Találatok a következő kifejezésre: Nekem a első (984 db)

A baratnomel szeretkeztunk azt mondta en vagyok neki az elso de nekem egyaltalan nem tunt szuznek ver nem folyt nem is nagyon fajt neki csak anyit mondot elotte h ovatosan szerintetek igazat mond?

Legjobb válasz: Nem mindenki vérzik, meg fájdalommal éli meg az elsõt. Én pl nem véreztem, és csak addig fájt, míg a mutatóujjával csinálta elsõnek. Utána meg simán ment minden.. ennyit a bizalomról(:...

Nem mindenki vérzik, meg fájdalommal éli meg az elsõt. Én pl nem véreztem, és csak addig fájt, míg a mutatóujjával csinálta elsõnek. Utána meg simán ment minden.. ennyit a bizalomról(:...
Én se véreztem egyáltalán és nem is fájt. Igaz már elõtte 1 hónapig pettingeltünk és eleinte fájt az ujjazás, de utána már az sem és maga a szex sem fájt.
nem mindig vérzik.. elszakadhatott vlami sport balesetben Ez csak mese, hogy mindig fáj. El kell lazulni, és akkor nem fáj. Igazat mond.De ha nem bízol benne miért vagy vele?
Igen!
nekem se fájt nagyon és nem is véreztem. ez viszont pont annak tudható be, hogy a fiú nagyon óvatos, figyelmes és gyengéd volt.

A barátommal már elég rég óta járunk, szeretnék lefeküdni vele, de először a pettingnél kéne tartani. Neki nem az első lesz, hogyan álljak neki a pettingenek (mit csináljak)?

? kezdeményezett már,de nem igazán tudtam mit csináljak!

Legjobb válasz: Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.

Ahogy írtad, neki nem az elsõ lesz. Hagyd, hogy rávezessen... mivel feltételezem tudja, hogy neked az elsõ lesz, ne görcsölj, nem vár el majd tõled semmit. Csináld azt ami jól esik.. ha csak puszilgatni szeretnéd, azt csináld, ha elvándorolna a kezed, rajta... ne görcsölj, csak ami tetszik.
Ugyanez volt nálunk is a helyzet, de abarátom mondta, hogy õ tudja, hogy nekem elõször kell petting, hogy ráhangolódjak, nem erõlteti a behatolást, meg neki is jobb így, hogy nem lesz görcs a szûzoltás elõtt.. Szóval nálunk úgy volt, hogy eleinte én sem tudtam mit kezdeni vele, max póló alá nyúlt be, aztán lekerült a melltartó, én csak a lábát meg a mellkasát simogattam, õ volt az aki a lényegre vezette a kezem, miután már õ is a nadrágomban matatott. Mi elég sokat pettingeltünk mielõtt megtörtént volna az elsõ, és egyre bátrabb lettem, miután iráyított, rövid idõ múlva már én támadtam le.. szóval elsõ 1-2 alkalommal hagyd hogy irányítson persze annyira amennyire neked is jó. aztán nagyon bele fogsz jönni..
Simogatás, ölelkezés, becézés, csókolózás, gyengéd szerelmes szavak suttogása, kedveskedés, valamint az erogén zónák és a nemi szervek izgatása, ingerlése közösülés nélkül. Hol is? Csukló, kar. nyak, mellbimbó, has, combok belsõ oldala és mindenhol, ahol neki kellemes.
Próbálkozz! És fogadd meg a tanácsait, õ mindenkinél jobban tudja, mi kell neki. :)

Mit csináljak az első alkalommal, hogy azért a fiúnak is jó legyen? (Nekem az első, neki nem, én 17, ő 22.)

Már 2 hónapja járunk,le szeretnék feküdni vele,mert szeretem!és kaphatnék"konkrétumokat"nem azt hogy,majd rájössz,meg majd a pasi úgyis irányít?

