Találatok a következő kifejezésre: Nekem általában napig (26 db)

3 hós babám eszeveszett büdiket pukizik nem az elejétől hanem most kezdödött neki kb.3hete ez normális? Anyatejes de általában napi egyszer kakil.

Legjobb válasz: Az én lányom 6 hetes, de elájulok mellette, ha pukizik. Napi 1 kaki van általában, és anytejes... Szerintem ez normális. Remélem.

Az én lányom 6 hetes, de elájulok mellette, ha pukizik. Napi 1 kaki van általában, és anytejes... Szerintem ez normális. Remélem.
Hát ezek a kis babák igen nagyon büdiket tudnak pukizni.Anyatejesnél számit, hogy mit evett az anyuka.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat akkor nem aggódom, már a párommal kidölünk néha olyanokat ereget a drága. :)
hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: miért?

Tegnap megjött, de ma már csak "barna" van. Nekem 4 napig tart általában. Terhesség esetén lehet ilyen?

Legjobb válasz: Hallottam más olyat, hogy csak 1 napot volt meg valakinek, szóval éppenséggel terhesség is lehet. Nekem is "megjött" de csak kb. 3-4 órát viszont akkor mensi erõsségû volt, de utána el is múlt.

Hallottam más olyat, hogy csak 1 napot volt meg valakinek, szóval éppenséggel terhesség is lehet. Nekem is "megjött" de csak kb. 3-4 órát viszont akkor mensi erõsségû volt, de utána el is múlt.
A kérdező hozzászólása: És hogy derült ki nálatok hogy mégis baba? Megjött, utána volt valami tünet, hogy jöttetek rá??
A kérdező hozzászólása: Az lesz..... ilyen még nem volt hogy két betéttel megúszom a menstruációt.
1 vagyok: igen annak is baba volt akinek egy napig meg volt, és nekem is baba volt. Csinálj tesztet.
Nekem is volt igaz csak pecsételés 3 napig és terhes vagyok.
Nekem is volt 2 napos gyenge menstruációm, azt hittem, végre baba van, mert eddig nekem 7-8 napig tartott. Persze, nem volt semmi.
A kérdező hozzászólása: Hát, majd meglátjuk......
Igen lehet! Nagynénimnek pont így volt. Megjött neki, de kb 1-2 napig tartott. De akkor már terhes volt, csak nem tudta.
A kérdező hozzászólása: És baba lett? Két betétet használtam el, már nem is kellene, nemtudom..... csak kíváncsi vagyok lehet e ilyen. Babát szeretnénk, kicsit csalódtam tegnap mikor megjött. :-(
Én már elõtte teszteltem és volt egy halvány pozitív tesztem, így tudtam, hogy terhes vagyok. Meg is lepõdtem mikor "megjött" rohantam a kórházba, hogy mi van. De mondták semmi, ott a baba majd lesz valami. Hát szerencsére megmaradt.

Nekem általában a hőm 34.9-35.8-ig van, de most pár napja 36.6-36.8 között van. Hányingerem van, szinte egész nap, a mellem kicsit érzékeny, fáradékony vagyok. Terhes vagyok?

1-2 nap mulva kellene megjönnie, de átlátszó folyásom van. Most én babát várok? Bár nem terveztük, de örülnék neki.

Legjobb válasz: Nekem alapjáraton is 36 fölött van a hõm, de a hányinger, mellfeszülés, fáradékonyság utalhat terhességre. várj még, majd ha nem jön meg, tesztelj.

Nekem alapjáraton is 36 fölött van a hõm, de a hányinger, mellfeszülés, fáradékonyság utalhat terhességre. várj még, majd ha nem jön meg, tesztelj.
Ezek mind terhességi tünetek. Ha a várt napon nem jön meg, csinálj egy reggeli elsõ vizeletbõl tesztet. Elképzelhetõ hogy pozitív lesz :)

Tegnap és tegnap előtt menstruáltam vagy vmilyen váladék volt de vöröses barna és általában nekem 7 napig szokott tartani most viszont elmúlt. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Akkor kezdõdött, amikor egyébként is meg kellett volna jönnie? Szedsz fogamzásgátlót? Ez semmiképp sem jó, mi találgathatunk itt, de az orvos tud biztosat mondani. Javaslom, hogy keresd fel mihamarabb.

