Találatok a következő kifejezésre: Nekem 26 a (98 db)

26-27 hetesen hány grammos volt a babátok? Nekem 26 hét 4naposan 965gramm. Az nem tul kevés?

most vagyok a 28.hétbe

Legjobb válasz: Ez tokeletes!! Nekem 8-900 gr-t mondtak azon a heten. 28h km

Ez tokeletes!! Nekem 8-900 gr-t mondtak azon a heten. 28h km
Nem, ne izgulj, az pont jó!! Nekem pont 27 hetesen volt 1011 g. De tudod ezek csak becslések.....
27 hetesen volt 921 gramm a lányom.
27+3 naposan volt 1240 gramm, de azt mondta az orvos hogy õ nagy baba...
28hetesen nekem 1360gramm volt a kisfiam, de õ nagy baba volt. 4kilóval született. Ne izgulj, ezek egyéni dolgok, ha minden más rendben volt akkor semmi okod idegeskedni!
Kétszer volt koraszülésem, ezért teljesen tisztában vagyok vele hogy a becsült súly amit uh-on mondanak eléggé pontatlan. A lányomat 29. hétre szültem 1010 g-al. Nála 1450 g-ot becsültek. De ugye amennyi súllyal született abból vissza is esett, 940 g-ra. A fiam a 25. hétre született sajnos, õt 880 g-ra becsülték. Viszont csak 550 g-al született. Szóval nem igazán a súly a lényeg. Mert ha korán is születik, hát majd behozza. Fog majd hízni az anyatejtõl. Koraszülötteknél a hetek száma és a fejlettség az, ami fontos. Minél fejlettebben születik, annál kisebb a komplikációk esélye.
25 hetesen 800grammra becsülték.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)

Kismamák, anyukák, értelmezné nekem valaki a 26. hetes magzati méreteket?

DBP: 65,2 mm

Legjobb válasz: BPD: két falcsont közötti távolság, ha a baba fejét szembõl nézzük: a fej "szélessége". szerintem ez lehet nálad a DBP, mert átlagosan ebben az idõben ez 67 mm szokott lenni. FL: femur, combcsont meghatározás ez pedig nálad az LF, mert ez meg 49 mm általában 26 hetesen Ami nálad CA az szerintem az AC ami a has körfogat, de az nem tudom mennyi szokott lenni ilyenkor. A többit nem tudom, de ha net közelben vagy talán megtalálod, ezeket az adatokat én is innen vadásztam :)

