Találatok a következő kifejezésre: Nekem 26 a ciklusaim de általában (2 db)

Nekem 26 naposak a ciklusaim de általában csak 3 napot van meg. Ez normális és ilyenkor is van peteérésem?

Legjobb válasz: Persze hogy normális. Hogy van-e peteérésed, azt úgy tudod a legbiztosabban kideríteni, hogy veszel ovu-tesztet.

Persze hogy normális. Hogy van-e peteérésed, azt úgy tudod a legbiztosabban kideríteni, hogy veszel ovu-tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
De a hõmérõzés is segít abban , hogy megtudd van-e peteérésed! Igaz legalább 2 ciklust kell hozzá végig csinálni, de hidd el az is jó! Sok sikert! Szorítok!
A hüvelyváladékból is megtudod, hogy mikor van peteérésed.Ha tojásfehérje szerû és nyúlós, nagy mennyiségû váladék van, akkor az tuti peteérést jelent!
Megtörtént... Egy pillanatra nem figyeltél oda, nem? Számolj rá a "történésre" 14 napot, és végezz el egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: és ennyi idõ alatt tutira ki lehet mutatni? esetleg tudnál ajánlani egy tesztet ami majdnem biztosra kimutatja?
Igen, aktus után két héttel már kimutatják a tesztek. Menj be egy drogériába (Rossmann, Dm), és vedd meg a legolcsóbb terhességi tesztet. Nyugodtan kérj segítséget az eladóktól.
nem lehet ennyi idõ alatt, de hát ráérsz, nem?
* úgy értem, 26-3-ig, tehát ha ma tesztelnél, vagy holnap (szerintem a 14 se valós)
A kérdező hozzászólása: de akkor ha jövõhét pénteken lesz 14 napja, akkor már tutira kimutatja bármelyik teszt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!