Találatok a következő kifejezésre: Nehezen tudom az (158 db)

A babam 2 hetes es nemalszik szinte egesz nap, csak este, de akkoris nehezen tudom az agyaba tenni. Enni is csak par percet szok, aztan elkezd sirni es megint eszik. miert van ez?

Legjobb válasz: Meg kéne néznetek, hogy mennyit eszik a baba. Nálunk az elsõ fiamnál ugyanez volt, és kiderült, hogy nincs elég tejem! Drukkolok!!

Meg kéne néznetek, hogy mennyit eszik a baba. Nálunk az elsõ fiamnál ugyanez volt, és kiderült, hogy nincs elég tejem! Drukkolok!!
Eggyetértek az elõzõvel.Nézd mennyi tejcsi van.Tesómnál ugyan ez volt és kaja hiány volt a baj.
Az én kicsi lányom 5 hetes, de a napközbeni alvással mi is nagyon sokat szenvedünk. Kb. 10-20 perceket tud aludni, és utána sokat sír. Mostanra már 1, 2 kg-mal több, mint a születési súlya, tehát biztosan eleget szopik. Én is tanácstalan vagyok!

Miért van az, hogy néhány szót nehezen tudok kimondani? ://///////

Legjobb válasz: Milyen szavak ezek és mit jelent az, hogy nehezen? Dadogsz? El sem tudod kezdeni? milyen fizikai tünetek társulnak hozzá? Mit érzel ilyenkor?

Milyen szavak ezek és mit jelent az, hogy nehezen? Dadogsz? El sem tudod kezdeni? milyen fizikai tünetek társulnak hozzá? Mit érzel ilyenkor?
Vagy zavarban vagy és félsz h elrontod. Ettõl még inkább zavarba jössz. Amúgy hogy mondod ki ha elrontod?
Ez nem lehet lelki, ezek a szavak nem olyanok. Lelki akadályoztatás olyan szavak esetében van, amikkel kapcsolatban szégyent, más negatív érzelmeket hordozol magadban, pl: szexualitással, családdal kapcsolatos szavak, ezek lelki traumák nyomaira utalnak. De amit felsoroltál, a "jegy" meg "nyit" pl szavak nem ilyen értékû szavak, az viszont szembeötlõ, hogy mindben palatális hangok vannak: j, ny, gy. Neked ezzel van inkább bajod, ez pedig a logopédus asztala.
A kérdező hozzászólása: példát:D
A kérdező hozzászólása: milyen lelki akadályoztatás ?
A kérdező hozzászólása: és ha lelki ?
Elsõ vagyok. Azért kérdeztem a fizikai tüneteket, hogy kiderüljön, ez valamilyen lelki vagy fizikai akadályoztatás... De ez fizikai lesz, a palatális hangokkal van bajod ezek szerint, ez kiejtési probléma, talán egy logopédus tud rajtad segíteni.
A kérdező hozzászólása: de igazából az írjon aki tudja az okát, és hogy lehet-e orvosolni köszönöm!
A kérdező hozzászólása: én amit nehezen tudok: jegyet, jegyeim, kinyitottad :DD ez a 3
Néhány szót én is nehezen tudok kimondani :( Pl: Luxusmoszkvicsslusszkulcs, sültcsibecombcsont, stb...
A kérdező hozzászólása: milyen fizikai tünetekre gondolsz ? nem értem :S
A kérdező hozzászólása: nem dadogok, csak vannak olyan szavak, amiket valamikor kitudom mondani, ha tudom h nem tudom kimondani, akkor belese kezdek :D
A kérdező hozzászólása: nem mondom õket :DDD átfogalmazom :D
Ujj a kezeden van, ami nem régi az új! Bizonyára nincs rendesen beállítva a kuplung és nem emel ki rendesen!
Majdnem teljesen felújították, csak a váltót hagyták darabokban? XD
Kuplungot állítsad befele! (Csak hogy olyan helyesen írjak mint Te...) Szóval jobboldalt a berúgókarnál jön le a kuplung bowden, ha huzogatod a kuplungot kiszúrja a szemed. Van rajta egy anya, azzal lehet állítani, ha jobban ráhúzod jobban emel ki a kuplung. Úgy állítsd be, hogy egyesbe rakod, és próbálgatva, hogy ha behúzod ne fogjon a motor, de ha kiengeded teljesen összekapcsoljon. Szériahiba, hogy egy anya feszíti ki, nem ellenanya, és terepen mindig elmegy a helyérõl a rázkódástól. Érdemes megjelölni szigszalaggal a meneten, hogy hol volt jó a beállítás, ez oda is fogja a dolgot, és ha elállítódik, akkor vissza tudod rakni egybõl.
A kérdező hozzászólása: Azon az allitasi modszeren mar tulvagyok.de köszönöm. A baj ha feszesebbre huzom nagyon befog. Ha fentebblazitom akkor meg jo de nem veszi a sebesseget akkor sem. Tovabba a valto is ujj benne. Lehet hogy belulrol kell allitani a kuplungon? Ha igen
A kérdező hozzászólása: Ha belül kell allitani akkor hogyan?
A váltó se "ujj", esetleg új!
Állítani kell a kuplungon befelé.