Legjobb válasz: az az igazság hogy erre nem lehet felkészülni. Én is azt hittem hogy az elsõ alkalommal is ugyanolyan aktus lesz, de nem így történt, én nagyon véreztem abba kellett hagyni, de nem volt csalódott, tudta hogy ez elõfordulhat és nagyon meg volt ijedve, sõt ez a gondolat hogy õ okozott nekem fájdalmat...szóval nem akarj mindent esõ alkalommal. Egy a lényeg lazíts, ne agyalj! Elõjáték hosszas legyen, kézimunka, orális, kellõen nedves legyél! Kis fájdalomra számíts és sztem a srác ha szeretnem azzal lesz elfoglalva hogy õ kielégüljön, hanem hogy neked legyen kevésbé fájdalmas. Ha ti is ugyanúgy jártok mint mi, akkor sincs veszve semmi, nem lesz csalódott, sõt ha még be is fejezed neki..:)nem muszáj hüvelyben rögtön elmenni! Jah és védekezzetek!

az az igazság hogy erre nem lehet felkészülni. Én is azt hittem hogy az elsõ alkalommal is ugyanolyan aktus lesz, de nem így történt, én nagyon véreztem abba kellett hagyni, de nem volt csalódott, tudta hogy ez elõfordulhat és nagyon meg volt ijedve, sõt ez a gondolat hogy õ okozott nekem fájdalmat...szóval nem akarj mindent esõ alkalommal. Egy a lényeg lazíts, ne agyalj! Elõjáték hosszas legyen, kézimunka, orális, kellõen nedves legyél! Kis fájdalomra számíts és sztem a srác ha szeretnem azzal lesz elfoglalva hogy õ kielégüljön, hanem hogy neked legyen kevésbé fájdalmas. Ha ti is ugyanúgy jártok mint mi, akkor sincs veszve semmi, nem lesz csalódott, sõt ha még be is fejezed neki..:) nem muszáj hüvelyben rögtön elmenni! Jah és védekezzetek!
A lényegre térve. Az újaddal körözzél a mellbimbója körül, néha izgasd a nyelveddel, vedd finoman a fogaid közé, szopogasd, közben a kezeddel szépen lassan a testét símogatva haladjál a péniszéhez, majd miután már odaértél, ne fogd meg azonnal, hanem csúsztasd végig a tenyered a makkjától a heréjéig. Miután a heréhez értél markold meg, de ne erõsen majd egy picit morzsolgasd a tenyeredben.De vigyázz, mert ha nem jól teszed fájdalmat okozhatsz a barátodnak!Közben csók, stb. Utána szép lassan húzd vissza a kezed a péniszére, ami ilyenkor már merev állapotban kell, hogy legyen és markold meg. Érzékien kezdd nyalogatni a makkját körkörös mozdulatokat végezve a nyelveddel és közben lassan kezdd húzogatni a péniszét, miközben föl le húzogatod neki fokozatosan haladj lejebb, engedd mélyebben a szádba és a fejed is azzal a mozdulattal együtt mozogjon föl, le ahogy húzogatod a péniszt. Ha behatolásra kerül a sor abban az esetben engedd el magad, ne légy feszült, mert a behatolás is nehezebben fog menni a barátodnak. Ne legyen ciki és kellemetlen semmi! Legyen természetes minden, legyetek mindketten természetesek! Fontos dolog, fõleg az elsõnél. Ha aktus közben véletlenül kicsúszik a barátod pénisze belõled, mert ez bármikor elõfordulhat, akkor nyugodtan helyezd vissza magadnak. És ne feledd! Gumi, gumi, gumi! Védekezzetek! Fontos dolog! Ha a barátod nem akar gumit húzni, pöcköld meg az orrát. Nem divat már azt mondani, hogy olyan érzés mintha zokniban fürönék. Ez már lejárt lemez. Sok sikert, kellemes idõtöltést! Szorítok nektek!
Az elõzõ válaszadónak igaza van. Élvezd és kész. Ne úgy állj hozzá, hogy az elsõ úgyis szar lesz, fájdalmas meg véres meg minden... Én igenis élveztem az elsõt! Csak egy pillanatig fájt, utána élveztem , hogy a barátommal együtt lehetek, hogy bennem van (még ha kicsit szûk is voltam)...
Ha forgatókönyv szerint akarsz dugni, akkor úgyis pancserkedni fogsz. Élvezd és kész, valamint ne legyél egy döglött fadarab...

