SP3 kell. Ez sok mindentõl függ.Attól is, hogy a játék a rossz, de szerintem a pálya nagy, és nem bírta a ram...

Lassan 2 éve boldog kapcsolatban élek a párommal. Õ nekem az első szerelmem. Távkapcsolatban élek és borzasztóan hiányzik (2 vagy 3 hetente tudunk talizni). Mit tegyek, hogy "ne haljak bele" a távolság miatt?

Nagyon fáj h nem lehetek vele! Mit tegyek, hogy legalább enyhítsem ezt a fájdalmat? 20 éves vagyok ? 23 szeretnénk összeköltözni de a szüleim nem igazán szeretik ?t ezért nagyon megnehezíti ha valaki volt már ilyen helyzetbe írja le a tapasztalatait

Legjobb válasz: Nem értem, hogy most minek hallgatsz a szüleidre. Már nagy vagy, tudsz gondolkodni, törvény se tiltja, idõvel meg fogják szokni a srácot. Hidd el nekem, megszeretik.

Nem értem, hogy most minek hallgatsz a szüleidre. Már nagy vagy, tudsz gondolkodni, törvény se tiltja, idõvel meg fogják szokni a srácot. Hidd el nekem, megszeretik.
Ez pont mint a Luda Matyiban... Igazából ha beletörõdsz a távolságba az a legjobb... mást nemigazán tudsz tenni, amúgy jelenhelyzetben nem részletezted eléggé a leírást
az én párom is elég messze lakik tõlem!!Igaz csak 60 km, de akkor sem teheti meg hogy mindennap jön hozzám!!!én is 20 éves lány vagyok, és a szüleimmel elfogadtattam azt a tényt, hogy már nagy lány vagyok.Így én szoktam menni hozzá, van olyan hogy egy hétig ott vagyok, hazajövünk itt vagyunk egy hétig, utána megyünk vissza!!!De idõel én is szeretnék vele összeköltözni, amibe megint csak nem szólhatnak bele a szüleim!!!magyarázd el nekik, hogy igenis te már nagy lány vagy, és neked kell eldöntened hogy mi a jó neked!! Amúgy meg én nem nagyon tudtam mivel enyhíteni a hiányérzetet!!Rettenetesen rossz volt, aludni sem nagyon tudtam, fogytam is stb. Szóval vegyél magadba egy kis bátorságot, és mondd meg a szüleidnek a frankót:) :)
Én is távkapcsolatban élek a párommal, bennünket országok választanak el per pillanat. Nagyon rossz nélküle, teljes mértékben megértelek. Tenni nem nagyon tudsz ellene. :( Engem az vígasztal, hogy kb.1 év múlva minden megoldódik és végre együtt lehetünk. Sok kitartást neked!
én párom 230 kmre lakik tõlem. Nagyon hiányzik, és egész nyáron alig találkoztunk. De nálunk a szülõkkel nincs gond. Próbáld megyõzni az õsöket, hogy a srác jobb, mint gondolják. Tudd meg, miért nem kedvelik. Próbálj segíteni ezen. Ha s szülõk már nem állnak közétek, sokkal egyszerûbb lesz minden.
Nézegesd a fényképét.
Ludas*

A Boys over Flowers nek az első évada 25 részes vagy az az 1.2. évad egyben?

Legjobb válasz: az 1. évad 25 részes, és idén nyáron lesz a 2. évad (azt nem lehet tudni hány rész)

az 1. évad 25 részes, és idén nyáron lesz a 2. évad (azt nem lehet tudni hány rész)
Csak egy évada van, az 25 részes. Nincs/nem lesz 2. évad. De van pár special rész.
Biztos nagyon izgulsz. Próbáljátok meg vak sötétben. Tényleg nem tudod sehogy sem felébreszteni a nagyfiút?
félsz és izgulsz, ami miatt nem tudsz normálisan felizgulni. ennyi csuma
Az elsõ mindenkinek húzós, szerintem elsõre nem sok embernek szokott sikerülni, csak többszöri próbálkozásra.Szokjátok meg egymást, meg a dolgot és ennyi.
Persze b*szki!!!! Ilyet ne csinálj, azt mindig ki kell engedni. Hú ez gáz maradandó kár is lehet belõlle! Ne csináld ember!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ráadásul sürün van hogy a spermát nem engedem kilövelni hanem megszoritom a végét és ennyi. köze lehet hozzá ?
A kérdező hozzászólása: kézzel hozzányúl feláll. ráhúzom a gumit vagy nem fogdossa vagy fél percig akkor egybõl annyi. Lehet ennek köze ahhoz hogy elég sokat hokizom ?
és akkor se kezd el felállni ha esetleg a csaj kézzel nyúl hozzá, vagy szájjal?
A kérdező hozzászólása: nem mivel még szûz vagyok. egyébként 17 vagyok és 13 hónapja
volt valami negatív élményed sex terén fiatal korodban? amúgy mennyi idõs vagy és mióta vagy együtt a lánnyal?
A kérdező hozzászólása: Sötétben próbáltuk, és tényleg nem..
Ez nállunk is így volt rakd be gumi nélkül 1 kicsit gyakorlatozzatok és utána huzd fel a gumit ugy több sikered lehet vagy használjatok tabit:D

