Találatok a következő kifejezésre: Nehezítheti a ha (3 db)

Ha az ovu utáni napokban strandra megyek, nehezíthetem a megtermékenyülést és beágyazódást?

Legjobb válasz: Forró vízbe ne menj (termál), és a fertõzésekkel vigyázz, amennyire lehet. Amúgy nem árt.

Forró vízbe ne menj (termál), és a fertõzésekkel vigyázz, amennyire lehet. Amúgy nem árt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Attól tartottam, hogy hülyének tartanak a kérdés miatt. A meleg vizet kerülöm, de ilyen melegben amúgy se tudnék belemenni.:)
Ja, de van aki bírja...:)
Én elõzõ hónapban nem mentem, hátha árt neki, és nem is lettem terhes, ebben a hónapban megyek, az tuti! Nem érdekel!
A kérdező hozzászólása: Mielõbbi babásodást!
A meleg víz szerintem nem ajánlott. Az én példám az, hogy nem tervezett babás lettem egy nyaralás során, amikor minden egyes nap fürödtünk szabad vízben két hétig. Szóval, ha jönni akar, akkor ez nem akadály!!

Ha peteéréskor nem olyan a nyák mint aminek lenni (tojásfehérjeszerű) kéne az gátolhatja nehezítheti a spermiumok előrejutását?

Legjobb válasz: Nem hinném,hogy gátolja,a tojásfehérje szerû nyák segíti,de ha nincs,akkor is eljutnak a helyükre!:)

Nem hinném, hogy gátolja, a tojásfehérje szerû nyák segíti, de ha nincs, akkor is eljutnak a helyükre!:)
Valakinek soha nincs tojásfehérjés nyákja! A nyáktípusok a alábbiak. Normális esetben a nyálka legáltalánosabb típusai: ragadós, krémes, vizes és tojásfehérjeszerü. Ezen kívül megfigyelhetsz esetleg egy nyálkadugót is, amely a termékeny idöszak elején távozhat a megnövekedett nyálkatermelés hatására. Ezen kívül létezik egy gumiszerü nyálkatípus is, amely olyan ciklusokban figyelhetö meg a tojásfehérjeszerü nyálka helyett, amelyek közvetlenül a fogamzásgátló abbahagyása után következnek. Ennek az állaga olyasmi, mint bizonyos gumiszerü ragasztóké, tehát a nyálka nem húzható szét, hanem inkább rugalmas, gumiszerü. Ezt a jelenséget azzal magyarázzák, hogy a szervezet még nem képes a legjobb minöségü tojásfehérjeszerü nyálka termelésére, de nagyon igyekszik. A termékeny (tojásfehérjeszerü) nyálka nem bizonyíték az ovulációra, csak a megemelkedett ébredési hömérséklet, amely a tüszörepedés után következik. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: igen köszönöm:D
A Bilobil hatásos lehet, és csak gyógynövény van benne!
menj orvoshoz ez nem játék fõleg ha babat akarsz.A nem joa vérkeringésed akkor azt a baba is átveszi mert benned van. Nehogy valami baja legyen a babádnak. Elõsször orvossal konzultálj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!