Találatok a következő kifejezésre: Nekünk már két kislányunk az (2 db)

Nekünk már van két kislányunk az egyik 3 éves lesz májusba a másik pedig 15 hónapos, milyen 3 pici babával az élet?

MOST AKARUNK NEKIÁLLNI A HARMADIKNAK!

Legjobb válasz: az 1 válaszolo vagyok nekünk az elsõ 3 éves a második 16 honapos a picink meg 3 honapos de nembántam meg sõt! na persze anyagila nehéz de megéri! éhen meg nemhalunk. Vágj bele te is nincs annál jobb hogy eggyütt játszanak a picik mert nincs köztük nagy korkülönbség?

az 1 válaszolo vagyok nekünk az elsõ 3 éves a második 16 honapos a picink meg 3 honapos de nembántam meg sõt! na persze anyagila nehéz de megéri! éhen meg nemhalunk. Vágj bele te is nincs annál jobb hogy eggyütt játszanak a picik mert nincs köztük nagy korkülönbség?
jo sõt! nagyon jo! hajrá!
A kérdező hozzászólása: SZIA NEKED MENNYI IDÕSEK A GYEREKEK
Drukkolok! Nálunk 4, 5 volt a "nagylány" és 3 éves az öccse, amikor megszületett a harmadik. Sokkal gördülékenyebben mentek a dolgok, mint számítottam :) A pici azonnal beilleszkedett a kialakult életritmusunkba :) Én pedig sokkal rugalmasabb lettem minden téren!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat most egy kicsit megnyugodtam mégegyszer köszi
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm
A kérdező hozzászólása: most már várom hogy jelentkezzen a csöpp szorítsatok
A kérdező hozzászólása: napi háromszor van neki nagyon hig széklete, szinte folyik, mint a csapviz.Láza 38-39 között van neki
Nálunk is most bújt ki a fogacska, de egyáltalán nem láza. Csak valamikor hígabb a széklete. Szerintem is vidd gyorsan orvoshoz, mielõtt vmi nagyobb baja lenne!!!
Erre azért nem árt odafigyelni, ha ilyen régóta ezek a tünetek, nem biztos hogy a foga. Szerintem menjetek el dokihoz, mert a babák sokkal hamarabb kiszáradhatnak, nehogy baj legyen!
szia.bizti fogától megy ennyire??Vagy mennyire megy??nekem azt momdták anno, h több kaki nem lesz fogtól csak állaga hasmenéses. meg láz...mennyi??38ig van fogzástól max láz...hogy mikor bújnak ki, nem tudni, lehet napok, lehet hetek, nekünk 7 hónaposan bújt ki elsõ.
Szia! Szerintem is mutasd meg az orvosnak, mert a hasmenés és a láz tényleg nem biztos, hogy a fogától van. Az igaz, hogy a fogzáskor felhígul a széklet, de a láz már gyanús. A mi orvosunk azt mondta, hogy a fogzástól NEM LEHET láza, hanem a fogzás legyengíti az immunredszerét és emiatt kap el valamilyen fertõzést. Jobbulást!
SZIA Ezzel a tünetekkel okvetlenül mennyetek dokihoz, mert ez szerintem nem a fogzástol van már, 39fokos láz meg föképp.
Nálunk is most bújik a fog. Már érzem a hegyét. Nagyon piros volt a feneke kb 1 héttel ezelõttõl, láza nem volt csak többször ébredt éjjel, hasmenése sem volt. szerintem menj vele orvoshoz, mert ez nem normális.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!