Találatok a következő kifejezésre: Nekem a elott a mellem is (4 db)

A kérdező hozzászólása: Most sem kicsik a melleim de szeretném ha még nõnének. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Na most teljesen át lett variálva a kérdésem. Az elején volt az a kérdés hogy "Miért fáj mindkét mellem". Evvel kezdtem és csak utána volt a többi.... remélem értitek így is

Nekem a menses elott a mellem is faj, gondolom ez mindenkinel igy van. Most kesett v 6 napot de meg faj a mellem. Azutan jon mg miutan elmulik a mellfajasom, nem?

Legjobb válasz: a mensi alatt is fájhat a melled ez mindenkinél más. de ne aggódj ilyenek miatt szerintem mert feleslegse.

a mensi alatt is fájhat a melled ez mindenkinél más. de ne aggódj ilyenek miatt szerintem mert feleslegse.
változó. Nekem sosem szokott fájni, de a múltkor fájt pár napig. Nem gyengén. A lakótársamnak is fájt. Tehát valszeg melegfront vagy valami lehetett. Tuti befolyásolja. Ne foglalkozz vele.

Nekem mensi előtt is nagyon érzékenyek, duzzadtak és fájósak a melleim. Ez is egy terhességi tünet! Én hogyan tehetek különbséget a mensis és babaás mellérzékenység között?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más,nem mindig lehet megkülönböztetni. Nálam annyi volt a különbség, hogy mensi elõtt csak a mellem külsõ oldala fájt és nagyobb lett,mielõtt pedig babás lettem a bimbóm annyira érzékeny volt,h szinte fájt,ilyen korábban nem volt. Igazából biztosat az jelent,ha nem jön meg és persze a teszt is pozitív,elõbb sajna nem nagyon lehet megmondani,mi a helyzet.

Ez mindenkinél más, nem mindig lehet megkülönböztetni. Nálam annyi volt a különbség, hogy mensi elõtt csak a mellem külsõ oldala fájt és nagyobb lett, mielõtt pedig babás lettem a bimbóm annyira érzékeny volt, h szinte fájt, ilyen korábban nem volt. Igazából biztosat az jelent, ha nem jön meg és persze a teszt is pozitív, elõbb sajna nem nagyon lehet megmondani, mi a helyzet.


Nekem minden havi elött érzékenyek a melleim és picit feszül is, ebből tudom hogy nemsokára megjön, de félek, terhes vagyok, egyszer kiszakadt a gumi, még időbe észre vettük tehát még nem élvezett el a barátom. Ugye nem vagyok terhes?

meg is jött a havim rendesen,hányingerem nem volt max egyszer,és reggelente egy ngyon picit szédülök de az a vérnyomásm miatt van régebben is szédültem.

Legjobb válasz: a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem,hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.

a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem, hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.
Szia Ha nem élvezett beléd a barátod akkor nem vagy terhes.Higgyél nekem nyugodtan, mert nekem meg legutóbb gumi nélkül csinálta és nem történt baj pedig nem szedek semmi gyógyszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!