Találatok a következő kifejezésre: Nehezítheti a ha nem (2 db)

Ha peteéréskor nem olyan a nyák mint aminek lenni (tojásfehérjeszerű) kéne az gátolhatja nehezítheti a spermiumok előrejutását?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy gátolja,a tojásfehérje szerû nyák segíti,de ha nincs,akkor is eljutnak a helyükre!:)

Nem hinném, hogy gátolja, a tojásfehérje szerû nyák segíti, de ha nincs, akkor is eljutnak a helyükre!:)
Valakinek soha nincs tojásfehérjés nyákja! A nyáktípusok a alábbiak. Normális esetben a nyálka legáltalánosabb típusai: ragadós, krémes, vizes és tojásfehérjeszerü. Ezen kívül megfigyelhetsz esetleg egy nyálkadugót is, amely a termékeny idöszak elején távozhat a megnövekedett nyálkatermelés hatására. Ezen kívül létezik egy gumiszerü nyálkatípus is, amely olyan ciklusokban figyelhetö meg a tojásfehérjeszerü nyálka helyett, amelyek közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után következnek. Ennek az állaga olyasmi, mint bizonyos gumiszerü ragasztóké, tehát a nyálka nem húzható szét, hanem inkább rugalmas, gumiszerü. Ezt a jelenséget azzal magyarázzák, hogy a szervezet még nem képes a legjobb minöségü tojásfehérjeszerü nyálka termelésére, de nagyon igyekszik. A termékeny (tojásfehérjeszerü) nyálka nem bizonyíték az ovulációra, csak a megemelkedett ébredési hömérséklet, amely a tüszörepedés után következik. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm:D
A Bilobil hatásos lehet, és csak gyógynövény van benne!
menj orvoshoz ez nem játék fõleg ha babat akarsz.A nem joa vérkeringésed akkor azt a baba is átveszi mert benned van. Nehogy valami baja legyen a babádnak. Elõsször orvossal konzultálj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!