Találatok a következő kifejezésre: Nehezen tudom az öt (5 db)

Velem is ez van.ez mar nem fog megvaltozni. Foyassz alcoholt, attól elmúlnak a gátlások
Én is hasonló cipõben járok. Próbálj magadon erõt venni, gyõzd le a gátlásaidat. De ne az alkohollal. Hidd el nem lesz baj, ha elmondod az adott témáról a véleményedet.
Az oka az lehet, h félsz, h hülyeséget mondasz, esetleg kinevetnek. Megoldás: képzeld el, hogy nem halsz bele abba sem, ha kinevetnének, 100 esetbõl 99-ben nem fognak kinevetni!
ez velem is gyakran elõfordul, legtöbbször azért, mert jó pár rokonomnak és ismerõsömnek akkora pofája van, hogy egy átlagembernek esélye sincs hozzászólni a beszélgetésükhöz... érdekes, amikor nem vagyok velük egy légtérben, nincsenek ilyen problémáim :D
Velem is megesik, a legtöbbször a nálam idõsebbek társaságában. Azt hiszem, gyerekkoromban belém rögzítették, hogy ne beszéljek bele a felnõttek csevegésébe.
Velem akkor van ez, ha angol ismerõsökkel vagyok együtt. Párom barétai és én is ismerem õket, de ritkán beszélek velük. Nem azért mert nem tudnék, hanem mert nem merek. :S
mert a sok várakozás miatt ideges, feszült vagy már
Kérdezõ, ha foglalkozna veled valósan, és nem szórakozásból, akkor a leges leglényegesebb lenne számára, hogy mellette biztonságba érezd magad, és megnyugodj. A valódi törõdést ne keverd a szórakozással, mert ha igy teszel, akkor örökké hibázni fogsz egy kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ, foglalkozik velem.Csupán jól szeretné érezni magát, mikor együtt vagyunk.Õt is meg lehet érteni, csak én vagyok ellenséges olyankor, és nem tudom miért.Pedig nagyon várom, hogy lássam.
Nálatok, ha valóban már beszéltél errõl, az a baj kérdezõ, hogy a társad elvár, de nem ad, és csak a saját maga érdekét nézi, és nem segít neked a stabilitásban, és nem érdekli a te helyzeted. Csak önmaga. Tehát hiányoznak nála a cselekedetek, amibõl egyértelmûen következik: nem a te társad.Csak egy melléd csapodott önzõ valaki, de nem társ.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem már vele róla nem egyszer, de nagyon makacs, és szerinte túl reagálok dolgokat.Én mondtam neki, hogy ez azért van, mert sajnos nem látjuk egymást túl sûrûn.Valahol ez érthetõ szerintem.
Nincs baj veled kérdezõ, csak az illetõ iránt mélyebben érzel és az életed részévé és hozzádtartozóvá vált. Ez ennyit jelent, ezért félsz ennyire. Talán beszélned kéne az illetõvel, hogy ha ilyen van ne értse félre a reakcióidat, mert ekkor legalább a másik fél is tudja a dolgot, és a reakcióidat nem érti félre, hanem fog segíteni neked a biztonságoddal kapcsolatban. Játszmázni sosem szabad.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam neki.De õ azt akarja, hogy mikor vele vagyok vidám legyek, és ne gondoljak ilyenekre.Pedig én csak tisztázni szeretném a dolgokat.Mert nekem így rossz, hogy nincsenek megbeszélve rendesen személyesen.Ti mit tennétek?
Dehogyis van baj. Mondd el neki is ezeket a dolgokat. Meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy õ ezt nem érti meg.Szerinte jókedvûnek kell lennem, még együtt vagyunk, örülni egymásnak.Ez rendben is van, csak közben szokott lenni nézeteltérés, amit személyesen nem tudunk megbeszélni, csak mikor látjuk egymást.És az is elõjön belõlem olyankor.Nagy baj van velem?
Mert a feszültség, az elvesztésétõl kapcsolatos félelmeid még nem oldódtak fel, és nem érzed még magad biztonságban az illetõ mellett.
A kérdező hozzászólása: Próbál nyugtatni, csak engem nem egyszerû.Ha valamit a fejembe veszek.Sokszor ugyanazokon a dolgokon állok le.


Nehezen tudom altatni az öt hónapos babám. Okozhatja a fogzás?

Most tört át a két alsó fog, és két napja nem tudom elaltatni a bébit, csak kb másfél óra alatt, annyira sír ha leteszem. Hiába rakok rá Dentinox gélt, az nem sokat segít a helyzeten.

Legjobb válasz: Szia! Mi is 5 hónaposak vagyunk. Nálunk 3 és fél hósan tört át az alsó 2, de utána jobb volt. Nem hinném, hogy fáj, hamár kibújt. Nálunk most kezdõdik újra, szerintem a felsõ jön. Most én is szenvedek az altatással. Van kedved levelezni? Egyidõsek a babáink, írj privit, ha igen! Üdv

Szia! Mi is 5 hónaposak vagyunk. Nálunk 3 és fél hósan tört át az alsó 2, de utána jobb volt. Nem hinném, hogy fáj, hamár kibújt. Nálunk most kezdõdik újra, szerintem a felsõ jön. Most én is szenvedek az altatással. Van kedved levelezni? Egyidõsek a babáink, írj privit, ha igen! Üdv

Mitöl lehet az hogy már napok ota sokat kemény a hasam és nem tudok ülni sokat mert fáj, nyom, szurkál, minden rendben? A 38 dik héten vagyok, a derekam is fáj, meg a forgoimat érzem folyton, sokat alsok és nehezemre esik fölkeli ez normális?

Ha már egyszer fentvagyok semmi bajom,mindent meg tudok csinálni nem érzek fáradságot.

Legjobb válasz: szia ilyenkor már természetes a keményedés-és vitamint sem lehet szedni rá.sõt "jó "is ha néha keményedik..pihenj,lazits sokat-már nincs sok hátra

szia ilyenkor már természetes a keményedés-és vitamint sem lehet szedni rá.sõt "jó "is ha néha keményedik..pihenj, lazits sokat-már nincs sok hátra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!