Ha csak meg akarna fektetni a pasi, és ő lenne nekem az első, az rossz lenne nekem tényleg? 22/L

Én úgy érzem szeretem őt, de ő nem akar kapcsolatot. Szerintem szívesen lefektetne. Én még szűz vagyok, de már nem vagyok annyira fiatal. Amúgy szeretnék már szexelni (csak vele! mert érzek iránta valamit és nagyon vonz engem). De ha esetleg megteszem vele, ő lenne az első, és utána tovább állna mondjuk, az nagyon megviselne?

Legjobb válasz: 3-as, neked lenni is elég nagy szívás lehet... Kérdezõ, ezt neked kell eldöntened. Elsõ kérdés, tudja-e hogy szûz vagy... Mert ha igen, és így is csak egyszer akar megfektetni, hogy legyen egy olyan vonalka is a füzetben, ami a szüzek oldalon van... Azt hiszem nem nagyon kell belemennem a dologba. Ehhez még hozzájön az is, hogy aki csak egy estét akar, nem arról híres, hogy túl türelmes lenne, hozzád pedig kelleni fog, fõleg az elsõ alkalommal, már ha normális a társad.

3-as, neked lenni is elég nagy szívás lehet... Kérdezõ, ezt neked kell eldöntened. Elsõ kérdés, tudja-e hogy szûz vagy... Mert ha igen, és így is csak egyszer akar megfektetni, hogy legyen egy olyan vonalka is a füzetben, ami a szüzek oldalon van... Azt hiszem nem nagyon kell belemennem a dologba. Ehhez még hozzájön az is, hogy aki csak egy estét akar, nem arról híres, hogy túl türelmes lenne, hozzád pedig kelleni fog, fõleg az elsõ alkalommal, már ha normális a társad.
3-as vagyok. Köszi az aggódást de én nagyon is jól érzem magam a bõrömben ;) :)
A kérdező hozzászólása: Mert azt mondják szerelembõl jó az elsõ. Én szerelmes vagyok belé úgy érzem, vagy legalábbis oda vagyok érte nagyon. Hogy õ mit érez nem tudom...Sok randink volt már, nagyon türelmes, figyelmes, nem nyomul. De tuti nem szeret.
Nézd, én csak a saját tapasztalatomat tudom tovább adni. Kapcsolatban veszítettem el, ami nem volt elég komoly és stabil. Akkor jónak gondoltam. Késõbb, miután egy olyan emberrel feküdtem le, akivel igazán szerettük egymást, iszonyatosan megbántam. Erre az ember utólag jön rá. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy olyannal történjen az elsõ, akit szeret és aki viszont szereti (és nem csak egy alkalomra).
Szerintem ne csináld. Magadnak ártanál vele csak ha megtennéd.
figyelj.lehetsz az a lány, aki annyira válogat hogy késõbb már senkinek sem kell, vagy lehetsz az a lány aki enged a csábításnak (természetesen csak mértékkel).pletykák úgyis keringenek majd rólad.akkor meg nem mindeggy????
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy õ nagy csajozós. Nem hiszem hogy megmaradna mellettem. Max visszajönne ha szükséglete van. A volt barátnõjét megcsalta 1, 5 éve, de mai napig is szívesen visszamenne hozzá a szexért. Csak a lány nem engedi már....Szóval erkölcsileg nem egy bajnok. Mit szeretek rajta? :D Nem tudom...Szóval sok mindenre nem számíthatnék tõle.