Hogyan tudod kezelni magadban, ha a gyerek nehezen szokik az ovihoz? Én most kivagyok, úgy szedték le rólam reggel a kisfiamat.

sziasztok! a hányinger kerülget az idegességt?l, mert a kisfiam annyira sírt, amikor az oviban hagytam reggel. egy hónapja kezdtük az ovit, volt 3 nap beszoktatás (csak délel?tt), semmi gond nem volt, de lebetegedett és itthon voltunk sokáig. Most hétf?n kezdtük újra. Minden nap hiszti nélkül mentünk, ebédelt is, szépen játszott, de amikor az udvarra mentek, minden nap sírni kezdett és csak az ebédnél hagyta abba. Mikor érte mentem megint vidám volt, gondoltuk, elmúlik... Esténként most úgy alszik el, hogy fognon kell a kezét és ha kiteszem a lakásból a lábam, pánikba esik (pl. boltba elszaladok, ? meg a tesóval és apával marad). Ma reggel meg kiborult az oviban, hogy nem akar ott maradni. Olyan szörny? volt! Határozott voltam, nem sírtam, csak szépen elbúcsúztam és gyorsan elmentem - az óvón? tanácsára. Azóta az ?rület kerülget... Anyukák! Ti hogy bírtátok ezt? Hogy alakult annál, akinél hasonlóan nehezen indult az ovi? nagyon köszönöm, ha írtok!

Legjobb válasz: Nekünk bölcsinél volt ilyen, ketten szedték le rólam :( És pont ahogy Te írod, benn még eljátszott, de ha kimentek, sírás volt, pedig imád kinn lenni. Azt mondták a gondozónõk azért van, mert nem jól reagált a változatosságra, benn egy vasalóval játszott egész nap az volt a "biztos pontja". Otthon nem volt gond, elmaradt apával is. De szerencsére hamar megszokta a bölcsit, már nagyon szeret járni. Nehezen bírtam én is, de erõsnek mutattam magam, nem sírtam, próbáltam mosolyogni, hogy Anya most dolgozik, délután jövünk érted, de nagyon nagyon nehéz volt.