BPD: két falcsont közötti távolság, ha a baba fejét szembõl nézzük: a fej "szélessége". szerintem ez lehet nálad a DBP, mert átlagosan ebben az idõben ez 67 mm szokott lenni. FL: femur, combcsont meghatározás ez pedig nálad az LF, mert ez meg 49 mm általában 26 hetesen Ami nálad CA az szerintem az AC ami a has körfogat, de az nem tudom mennyi szokott lenni ilyenkor. A többit nem tudom, de ha net közelben vagy talán megtalálod, ezeket az adatokat én is innen vadásztam :)
természetesen nem "falcsont" hanem "farcsont" bocsi
Kedvesen simogasd és mondd meg neki, hogy szívesen megnézném "ezt" csupaszon ám:)
közös borotválkozás az elõjáték a kádban!
Mondjuk így: "Kérsz egy pohár vizet?" Aztán vagy érti a célzást, vagy beszélj egyenesen...
ez [email protected] nagy gáz:D
úú basszus haver ez kib*szott gáz!!:SS szerintem ha eddig nem akarta akkor késõbb sem fogja, szóva "vagy megszoksz, vagy megszöksz" :( 23/f
ha nagyon nem bírod akkor adj neki ultimátumot. vagy te vagy a ször. más nincs. sajnos ha túl makacs nincs más megoldás... L/18
18:12: Nem írtad, hogy a barátja részérõl jogos az elvárás. Azt meg ne próbáld nekem bemagyarázni, hogy ez pedig el volt rejtve, abban a két, rettentõen bonyolult mondatban. És ha már ostobaságról beszélünk, akkor nem értem, hogy miért kell másodjára is leírnom neked, hogy a szõrtelenítés kb annyira társadalmilag elvárt, mint az orális szex. Ha már szexuálisan halad a korral, akkor tegye ezt a szõrtelenítés kapcsán is.
majd írd le mit mondtál:)
valahogyan arra kéne rávezetned, hogy ez természetes dolog, meg ilyenek. biztos, hogy nem egyik napról a másikra megy, de talán el lehet érni. Támadt is egy ötletem: mivel õ természetesnek veszi, ezért csak a természetes módon való használata "lehet" szõrös. Úgy értem, hogy azért a p*na igazából alapvetõen nem arra való, hogy nyaljuk, nemigaz? ha pedig nyaljuk, akkor azért kéne olyan állapotba is hozni, hogy az úgy jó legyen. Persze ezt úgy kéne megfogalmaznod neki ahogy õ el tudná fogadni, ezt te tudod, te ismered.
na de most komolyan! A helyedbe elmondanám neki hogy mennyire szereted, és hogy õ neked a mindened, és bármit megtennél neki ha õ kérne valamit tõled! Ezért te is elvárod hogy ha kérsz tõle valamit akkor megtegye! és elõadod ezt a témát hogy nagyon szereted az elõjátékot, de jobban szeretnéd ha csupasz lenne odalent! ez természetes dolog! bár..szerintem az sem gáz ha nem teljesen csupasz! csak ne legyen dúrván az! ha meg 3 éve együtt vagytok és együtt is laktok akkor nem értem miért probléma egy ilyen dolog! ha én 3 évig úgy csináltam volna a páromnak akkor már rég beletörõdtem volna..
megmondom neked a frankót! kell hozzá: 1. jó erõs altató 2. beretvahab 3. beretva 4. gusztus 5. mikor felkel azt mondod beverte a fejét és úgy összeesett hogy eltûnt a p*szõr! ha máshogy nem megy akkor drasztikusan!!!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy minden félérõl beszélgetünk, már 3 éve együtt vagyunk, komoly kapcsolat, együtt is élünk. És tudom hogy szerinte mennyire gáz ilyeneket kérni a másiktól, mert ne a külsejéért szeressen az ember valakit. Ha megmondanám neki hogy zavar, akármilyen szépen is fejezném ki magam, nagyon megsértõdne. Tudom hogy nincs igaza, de sokra ezzel most nem megyek.
18:05 Te ennyire ostoba vagy? Mert szerintem totál egyszerûen írtam le. Igen, telejsen jogosan várja el a barátja. Neki csupazson jön be, kész. A lánynak meg telejsen jogosan van ott, ha õ úgy szereti. Senkinek nicns joga szvsz azzal jönni, hogy ez "gáz" (ez mit jelent, nem menõ? lal), azt meg még mindign em értme, hogy ez milyen összefüggésben van a huszonegyedik századdal. Ez megint ilyen divat dolog lehet. Azt meg ne mondja nekem senki, hogy mindez nem társadalmi elvárás.
Borotválkozz meg bazze! Orsholya: gyantaszûz vagy még?