Én nem tenném meg a helyedben. Ez emberfüggõ egyébként, de azt érzem, hogy az elsõ akkor szép és jó, hogyha párkapcsolatban vagy vele. Engem még anno a barátom le akart fektetni, de már láttam rajta, hogy nem tetszik neki ez a kapcsolat, mondhatnám azt is, hogy célozgatott rá, hogy szakítani fog. Szûz voltam én is, és õ is, és azt mondta egy nap, hogy nagyon kíván, és tegyük meg. Mivel éreztem rajta, hogy nem oké minden, megkérdeztem tõle, hogy ugye nem fogsz dobni utána, mert az nagyon rosszul esne. Erre kiakadt, elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek én, ilyennek ismertem õt meg? Kibékültünk, de mondtam neki, hogy várjunk még egy kicsit. Rá egy hétre otthagyott egy másik csajért. És még én voltam a szemét, hogy ilyeneket képzeltem róla. Nagyon örülök, hogy nem mentem bele, mert biztos vagyok benne, hogy már csak a szexre ment, utána elhagyott volna, és az egy életre megviselt volna. Nem mondom, hogy jól esett, hogy otthagyott egy másik csajért, de ha szex után hagy ott, az még rosszabb lett volna. Jó, ez mondjuk nálam gyerek fejjel történt, te meg nagy lány vagy már, és tudod milyen következménye lehet ennek, szóval a te döntésed. Kívánom neked, hogy jobban járj, mint én, és esetleg össze is jöjjetek:)
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy szûz vagyok. Nekem még igazi nyelves csókom sem volt és azzal is türelmes volt, mert nem engedtem neki eddig. Azt sem erõltette velem. Na hogy a szexel türelmes lenne-e azt nem tudom...Amúgy sok partnere volt már. 6 lányt ismerek és még ki tudja mennyi volt.
A kérdező hozzászólása: Nem nincs más a környezetemben. De vele nagyon szeretném. Írtam hogy iránta érzek valamit, kívánom õt stb. Egyedül az zavar hogy õ felettem járt a suliban anno és sok közös ismerõsünk van. És bár én nem tartom a kapcsolatot senkivel, de õ igen. És milyen ciki lenne ha elmondaná XY-nak hogy "Nem volt semmi csak megd*gtam" ez elég szégyen dolog lenne. És még védekezni sem tudnék mert mondom senkivel sem beszélek. Meg ki sem néznék belõlem, jókislány vagyok. Max ez úgy lenne jó ha õ mászna rám, hogy azért mégse tûnjek ribinek.
való igaz.jobb lenne egy párkapcsolat az elsõ alkalomra.no, de....szexrõl van szó, ami meglehetõsen jó dolog.a lelked lehet bánná a dolgot, de a tested tuti nem.ha õ nem lenne, akkor van e más lehetõséged?ezt azért kérdem mert azt írtad csak vele tennéd meg.ha nincs más pasi a közelben, akkor ne félj, egyszer el kell kezdeni, csalódni pedig még jó párszor fogsz.ám az a legegyszerûbb ha megbeszéled vele, hogy mire számíthatsz a jövõben, hogy van e hosszútávú szándéka veled.a válasz után eldöntheted.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem annyira nem nagy dolog ez a szüzesség...Jó persze nagy dolog, meg szép (azt mondják) de nem tartom nagy számnak. Nem azért vagyok szûz mert tartogattam, hanem mert így alakult. De õ nagyon vonz engem tényleg. Csak így is rossz ha nem vagyunk együtt pedig szeretem, hát még akkor ha esetleg lefeküdnénk és õ dobna utána. Meg a szégyen vagy nem is tudom...
Hát meg bizony. Szerintem nem ezt vártad és nem ezért tartottad magad. Megértem, hogy szeretnéd elveszíteni a szüzességed, de azt inkább párkapcsolatban tedd meg! Jobban jársz hidd el. Sokkal jobban.
Nem egészen értem a kérdést, mert alatta van egy mondat idézem: "Én úgy érzem szeretem õt, de õ nem akar kapcsolatot" Na már most ezek után elolvastam, hogy volt már a fiúdnak elõtted 6 barátnõje és, hogy az exéhez visszamenne a sexért csak mivel nem akarja az exe így maradt nálad... Ebbõl azt a következtetést vontam le, hogy ha már eddig kibírtad inkább várj vele, mert a következmények ez alapján számodra 95%-os esélyel negatívak lesznek. 20F