Mik a vélemények az Asentra antidepresszánsról? GAD-os vagyok, ma írta fel az orvos. Mi várható az első 2-3 héten? Nekem a doki azt monta semmi, de olvastam, hogy az antidepik ilyenkor súlyosbíthatnak a szorongáson.18/L

Legjobb válasz: Ne szedj antidepresszánst, ha jót akarsz magadnak! http://www.pszichiatria24x7.hu/bgdisplay.jhtml?itemname=anxi.. Még itt is ezt írják elsõ körben: "A szorongás az egyik legeredményesebben kezelhetõ mentális rendellenesség. A hatékony terápiák közi tartoznak: kognitív viselkedésterápia (egyéni vagy csoportos), relaxációs technikák, interperszonális terápia stressz-menedzsment biofeedback az izomfeszülés kezelésére." Volt már ilyesmikben részed?

Ne szedj antidepresszánst, ha jót akarsz magadnak! http://www.pszichiatria24x7.hu/bgdisplay.jhtml?itemname=anxi.. Még itt is ezt írják elsõ körben: "A szorongás az egyik legeredményesebben kezelhetõ mentális rendellenesség. A hatékony terápiák közi tartoznak: kognitív viselkedésterápia (egyéni vagy csoportos), relaxációs technikák, interperszonális terápia stressz-menedzsment biofeedback az izomfeszülés kezelésére." Volt már ilyesmikben részed?
Szia! Én 1 évig szedtem az Asentrát.Semmi féle rossz tapasztalatom nem volt.Semmi függõséget nem okozott.Agyilag észre sem vettem hogy szedem.Viszont gyógyultam.(szorongás, pánik)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Igen az Augmentin az lehetseges.Pl. a többi antibiotikkal, nekem nem volt ilyen.Lehet aki hajlamos, a szorongasra, stresszre, az augmentin, nem jo.En az orvosomtol kaptam meg B-komplex vitamint, a stressz idejen a szervezetnek, duplajara van ra szükseg.Kiprobalhatsz különbözö nyugtato , növenyi cseppeket, azert irom cseppek, erösebbek es gyorsabban hatnak mint a tea.Vannak , nagyon jo, cd-k, ellazulasra.Meg utanna olvashatsz, a Jacobszen fele, progressziv ellazulasra, talalsz a neten eleget, v.www.batarozi.extra.hu/yoga/ellazulas.html
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy az antibiotikum tett rá egy lapáttal :P ... amúgy én is augmentit kaptam :) ... Olyan tüneteim voltak a héten, hogy csak na o.O. Amúgy vérmérgezésem lett vona, és már ezért is pánikoltam, hogy most akkor mi micsoda. Szívesen fogadom a különbözõ módszereket, és az ezzel kapcsolatos véleményeket, mert még mindig nem tudom merre is induljak :(. Fõleg, hogy itt a tél, még depisebb a hangulatom. Tegnap is csak elkapott a sírás, és reménytelenség érzése, mármint nem a szorongásból való kilábalás reménytelen, hanem az egész élet. Bármerre lépek falakba ütközöm, pedig olyan fiatal vagyok még (18 éves) o.O mi lesz késõbb. Mindenki azt mondja fõ az optimizmus, na de ilyen világban??
Pl.nekem a panik-felelm historia, akkor kezdödött , amikor antibiotikot kaptam(Augmentin).Ez nem jelenti azt hogy mindenkinel jelentkezik.Na a lenyeg, mind jobban belebonyolodtam, antid., stb.Majd 3 ev utan , a hipnozis segitett, 3x voltam, mar a 2. utan sokkal jobban lettem, a 3. utan, abbahagytam a nyugtatot.Ezt nem reklammkeppen irom, mert vannak mas modok is, mint aki irta , joga, agykontroll, sport.En az izommbetegsegem miatt nem sportolhattam, de igen, nagyon jol esett volna, pl. a futas.
A kérdező hozzászólása: Én annyira nem szertném elkezdeni o.O ... fõleg, hogy ellenõrzés nélkül kell, mert február még messze van :P. Anya szerint muszáj, de ez csak egy pillanatnyi megoldás, ha megoldás. Amúgy szerintetek az is betudható a szorongásnak, hogy éjszaka lefekvés után 1 órával felkelek és remegek, vagy pl. tegnap olyan tünetem volt, hogy zsibbadt a kezem, a torkom, a hátam, lábam, szinte álni sem tudtam (de elmúlt fél órára rá kb.) o.O olyan rossz volt, nagyon megijedtem. Ez is szorongás? Mert most antibiotikumot is szedtem, az lenne? Már olyan tanácstalan vagyok, hogy mi micsoda ... a háziorvos mindenre azt mondja, hogy szorongás, amióta kiderül, hogy GAD-os vagyok. Most pedig xanaxot se merek bevenni, nem is nagyon vagyok híve, de ez a hét nagyon nehéz volt :(.
