Találatok a következő kifejezésre: Neha szoktam a (158 db)

Csomót alhasban mi okozhat? Néha szoktam a nyakam jobb oldalán is érezni, de nem látható.

Orvoshoz kell ezzel fordulni, vagy ez teljesen természetes? Ha orvos, akkor kit kell megkeresni?

Legjobb válasz: hasamnál is jobb oldalt érzem.

A kérdező hozzászólása: hasamnál is jobb oldalt érzem.
Jobb ha nõgyógyászhoz mész, hiszen látatlanban semmit nem lehet mondani.
Dehogyis nõgyógyász! Háziorvoshoz menj!
Elsõ vagyok. Eltévesztettem, tényleg a háziorvoshoz kell menned. Bocsánatot kérek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Az lesz, csak kell találnom egy normális orvost akkor, ahol tanulok. Mert haza nem megyek még egy darabig.
persze hogy árt, de néha belefér ha nem törekszel profi karriere
A kérdező hozzászólása: Nem törekszem profi karrierre, csak hobbi szinten edzek...meg piálok :D :D
http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=671 anyagi szempontból sem jó és még egészség károsító is, megéri szerinted?
Egyenként nem, összességében igen. Az erõs dohányosok is így kezdték, néha rágyújtottak egy-egy szálra. Az alkoholisták is így kezdték... Te tudod, mire jó, de ha rákattansz a cigire és/vagy a piára, akkor vége. És sajnos nem tudhatod, hogy rákattansz-e vagy nem - ez nem akaraterõ kérdése. Ha választanom kellene, a cigit hagynám el, mert az nagyon addiktív (és büdös + drága). Az alkoholizmushoz több idõ kell. Tehát igyál pár üveg sört, vagy pár pohár bort, ha jól esik, a cigit pedig felnõtt módjára lökd vissza: csak a gyerekek dohányoznak.
majd kinövöd, 15évesen én is ezt csinálta, de úgy igazabb lenne ha azt mondanám bárcsak én is csak ezt csináltam volna, jártam a sötét oldalon aztán a testépítés mellett döntöttem hálistennek azóta mindenjó, de ha minden héten részegre iszod magad akkor dobd a kukába a kondit
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, valóban elgondolkodtató dolgokat mondtatok! :)
a cigit teljesen hagyd el, buliban pedig alkohol szerintem mehet mértékkel..
Hetessel egytértek - ha nincs minden nap buli :-D. Figyu, minden normális felnõtt vagy leszokott (nehezen, de én is leszoktam fél éve), vagy próbál leszokni. Csak a gyerekek dohányoznak lelkesen. A felnõttek kényszerbõl.
Nézd, az nembaj ha egyszer-egyszer lecsúszik egy sör, vagy egy pohár ital, ünnepekkor, vagy egyéb alkalmakkor nyilván kell is a társaság miatt. Ez nem fogja meghatározni a sportkarriered. Viszont a cigit hagyd el tényleg. Drága, büdös, õszintén, mire jó akár egy szál is? Igazi bodys nem szív el egyet sem, inkább élj egészségesen, hidd el hosszútávon kifizetõdõbb.

Mitol lehet, hogy neha mikor a kisfiam szopik, olyan hangokat ad ki mintha fuldokolna? Vagy nyekeregne? Ezt szokta csinalni mikor mar az agyaba is berakom. Keves a bufi?

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Nálunk is ez volt eleinte sokszor mostanra már csak néha ad ki ilyen hangokat.2hónapos

Mennyi idõs? Nálunk is ez volt eleinte sokszor mostanra már csak néha ad ki ilyen hangokat.2hónapos
A kérdező hozzászólása: ma 3hetes a dragam... aggodom de megnyugtat h nem te vagy az elso h azt mondja h nalunk is volt ilyen..koszi
Az én babám már 10 hetes, még mindig ilyen hangokat ad ki. Sokszor elveszem tõle, mert megijedek, hogy minden ok-e. Horkolásszerû hangok is elõjönnek néha, attól se ijedj meg, legalábbis nekem a védõnõ mondta, hogy nem jelent semmilyen rendellenességet nála!

A rendőr pasik szokták néha megbilincselni a barátnőjüket, feleségüket?

Nem "hivatalból" gondoltam a bilincselést, hanem mint szexjátékot.:-)

Legjobb válasz: A pervezitásra hajlamos nem rendõrök is szokták.

A pervezitásra hajlamos nem rendõrök is szokták.
Ha igény van rá, még a gumibotot is használják.
Sztem kábé ugyanannyira szokták mint a nem rendõrök :P Ez nem foglalkozástól függ!
És minden férfi rendszeresen erõszakol nõket, mert megvan hozzá az eszközük.
Hát, az én barátom rendõr lesz, jövõre végzi el a sulit és már megbeszéltük, hogy akkor majd megbilincsel és "megerõszakol":D. Én már nagyon várom, meg szerintem õ is. Tehát igen, elõfordul ilyen, hogy megbilincselik:) . 20/L

Milyenek azok a joslofajasok? 35 hetes vagyok. Neha szoktam erezni a huvelyemben eros szurkalast, az lenne az?