Nekünk bölcsinél volt ilyen, ketten szedték le rólam :( És pont ahogy Te írod, benn még eljátszott, de ha kimentek, sírás volt, pedig imád kinn lenni. Azt mondták a gondozónõk azért van, mert nem jól reagált a változatosságra, benn egy vasalóval játszott egész nap az volt a "biztos pontja". Otthon nem volt gond, elmaradt apával is. De szerencsére hamar megszokta a bölcsit, már nagyon szeret járni. Nehezen bírtam én is, de erõsnek mutattam magam, nem sírtam, próbáltam mosolyogni, hogy Anya most dolgozik, délután jövünk érted, de nagyon nagyon nehéz volt.
Arra próbálj koncentrálni, hogy az ott töltött idõt többnyire és egyre inkább valószínûleg - jól tölti el. Nekem ellenkezõje volt, gond nélkül mentünk oviba, gond nélkül elváltunk, majd napközben voltak a hosszú sírások. Így az elsõ nap nyugodt másfél órám után én is vesztettem néhány évet az életembõl az aggódás miatt biztos. Jobbik eset, ha ott jól elvan némi kis rossz kedvvel, az úgyis csökkenni fog. Nálunk is rendbejött minden egy hónap után. Beszélj neki, hogy te is jártál oviba, és miket csináltál, és náluk is van e olyan játék, de nem vidd túlzásba az oviról való beszélgetést. De itt ott azért elõhozhatod, hogy tudja te is átestél. Biztos minden rendben lesz, próbálj nyugodt lenni, úgysem segítessz az idegességeddel. Nehezen, de mi is kibírtuk, és akkor nehéz volt elfogadni a nyugtató szövegeket mástól, de be kell látni legtöbbünknél mégis bejött, hogy majdnem fölösleges volt.
utolso vagyok, ugy ertettem én lehetek ott! ulok, olvasok, ilyesmi.. amikor kellek, ramnez, de nem jatszok vele, cska tudja, hogy vagyok.. aztan egyre kevesebbet..
szia, en csaladi napkozibe viszem, ahol egesz nap ottlehet, amig igenyli, ugye, van, akinel 3 nap a beszokas, a fiamnal minimum 3 het lesz.. szoval en megelozni probalom a problemat.. en bevallom nem birnam, hazahoznam, gyenge vagyok :) otthon megbeszelnenk, igernek fut fat (amit be is tudok tartani!)..
Szörnyû érzés tudom, mi is átmentünk rajta.Mire beszokott úgy ahogy, egy 1 hetes betegség után újra a nulláról kezdtük.és így ment ez nagycsoportig, majd elsõbe fél évig.8 éves , és csak most tudatosult benne, hogy ez van, anya apa dolgozik.De szerintem mi a nem normális kategóriát súroltuk a bölcsi-ovi beszoktatással.Ki is készültem.Kitartás, bele fog jönni, lesznek barátai stb...
ehhez egy külön pszichológus kellene az anyukáknak szerintem az ovi közelében :) :) ) Én mindenkép igénybevenném :) Nekünk rosszabb szerintem mint a gyerekeknek. Csak azt nem értem miért nem fér bele a buksijukba, hogy délután megy értük anya vagy apa? Ezt a mondatot nem is hallja meg az én gyerekem.. Csak azt, hogy oviba kell menni.
Szia. Mintha magunkat olvasnám egy hónappal ezelõtt! :) Azóta nagyot változott a helyzet. Az elsõ héten boldogan jött velem (3 éves amúgy). A második héten vette az adást, hogy itt most mindig igy lesz. A harmadik, negyedik héten lebetegedett, itthon voltunk. Ezen a héten hétfõn kezdtük újra a 3. hetét (amúgy már ugye 5. hét lenne). Hétfõn még sírt, de csak amig látott. Kedden már nem sírt, (egyszer sem) szerdán már ott is aludt, ma pedig reggel kézenfogva egy másik gyerekkel, elszaladt tõlem, és integetett, hogy Szia anya, majd gyere alszás :) után. :) A második hetünk végig sírás volt. Õ bent, én kint, fogytam 3 kilót. (amúgy se vagyok egy kövér alkat). Mostmár boldogan megyünk reggel. Ne aggódj, természetes, el fog múlni! :)
Szia! Lányom decemberben töltötte a 3 évet, és február végén kezdte az ovit. Egy hétig úgy járt oviba (busz viszi) , hogy szorította a nyakam, és együtt bõgtünk, ordított szegénykém, de hát erõt vettem magamon, és hagytam, hogy menjen, majd megnyugszik. Minden nap hívtam az óvónénit, de ott már semmi probléma nem volt, eljátszott a többi gyerekkel, lefoglalta magát. Csak addig sírt míg engem látott. Nem rossz helyre megy, ezt tartsd szem elõtt. Megszokja. Most õszi szünetben számolta a napokat, hányat kell még aludni, hogy ismét oviba mehessen.
Sehogy. Ugyan az én lányom maga akarta, hogy beírassam oviba és többnyire szereti is, de a múltkor engem nem érdekelt, hogy az óvónõ azt mondta, menjek gyorsan, nincs az az Isten, hogy az utánam ordító, könyörgõ gyereket otthagyjam. Nem akart megnyugodni, hazahoztam. Másnap simán, gond nélkül ment újra. Azt gondolom, azért is, mert megbizonyosodhatott róla, anya nem hagyja õt ott, van választási lehetõsége. Persze én szerencsés helyzetben vagyok, itthon vagyok a picivel, meg pocakban a harmadik, tehát itthon is leszek még egy darabig, vagyis ha nem akar menni oviba a gyerek, akkor nem megy. Akinek dolgoznia kell menni, sokkal nehezebb helyzetben van.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást! Hétfõn már csak kicsi szorongás volt, hiszti nem! A hétvégén csináltunk gesztenyébõl mikulást és kartonból rénszarvast, a fiam vitte ajándékba az óvónéninek. Így az elválásunk nem arról szólt, hogy anya megy, hanem arról, hogy az óvónéni dicsérgeti a mûveket :) Az volt az elsõ felszabadult napja az oviban! Kedves Utolsó válaszoló! A múlt héten kijutott abból is, amit Te írtál, mert amíg az udvaron voltak, végig bõgött a fiam... Próbálok minden napra kitalálni valami figyelemelterelõt, tegnap például az egyik kis barátjának vittünk saját készítésû meglepit. Most így már -le is kopogom- rengeteget javult a helyzet! Remélem, így is marad és csak a pozitív élmények gyûlnek majd! Mindenkinek még egyszer köszi! Nagyon jól esett a kedvességetek!