A 23:43.as vagyok. Akkor ez inkább egyén függõ. Az a baj, hogy ez az egész idegi alapon mûködik, a szorongás, a félelem, mind érzelmileg alakul ki. Pont ezért nem igazán hatékony a gyógyszeres kezelés. Ha elég kitartóak vagyunk, ezt fejben le lehet küzdeni, azt gondolom. Erre nagyon sok praktika, úgymond segítség van: agykontroll, jóga, relaxációs órák stb. Én most jógára, pontosabban bikram jógára járok, és nagyon bejött. Az elsõ óra után olyan durván ellazultam, annyira jól éreztem magam a bõrömben, szinte függõvé váltam jó értelemben. A szorongás teljesen elmúlt torna utána 2-3órára, semmin nem kaptam fel a vizet addig, minden külsõ ingerre jól reagáltam. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Azt írják neten, hogy az elmúlt 50 évben amióta használják nem volt következménye. Elvileg van akinél felerõsödhetnek a tünetek olyannyira, hogy önygyilkos lesz az illetõ, mert ugye a félelmeit oldja :P ... Nekem semmit nem mondott a pszichiáter, hogy mire számítsak -.-" http://www.tenyek-tevhitek.hu/antidepresszans-mellekhatasok... ez elég biztató xD
Bocsi az off-ért: mi baj lenne az antidepresszánstól? Ugyanaz a problémám mint a kérdezõnek, de nem szedek gyógyszert, és soha nem is fogok. Azért érdekelne, hogy milyen következménye van egy ilyen gyógyszer szedésének?
Ha jot akarsz magadnak, ne szedd, en 1 evig szedtem, maga a pokol volt az 1 ev, probalj lazitani, pl. agykontroll, ha nem tudod, feküdj le, csukd le a szemeid, es csak gondolkozz a szepröl, mit szeretnel, mit szeretnel ha törtenne, hogy szeretned magad latni, stb. lasd kepekben, (ha vegkepp nem megy), egy idö utan eszreveszed, hogy telyesen elmelyülsz a gondolataidban.Vannak jok cd-k is, na meg a futas, sport stb.
A kérdező hozzászólása: Most voltam elõször, még nem tudtam, hogy milyen ... sztk-s szóval nagy volt az esély a gyógyszerorientáltságra xD ... no minegy 3 hónapom van még a döntésre :)
Ha csak gyógyszert tud felírni, akkor minek mész ahhoz a dokihoz? Én a helyedben vissza se mennék! Inkább mennék jógázni. :) Az sokkal többet ér és nem teszi tönkre az egészséged sem, mint az antidepi...
A kérdező hozzászólása: Nem, de sajnos pénzem sincs terápiákra. Nem szertném én sem a gyógyszert :P, lehet, hogy nem is fogom szedni, hanem inkább jógázni kezdek meg lyenek :) , fõleg, hogy családi okok miatt van a stressz, amin én úgysem tudok változtani, a többiek pedig nem is akarak kifejezetten, szóval a gyógyszer tényleg nem jelent mrgoldást :P. Am most írták fel ezt a gyógyszert, ha nem szedem és úgy megyek vissza a dokihoz 3 hónap múlva mit fog szólni ? Vagy csak ne említsem a dolgot? :)
én is szedem egy ideje és semmilyen mellékhatása nem volt, csak jobban érzem magam tõle.. persze sokan mondják, hogy nem szabad antidepresszánst szedni, de ha nincs idõd és pénzed más megoldásra, akkor ez járható út. a lényeg, hogy jól érezd magad. nem hiszem, hogy több kárt okozna neked, mintha például folyamatosan sz*r kedved van.. a rosszkedv, a szorongás az igazi méreg. sztem.. persze én fogok majd próbálkozni, hipnózissal meg hasonlókkal, de ahhoz elõ kell teremteni a feltételeket, plusz, ha nem jön be, és rosszabbul leszel, akkor tudnod kell, hogy mennyi idõbe telik míg újra felépíted az életedet..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!