Találatok a következő kifejezésre: Nekem 16-án az (5 db)

Nekem 16-án volt az inszeminálásom. Azóta nem betegedtem meg (2-án kellett volna) . Ez jó jel?

Csötörtökön kell tesztet csinálnom,de egy pár napja nagyon aluszékony vagyok,és érzékenyek a melleim.Ez lehet jele a terhességnek?

Legjobb válasz: :-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?

:-) Izgalmasan hangzik. Szorítok Neked, szerintem sikerült, fõleg ha nincs nyoma a mensinek! Mióta fáj a melled?
Ezek jó jelek!Én is ezeket éreztem inszemináció után:) Szóval drukkolok! Felfoghatatlan érzés lesz, ha meglátod a pozitív tesztet:) Én otthon nem csináltam, nem akartam csalódni újra, de a meddõségi központban majdnem elsírtam magam:) 7 hetes kismama
Bocsi, hogy belekérdezek, de mi az az inszeminálás?
mi az a inszeminálás?
Drukkolok hogy babás legyél. Szolj ha teszteltél:) Puszi
"INSZEMINÁCIÓ" :) Csak a kronikai hitelesseg kedveert ;) Remelem, hamarosan gratulalhatunk!!! :)
sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Azért kellett az inszeminálás, mert nem volt túl jó a férjem eredménye ahhoz, hogy spontán teherbe essek, vagyis lehet hogy 2 évet is próbálkozhattunk volna.Az inszemhez viszont tökéletes volt.
Ha most nincs a menstruációnak semmi elõjele, akkor az nagyon jó:) Rettenetesen jó érzés lesz ám, ha a kezedben lesz a pozitív teszt:) Szorítok!:)
Ne izgulj, meglesz az a baba. Hiszen odatették, eljutott a célig, gondolom kaptál olyan gyógyszert ami segít beágyazódni is! :-) Megkérdezhetem miért volt szükség inszemilációra?
A kérdező hozzászólása: Köszi , aranyosak vagytok.Szokott görcsölni a hasam alja a mensi elõtt, de most nem.Nagyon izgulok.
Nagyon babásnak tûnsz:) Reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Sikerülni fog, drukkolok!
És szokott lenni mensi elõjeled vagy csak hipp-hopp megérkezik? Mert különben miért késne? :-)
A kérdező hozzászólása: Amióta meg kellett volna jönnie.Reménykedem, de már sokat csalódtam.
Az inszem után mit csináltál? Feküdtél sokat otthon?És közvetlenül az inszem után kellett egy kicsit fekve maradni?
A Diákhitel Központnál is le kell mondani. Lehet, hogy még nem jutottak el odáig, hogy ellenõrizzenek. Mondd le náluk.
Mert félév elején ellenõrzik. Mondd le nagyon gyorsan és utald vissza a pénzt, mert szerintem ebben az esetben elég komoly büntetõkamatot fognak neked rárakni. Pláne szerzõdést szegtél, mert nem tettél eleget a bejelentési kötelezettségednek, amit igényléskor vállaltál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.. hát jól beijedtem most :'D csak kamatot rakhatnak rá vagy ennek lesz vmi más következménye is? :S Egy probléma van... amit most utaltak visszatudom utalni mert enm nyúltam hozzá viszont az elõzõ havi azmár nincs meg :S anyumnak nem szólhatok így sem a legjobb a viszonyom vele hát még mi lesz ha ez kiderül...

Milyen állagú, színű és szagű a nőknél a nedvesedés? és az jó, ha sok lé jön ki? csak mert nekem nem sok. és az igaz, hogy minél több a lé, annél jobban élvezzük? 16/L

Legjobb válasz: Minél jobban felizgulsz, annál több nedved lesz, és azért élvezed jobban, mert jobban csúsztok.. Amúgy átlátszó, csúszós, a szagát nem tudom elmondani.