19 hetes vagyok. Mért van az, hogyha megyek wc-re pisilni, akkor olyan nehezen tudok, és egyböl fáj a hasam alul? Normális ez? Vagy kéne szolnom az orvosnak, hogy nincs e valami gond?

Legjobb válasz: Szia! Nekem végig ugyan ilyen volt a terhességem alatt, már az elejétõl fogva. Nekem akkor fájt a hasam, ha nagyon erõlködtem / legalábbis ahhoz képest, hogy elõtte rögtön jött/, volt hogy nagyon kellemetlen volt. Végig nagyon nehezen tudtam pisilni, sztem olyan helyen nyomta a hólyagot a lányom. Orvosnak nem is mondtam, mert mindenre azt mondják, hogy terhesség alatt normális, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. De ha gondolod nyugodtan említsd meg orvosnak, hátha tud okosabbat mondani :)

Szia! Nekem végig ugyan ilyen volt a terhességem alatt, már az elejétõl fogva. Nekem akkor fájt a hasam, ha nagyon erõlködtem / legalábbis ahhoz képest, hogy elõtte rögtön jött/, volt hogy nagyon kellemetlen volt. Végig nagyon nehezen tudtam pisilni, sztem olyan helyen nyomta a hólyagot a lányom. Orvosnak nem is mondtam, mert mindenre azt mondják, hogy terhesség alatt normális, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. De ha gondolod nyugodtan említsd meg orvosnak, hátha tud okosabbat mondani :)
szia! én 20 hetes vagyok és szinte ugyan ezt élem át. Iszonyatosan kell pisilni, aztán mikor leülök a wc-re erõlködnöm kell hogy kijöjjön és a hasam is fáj közbe. én annak tudom be hogy nyom a baba. boldog babavárást
Menyny orvoshoz, ha tényleg fáj, nekem ezért kellett befeküdni, és kiderült , hogy felvagyok fázva.....27 hetes km

A makkomról nehezen tudom csak a bőrt visszahúzni, és akkor is kicsit fáj (de vissza tudom) mert a fitymám kicsit összeszűkült az utóbbi napokban. (ami nem tudom miért történt. ) Ti mit ajánlotok, mit tudok tenni? Ugye ez nem nagyon nagy probléma?

Legjobb válasz: Hali! AZ UTÓBBI NAPOKBAN??? ((:-O _ Azt hogy csináltad??? Mitõl? S:-s _ Hány éves vagy? Biztos, hogy csak az utóbbi pár (hány) napban szûkült össze az a fityma? Nem ilyen volt eddig is, csak nem foglalkoztál vele annyira? Várom válaszaidat! Üdv: EE