A lányoknál az első aktus utána ingadozhat a menstruáció, vagy lehet olyan is, hogy amikor megjön nekik az első együttlét után akkor kevesebbet véreznek?

Csak még annyit szeretnék hozzátenni, hogy természetesen védekeztünk is:)

Legjobb válasz: nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D

nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D
Nekem megjött pontosan, de 2 nappal rövidebb volt. Szóval igen, lehetséges.

Szerintetek elmondjam a barátnőmnek, hogy ő nekem az első kapcsolatom, és vele volt az első csók?

?:)

Legjobb válasz: Miért ne? Ha ezért otthagyna akkor nem is kellettél neki igazán.

Miért ne? Ha ezért otthagyna akkor nem is kellettél neki igazán.
A kérdező hozzászólása: Nem menõzni akartam :P Csak kiváncsi voltam mások véleményére, és hogy valaki még volte ebben a helyzetben, és mit csinált :P Elmondta, vagy nem
Jól van kérdezõ, tessék menõzni.. xd :P
Én is így voltam. Lazán elmondtam a barátnõmnek. F19-L20
A kérdező hozzászólása: Mi 3 hónapja :P
Hát mi kis picik vagyunk még :P õ 16 én 15. És 1, 5 hónapja.
A kérdező hozzászólása: 16, õ 17 :P
Amugy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló, ti mióta vagytok együtt?:D Korotok?
A kérdező hozzászólása: Nem hagyna ott :D
Nyugodtan! Ebbõl látszik, hogy nem vagy hímringyó :) Engem ez egyáltalán nem taszítana, inkább aranyosnak gondolnám.Pontosabban gondolom, mert az én barátommal ugyanez a helyzet :)
Persze, mondd el nyugodtan :) én is 14 éves voltam, barátom 15, elsõ volt mindenben és én is neki, és azóta is együtt vagyunk, most vagyok 21, õ 22 :)
Inkább elsõ leszek, mint 169. a sorban.
Persze, hogy van terve veled.Dugna az biztos.De többet is érez? Amúgy nem zavarna.
16 évesen ez simán belefér
nincs
A kérdező hozzászólása: Második tali után azt írta fb-on hogy megszeretett...elment másnap haverjaival kajálni (egyik haverjával pár éve majdnem összejöttünk õ is lehet ott volt) és azóta teljesen megváltozott minden. Úgy volt találkozunk mire odaértem nem volt ott akkor láttam h írt mi lesz ma?megbeszéltünk egymásik talit azt meg lemondta mert a csaladdal mentek el.mondta ha haza ér ír írt is...de vasarnap óta semmi..
Kis naiv liba vagy! A pasik nem szeretik a tapasztalatlan lányokat. Elõbb vagy utóbb, de inkább elõbb lepattintják a fenébe. Aztán majd pisloghatsz!

Volt egy barátom és én voltam neki az első, ez ugyanugy megmarad benne, mint a lányoknál?

És az miért volt h alig merte elmondani h ? még szüz.Kb 2 honap után mondta meg. Lehet attol félt hogy szakitok vele? meg azt is féltve mondta el h ö román állampolgár..nem értem..

Legjobb válasz: én lány vagyok, mégsem maradt meg bennem maradandóan az elsõnek az emléke. Szerintem azért nem merte elmondani, mert úgy gondolhatta, hogy sok lány az olyan férfiakat részesiti elõnyben, akik már nem bizonytalanok az ágyban. Irásodból kiderül, hogy téged ez egyáltalán nem zavar, és ez igy van rendjén.