Akkor kezdõdött, amikor egyébként is meg kellett volna jönnie? Szedsz fogamzásgátlót? Ez semmiképp sem jó, mi találgathatunk itt, de az orvos tud biztosat mondani. Javaslom, hogy keresd fel mihamarabb.
A kérdező hozzászólása: igen akkor kezdõdött, nem szedek semmit még szûz vagyok szóval terhes se lehet
az biztos hogy azért volt vöröses barna mert erõsebben véreztél.viszont hogy 2-3 napig menstruáltál csak az nem jó.menj nõgyógyászhoz

Nekem általában 5-6 napig szokott leni vérzésem, de most 2napig volt, és most barna folyásom van. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: hát.... a legjobb ha tesztelsz. Nem biztos hogy terhes vagy de van rá esély!

hát.... a legjobb ha tesztelsz. Nem biztos hogy terhes vagy de van rá esély!
Néha "viccelõdik" a nõi szervezet. Nem feltétlenül azért volt csak 2 nap, mert terhes vagy. Szerintem nem kell ennyire megijedni, de azért tesztelj.

2 év körüli gyereketek mennyit sír egy nap? Mennyit kiabál, hisztizik, dacol, nyüszög? Ezeknek általában mi az oka? Mennyi minőségi időt töltötök vele? Mennyi lenne ideális nekik?

Legjobb válasz: Mit értesz sirás alatt? Szerintem fiam csak akkor sir, amikor elesik vagy beveri magát, fájdalomra. Ez azért elég kevés naponta (2 perc?). Hisztizni is attól függ, mit értesz alatt, szerintem ritkán hisztizik, jó természetû gyerek. Erõszakoskodni szokott persze, most tanulja, hogy kell kontrollálnia magát és a helyzetet, nem csoda, hogy ez napról napra frusztrálja. Ez relativa sok idõ, minden nem sikeres próbálkozás, amit nem hagyunk neki vagy ami magától nem sikerült, az valami elégedetlen hanghatást vált ki belõle :) De hogy ez mennyi idõ, azt meg nem tudnám mondani, mivel tök normális, nem számolom. 2 éves lesz márciusban, kisfiú. Reggel 1.5 órát töltök vele legalább, este is 1 órát legalább. Ilyenkor leginkább mesélülnk, mert az a kedvence (könyvek), de van sok épitõkockás, kirakós, fõzõcske, vonatsin tipusú játéka is, meg birkózunk, ölelgetem (ezt inkább magam miatt :) ). Napközben dolgozom. Ha egész nap itthon vagyok vele, nehéz mostmár lefoglalni, megszokta, hogy a bölcsiben játékdömping van, és rohangálhat, a lakásunk pici, igy itt könnyen a végére ér. Igy az, hogy mennyi az ideális megint elég nehéz kérdés. Mert azt akár napi 24 órában igényli, hogy lásson, de azt, hogy csak vele foglalkozzak azt kb napi 3-4 órában. Pakolni is nagyon szeret.

