Találatok a következő kifejezésre: Nehezebb farfekvéses szülni (1 db)

Nehezebb farfekvéses babát szülni?

Legjobb válasz: Gondolom nehezebb, hiszen a természet nem véletlenül találta ki a fejvégü fekvést a születéshez. amennyire tudom, a faros babákhoz kell valami speciális orvosi mûfogás hogy ki tudjanak bújni, valamint az is fontos, hogy a lába vagy a popsija akar elõbb kibújni... Szerencsére nekem eddig mindegyik babám fejvégû volt, úgyhogy érdemben nem tudok hozzá szólni, nincs mihez mit viszonyítanom, de a logika azt sugallja, hogy kicsit nehezebb... De gondolom a fájások ugyan akkorák lehetnek, a vajúdás maga is, csak maga a kitolás bonyolultabb, és nem árt ha van egy gyakorlott orvos is a közelben...

Gondolom nehezebb, hiszen a természet nem véletlenül találta ki a fejvégü fekvést a születéshez. amennyire tudom, a faros babákhoz kell valami speciális orvosi mûfogás hogy ki tudjanak bújni, valamint az is fontos, hogy a lába vagy a popsija akar elõbb kibújni... Szerencsére nekem eddig mindegyik babám fejvégû volt, úgyhogy érdemben nem tudok hozzá szólni, nincs mihez mit viszonyítanom, de a logika azt sugallja, hogy kicsit nehezebb... De gondolom a fájások ugyan akkorák lehetnek, a vajúdás maga is, csak maga a kitolás bonyolultabb, és nem árt ha van egy gyakorlott orvos is a közelben...
Szerintem nem feltételn nehezebb, bár nem mindegy, hogy a fara jön vagy a lába... Barátnõm még faros volt múlt héten, de közölte a doki, hogy nem fogja megcsászározni, mert faros babát is meg lehet szülni. VAn doki, aki inkább császározza és van, aki megpróbálja megfodítani. Orvosa válogatja. De ne izgulj, még szülés elõtt is megfordulhat a baba.-)
Itt nálunk a faros babával császározni szoktak. Van olyan ismerõsöm, aki faros babát szült 3 fejvégû után, még így is hogy a negyediket szülte, azt mondta hogy életében ennyire nem szenvedett még. Szerintem egy jó orvos a megfelelõ pillanatban mérlegelni tud és a legjobb megoldást fogja hozni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csikló általi orgazmus is beindíthatja a szülést?

37+5 hetes vagyok

8

Győrben hogy van a szülészeten? Az apuka helyett bejöhet velem más ha úgy adódik? Csak szüléskor vagy már vajúdás közben is bent lehet?

5

Szülés utáni együttlétnél fájdalom és egy cseppnyi vér normális?

Előző hüvelyi szülés után nem volt gond nekem a szex. Most meg fáj, és tegnap még egy cseppnyi vér is volt utána a WC-papíron. 4 hónapja szültem. Múlt héten látott a dokim. Azt mondta, minden rendben.
Minden rendben, tényleg?
Másnak volt ilyen?

4

Farfekvéses a babám. Ha így marad, és van fogadott orvosom, megbeszélhetjük, hogy pl.38. héten császározzon? Ez a programozott császár? Volt 2sima szülésem, bárcsak most is az lenne, de a baba miatt nem kockáztatnám meg, ha nem fordul át.

Ilyen esetben mikor dönti el az orvos a császár idejét?Egyáltalán lehetséges az,hogy kérjem,hogy ha faros,akkor császározzon?

6

Sirtatok amikor a kezetekbe adtak a babátokat? Ha apad szülés volt, apuka sírt?

22

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

32

Hogy élnétek meg ha babátok aznap születne amikor édesanyátok meghalt?

Márimint nem ugyanabban az évben, hanem olyan 10 évvel később.Velem van baj, h frusztrál a dolog?Aznapra vagyok ugyanis kiírva.

21

Mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésrol? Ilyenkor is van gátmetszés, vagy megvárják mig kitágulsz rendesen? Tényleg nem érezni semmit? Jaj, és mennyibe kerul?

6

Ti meddig véreztetek spontán szülés után és a gátsebetek meddig fájt? Én 3 hete szültem, de még mindig sajog, hasogat, lüktet a gátam, pedig csak 3 külső öltésem volt.

9

Császár után mikor zuhanyoztatok elöször tusfürdövel?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!