18:08-as vagyok. Akkor ez így elég nehéz. Meg ne haragudj, de ha ilyesmin megsértõdik, akkor nem lehet túl jó társ. Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy a másiktól elvárunk dolgokat, de ha õ kér valamit azt figyelmen kívül hagyjuk, netán megsértõdünk. Ez nem így mûködik (ideális esetben). Emellett igenis számít a külsõ, bárki bármit mond. Ha valaki nem vonz fizikálisan akkor veszett fejsze nyele az egész. És ennek semmi köze a szeretethez. Kérdezd meg tõle, hogy mit szólna, ha mostantól számítva két hétig nem fürödnél meg, majd a 14. napon megkérnéd, hogy kényeztessen picit orálisan. Gondolom nem lenne hozzá túl sok gusztusa. Ekkor mond el neki, hogy "na, valami hasonlót érzek én is".
18:12 Én például úgy tetszem MAGAMNAK, ha teljesen csupasz vagyok odalenn (és máshol is). Cseppet sem azért, mert bárki is elvárja tõlem, csak undorítónak találom magamon a szõrt. Pl. ha itthon vagyok EGYEDÜL és borostás a lábam, még akkor is felveszek egy hosszú zoknit, vagy nadrágot, hogy ne is lássam. Ennyi. Ennek semmi köze a társadalmi elvárásokhoz, sem a párom elvárásaihoz (ha picit szúrok és megsimogat a "kényes" részen, engem nagyon zavar, õ mindig mondja, hogy kit érdekel, ha picit szúrok, mert õt nem. ENGEM viszont igen.), szóval csakis magamnak akarok megfelelni ezzel, senki másnak. És szerintem nem én vagyok az egyetlen. L/23
18:30 Teljesen igazad van!!
Szt is egy kapcsolatban meg lehet beszelni az ilyet.eleinte nekunk is volta ferjemmel, na jo nekem csak 1 vekony pici csikom volt egesz addig mig a kozmetikusom nem gyantazta le veletlenul azt is.Aztan felbuzdulva hazajottem es megmondtam a ferjemnek(akkor meg a pasim volt)h mi lenne ha neki is leszednenk.Erveltem, h jona jo ido, a nyar, neki is jobb lenn, kenyelmesebb es h legalabb csak 1x probaljuk ki h csupaszok vagyunk...es lan lekremeztuk neki es bejott.azota a ferjem es mindig leszedjuk neki is es nekem is. szerintem beszeld meg vele te is igy.h csak legalabb 1x probaljatok ki, cserebe szedd le te is.neki is jo fog lenni h cumizas kozben nem kell o sek kopkodjon, es tuti o is jobban fogja elvezni ha a csupasz punciat cuppogtatod! hidd el tobbe hallani sem akar a bozontosrol! :) ) hajra! irj , h mi lett!
20:26, nem tudom te milyen évet írsz, de nem a 70-es, 80-as években járunk. Amúgy meg annyi pénzért, amit azért kaptak, szerintem még egy tehenet is kinyaltak volna. A pornó is munka, nem az van amit a szereplõk akarnak, ha tetszik, ha nem, dzsungelt kellett nyalogatni, ha nem volt jobb, ez nem azt jelenti, hogy baromira élvezték a dolgot. Pont. És eleve baromság régebbi idõket felhozni, a dolgok változnak, ha nem vetted volna észre. Ébresztõ...
Ez is csak egy hülye beidegzõdés, nézz meg a neten egy-két pornót a 60-70-80 évekbõl, nem úgy néztek ki mint akiket zavart a szõr.
18:30-al értek teljesen egyet. egyébként ez igénia kérdése, maximáisan. 19:02, te mégis milyen divatról beszélsz?-.-
na majd írd le hogy mit mondtál mert már nagyon érdekel:)
mondd meg neki hogy addig nem nyalod ki amíg le nem borotválja a dzsungelt...ha ez neki fontos akkor már menni is fog és borotvát vesz a kezébe
Azt nem értem, ha három éve együtt vagytok akkor ez eddig nem zavart? Miért csak most tûnt fel, hogy szõrös? Szerintem õ úgy van vele, hogy így ismerted meg és szerettél bele, akkor nyilván eszébe sem jut, hogy három év után egyszer csak leborotválja. Egyébként ez szerintem csak divat és ha akarom akkor követem, ha nem akarom akkor nem, de én inkább szeretnék megfelelni a barátomnak, ezért borotválom de nem teljesen csupaszra, mert neki úgy tetszik, ha kicsit meghagyok középen, és ez nekem is jó mert így nem kell minden nap borotválni. 25L
Mond meg neki hogy:szivem nem akarlak megbántani de...nem szeretem ha ott lent szõrös!!!Leborotválnád?? De ha ez nehezére esik érted megtenni akko...
Szerintem dugás elött vonszolj be szobába 1sövénnyirot 1bozotvágokést és 1disznó pörkölöt finom célzásként!!! az biztos megtenné hatását hamár megmondani nem mered határozottan......
