Találatok a következő kifejezésre: Nekem a elott a mellem (12 db)

A kérdező hozzászólása: Most sem kicsik a melleim de szeretném ha még nõnének. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Na most teljesen át lett variálva a kérdésem. Az elején volt az a kérdés hogy "Miért fáj mindkét mellem". Evvel kezdtem és csak utána volt a többi.... remélem értitek így is

Nekem reggel, amior kelek, nagyon fáj a mellem, de ez a nap folyamán enyhül, csak érzékeny, de nem fáj. Nektek egész nap fáj? Illetve, ettől még lehet baba (mensi előtt mindig fáj a mellem)?

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :)) A hõd hogy áll?

Én is ugyanebben a cipõben járok! Én is kíváncsi lennék miért van így! Holnap kellene, h megjöjjön. A melleim nekem is szoktak mensi elõtt fájni, de mielõtt megjönne elõtte 2-3 nappal abba marad a fájdalom. Most viszont nem, ráadásul a hõm is fent van a 23. nap óta 37 felett. Nagyon remélem hogy baba van a dologban mindkettõnknél! :) ) A hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Fenn van, nekem csak 36, 8-36, 9, de most az egész ciklusban 1 tizeddel alacsonyabb, mint az elõzõ 2-ben. Persze ennek semmi köze a babához. Nem hiszem, hogy terhes volnék, de reménykedem. Kedden vagy csütörtökön kell megjönnie. Neked?
Hát pont így fáj! :) ) Jó babavárást!
Nekem teljesen máshogy fájt, mint menszi elõtt.De kb a 7. héttõl kezdõdött, és olyan mintha le akarna szakadni.Fõleg reggel pihenés után rossz nagyon, meg kell fognom annyira fáj.15 hetes km
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül ! 30-ra nem várom.
Baba lett? Így semmit nem ér ez az oldal. Olyan sokat segítene, ha kiderülnének a tanulságok is.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mielőtt megjön mikor kezd el fájni a mell? Nekem mensi előtt 1 héttel szokott, még 10 napon van, és már fáj! Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a peteérést követõ két három nap múlva már elkezd fájni a mellem és egészen a mensi másnapjáig fáj.

Szia! Nekem a peteérést követõ két három nap múlva már elkezd fájni a mellem és egészen a mensi másnapjáig fáj.
Szia! Nekem is egy héttel korábban szokott. Szerdára nem várom, és tegnapig nem éreztem a mellfájdalmat csak ma reggeltõl. Kiváncsi vagyok a többiek véleményére én is.
Szia! Igaz én fogamzás gátlót szedek, de tartottam már szünetet és akkor is így volt. Tehát, amikor van a 7nap szünet (nekem hétfõtõl vasárnapig van) akkor csütörtökön reggel jön meg és hajnalban kezd el fájni a hasam , de van amikor csak egy-két órával , ahogy megjön, általában 9 óra fele. Amikor szüneteltettem a gyógyszert, akkor is így volt minden .
Nekem elõtte egy vagy 2 teljes nappal kezd fájni.

Nekem a menses elott a mellem is faj, gondolom ez mindenkinel igy van. Most kesett v 6 napot de meg faj a mellem. Azutan jon mg miutan elmulik a mellfajasom, nem?

Legjobb válasz: a mensi alatt is fájhat a melled ez mindenkinél más. de ne aggódj ilyenek miatt szerintem mert feleslegse.

a mensi alatt is fájhat a melled ez mindenkinél más. de ne aggódj ilyenek miatt szerintem mert feleslegse.
változó. Nekem sosem szokott fájni, de a múltkor fájt pár napig. Nem gyengén. A lakótársamnak is fájt. Tehát valszeg melegfront vagy valami lehetett. Tuti befolyásolja. Ne foglalkozz vele.

Milyen folyásnak kéne lenni menszi előtt 2 nappal? Nekem olyan krémes, fehér de kevés! Lehetek babás? A melleim nagyon fájnak!

Legjobb válasz: Nekem amikor babás lettem fehér krémes folyásom volt mensi elõtt.Ebbõl sejtettem hogy terhes vagyok. Viszont nekem elég sok volt. De ez mindenkinél más.tesztelj 2 nap múlva. Drukkolok!

Nekem amikor babás lettem fehér krémes folyásom volt mensi elõtt.Ebbõl sejtettem hogy terhes vagyok. Viszont nekem elég sok volt. De ez mindenkinél más.tesztelj 2 nap múlva. Drukkolok!
Én sokmindent és sokfélét olvastam már errõl, hogy kinek milyen és azt tapasztaltam, hogy mindenkinek más. Nekem pl meglepõ módon tojásfehérje volt mensi nem várt napjai elõtt, nem is jött meg. Szerintem ez a legkevésbé jellemzõ terhességi tünet. A mellfájdalom már annál inkább!
Nekem is krémes folyásom volt, viszont a melleim egyáltalán nem fájtak. 6 hós kismami
Szia, nekem nem volt semmiféle folyásom és terhes vagyok :) Nem kell minden terhességi tünetet produkálnod! Drukkolok :)

Nekem mensi előtt is nagyon érzékenyek, duzzadtak és fájósak a melleim. Ez is egy terhességi tünet! Én hogyan tehetek különbséget a mensis és babaás mellérzékenység között?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más,nem mindig lehet megkülönböztetni. Nálam annyi volt a különbség, hogy mensi elõtt csak a mellem külsõ oldala fájt és nagyobb lett,mielõtt pedig babás lettem a bimbóm annyira érzékeny volt,h szinte fájt,ilyen korábban nem volt. Igazából biztosat az jelent,ha nem jön meg és persze a teszt is pozitív,elõbb sajna nem nagyon lehet megmondani,mi a helyzet.

Ez mindenkinél más, nem mindig lehet megkülönböztetni. Nálam annyi volt a különbség, hogy mensi elõtt csak a mellem külsõ oldala fájt és nagyobb lett, mielõtt pedig babás lettem a bimbóm annyira érzékeny volt, h szinte fájt, ilyen korábban nem volt. Igazából biztosat az jelent, ha nem jön meg és persze a teszt is pozitív, elõbb sajna nem nagyon lehet megmondani, mi a helyzet.

Nekem minden havi elött érzékenyek a melleim és picit feszül is, ebből tudom hogy nemsokára megjön, de félek, terhes vagyok, egyszer kiszakadt a gumi, még időbe észre vettük tehát még nem élvezett el a barátom. Ugye nem vagyok terhes?

meg is jött a havim rendesen,hányingerem nem volt max egyszer,és reggelente egy ngyon picit szédülök de az a vérnyomásm miatt van régebben is szédültem.

Legjobb válasz: a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem,hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.

a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem, hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.
Szia Ha nem élvezett beléd a barátod akkor nem vagy terhes.Higgyél nekem nyugodtan, mert nekem meg legutóbb gumi nélkül csinálta és nem történt baj pedig nem szedek semmi gyógyszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!