Találatok a következő kifejezésre: Nekem általában napig szokott (6 db)

Tegnap és tegnap előtt menstruáltam vagy vmilyen váladék volt de vöröses barna és általában nekem 7 napig szokott tartani most viszont elmúlt. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor kezdõdött, amikor egyébként is meg kellett volna jönnie? Szedsz fogamzásgátlót? Ez semmiképp sem jó, mi találgathatunk itt, de az orvos tud biztosat mondani. Javaslom, hogy keresd fel mihamarabb.

Akkor kezdõdött, amikor egyébként is meg kellett volna jönnie? Szedsz fogamzásgátlót? Ez semmiképp sem jó, mi találgathatunk itt, de az orvos tud biztosat mondani. Javaslom, hogy keresd fel mihamarabb.
A kérdező hozzászólása: igen akkor kezdõdött, nem szedek semmit még szûz vagyok szóval terhes se lehet
az biztos hogy azért volt vöröses barna mert erõsebben véreztél.viszont hogy 2-3 napig menstruáltál csak az nem jó.menj nõgyógyászhoz
hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: miért?

Nekem általában 5-6 napig szokott leni vérzésem, de most 2napig volt, és most barna folyásom van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hát.... a legjobb ha tesztelsz. Nem biztos hogy terhes vagy de van rá esély!

hát.... a legjobb ha tesztelsz. Nem biztos hogy terhes vagy de van rá esély!
Néha "viccelõdik" a nõi szervezet. Nem feltétlenül azért volt csak 2 nap, mert terhes vagy. Szerintem nem kell ennyire megijedni, de azért tesztelj.

A barátnőmnek általában 30naponta jön meg de mondta hogy szokott késni 1-2 napot. Legutóbb 4-5 nappal előbb jött meg neki. most viszont késik lehetséges hogy "visszaáll"?

Nemi életet élünk de a gumi nem volt lyukas, naptármódszert is használunk és megszakítást is

Legjobb válasz: Nincs semmi baja nyugi máááá-.-

Nincs semmi baja nyugi máááá-.-
minek ennyi módszer. egy gumi elég és kész. Lallar
Mennyit késik? Egyébként, ha gumi, plusz naptármódszer, plusz megszakítás, akkor egyszerûen kizárt, hogy terhes legyen.Tényleg örülök, hogy felelõsségteljesek vagytok, de szerintem ez már az élvezhetetlen kategóriába viszi a nemi aktust.A gumi, ha rendeltetésszerûen használjátok, akkor elég kell, hogy legyen, nyugodtan elmehetsz benne.
A kérdező hozzászólása: hát most csak azért írtam mert körülbelül tuti hogy nem terhes:D csak az a kérdés hogy lehetséges e az hogy visszaáll vagy nemtom...XD szerintetek lehetséges?
még jó. hogy használtok gumit, mert a naptármódszer alapból is szar, de rendszertelen ciklus mellett meg pláne...
Hány éves a barátnõd?Sok mindentõl késhet most neki, akár egy megfázástól is késhet pár napot vagy stressztõl, de az is lehet, hogy a múltkori 4-5 nap csak kivételes alkalom volt és most újra az 1-2 napos késés lesz a mérvadó.Ezt csak késõbb lehet megmondani, most csak találgatni lehet.
A kérdező hozzászólása: hát ma van az elsõ nap hogy késett neki amugy én élvezem így a szexet... mostmár vékony gumit veszünk:D és úgy jó:D meg hát szeretem szal jó vele mindenképp:D
Ha elõtte nem igazán élt szexuális életet, vagy már régen, akkor simán borulgathat egy kicsit a ciklusa, ez normális.

A menzeszem megjött 5 nappal hamarabb, majd kb 3-4napig tartott, pedig nekem 7napig szokott általában. Aztán 2 hétre rá most megint megjött, de barna színű. Mit tegyek? Mitől lehet ez? Lehetséges hogy terhes vagyok?

A párommal kb 3 hónapja vagyok együtt, szexuális életet kb 2 hónapja élünk, nekem el?tte nem volt partnerem 5 hónapig. A párom szerint a szext?l bomolhatott fel a "rendszerem" és ezért jött meg megint. Én viszont attól tartok, hogy lehet terhes vagyok...Segítsetek..

Legjobb válasz: Vegyél egy terhes tesztet mindenképpen, nem árt, ha az negatív akkor valami hormonális gond van azzal meg érdemes elmenni a nõgyógyászhoz.

Vegyél egy terhes tesztet mindenképpen, nem árt, ha az negatív akkor valami hormonális gond van azzal meg érdemes elmenni a nõgyógyászhoz.
Nem a szextõl van, és valószínûleg nem is vagy terhes. Ez inkább hormonzavarnak tûnik. Doki. Ha csak egyszer lett volna probléma, nem kellett volna foglalkozni vele, de mivel már a második probléma is összejött, így már kell. A változás valami bajra utal. Egy eset nem változás, kettõ már igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!