az én barátnõm is szõrös volt és utáltam!
Nem az a gáz, hogy szõrös, hanem a helyzet. És nem a társadalom kéri hogy borotvárja le, hanem a barátja. Mit kell ezeken lovagolni?
Én sosem értettem, hogy sok párkapcsolatban nem "beszélgetnek" egymással a felek. Ha valami problémám van (fõleg ha nagyon zavar valami) én egybõl elmondom a barátomnak és õ is nekem. Persze finoman kell megfogalmazni a dolgot, nem azt mondom, hogy vágd a szemébe, hogy "undorító a szõrös puncid", de elõ lehet adni más szavakkal is, mégis egyértelmûen. Ne csak célozgass rá, mert nem biztos, hogy veszi a lapot, vagy ha veszi is, lehet, hogy azt gondolja, ha tényleg komolyan zavar téged, nem csak viccelõdsz vele, hanem elmondod konkrétan is. Egy értelmes lány biztosan megteszi érted, hogy leszedi onnan a szõrt, ha megbeszéled vele, hogy "figyelje kicsim, nagyon szeretlek és nekem így is nagyon tetszel, de egyszerûen nem tudom élvezettel csinálni az orális szexet, amíg szõrös vagy ott." ennyi. L/23
Ja, fúj, õ nem felel meg a társadalom elvárásainak a saját nemiszervével kapcsolatban. Szeritnem ez a világ gáz.
A kérdező hozzászólása: Így is nagyon élvezi... Csináljam bénán ? :D Komolyan, help!!! Szeretem, és nem csinálnék ebbõl nagy problémát, a lábán is elfér a szõr ha neki így jó, akkor legyen. De ez más. Kellemetlen, gusztustalan, értitek.
háát gáz =) én 15 éves vagyok sosem volt barátom és nem is lesz :D de én is szõrtelenítek mert magamnak is elág zavaró :D
Mrs Õsember vagy ki õ?:)
Ennyi erõvel akkor Te meg növessz szakállat. Az sem véletlenül van ott, ahol. Aztán kezdõdhet is a Számkivetett 2 forgatása. :|
Talán mondd azt, hogy ha leborotválná, jobban hozzáférnél a dologhoz, jobban élvezné. Talán ez meggyõzi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy tudom hogy szerinte ez a szõrtelenítsünk dolog hülyeség, mert szerinte az nem véletlenül van ott. Ha kedveskedni akar és szexi szeretne lenni, leszedi krémmel a bikini vonalát, és örüljek hogy megtette értem...
Kérdezd meg tõle, hogy nem gondolt-e még arra, hogy lebeorotválhatná. Csak szépen, óvatosan magyarázd el neki, hogy úgy számodra jobb lenne az orális szex.
Szépen utalj a dolgokra, és akkor talán veszi a lapot.
Értjük, de ezt így ne mondd neki, mert világgá szalad :D Próbáld megértetni vele, hogy ez a 21. század.
pedig egyszer a te nuncsikád is ki lesz nyalva, bõ nyállal:)
17:54: Szóval a szõrtelenítést nem lehet elvárni senkitõl, mert arra csak a társadalom szabta az igényeket, de az orális szexet el lehet várni? Az állatok többsége is szõrös, ez természetes. Nyalni viszont nem szokták egymást odalent. ;)
égjél tovább :D:D
17:55 Akkor mi értelem van azt írni, hogy degáz, meg huszonegyedikszázad? Mi az összefüggés akkor? Nem szeretem, amikor így össze-vissza beszélnek.
64%os leányzó égek a vágytól elmondod hogy hívnak annyira kiváncsi vagyok?
csubakka rulzz
Nem a francokat nem!:)
hagyál máár :D nem azért írtam h te iet válaszoljj =)
kedves 64 százalékos válaszoló!
17:54 nem a társadalom szeretné, hanem a barátja
édesem! borotválkozunk együtt?
Dehogynem, én is csináltam így, bár 1, 5 napnál tovább sosem gyûjtöttem azt amit fagyasztottam.
Kedves Kérdezõ! Az anyatejet 48 órán keresztül lehet tárolni sima hûtõben. Általában 24 órás gyûjtést szoktak javasolni, hogy azt még össze lehet önteni, ettõl nem sokkal tér el a 26-27 óra. Arra érdemes figyelned, hogy a friss tejed ne öntsd rá a hûtõben lévõre, hanem elõször azt is le kell hûteni, és csak azonos hõmérsékletûeket öntsd össze.
A kérdező hozzászólása: jujj, eddig nem igy csináltam... akkor elrontottam?
A meleg tejhez, ha hozzáöntöd a hideget, akkor olyan anyagok választódnak ki, melyek elõsegítik, hogy hamarabb megromoljon a tej. Érdemes majd a felolvasztáskor figyelned, ha olyan avasodott zsír illata lenne, akkor valószínûleg már nem jó. De ezen ne emészd magad, nem tudhattad, de most már így érdemes csinálnod :)

