Találatok a következő kifejezésre: Nekem 1 4-5 (50 db)

Valamit elrontottál. Ez jön ki a Gaussból: 1, 1/2, 3/2, -1/2 0, 1, -2, 1/3 0, 0, 0, 2 0, 0, 0, 0 Vagyis 3 dimenzió marad.
egy éve sincs, hogy mi is ilyeneket tanultunk algebrán, de már totál nem emlékszem rá. :-(

4, 5 éves ivartalanítot lánycicám 4 kg, napi 1 alutasakosat és szárazeledelt eszik! Ez elegendő neki?

Legjobb válasz: Enyémek is ennyit esznek, azzal a különbséggel, hogy nem tasakost kapnak,mert attól nemigen laktak jól.Csirkésnél veszek pulyka apróhúst, kb. 10 dkg-ként kiadagolom és lefagyasztom. Reggel és este ketten megkapják elfelezve a 10 dkg-t. Száraz van kinn egész nap. Egyik 5,8 kg, másik 4,5 kg. Mindkettõ ivartalanított nõstény. Jelzik egyébként, ha éhesek, úgyis észreveszed.

Enyémek is ennyit esznek, azzal a különbséggel, hogy nem tasakost kapnak, mert attól nemigen laktak jól.Csirkésnél veszek pulyka apróhúst, kb. 10 dkg-ként kiadagolom és lefagyasztom. Reggel és este ketten megkapják elfelezve a 10 dkg-t. Száraz van kinn egész nap. Egyik 5, 8 kg, másik 4, 5 kg. Mindkettõ ivartalanított nõstény. Jelzik egyébként, ha éhesek, úgyis észreveszed.
Elõzõ vagyok még: állatorvos vigyorogva gyömöszölte meg az egyiket, hogy jó húsban van :)
Biztos elég.Ha éhes, úgyis jelzi.Nõvérem 2 év körüli ivartalanított nõstény cicája 50g alutasakost eszik, valamint szárazeledelt, és nem sovány.Viszont az én ivartalanított kandúrom rengeteget zabál :)
Nem árt ha van a cicád elõtt száraz táp is és ha akar eszik ha meg nem akkor nem akkor biztosan tudod, hogy az etetésével nincs gond.

Kiszámolnátok nekem? (1/2x+1/4) - (-2x-1/2) - (2/3x-3/4) =5/6

Legjobb válasz: Az x a nevezõben van, vagy a tört mellett szorzótényezõként?

Az x a nevezõben van, vagy a tört mellett szorzótényezõként?
Ha jól értelmezem, akkor x=-4/11. :)
Kész vagyok.

4, 5 hónapos németjuhász kutyámnak, az egyik füle felállt kb 2-2, 5 hónaposan már a másik fele 3, 5 hónaposan felállt, 1 hétig állt, de azóta nem áll az a füle, felfog még állni neki?

Legjobb válasz: persze, simán lekonyulhat, most kezdi váltani a fogait:) ha jó kaját kap, nem lesz baj. Izületvédõt, porcképzõt adhatsz neki,.

persze, simán lekonyulhat, most kezdi váltani a fogait:) ha jó kaját kap, nem lesz baj. Izületvédõt, porcképzõt adhatsz neki, .
Fel fog, az enyémnek kb. fél éves koráig hol felállt, hol lekonyult, hol az egyik, hol a másik. Aztán magától kialakult, pedig ez 15 éve volt, nem kapott se porcképzõt se semmit. Illetve felhívhatod a tenyésztõt, érdeklõdhetsz nála õ biztosan tud neked tanácsot adni!

Kislányom 4.5 hónapos.1 hetes korától már tápszert is kap pótlásként. (Milupa Ha 1) 2 hét óta viszont már kevés a tápszer neki ezért bébitalt és bébiételt kap pótlásnak. Milyen tápszert használtok? Milyen arányban adjam a tápszert-italt-bébiételt?