Legjobb válasz: a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.

a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.
biztos, hogy az nem jóslófájás, mert nekem is van ilyen az elmúlt 1 hétben, de én még csak 16 hetes vagyok.
Azok a szurkálások, azok nem jóslófájások.A kisbaba buksija eltalál egy ideget, és te azt érzed szúrkálásnak.A jóslófájás nagyon erõs méhösszehúzódás+a derekad, gerinced, csípõd, mindened fáj.Na ezek azok.Ha pl veszel ilyenkor egy langyos fûrdõt, és elmúlik, az jósló.De a szúrkálás, kis áramütéshez hasonlító érzés, az az elõbb leírtak miatt van.Ne aggódj!

Van egy lány aki nagyon tetszik, néha beszélünk a munkahelyen, de nincs idő többet beszélni, ezért facebook-on szoktunk, hogy tudhatnám hogy bejövök-e neki?

Vagy szép lassan valahogy a tudtára adni hogy bejön?

Legjobb válasz: Írd meg fb-n hogy meló után meghívnád egy kv-ra.

Írd meg fb-n hogy meló után meghívnád egy kv-ra.
kérdezd meg egyértelmûen
A kérdező hozzászólása: jó de van párkapcsolata.... de amúgy elég feltünõen néz...:)
Mi a keresztneve? Kiváncsi vagyok
Elõször is hívd el valahova. A legjobb lenne ha élõben hívnád el (nálam sokkal hitelesebb). Beszélgessetek, stb.stb... Ha pedig facebook-on megint beszélgettek és esetleg mondaná, hogy nem ismételnétek-e meg megint, kérdezz rá a barátjára.vagyis hát érted mire gondolok remélem:D Írhatsz privit is ha történik valami. 14/L
Munkahelyi kapcsolatról sok jót nem mondanak-nehéz ügy. Én is most megbántottam a munkatársam :(
Hány évesek vagytok? Én pont így vagyok egy sráccal :D
Jelöld be facebook-on, vagy írj neki egy üzenetet, hogy "Szia! Sokszor látlak a városban és szimpatikus vagy, lenne kedved ismerkedni?" vagy valami hasonlót. Ebbõl már le is szûrheted, hogy bejössz-e neki vagy sem. Ha visszaír, dumál veled, kérdezget, nyert ügyed van.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok a lány 15
Jelöld be! Írj rá! pl.: szia! hogy vagy? :) Köszönj neki ha találkoztok a városban! és ha a visszajelzésekbõl látod hogy bejössz neki, akkor hívd el randizni...

Néha szoktam látni hogy a lányok ilyeneket írnak ki msn-re: viki, lucám, vivim rékám. 1:ennek mi az értrelme? 2:félreérthető nem?

Legjobb válasz: mi az értelme? semmi. mit jelent? az éppen aktuális "legjobb barátnõk"-nek kedveskedik. sztem nem félreérthetõ. ha félreérted az csak belemagyarázás sztem.