26-27 napos ciklusnál, hogy lehet, hogy nekem mindig a 10-11. napon van peteérésem?

Régebben h?mér?ztem akkor is mindig a 11 napon volt az els? h?leesésem. Minden testi tünetem is ekkor jelentkezik. Illetev kisfiam is úgy fogant, hogy csak a 9.ciklusnapon voltunk védekezés nélkül együtt.

Legjobb válasz: Az emberek nem gépek, mindenki kicsit máshogy müködik. Éppen ilyenek miatt nem sok értelme van naptár szerint védekezni illetve babát tervezni - sokkal okosabb megbizható védekezést választani, illetve ha valaki babát akar, akkor minden tudományoskodás nélkül élvezni az együttle´teket, amikor kedvetek van hozzá.

Az emberek nem gépek, mindenki kicsit máshogy müködik. Éppen ilyenek miatt nem sok értelme van naptár szerint védekezni illetve babát tervezni - sokkal okosabb megbizható védekezést választani, illetve ha valaki babát akar, akkor minden tudományoskodás nélkül élvezni az együttle´teket, amikor kedvetek van hozzá.
Szerintem ezzel nincs gáz, normális. Nézd meg ovulációs teszttel is, az tuti!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem ovutesztre már nem lesz szükségem csak terhességi tesztre! :)
Megtörtént... Egy pillanatra nem figyeltél oda, nem? Számolj rá a "történésre" 14 napot, és végezz el egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: és ennyi idõ alatt tutira ki lehet mutatni? esetleg tudnál ajánlani egy tesztet ami majdnem biztosra kimutatja?
Igen, aktus után két héttel már kimutatják a tesztek. Menj be egy drogériába (Rossmann, Dm), és vedd meg a legolcsóbb terhességi tesztet. Nyugodtan kérj segítséget az eladóktól.
nem lehet ennyi idõ alatt, de hát ráérsz, nem?
* úgy értem, 26-3-ig, tehát ha ma tesztelnél, vagy holnap (szerintem a 14 se valós)
A kérdező hozzászólása: de akkor ha jövõhét pénteken lesz 14 napja, akkor már tutira kimutatja bármelyik teszt?

Miért nem esik jól nekem, ha a csajok folyamatosan visszautasítanak 26 éves fejemmel, holott nem kellene ezen agyalni?

