Találatok a következő kifejezésre: Nehezíti a esést (6 db)

Ha a golya a házunk felett átrepül akkor az mit jelent? Tényleg azt hogy baba várható? Jaj még annyit hogy a cigi neheziti a teherbe esést?

mert mikor a szomszédomnak a háza felett áátrepült 6 ével ezelött és gyermeke lett csak ezért kérdezem hogy lehet hogy van ijen

Legjobb válasz: Minden káros szenvedély nehezíti!

Minden káros szenvedély nehezíti!
gÓÓÓÓÓÓlya. hosszú Ó. egyébként pedig ja. azt jelenti. ezt nem gondoltad komolyan, ugye?!
jót tennél az emberiségnek, ha nem gondolkodnál szaporodáson.
mikor kisfiam született 2 éve akor volt egy golyánk aki mindig erre ment. most várjuk a kistesot és megint itt van a golyánk :) de tavaly is járt erre, akkor meg a szomszédba lett baba :) nemtudom igaz lehet e , de felénk ez egy jo golya :) de persze lehet ez csak merõ véletlen, mert jo a béka és egyéb finomságok forrása a kertünkben és a hátunk mögött lévõ telken :) a cigivel kapcsolatos kérdésedre meg nem tudok reagálni, én nem cigizek. :)
Kedves 3-as!! Ha Neked a gólya "góóóóóólya", akkor inkább ne szólalj meg!!!
Kedves Joga van ennek joga van annak... CSENDBEN MARADNI IS JOGOD VAN! MEGTARTANI A VÉLEMÉNYED MAGADNAK IS JOGOD VAN!!! Soroljam még mihez van jogod?! A 2. voltam.
A kérdező hozzászólása: na ha valakinek nem tetszik hogy kérdezek az menjen a budös francba ennyi ja és másnak kültem el a privát üzit nem neked akkartam volna hanem az 5 dik nek aki azt irta hogy primitiv vok bocs
A kérdezõnek joga van ostobaságokat kérdezni, nekem jogom van szarkasztikusnak lenni, nektek jogotok van hõbörögni emiatt. Egyedül a szitkozódással nem értek egyet, de gondolom megegyezhetünk abban, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák.
A második vagyok, és teljes mértékben egyet értek az elõttem szólóval!!! És még annyit hozzá tennék, hogy aki nem tud értelmes válasszal elõállni, az maradjon csendben, ne alacspnyítsa le a másikat a maga szintjére!! Hihetetlenek vagytok!!!
mi ez az utolso három hozzászolás?????? na akkor itt fel is vetõdik h ki is a bunkó. és mindenki nézzem magába. kedves utolso három- csak elmondanám nektek h ez egy népi hiedelem, ha nem tudnátok. ja egyébként az elsõ válaszolo vagyok :) és képzeld én pl nem tulajdonitok neki nagy jelentõséget, de ugy volt ahogy leirtam :) ja és egyébként két diplomám van - amivel nem szoktam hencegni egyáltalán - de nem kell valakit máris lebunkozni ha éppen hisz valamiben, vagy éppen feltesz egy kérdéet h megbizonyosodjon a dologrol ami épp a fejéban jár. kedves utolso három válaszolo - titeket viszont én primitivnek tartok. épp a bunkozás és egyéb dolgok miatt. háát kellemes napot mindenkinek.
te figyelj közönséges vagy és primitiv , inkább te ne szaporodj igazi b....kó vagy !
Kedves 2.! Te sem tartottad meg magadnak a véleményed, mástól miért várod ezt el? Kedves kérdezõ! Nekem igenis fájt ez a kérdés, mert ÉN szégyellem magam, hogy a 21. században vannak emberek, akik ennyire nincsenek tisztában alapvetõ biológiai tényekkel. (Az megint más kérdés, hogy ha ezt a hihetetlenül gyatra helyesírásodat közszemlére teszed, ne csodálkozz, ha valaki beleköt, bár az speciel nem én voltam). Miért lenne egy madárnak köze ahhoz, ami a testeden belül történik? És ahol nem élnek gólyák, ott vajon nem is születik gyerek? A francia mesékben pedig a káposztaföldön találják a kisbabákat, akkor rájuk nem vonatkoznak a gólyás hiedelmek? És ha babát tervezel, abba kell hagynod a dohányzást, függetlenül attól, hogy nehezíti-e a fogamzást vagy nem, mert ártasz neki és magadnak is. Elküldhetsz a fenébe bárkit, aki neked nem tetszõ véleményt ír, de amíg ennyire éretlen a gondolkodásod, addig nem leszel olyan anya, amilyet egy kisbaba megérdemelne. Ez az én véleményem. Nem kell figyelembe venned, de ismétlem, jogom volt leírni.

