Találatok a következő kifejezésre: Nehezen megy beszélgetés (5 db)

Minden férfinak nehezen megy a "Beszélgetés"?

Ugyertem, minden ferfinek nehezere esik megfogalmazni azt amit erez? Mi masfel eve vagyunk egyutt a parommal, tenyleg mindent megszoktunk beszelni, semmi titok semmi tabu...

Legjobb válasz: Mi nem vagyunk olyan beszédesek, mint Ti nõk:) A beszélgetés nekem nem okoz problémát, egy idegen nõvel is tudok órákon át beszélgetni, csak tudni kell improvizálni...:) Az érzéseinket pedig tényleg nehezen fejezzük ki:)

Mi nem vagyunk olyan beszédesek, mint Ti nõk:) A beszélgetés nekem nem okoz problémát, egy idegen nõvel is tudok órákon át beszélgetni, csak tudni kell improvizálni...:) Az érzéseinket pedig tényleg nehezen fejezzük ki:)
Igen, sajnos a ferfiaknak a 90%-nak nehez kimondani az igaz s eros szavakat! Majd csak ha jo sokat ragodnak rajta, es belatjak hogy megis a no-nek volt igaza akkor majd talan igazat add s elmondja hogy mit erez! Sajnos en is ezzel a problemaval kuszkodtem korul belol 8 honapig a baratommal, s aztan szoltam neki, hogy mostmar ezt jo lenne befejezni.Aztan o megsem tartotta a szavat, hogy megbeszelunk dolgokat, es megmondja hogy mi baja stb.. es akkor majd en is elovettem a masik oldalam, es neki sem tetszet az a fajta beszelgetes. Igyhat leszokot rola!
Igen, de én szeretek beszélgetni, sõt...:)
Én nõ létemre sem szeretem a hosszú órákig tartó lelkizéseket. Pláne annak nem örülnék ha megpróbálnák a számba rágni hogy mit is akarok mondani tulajdonképpen... Mi is megbeszéljük a dolgokat ha valami gond adódik de nem dramatizáljuk túl. Sokszor beszédesebb az amit nem szavakkal mond az ember.
A kérdező hozzászólása: :) a baratommal is igy voltunk, hogy meg azt sem mondta el mi baja, mint egy 3 eves puffogott magaban:D aztan erott vett magan, de meg most is meg kell ragnia amit mondok neki, s aztan csak utana jon az oszinte beszelgetes, de csupan nehany mondatban. Erdekes, mert az erzelmeirol tud beszelni amugy:) kosz a valaszokat

Nehezen megy a beszélgetés a barátnőmmel telefonon keresztül mit csináljak?

Amikor együtt vgyunk akk simán megy a beszélgetés de amikor telefonon hívom akkor elötte mindig izgulok hogy mit is mondjak!!

Legjobb válasz: Ez sokaknál elõfordul. Ez ellen nem sokat tehetsz. De minél több alkalommal beszélsz vele telefonon, annál könnyebb lesz a beszélgetés ott is. Ez csak hozzászokás kérdése. Tehát semmi vész nincs, el fog múlni.

Ez sokaknál elõfordul. Ez ellen nem sokat tehetsz. De minél több alkalommal beszélsz vele telefonon, annál könnyebb lesz a beszélgetés ott is. Ez csak hozzászokás kérdése. Tehát semmi vész nincs, el fog múlni.
Nálam fordítva van.Telefonon szó szernt szófosásom van egyfojtában csak mondom a mondanivalómat annyira hogy már a kártyámról egy hívásnál lebeszélem a pénzt.de amikor meg találkozunk megszólalni nem tudok :)
Írjál neki SMS-t.
Sokaknál van így!Ne izgulj!Elösször gondold meg mért hívod aztán mopnd neki!Szervezz programot és azért hívd fel!Vagy kérdezd meg hogy hogy van!


Sokszor annyira nehezen megy a beszélgetés. Ilyenkor az én hibám?

Egy óráig még kényelmesen elbeszélgetek valakivel de ahogy telik az idõ, egyre inkább fogyok ki a témából, és egyre kellemetlenebbül érzem magam. Egy idõ után már kezdek kifogyni a témákból. Mit csináljak, hogy ne így legyen? Persze vannak olyan emberek akikkel napestig tudok beszélni , de ez ritka. Nagyon ritka.

Legjobb válasz: Szerintem ez két emberen múlik, szóval nem csak a te hibád.

Szerintem ez két emberen múlik, szóval nem csak a te hibád.
A kérdező hozzászólása: az elmaradt, hogy 18 l
Fú ezzel én is így vagyok, csak 22F. Az isten mentsen meg minket egymástól :D

Miért megy nehezen a beszélgetés? MIt lehet tenni ez ellen?

Annyira igyekszem beszélgetni, de valahogy nem jönnek a témák..ez f?leg ha nagyobb társaságban vagyok, de már el?fordult ha csak egy személyel "beszélgettem"..Kérlek segítsetek, hogy tudnék ezen változtatni? Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha olyan 18-20 alatt, akkor ez tök normális, majd kinövöd. Mivel mindenki szeret magáról beszélni, szerintem kérdezgesd a beszélgetõpartneredet. Hol tanul/dolgozik, hol nyaralt, hol lakik, az milyen környék, milyen zenét/könyveket/filmeket szeret stb. Arra vigyázz, hogy ne legyél tolakodó, azt pl. ne kérdezd meg, jár-e valakivel. Tiniként én is ilyen voltam, utáltam bárkivel kettesben maradni, mert nem jutott eszembe semmi, de ma már elbeszélgetek bárkivel. 25/N

Hány éves vagy? Ha olyan 18-20 alatt, akkor ez tök normális, majd kinövöd. Mivel mindenki szeret magáról beszélni, szerintem kérdezgesd a beszélgetõpartneredet. Hol tanul/dolgozik, hol nyaralt, hol lakik, az milyen környék, milyen zenét/könyveket/filmeket szeret stb. Arra vigyázz, hogy ne legyél tolakodó, azt pl. ne kérdezd meg, jár-e valakivel. Tiniként én is ilyen voltam, utáltam bárkivel kettesben maradni, mert nem jutott eszembe semmi, de ma már elbeszélgetek bárkivel. 25/N
Elöttem író nagyon jól leírta. Az emberek szeretnek magukról beszélni. Ha tök ismeretlen és kényes a csend, akkor érdemes pl az idöjárásról ami éppen van. "Hú ma olyan meleg van" vagy az éppen a szituról a partin "nagyon jó hangulatot csináltak stb..." Ha ismerös és tudsz a beszélgetö partnerröl több mindent akkor kérdezgetheted de inkább általános kérdéseket, ne legyél tolakodó sem. Ha nagyon ismeretlen akkor hogy hol lakik, mit csinál, és ilyen álltalános dolgokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!