Másról minden lepereg, de nekem 20-30 visszautasítás is elég ahhoz, hogy kissé kelelmetlenül érezzem magat. Mit tegyek, hogy érzéketlen legyek ezzel kapcsolatosan?

Legjobb válasz: Képet! Szerintem mert te nem olyan srác vagy mint a többi ,hogy csak beakar csajozni ,hogy lefektesse. Lehet többet akarsz tõlük és azért esik ilyen rosszul.

Képet! Szerintem mert te nem olyan srác vagy mint a többi , hogy csak beakar csajozni , hogy lefektesse. Lehet többet akarsz tõlük és azért esik ilyen rosszul.
mert bántja a büszkeséged,
Minden egyes visszautasítás egy "késbökés" átvitt értelemben, egy jelzés a nõnemûek részérõl, hogy : Szar vagy, nem feleltél meg az õ igényszintjüknek, nem vagy férfi a szemükben, és nem kellettél nekik. Eltaszítottak maguktól és szarba se néztek. Teljesen természetes érzés ez, ha ettõl nem érzed jól magad. Fõleg ha már több tucat tette ezt veled, akkor már azon is el lehet esetleg talán gondolkodni, hogy nem egykét nõnek volt csak furcsa izlése. A nagy számok törvénye ezt hozza ki, hogy a nõi nem nek nincs rád szüksége. Minél többen bizonyítják ezt õk teszámodra, annál jobban omlasztják szét a te önbecsülésedet és ez mellett az önbizalmadat is. Végül a teljes depresszióba, és közönybe fogsz hullani. Jah, a nõk nem harapnak ám! véletlenül sem... :) )
Nyugi, én is ilyen korú vagyok, és eddig még minden lány csak visszautasított. Ez van. (Bár nekem a külsõm elég rossz)
A kérdező hozzászólása: Még depressziós nem vagyok, de már fáj néni, hgy a sok helyes pasi alig bírja levakarni magáról a csajokat, rossz kimenni az útra és látni a sok belevaló pasit a csinos lányokkal. Akik engem semmibe sem néztek valamiért.
Jól bírod 20-30al. Én már 1-tõl magam alatt vagyok... ezért nem is foglalkozom a nõkkel. Nem nekem valóak.
szerintem idõs
A kérdező hozzászólása: Már nem :) 14 éves kor után már dönthet errõl :)
Kiskorú...... :D
A kérdező hozzászólása: Mármint az exemnek nincs :)
A kérdező hozzászólása: Ja, így is mondhatjuk, de am nincs neki, nagy ribi a szentem :D De azért lefeküdhetek vele, ugye? :D
a 21 más, mint a 17. 21 évesen már van 1 kiforrott egyénisége az embernek, míg 17 évesen csak középsulis...... nem mondom h kis liba, de na:D
A kérdező hozzászólása: Exem 21, a pasija meg 38, oszt? :D De komolyra fordítva, akkor jól érzem én, hogy fiatal még hozzám :)
a pasim 26, én 22, de mondta h 18 évessel se járna!
Fiatal még a lány.... és ha kételyeid vannak akkor meg pláne! Legyetek barátok!
nem a korkülönbség, hanem a lány kora a gond inkább
hat ha neked úgy esne jól, akkor feküdj le vele:D

Előfordulhat a terhesség ebben a hónapban? A kalkulátorok 24-26-ra teszik az ovu. Időpontját, nekem meg a teszt és a páfrány is már 18-án pozi volt!

Ez az els? h?görbém, még totál amat?r vagyok ezen a téren.

Legjobb válasz: Általában az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni, persze ez csak utolag derül ki. Nekem az ovu tesztem csak 1 napig szokott pozitiv lenni. Legyetek együtt kétnaponta az a biztos.

Általában az utolsó alacsony hõmérsékletû napon szokott a peteérés bekövetkezni, persze ez csak utolag derül ki. Nekem az ovu tesztem csak 1 napig szokott pozitiv lenni. Legyetek együtt kétnaponta az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!