Legjobb válasz: Mindenképp váltani kellene,mert valószínûleg ezét nem elég neki a tápszer,és ilyenkor az lenne a dolga a dokinak hogy felírjon egy újabbat. Mi 3 hós korig ettük,ill. a babám a startot,és utána a sima Beba 1-et.Sztem ne hagyd annyiban,mert az nem megoldás,hogy minden étkezést ki kell egészíteni.A végtelenségig meg nem lehet emelni az adagot.

Mindenképp váltani kellene, mert valószínûleg ezét nem elég neki a tápszer, és ilyenkor az lenne a dolga a dokinak hogy felírjon egy újabbat. Mi 3 hós korig ettük, ill. a babám a startot, és utána a sima Beba 1-et.Sztem ne hagyd annyiban, mert az nem megoldás, hogy minden étkezést ki kell egészíteni.A végtelenségig meg nem lehet emelni az adagot.
hány milit iszik belõle? meg lehet tápszert kellene váltani, nekünk ennyi idõsen irta ki a doki a ha start-ot...
A kérdező hozzászólása: mi is erre gondoltunk, de az orvos nem igazán mond semmit. Mi most a "start"-ot használjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
És menyi tápot szeik meg egyszerre?? Ez itt a kérdés Mi mûr 1, 5 hósan ettünk a startot!! nekünk nagyon bejött , kaki is van tõle rendesen, most a 200ml simán megeszi!! na jó mi 5 hósak vagyunk!
Meleg van a lakásban, vagy nagyon felöltözeted/betakarod éjjel, kimelegszik és megszomjazik.
Piszkálhatja a foga is, ez nagyon sokszor ébreszti fel õket. Még akkor is, ha a fogcsírák csak mozgolódni kezdenek, és mondjuk 2 hónap múlva bújik ki az elsõ foga. Vagy vmi nagyobb lépés történt a mozgásfejlõdésében (mondjuk megfordul). Sok minden lehet, és ez hónapról hónapra változhat.
Annyi minden lehet, majd az idõ lesz a megoldás.Én is ebben a cipõben járok a lányommal.Most fél éves, és talán rendezõdni kezd a helyzet a felkeléssel. Oltás fog meleg hideg szomjasság.Szerintem ember ember nincs a talpán aki ezt meg tudná mondani nekünk mi az oka az ilyen helyzetnek.
Sok minden lehet. Meleg, fog, fejlõdés ugrás. Az én kisfiam 3 hónapos korától jóformán végig aludta az éjszakát. Elköltöztünk a régi lakásból. Ez megzavarta, aztán 6 hónaposan felkelt 2-3 szor is, ivott és vissza aludt. 1 hónapra visszaállt minden a régibe, most 8 hónapos, és minden hajalban fél 4 és 5 között felkel követelni a kaját. Eszik és vissza alszik. A mostani oka, szerintem az, hogy elkezdett kúszni, meg felállni sokat dolgozik, így jobban kívánja az ételt, plussz rengeteg inger éri ezért nem alszik jól. Próbálok estére valami nasit beiktatni de akkor nem kell neki, csak hajnalba. Majd elmúlik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Igen, fOgacskára nappal is panaszkodik és most kezdett el hasról hanyatt fordulni. Ezen kívül most kezdett el kúszni is és mivel általában hason alszik, így álmában halad elõre a kiságyban ;)

Nekem 1 évben 4-5 alkalommal van csak mensim és eddig még nem estem teherbe! Most már 4 hónapja nem jött meg! Három napja nagyon fáj nyomásra mindkét mellem, lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama

Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Nekem 16évesen annyira beállt a ciklusom, h órára pontosan meg tudtam mondani, h mikor kell megjönnie.Sokkal inkább a dokihoz kellene menned, mintsem ide írogatni.Ez nem játék.Mert lehet, h csak valami hormonális baj, amit helyrepofoz fogamzásgátló, de lehet ennél sokkal komolyabb betegség.Amúgy nyomásra nekem nem csak babásan fájt a mellem.
Te amúgy hány éves vagy? Ha még 20 alatt akkor jó lenne elmenni dokihoz, mert mint az elõttem szóló is elmondta, a fogamzásgátló lehet, hogyelégséges lenne, mivel az tutira beállítja a mesit. Én is így voltam annak idején. Soha nem jött meg idõben és hozzád hasonlóan évente 4-5 alakalmommal volt meg. Nekem elég volt a fogamzásgátló, az simán beállította minden gond nélkül. Most hogy nem szedem az elején döcögösen de kezd beállni. Ha meg idõsebb vagy akkor nem tudom, hogy eddig még miért nem voltál dokinál ezzel a problémával. Ha négy hónapja nem jött meg az szerintem nem azért van mert terhes vagy a hanem valószínûleg valami hormonális probléma lehet. Ha terhes lennél akkor már 4 hónaposan a pocakodon is kellenne látszodni. A kolléganõm 3 hónapos és nagyon szépen gömbölyödik.:-))))
Akkor te egy motor vagy.
légy profi!amúgy a profik sem edzenek 5órát ez fa.szság, 1óra full intenziv edzés pont jó
neked
Milyen sport?
Az a helyzet, hogy átlaggenetika miatt, irnak mindenhol annyira kevés edzést, meg sok pihenõt, meg azt feltételezik, hogy naturál vagy, és ezért igazuk is van. Egy igazi versenyzõi genetikának azért többre van szüksége edzésböl. A pihenést meg letudják 10-11órás alvással, meg a gyors anyagcseréjük segíti õket.
A kérdező hozzászólása: Mennyit kell edzenem hogy feljebb tolhassam? Nem érzem magam megelégedve az edzés után. A sima heti 5 kerékpáros edzést már felturbóztam 1 erõfejlesztõs tekeréssel és egy sok pedálfordulatossal. De már ez sem sok minden. Szeretném bevinni az intervallos edzéseket úgy hogy ezek mellé teszem be. 3napról lenne szó és azok csak kb 20percet vesznek igénybe. Ha kb 20perc sima tekerések közé csomagolnám a 3 intervallos edzést úgy hogy egymás utáni nap nem edzek úgy az maradhat? (Nem fogyás célból edzek, inkább verseny szintre zárkóznék fel, egyetlen cél a kõkemény teljesítmény javulás, fõleg idõfutam érdekel így nem kell túl hosszú állóképesség) Illetve intervallos edzés idõvel nem lehet hosszabb? Csak 20 perc kb?
A kérdező hozzászólása: De ennyi belefér? Egy versenyzõnek készülõdve?
A kérdező hozzászólása: Jah, amugy kerékpározás... ez az apróság kimaradt.

Angol középfokú ECL nyelvvizsgán a levél írásnál mi számít szónak, vagyis mit számolnak? Vagy minden szó 1-nek számít? (pl:I have got a dog-ez 4 /5 szónak felel meg? )

Legjobb válasz: A szavak számítanak szónak. Amit írtál, az 5 szó. De nem hiszem, hogy megszámolják végig. Megszámolják, hogy egy átlagos sorba mennyi fér, aztán megszámolják a sorokat is, és összeszorozzák a kettõt.

A szavak számítanak szónak. Amit írtál, az 5 szó. De nem hiszem, hogy megszámolják végig. Megszámolják, hogy egy átlagos sorba mennyi fér, aztán megszámolják a sorokat is, és összeszorozzák a kettõt.
Egy rutinos javító ránézésre megmondja, hogy megvan-e az adott mennyiség, hisz nem egyet javított és a betûméretek sem egyformák midnenkinél. Ne arra törekedj, hogy csisszre legyen meg, de ne is haladd meg jóval többel :) kb 120 helyett 150 még lehet.. de kérdésedre válaszolva, igen, minden értelmes szó beleszámít (I, a, an, the.. egyaránt) az angolban sok a rövid szó pl a némethez vagy magyarhoz képest, így a levél terjedelem is kisebb lesz, ez ne ijesszen meg.
The Witcher
gta liberty city
Knights of the Old Republic(KotOR) 1-2.
A kérdező hozzászólása: A Kotor 1-2 Kinyomtam nem is egyszer :D
akkor gyere TOR-ra haver :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!