Hali! AZ UTÓBBI NAPOKBAN??? ((:-O _ Azt hogy csináltad??? Mitõl? S:-s _ Hány éves vagy? Biztos, hogy csak az utóbbi pár (hány) napban szûkült össze az a fityma? Nem ilyen volt eddig is, csak nem foglalkoztál vele annyira? Várom válaszaidat! Üdv: EE
Ennek örülök. :-) Azonban az még komolyan érdekelne, hogy a makkod mitõl gyulladt be??? És akkor mit csináltál a fitymáddal? Ezen kívül hogyan kezeltétek a makkgyulladást, ill. a kezdeti hegesedést? Ez még fontos infó lenne, nem véletlenül kérdezem! :-o Légy szíves erre még válaszolj! Köszönöm! Üdv: EE
_ Orvosnál nem voltál vele? _ Nem letapadt a fityma, és vhogy miközben hátrahúztad vagy vmi, ... megsérült? _ Nem tûnik esetleg hegesnek, sebesnek a fityma külseje/belseje? Ismét megkérdezném, hány éves vagy? Üdv: EE
Nekem ez kialakulófélben lévõ fitymaszûkületnek tûnik ennyibõl, amirõl nem tudjuk, hogy mi okozott!? _ Na de a makkod mitõl gyulladt be??? És akkor mit csináltál a fitymáddal? (Valamit csak csinálnod kellett, magától nem alakul ez így ki... pláne akkor, ha eddig nem volt... dO.ob ) A hegek azok a mikrosérülések, amelyek a fitymádat rugalmatlanná teszik és beszûkítik. CSAK SÉRÜLÉSEK okozhatják, de arról hallgatsz, hogy akkor, amikor gyulladt volt a makk, mit csinálhattál a fitymáddal, hogyan használtad, nem-e erõszakoskodtál a fitymáddal a hátrahúzás során... dO.ob Mivel ez kialakulófélben van, miért nem inkább az UROlógushoz mentél el, ahelyett, hogy itt a saját idõdet húznál? Minél késõbb mész el, annál nagyobb lesz a valószínûsége, hogy a fitymád hamarosan menthetetlenné válik, és ha ez így lesz, akkor bemetszéssel, vagy a heges rész eltávolításával (RKM = Részleges KörülMetéléssel) kell számolnod! Vagy le7 én is tudnék neked pár módszerrel segíteni, azonban az már fennálló szûkületnél használatosabb, és nem kialakuló félben lévõnél! Menj el az UROlógushoz, méghozzá HOLNAP!!! SZÓLJ RÓLA APUDNAK, és ne szégyelld elmondani neki ha baj van! Ha most magadba zárkózol, és gyávaságból ill. félelembõl nem lépsz, késõbb garantáltan a falba fogod verni a fejed, hogy MOST nem mentél el ORVOSHOZ, AMIKOR MÉG MEG LE7ett volna MENTENI A FITYMÁDAT A SZIKÉTÕL! Apud is volt aggódó 14 éves serdülõ fiúcska, mint most te vagy! Tutira megérti, hogy hogy érzed most magad. (Ha õ nincs, vagy nem bízol benne annyira, akkor meg anyu, de MOST AZONNAL LÉPNED KELL!!!) EZT CSINÁLD, amit most mondtam, ha el akarod kerülni a körülmetélést! MOST MÉG NEM KÉSÕ, DE HA SOKAT VÁRSZ VELE, KÉÕSBB MÁR AZ LESZ!!! !!! ELÕZD MEG A MÉG NAGYOBB BAJT! :-O Nyugodj meg, és FEL A FEJJEL! ;-) Holnap pedig ORVOS! Okés? :-o Üdv: EE
gondolom szûkület. Tisztítod rendesen?
A kérdező hozzászólása: Azt sajnos nem tudom, hogy a makkom mitõl gyulladt be, de a gyulladás mellett azt vettem észre, hogy a makkról lejött valami vékony hám. Napi kétszer átöblitettem kamillateával, és néhány nap alatt meggyógyult. A hegesedés ellen nem sokat tudtam tenni, néha egy pici nyálat tettem rá, mert az fertõtlenit.
A kérdező hozzászólása: kedves kommentelõ! köszönöm hogy ilyen nagy figyelmet forditottál a problémámra. De az utóbbi napokban a fitymám begyógyult, és napról napra könnyebben tudtam visszahúzni a bõrt, és mostanra már lényegében olyan mint újkorában :) és mégegyszer: köszi!
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és a fitymám nincs letapadva, csak nehezebben tudom visszahúzni. A fitymám külseje pedig egy kicsit heges. köszönöm a kommenteket
Nekem is valami ilyesmi problémám volt, aztán annyit rángattam szerencsétlent, hogy rendesen kitágult :D Fájt ugyan, de néha egy kisebb fájdalom ment meg a nagyobbtól.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat. kb. egy hete kicsit begyulladt a makkom, de kamilláztam, és pár nap után meggyógyult. utána jelentkezett ez a probléma
Nekem akkor volt ilyen, amikor sokat maszturbáltam. Nekem pár nap múlva elmúlt, de lehet az volt a probléma, hogy te is sokat verted.
Nekem két tanácsom van: az egyik, hogy hallgass EE-re, a másik, hogy nagyon vigyázz a fitymádra, ne rángasd, ne bántsd, óvatosan bánj vele és ha bármelyik orvos le akarja vágni, hagyd ott...

