Találatok a következő kifejezésre: Nekünk küldtek levelet, hogy (4 db)

Nekünk küldtek egy levelet, hogy igazoljuk, hogy anno 2007-ben mi alapján igényeltük a gázártámogatást, mi ezt meg is tettük, elküldtem nekik a megfelelő fénymásolatokat, és azóta semmi! Semmilyen visszaljelzésre ne számítsak?

Azt sem írták vissza, hogy valami baj van, meg azt sem, hogy köszönik.

Legjobb válasz: Egy hivataltól ne várj köszönõ levelet! Ha valami nem jó majd szólnak, vagy egybõl megfenyegetnek, ahogy szokták!

Egy hivataltól ne várj köszönõ levelet! Ha valami nem jó majd szólnak, vagy egybõl megfenyegetnek, ahogy szokták!

Mi az oka annak, hogy miután felveszek valakit a citromailes címjegyzékembe, elküldöm neki a levelet, majd mikor leellenőrzöm a kimenő üzeneteknél, hogy valóban kézbesítve lett-e, nem látom a címzettet, akinek küldtem?

A címzett helyén ott van még az a szöveg is, hogy "Felvétel a címjegyzékbe", pedig - mint írtam - benne szerepel már.

Legjobb válasz: Alul van egy olyan négyzet, hogy "mentés"...oda tegyél pipát! Ez csak akkor szükséges, ha van csatolmány, ha nincs, akkor alapból látni fogod a kimenõ leveleknél.

Alul van egy olyan négyzet, hogy "mentés"...oda tegyél pipát! Ez csak akkor szükséges, ha van csatolmány, ha nincs, akkor alapból látni fogod a kimenõ leveleknél.
A kérdező hozzászólása: Tettem pipát (elmentettem) volt csatolmány is, ezt utólag meg tudtam nyitni (1.doc volt), leellenõrizni. Kértem visszaigazolást is. Lehetséges, hogy addig nem lesz látható, amíg a címzett vissza nem igazol?
Nem! Amikor elment a levél, és be volt pipálva, akkor szinte azonnal megjelenik az elküldött levelek között, és ellenõrizheted is. Azt megkérdezném, hogy mûködik-e az "Óriásfájl feltöltés"-nél a folyamatjelzõ. Ha nem, akkor tedd fel a MacromediaFlashPlayer 9-es változatát. A 10-ben van valami hiba. http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=..
Ne érts félre, de ez a citromail eléggé elavult.Annyi gond van vele, mint semelyik másikkal.Több ismerõsöm hagyta már ott õket, mert egyszerûen nem kapták meg a leveleket, csatolmányokat-több oldalon olvastam, hogy ne is regizzenek be oda citromailes címmel, mert nem kapják meg a visszaigazoló linkeket..stb.Legjobb lenne neked is váltani.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: igazad lehet, én is tapasztaltam, hogy nem túl korrekt minden.Pl "1.doc"-on kívûl más egyéb csatolmányt meg sem nyit.

Van 1 pasi az iskolánkban aki két évvel öregebb mint én és nagyon tetszik. A barátaim azt mondják hogy folyton engem néz. Küldtem neki már 2 levelet mint Anonymus és ráírtam facebookon "véletlenül". De nem akarok nyomulós lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni

Szerintem semmit, ha két évvel idõsebb akkor biztos kinõtte már ezt az álnéven levelezõs dolgot. Majd kicsit érettebb leszel aztán próbálkozz normálisan ismerkedni
En is ebben a szituban vagyok:) ))....szinten nem tudom mit tegyek..:(
Hát..pl ne írkálj rá "véletlenül", átlátszó.


Miért csinálják azt a lányok, hogy nem válaszolnak a levélre, ha ők küldtek nekem először?

Például megadják az msn címüket is abban a levélben, amit nekem küldenek, majd msn-en sincsenek fennt, utána meg az emailre sem válaszolnak. :S

Legjobb válasz: Mert szétszivatják a búrád.Hát nem aranyosak?

Mert szétszivatják a búrád.Hát nem aranyosak?
gondolom barátnöivel meg szétröhögik magukat, hogy hogy bevetted
Az is lehet, hogy rossz az msn....Vagy a net....Nekem is volt az elmúlt napokban hasonló. Írt egy srác, h lenne-e kedvem beszélgetni.Megadtam a címem, aztán nem észleltem belõle semmit.Aztán egy ismerõsöm mondta, h felvett, és azt se láttam, szal van ilyen :S Bár van abban is valami, amit az elõzõ emberkék írtak:) :S
Nõi hülyeség ! Direkt szivatnak ! Õ is ott ül a gép elõtt és nézi a leveledet e nem ír vissza azonnal mert akkor "kur*a" -.-
A kérdező hozzászólása: Pedig rendes lányoknak adták ki magukat, éppen ezért írtak...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!