én lány vagyok, mégsem maradt meg bennem maradandóan az elsõnek az emléke. Szerintem azért nem merte elmondani, mert úgy gondolhatta, hogy sok lány az olyan férfiakat részesiti elõnyben, akik már nem bizonytalanok az ágyban. Irásodból kiderül, hogy téged ez egyáltalán nem zavar, és ez igy van rendjén.
Általában a legtöbb emberben benne marad az elsõ emlék. Persze ahhoz megfelelõ környezet és hangulat is kellene. Mondjuk akit az elsõnél megerõszakolnak az tuti elfelejti vagy épp ellenkezõleg. Nekem a barátom volt az elsõ mindenben, és még mindig emlékszek rájuk. Egyénfüggõ. Van aki emlékszik rá, ha nem is teljesen akkor csak kis foszlányokra.
A kérdező hozzászólása: Hát igen engem egyáltalán nem zavart csak kicsit furcsáltam mert elöször volt szüz barátom de jol kezeltük a helyzetet ...:) köszönöm a válaszokat

A barátom még szûz és nem tudom miyen legyek vele elsõ alkalommal, szeretném, hogy tökéletes legyen neki az elsõ, nem baj, ha nekem nem lesz jó, csak õ számít. Mi az amit ne tegyek?

Legjobb válasz: Neked ez hányadik alkalom?? :) ha már tapasztaltabb vagy benne akor azt ami a többi srácnak jól esett!! :)

Neked ez hányadik alkalom?? :) ha már tapasztaltabb vagy benne akor azt ami a többi srácnak jól esett!! :)
Mi az amit ne tegyél? Ne írd ki még tízszer ezt a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Bunkók kíméljenek. azért vagyok bizonytalan, mert a lányokkal ugye óvatosan kell bánni az elsõ aktusnál, de a fiúknál nem tudom :S eddig mindig tapasztalt pasikkal voltam.
Szerintem inkább te irányíts, hogy ne legyen neki kellemetlen ha béna. És ha fél perc alatt elmegy, próbáld megnyugtatni, hogy majd jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: irányítani én fogok, nem szeretném, h kellemetlenül érezze magát, amiatt, hogy nem tapsztalt e téren.
Nnnna? Hasonló helyzetben vagyok, hogyan viselkedtél vele, mit hogy csináltál?

Mit jelent az, hogy elsõdleges partíció, illetve kiterjesztett partíció? Nekem a swap, gyökér és /home esetében kellenem eldönteni, hogy milyen legyen.

Legjobb válasz: Elsõdleges partíció, ami a DOS-os (hagyományos) partíciónak a része. Ebbõl csak négy lehet egy partíciós táblában. Ha ennél többet akarunk, akkor az egyik a négybõl lehet kiterjesztett, ami tulajdonképpen egy virtuális partíció, és ez "alá" még több partíciót lehet beállítani. Vagyis négy partíció esetén lehet mind elsõdleges. Ha több kell, akkor az elsõ három partíció legyen elsõdleges, a negyediktõl pedig kiterjesztett.

Elsõdleges partíció, ami a DOS-os (hagyományos) partíciónak a része. Ebbõl csak négy lehet egy partíciós táblában. Ha ennél többet akarunk, akkor az egyik a négybõl lehet kiterjesztett, ami tulajdonképpen egy virtuális partíció, és ez "alá" még több partíciót lehet beállítani. Vagyis négy partíció esetén lehet mind elsõdleges. Ha több kell, akkor az elsõ három partíció legyen elsõdleges, a negyediktõl pedig kiterjesztett.
Ehhez még annyi, hogy a rendszer partícióidat ha lehet akkor ne kiterjesztettre rakd. Bár azt mondják mindegy, azért ott van az a plusz X számítás amit minden egyes írás/olvasáskor el kell végeznie, ha onnan ír/olvas. Tehát a /-t és a Windows C:-t szerintem jobb elsõdlegesre tenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!