Mit értesz sirás alatt? Szerintem fiam csak akkor sir, amikor elesik vagy beveri magát, fájdalomra. Ez azért elég kevés naponta (2 perc?). Hisztizni is attól függ, mit értesz alatt, szerintem ritkán hisztizik, jó természetû gyerek. Erõszakoskodni szokott persze, most tanulja, hogy kell kontrollálnia magát és a helyzetet, nem csoda, hogy ez napról napra frusztrálja. Ez relativa sok idõ, minden nem sikeres próbálkozás, amit nem hagyunk neki vagy ami magától nem sikerült, az valami elégedetlen hanghatást vált ki belõle :) De hogy ez mennyi idõ, azt meg nem tudnám mondani, mivel tök normális, nem számolom. 2 éves lesz márciusban, kisfiú. Reggel 1.5 órát töltök vele legalább, este is 1 órát legalább. Ilyenkor leginkább mesélülnk, mert az a kedvence (könyvek), de van sok épitõkockás, kirakós, fõzõcske, vonatsin tipusú játéka is, meg birkózunk, ölelgetem (ezt inkább magam miatt :) ). Napközben dolgozom. Ha egész nap itthon vagyok vele, nehéz mostmár lefoglalni, megszokta, hogy a bölcsiben játékdömping van, és rohangálhat, a lakásunk pici, igy itt könnyen a végére ér. Igy az, hogy mennyi az ideális megint elég nehéz kérdés. Mert azt akár napi 24 órában igényli, hogy lásson, de azt, hogy csak vele foglalkozzak azt kb napi 3-4 órában. Pakolni is nagyon szeret.
2 éves lányom van. Szüleim és férjem szerint elkényeztettem, mind a mellett, hogy én veszekszek rá a legtöbbet, és a kezére is ütöttem már nem egyszer. Eléggé akaratos, önzõ egyke. Legtöbbször azért van sirás (nyafogás, visitás, saját feje ütögetése), mert például mosogatok, õ meg már hintázna, vagy rajzoljak neki, vagy mást akar nézni a tvben mint mi. Vagyis ez figyelemfelkeltés nála. Ha valóban sir, akkor elesett vagy beütötte valamijét. Szeretné, ha többet foglalkoznék vele, de hát fõzni, mosogatni, takaritani csak napközben tudok, mert este apa még jobban elvárja hogy velük legyek, mint a kisasszony. Amugy el van egyedül is akár 1 órát is. Mondjuk ha nagyon csend van, az már gyanús :) Délelõtt szoktunk sétálni, délután bent játszunk, rajzolunk, stb. Szeret segiteni: mosógépet pakolni ki-be, ilyenek. hagyom :) Lassan bölcsi, és én már elõre szomorkodok....
Lányom decembre közepén múlt 2 éves. A következõ dolgokon sír: ha tetszik neki egy reklám és aztán vége van, ha a nõvére elveszi amivel éppen játszik, ha nem engedek meg neki dolgokat (pl., hogy a számítógéppel szórakozzon). Nagyon rövid ideig sír és könnyen el lehet terelni a figyelmét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ha még olvassátok kedves válaszolók. Nálunk a 2 éves cserfes lányom mostanában nyafog, újabban kiabál is hogy felhívja magára a figyelmet. Sajnos sír is-teljesen érthetõen- akkor is ha a kisebb nem hagyja aludni és gyakran hisztizik ha öltözni kell vagy ha nem veszem fel (a kicsit fogom). Mi kb fél órát töltünk játékkal de. és 1-1, 5 órát lefekvés elõtt a többi a napi rutin de én is bevonom amibe csak lehet, és közben "beszélgetünk". De lehet hogy most még nagyobb odafigyelésre lenne szüksége.

Mit csináljak hogy többet igyon? 5.5 hónapos, már csak tápszeres, 4, 5 hónaposan kezdtük a gyümiket. Teát adok Neki (hipp) de általában nagyon keveset iszik, jó ha 50ml-t egy nap.

Reggel tápszer, délel?tt gyümölcs, aztán délután kap tejpépet, a többi mind tápszer. Hajnalban 1szer eszik.

Legjobb válasz: Nekem sem ivott a lányom, a Hipp gyerektea nemigen jött be, meg a víz sem, örültem én is, ha 50ml elfogyott egy nap. 1 hónapja kipróbáltam a Hipp málna-csipkebogyót, imádja. Azóta 2-3dl iszik egy nap.

Nekem sem ivott a lányom, a Hipp gyerektea nemigen jött be, meg a víz sem, örültem én is, ha 50ml elfogyott egy nap. 1 hónapja kipróbáltam a Hipp málna-csipkebogyót, imádja. Azóta 2-3dl iszik egy nap.
Hasonló a helyzet nálunk is. A lányom jövõhéten lesz 5 hónapos, 4 hónapos korától kap gyümit. Reggel még 100% cici van, de utána már csak tápszer. Maximim 3-4 kortyokat iszik, minden alvás elõtt és gyümi után megkínálom, 1 hónapja. Én is aggódtam, de a doki azt mondta, nem baj, ha melegebb lesz, majd többet kíván, ne erõltessem, nem buták a babák, ha szomjasak, isznak. Amúgy a tápszer vízzel készül, kap elég folyadékot a szervezete.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, van itthon mélna-csipkebogyó, csak még nem bontottam fel mert az alma-citromfû teát issza. De akkor kipróbálom.
1. vagyok. Majd írd meg, hogy nálatok is bevált -e.
A kérdező hozzászólása: Most adtam Neki málnásat, ivott is kicsit, kb 20 mlt. Holnap még próbálom, remélem jobban fogja inni! Majd megírom holnap, mennyit sikerült belõle inni. Köszi!
Hogy haladtok? "Bekapta a csalit" a picur? :-)
A kérdező hozzászólása: Eddig 60ml-t ivott meg belõle! Úgy tûnik ez most jobban izlik Neki! És még messze az este! :D
A kérdező hozzászólása: 90ml a vége, ma már csak vacsit kap. :)
Na akkor nálatok is mûködik. :-) Az illata is jobb, mint az almásé, vagy a gyerekteáé.