mi az értelme? semmi. mit jelent? az éppen aktuális "legjobb barátnõk"-nek kedveskedik. sztem nem félreérthetõ. ha félreérted az csak belemagyarázás sztem.
hát ezt megérdemeljük.. ugyis nekünk kell többet szenvedni az életben mint mensi vagy szülés mosás fözéés.. nektek csak dolgozni kell :D
jolvanmár ezt már egyszer kifejtetted kedves kérdezõ...mit lovagolsz am ezen:D ki nem [email protected] le?xD akkor ne írd ki és nem néznek melegnek-.- a másik meg mit zavar ez téged hogy mi csajok kiírhatjuk anélkül h lezbinek néznének? irigykedsz vagy mivan?:'D
jaaj már...én lány vok:D és értelme tudod mi? Semmi:D én épp ezért ki se írom:D a másik meg hogy nem félreérthetõ..miért lenne az?:O nézd azt is hogy a barátnõk puszival köszönnek, ölelgetik egymást stb stb...míg a fiúk ezeket nem teszik:D
a te kérdésednek sincs több értelme, mint ezeknek a kiírásoknak...
Értelme?Talán, hogy az illetõknek eszébe jut ennek kapcsán 1-1jó sztori, emlék. Félreértheõ?Nem.Nekem is kivolt írva párszor, hogy "jó volt ma;) mégmégmé ilyen napot:D ......[nevek]"
Nem..inkább szánalmas.
A kérdező hozzászólása: abba igazad van 16:09-es kommentelõ hogy a lányok is azt fogják mondani mindig hogy a fiuknak könnyû a lányoknak nehéz és ugyan így fordítva is! :S ( tehát nem fogjuk megtudni soha meik nemnek a könnyebb) :(
ehh kedves tegnapi 18:01-es kommentelõ...nem vok szánalmas én sem sértegettem igy senkit...szal te se beszélj így velem:S valahol igazad van, csak tudod mai világban a nõk is dolgoznak...hahóóó nem a 15.században vagyunk bár te lehet hogy ott élsz-.- én nem vitázok ezen..a pasik mindigis azt fogják hinni magukról hogy nekik nehezebb az élet mert dolgozni kell (hisz te is ezt magyaráztad)..csak akk tod nem kell elvenni egy nõt meg gyerekeket csinálni és akkor már nincs enek ilyen gondjaid...a másik meg igen..fõzünk és eszünk is belõle de elnézést érte..(Y) mellesleg mi látunk el titeket..akkor ti dolgozzatok:)
...elég szánalmas lány lehet ha aktuális "legjobb barátnõi" vannak. :D
nem igaz h több dolgot lehet... pl.: ha egy nõnek sok csaáwója volt akk az már rögtön ribanc, viszont ha 1 csáwónak volt sok nõje akk az istenítik a haverok, és õ az "ász". errõl ennyit
ezer és ezer érv van arra, hogy a férfiaknak jobb és arra is, hogy a nõknek. nem mindegy? te férfinak születtél, most már nem tudsz mit tenni, akkor minek kell mondogatni hogy a nõknek sokkal jobb? ha nem vagy nõ, akkor honnan tudnád hogy nõnek lenni milyen?
Szégyeld magad ut. hozzászóló. Szánalmas vagy. Nektek hónaponként menstruáció, nekunk hetente min 2x borotválkozás. Míg ti a barátnõitekkel vásárolgattok, mi 8-12 órát szenvedünnk a pénzért. Ti fõztök de esztek is belõle, míg ami pénzt mi megkeresünk, min 50%a elmegy különbözõ számlákra, min. 30%a minden marha nõitáskák vásárlására és nekünk szinte semmi nem marad. Nem az hogy nektek könnyû, de nekünk rohadtul nehéz.
több dolgot? pontosan mossunk, fõzzünk rátok, emelett ügyeljünk a gyerekre és dolgozzunk, de szánjunk idõt magunkra is...nektek meg kivan nyalva kb a seggetek...már bocsi de ez igyvan:/ ennyi kis dolog talán nekünk is kijár...
A kérdező hozzászólása: nem csak mint már egyszer írtam a csajoknak több dolgot lehet mint a fiúknak!
A kérdező hozzászólása: jó akk másképp mondom! ha a egy fiú ír ki ilyet egybõl mindenki az hiszi h az a fiú meleg de ha egy lány írja ki akk nem mondanak rá semmit? tehát a nõknek több dolgot lehet
A kérdező hozzászólása: de ha sztem egy fiú írja ki h pl: albertom akk egybõl azt hiszik meleg! sztem
hát a lányoknak kvára nem szabad többet sõt ék nem bonyolodhatnak 1éjszakásba mert k**rvák lesztek, mig nálatok normális...

Neha szoktam erizni a hasamban olyan erzest mintha valami ott mozogna de terhes nem vagyok az mitol van?

Legjobb válasz: Belgazak miatt van! Nekem is volt olyan evekig, de mostanaba kimaradt.:D

Belgazak miatt van! Nekem is volt olyan evekig, de mostanaba kimaradt.:D
Bélmozgás, lehet, hogy rossz az emésztésed!
te lány vagy vagy fiú? mert ez nem derült ki...
Azért mert valaki iránt többet érzel, még nem tuti, hogy szerelmes vagy....
mit játszotok?
Persze. A focicsapatok minden egyes tagja is szerelmes az összes többibe, lévén néha szoktak jáccani (nem, nem a magyarok, azok nem szoktak). Közismert etológiai tény.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok, lány.voltam már fiúval és lánnyal is.mindeggyik jó volt, de a barátnõmel akivel már voltam testi kapcsolatba is néha többet érzek mint barát.
NA FIGYELJ, MOST TALÁLÓS KÉRDÉST JÁTSZUNK???? Bökd már ki hogy mi a kérdésed? Ha nem konkrétan kérdezel válaszolsz , nem adhatunk neked normális választ . Hány éves vagy elõszõr is, mert nagyon sok függ ettõl. Lehetsz 10-12 éves, akkora még nem alakult ki hogy mit is akarsz, lehet hogy csak ismerkedsz a testeddel, és az érzésekkel, és még fitala vagy ahhoz hogy egy fiúval kipróbáld. Szerelmes akkor vagy belé ha szerelmesnek érzed magad. Lehet hogy csak jó vele. Sok múlik azon hogy fiúval voltál e már.
A kérdező hozzászólása: voltunk már tovább is
Ömm.. milyet "játszotok"? mert ha pl simogatósat, és õ is partner, akkor lehet, hogy meg kéne próbálnod továbbmenni, hátha belemegy.. kitudja.
A kérdező hozzászólása: lány és nem társasjátékra gondoltam.egymással játszunk.de fiúkkal is szoktam szóval nem csak lánnyal.
hát sztem lényeg...mert én kártyázni is szoktam emberekkl, és az is játék...kinyalod néha, vagy mi?leszbi vagy...
A kérdező hozzászólása: ezt-azt....ebben a kérdésben nem ez a lényeg:)
na 15évesen neked is gratulálok kis qrva....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!