Nehezíti a sport a teherbe esést?

Heti 2-4 alkalommal tornázok otthon, nehezebben eshetek így teherbe?

Legjobb válasz: Nem! Egészségesen élsz, miért lenne nehezebb?

Nem! Egészségesen élsz, miért lenne nehezebb?

Felfedezték nálam a HPV-t (p3), meg is mütöttek már lassan 3 honapja, szerintetek ez nehezíti a teherbe esést?

Most már próbálkoztunk a babával,de sajna ez a hónap is sikertelen.Volt már közületek akinek ilyen probléma után sikerült viszonylag hamar a teherbe esni,és ha igen kb mennyi idö.El?re is köszönöm és mindenkinek B.Ú.É.K.!!!!!

Legjobb válasz: Van egy ismerõsöm, akit kezeltek 3-4 éve ezzel. Aztán idén tavasszal újra p3-as lett a citológiája és megmûtötték. Mondta is neki a doki, hogy ha gyereket akar, akkor most van kb 5 éve, ha jól értelmeztem ennyi idõ elteltével kiújulhat... Ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy augusztusban összejött a baba. Minden rendben van velük. Sok sikert!

Van egy ismerõsöm, akit kezeltek 3-4 éve ezzel. Aztán idén tavasszal újra p3-as lett a citológiája és megmûtötték. Mondta is neki a doki, hogy ha gyereket akar, akkor most van kb 5 éve, ha jól értelmeztem ennyi idõ elteltével kiújulhat... Ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy augusztusban összejött a baba. Minden rendben van velük. Sok sikert!
Szia 2007 januárjában mûtöttek, de nekem egy év várakozási idõt mondtak a babára. 2008 márciusában terhes lettem, és azóta már a 2. babámmal vagyok terhes. Úgyhogy minden esélyed megvan arra, hogy terhes legyél és babád szülessen. sok sikert kívánok
Szia! Nekem p4 volt 2007-ben. Meg mûtöttek engem is 2007-ben. Aztán a mûtét után már 5 hónappal terhes is voltam.(a doki 3 hónap pihit mondott, tehát igazából 2 hónap után sikerült teherbe esnem). Most 1 éves a kisfiam és újra babát várunk. Hála Isten azóta is minden rendben van velem. Drukkolok neked is a babához. És B.Ú.É.K!!!
Bocsánat, hogy belekérdezek, de a HPV-t hogyan vizsgálják? Kenetet vesznek? És hogyan kezelik? (köszönöm és bocsánat, csak témába vág)
Nekem 2002-ben volt P3 a rákszûrésem, ráadásul magas rizkó faktorú HPV-m volt. Azonnal megmûtöttek. Az orvos nem említett semmiféle pihenõ idõt és engem már a 6 hetes kontrollon nem vizsgált meg, mert már akkor egy hete pozi volt a tesztem. Egészséges babám született, csak a 34-35-hétre jött. valószínûleg a méh szájam nem tudta tovább tartani õt, mert túl gyorsan lettem várandós a mûtét után. Én nálam azóta semmi gondom nincs, viszont most már azt mondják, hogy a mûtét nem oldja meg egy életre, ki is újulhat. Hát nem tudom. utána kell járnom ennek, mert most tervezzük a 3. babát. Boldog új évet!
hpv vizsgálat menete: rákszûrés során vizsgálják, ha p3 v. magasabb az érték, akkor hpv tipizálást kér a nõgyógyász, ami egy specifikus mintavétel, és kiderítik, hogy a hpv. mely típusa található a szervezetben :( nekem mûtétem nem volt, a p3-mat elég volt immunerõsítéssel kezelni (sok gyümölcs, zöldség, vitamin) így 3 hónap múlva ismét p2 lett
Köszönöm. :)