Tényleg akkor volt pé-m amikor a ciklus.hu berajzolta? Hihetek neki? Mert a ciklusaim általában 30-31 naposak, de most a 13. napra tette.

És amikor a 15.nap elkezdtem az ovutesztet, eleinte er?sebben volt a tesztcsík de negatív és végig csak halványodott, ebb?l gondolom hogy 1-2nappal el?tte lehetett volna pozitív. Mi a véleményetek? Ma csináltam egy tesztet (2 db-os lily) de negatív lett, nem reggeli vizeletb?l. Ett?l még lehet hogy sikerült a baba?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem is a 13. napon lehetett a peteérésed, mivel az utolsó alacsony hõmérsékletû napod akkor volt. Várj még pár napot és reggeli vizeletbõl tesztelj! Drukkolok!

Szia! Szerintem is a 13. napon lehetett a peteérésed, mivel az utolsó alacsony hõmérsékletû napod akkor volt. Várj még pár napot és reggeli vizeletbõl tesztelj! Drukkolok!
Szerintem is a 13. nap volt pé-d és jókor voltatok együtt. a Lilly teszt nekem sem mutatta ki csak 4 napos késés után! A ciklus olykor változik és a hõd alapján lehet baba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! 3-4 nap múlva tesztelek, remélem nem jön meg, mert a hasam olyan mintha minden pillanatban megjönne. A mellbimbóm egyre jobban fáj (ég) pedig menzi elõtt nem szokott soha fájni, vagy legalábbis nem így. Remélem van esélyem.

6 hetes a babám (tápszeres). A napi 1 kaki általában megvan, de előtte mindig nagyon erőlködik. Adjak neki kamillateát?

Legjobb válasz: Szia. Sok kérdésre érkezik olyan válasz, hogy adjunk a picinek kamillát. Én alapból nem szeretem az ízét, és az utóbbi idõben allergiás is vagyok rá, de úgy gondoltam, hogy a gyermekemnek adom, ha szükséges. Amikor egyszer bedagadt a szeme, kamillával törölgettem neki. Pár nappal késõbb mondtam a gyerekorvosnak ezt, aki azt javasolta, hogy bánjak nagyon óvatosan a kamillával, mert egyre több gyerek lesz rá allergiás, közel sem olyan csodaszer, mint amilyennek feltüntetik, és gondoljuk. Témára rátérve: az én kisfiam is vörös fejjel szokott erõlködni, amikor tápszeres volt. Vizet szoktam vele itatni, vagy a Hipp Gyermektáját. Ezek segítettek kicsit fellazítani a székletet. -Macska-

Szia. Sok kérdésre érkezik olyan válasz, hogy adjunk a picinek kamillát. Én alapból nem szeretem az ízét, és az utóbbi idõben allergiás is vagyok rá, de úgy gondoltam, hogy a gyermekemnek adom, ha szükséges. Amikor egyszer bedagadt a szeme, kamillával törölgettem neki. Pár nappal késõbb mondtam a gyerekorvosnak ezt, aki azt javasolta, hogy bánjak nagyon óvatosan a kamillával, mert egyre több gyerek lesz rá allergiás, közel sem olyan csodaszer, mint amilyennek feltüntetik, és gondoljuk. Témára rátérve: az én kisfiam is vörös fejjel szokott erõlködni, amikor tápszeres volt. Vizet szoktam vele itatni, vagy a Hipp Gyermektáját. Ezek segítettek kicsit fellazítani a székletet. -Macska-
azt is adhatsz, de kipróbálhatnál másik tápszert is. beszéld meg a dokival, mert lehet, h ez a probléma forrása.
Adhatsz neki kamilla, sõt édeskömény teát is.Nekünk azt mondta a doki, hogy a tápszer szorulást okoz, mi sokféle tápszert kipróbáltunk, de mindíg erõlködött szegény.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!