Minél jobban felizgulsz, annál több nedved lesz, és azért élvezed jobban, mert jobban csúsztok.. Amúgy átlátszó, csúszós, a szagát nem tudom elmondani.
Sok lé? Mi van a te lábad közt, narancs? :) Szintelen, kellemes illatú (egy férfinak az izgalom hevében legalábbis). Az nem baj ha sok. :)
Normális esetben átlátszó, fehéres színû.A szaga általában savanykás a kémhatása miatt. Ciklustól függõen vagy -bocsánat a kifejezésért- takony szerû, olykor hígabb, de nyálkás és van, amikor krémes. Izgalmi állapotban bõvebb váladékot bocsátunk ki, mint alap helyzetben, tehát a bõ folyadék, a fokozódó izgalom jele. Van, akinek több, van, akinek kevesebb nedve van, de ez függ attól is, hogy mennyire vagyunk felizgulva.Tehát minél több van, annál jobb, emellett a síkosítás szerepét tölti be, ami a szexnél elengedhetetlen, mivel akkor a legjobb, ha jól csúszik.Persze nem termelhet mindenki egy egész Dunát, de erre vannak a síkosítók!
darabos, zöld, és kénes szagú. alkalmanként 2 liter. izgasd fel magad és meglátod...
A kérdező hozzászólása: az a gáz, hogy ugye engem molesztáltak.. és hát nemtudom lehet ugy felizgatni magam, vagy a pasim, mert midnig z jut eszembe, ahogyaz az öreg tata odanyúlt.. +o(
Ez elég furcsa kérdés, és mintha tegnap is lett volna ilyen.
Fuuuhh, ezt kérdezd meg tõle!
Az édesapja jelenlegi élettársával van hármasban a nevelt lányka ? Mert ugye nem mindegy, a válaszadás szempontjából .
Teszt-kérdések: Anyukája jó szívvel engedte el? Szívesen ment? Jól kijön az édesapja választottjával? Ha ezekbõl kettõre igennel felelsz, akkor már csak azt kérdezem: mi a baj? talán te szerettél volna elmenni? irigyled, hogy elvitték, mert te talán soha sehova nem viszed? féltékeny vagy az édesapjára? Na ezekre válaszolj, ha tudsz.
Te be vagy rá indulva? Azt nem írod, milyen a kapcsolata az apjával, de valószínûleg nem rossz, hisz együtt nyaralnak tavasszal, a másik meg, hogy akkor inkább olyan kérdést tettél volna fel, hogy vigyáz-e magára, rendesen bánnak-e vele... de ez a mit érezhet ilyenkor... ez olyan csajos-szerelmes kérdés.
Tegnap ajándék, ma meg ez... Fura egy kicsit, már ne is haragudj! 16 évesen már közel van a felnõtt korhoz, feltételezem nem sírdogál se a vér szerinti, se a nevelõszülei miatt egy pár napos nyaralás alkalmával... Valószínûleg semmi különöset nem érez, örül, hogy az édesapjával van, szép helyen, jól érzi magát, és kész. Minek fújod fel ennyire ezt az egészet?
És fõleg, hogy ezt ide ki is írod, mert valószínû nem vagy már 25 éves...
Te vagy a nevelõapa? Érdekes, hogy azon aggódsz, hiányzol-e neki, meg ajándékkal várnád.Elgondolkodtat. Az anyujának is ilyen gondolatai vannak?
Az ajándék már megvan? :) Amúgy ilyen kis idõre ha elmegy az ember nem mindig jut neki eszébe az otthon, hacsak nem 3 hétre ment el. Ne aggódj nem fog elfelejteni és kevésbé szeretni azért mert az apjával van huzamosabb ideig, ne harcolj, mégiscsak az apja. Élvezi a gyönyörû helyet.
Nekem 16 évesen nem hiányoztak a szüleim, elvoltam. Nem fog sírni vagy ilyesmi, szerintem élvezi a helyzetet. Ne aggódj, írj neki SMS-t, hogy van, aztán majd válaszol.
Tegnap az ajándékot kérdezte, nekem kezdesz furi lenni.
az apukaja van a lannyal es annak elettarsaval, vagy a ver szerinti apuka, annak elettarsa es a lany??? hmmm??? nem egyertelmu, amit irtal... amugy nagyon ra vagy indulva a tinihusira, ami nem gaz, nekem is 19 eves a baratnom 40 evesen, de en nem elek egyutt az anyjaval... :DDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!