Nehezíti a teherbe esést a fogyókúra?

Legjobb válasz: A túlzott fogyókúra megzavarja a menstruációs ciklust, gátolhatja a peteérést stb. Szóval nem egészen jó idõpont a fogyókúrára, ha gyereket akarsz! Bár ha nem viszed túlzásba nem baj! DE: ha megfognat a baba, azonnal hagyd abba a fogyókúrát! Veszélyezteted vele a gyerek fejlõdését, és a saját egészségedet is!

A túlzott fogyókúra megzavarja a menstruációs ciklust, gátolhatja a peteérést stb. Szóval nem egészen jó idõpont a fogyókúrára, ha gyereket akarsz! Bár ha nem viszed túlzásba nem baj! DE: ha megfognat a baba, azonnal hagyd abba a fogyókúrát! Veszélyezteted vele a gyerek fejlõdését, és a saját egészségedet is!
NE FOGYÓKÚRÁZZÁL HANEM CSAK DIÉTÁZZÁL.PÉLDÁUL FOGYASSZ CSAK ROZSKENYERET, KORPOVITOT, ABONETTET, BARNA RIZST.CUKROT, TEJET IS CSAK MINIMÁLISAT
Nem ajánlott!!!!!
Próbáld inkább a vacsorát picit szigorúbbn fogni. Én azt csináltam, hogy akkor salátát ettem felvágottal vagy lesütött csirkemellel, sok gyümölcs, zöldség. Ne vonj meg sokmindent magadtól, és ne kezdj komoly fogyókúrába, mert igen, nehezítheti a teherbeesést.

Mennyire nehezíti meg a szoptatás a teherbe esést?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Én csak saját tapasztalatot tudok mondani, kislányom 15 hónaposan még napi 1szer szopizott(volt még rendesen tejci), és én akkor estem teherbe, mondjuk 0 védekezéssel.

Én csak saját tapasztalatot tudok mondani, kislányom 15 hónaposan még napi 1szer szopizott(volt még rendesen tejci), és én akkor estem teherbe, mondjuk 0 védekezéssel.
Van, akinél megnehezíti, de egyébként az sem mindegy, mennyi ideje szoptatsz, és megjött-e már a mensid.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen megjött és több mint egy éve szoptatok. Ezért gondolom, hogy ez már inkább az összebújásról szól mint tényleges szopiról nem is olyan intenzív már.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm szépen a válaszokat. :)
semennyire
Szia! Szerintem ez nem nehezíti meg, csak azért lenne jó, ha te is elmennél, mert akkor nagyobb az esély a babásodásra! De ha kifogjátok pont azokat a napokat, akkor nincs gond ezzel!Legalább is én még nem halottam, hogy baj lenne! Minden jót!!!
A kérdező hozzászólása: Én csak orálisan tudok de ez a dolog annyira nem fontos mert sokáig simogatjuk egymást .... és a lelki kielégülés meg van..
Azért jó, ha neked is van orgazmusod, mert akkor is lökõdhet ki pete és abbol is lehet baba! Sok sikert!Ti csak szeressétek egymást és egyszer csak majd jön a várva várt eredmény!!!(2-dik)
Nem nehezíti meg. A lényeg, hogy a tüszõrepedés idõpontja körül történjen az együttlét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!