Mi a feltétele annak, hogy valaki Olaszországban járhasson egyetemre? Az elég, ha kezdetben csak angolul tudok, olaszul viszont nagyon alapszinten? Milyen nehezek átlagban az olasz egyetemek? Hol tudok neten utánanézni, hogy hogyan tudok jelentkezni?

Legjobb válasz: Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.

Tanítás biztos van angol nyelven, de a mindennapi életben csak olaszul tudsz kommunikálni (ez talán az elsõ 2-3 hónapban probléma, ha rá leszel kényszerítve muszáj lesz megtanulnod). Utánanézni az egyetem honlapján érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Az olaszok nem arro hiresek, hogy fantasztikus angoltudassal lennenek felvertezve...ha olaszul csak alapszinten tudsz, nem lenne erdemesebb mas orszagban nezelodni?:)
Nem szabad nekivágni Olaszországnak olasztudás nélkül!
Erasmus-szal sokkal jobb kimenni! Nem árt ha tan.átlagod 3.5 felett van, van középfokú nyelvtudásod, és a költségekre megvan a keret igaz adnak pár száz eurót havonta de biztos hogy ki kell egészítened, mert 600euró alatt nem jön ki az albérlet, étkezés, bérlet ecc.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha mondjuk valakivel beszélgetek, rögtön így kiguvad a szemem és nem tudok ellen mit tenni, az órákon sem tudok úgy odafigyeli mindig lesütöm a szemem és lehajtom a fejem. Ha a tanár kérdez valamit órán akkor nehezen tudok ráfigyelni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem csukd be a szemeidet valahogy úgy mint amikor a Forest Gump erõsen megfeszítte magát, hogy visszaemlékezzen, majd lassan nyisd ki. Remélem segítettem:-I

Szerintem csukd be a szemeidet valahogy úgy mint amikor a Forest Gump erõsen megfeszítte magát, hogy visszaemlékezzen, majd lassan nyisd ki. Remélem segítettem:-I
hogy érted h kiguvad? kidülled? vagy nem bírja a fényt a szemed? hak idülled az azt jelenti hogy nem elég erõsek a szem izmaid, menj el szemészhez. Dem iért nem tudsz figyelni, esetleg emiatt kisebbségi érzésed van és szégyenled? legjobb lesz ha beszélsz errõl a tanítónak és a szülõknek

Lenne egy olyan kérdésem, nem tudom tudtok e segíteni, hogy a 8 hónapos babám 3-4 napja éjjel 1-2 óra körül felkel és sír, visszaaltatni csak nehezen tudom. Mi lehet az ok?

Legjobb válasz: Szia! Az én babám is 8 hónapos, most jött a 6., 7., 8. foga. Õ is ugyanígy volt, 4 éjszaka felébredt sírva és sokáig sírt. Neki még hõemelkedése is volt. Szóval, szerintem nálatok is a fog a bûnös.

Szia! Az én babám is 8 hónapos, most jött a 6., 7., 8. foga. Õ is ugyanígy volt, 4 éjszaka felébredt sírva és sokáig sírt. Neki még hõemelkedése is volt. Szóval, szerintem nálatok is a fog a bûnös.
nálunk ugyanez van a foga miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Találtam egy gumócskát a felsõ ínén, ahol majd az elsõ két foga lesz, amellett, az lehet a fogacska majd? Alul van már két foga.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!