Találatok a következő kifejezésre: Neha sargas van! Mit (12 db)

Neha sargas folyasom van! Mit jelent az? Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek, de nemvarom! Neha ugyerzem hogy hanyingerem van, es mindig ennek valamit! A hasam mintha fellenne puffadva!

Legjobb válasz: hát nem tudom mit jelent. lehet hogy semmit, csak mi akik babát szeretnénk mindenre azt akarjuk hinni, hogy azt jelenti. a folyás egyébként fertõzéstõl is lehet. de azért szorítok neked

hát nem tudom mit jelent. lehet hogy semmit, csak mi akik babát szeretnénk mindenre azt akarjuk hinni, hogy azt jelenti. a folyás egyébként fertõzéstõl is lehet. de azért szorítok neked

Sárgás köpetem van néha köhögésnél, ez mit jelent?

Nem túl s?r?n,olyat érzek mintha a torkom és az orrom között belül megakadt volna valami,mint egy gómbóc,akkor elkezdem visszafelé szívni az orrom,és ha egy nagyot köhögök utána,sárga nyúlós köpet távozik a számból, kezdek megijedni,mi ez???De van mikor csak simán köhögéskor,ugyanilyen nyúlós sárga köpet jelentkezik,kb egy körömnyi...Segítsetek...

Legjobb válasz: Segítsen az orvos! :D azért van!

Segítsen az orvos! :D azért van!
Sok mindentõl lehet, gyulladás, allergia, asztma, orrpolip, dohányzás, kikezeletlen orrmelléküreg-gyulladás, bakteriális fertõzés, stb. Nem kell megijedni, menj el orr-fül-gégészhez, kapsz rá megfelelõ kezelést.
Semmi baj nincs, a letapadt váladék szakadozik föl.Elég kellemetlen, de az a jó ha kijön, nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Köszi megnyugodtam:-)

Sok a fehérfolyásom kocsonyás állagu néha, sárgás szinü. Ez mitöl van? Mi lehet rá a megoldás? ASex is fájdalmas. Lehet valami összefügés a kettö között?

Legjobb válasz: Esetleg gombás fertõzés. A nõgyógyászod egy tenyésztés után talán bõvebbet tud mondani. Miért nem mész el, pláne, ha még fáj is?

Esetleg gombás fertõzés. A nõgyógyászod egy tenyésztés után talán bõvebbet tud mondani. Miért nem mész el, pláne, ha még fáj is?
Igen, van összefüggés. Mielõbb dokihoz kéne vele menned. Felír valamit, pár nap alatt rendbe jössz.

20 hetes korom óta reggelente előtejtől foltos a pizsamám. Általában sárgás színű, néha azonban rózsaszín, mintha véres lenne kicsit! Mit jelenthet ez? Baj van?

Legjobb válasz: Szia !Nyugi, semmi baja a tejednek , csak még nem átt be .Az ilyenkori elõtej nem fehér.sokszor sötét sárgás, ez így van rendjén.Sõtt szülés után is tisztára sárga lesz, sõtt narancssárga.Ez attól függ milyen erõs a tejed.Sok sikert a babához, és hosszú szopiztatást kívánok!Babi

Szia !Nyugi, semmi baja a tejednek , csak még nem átt be .Az ilyenkori elõtej nem fehér.sokszor sötét sárgás, ez így van rendjén.Sõtt szülés után is tisztára sárga lesz, sõtt narancssárga.Ez attól függ milyen erõs a tejed.Sok sikert a babához, és hosszú szopiztatást kívánok!Babi
Terhesség alatt több folyása van a kismamának ez szinte mindenkinél így van.De biztos nincs baj ha az orvos azt mondta.
Én is így vagyok vele az elejétõl fogva, az én orvosom szerint is normális.

Sárgás, büdös folyásom van, néha viszketek, és néha szúró érzésem van a hüvelyemben. Mi lehet ez?

14 éves vagyok, pasival még nem voltam, de néha szoktam masztizni, és mostanában az is fáj egy kicsit, nem nagyon.

Legjobb válasz: Fontos lenne, hogy mielõbb orvoshoz fordulj ezekkel a panaszokkal. Õszintén el kéne mondanod ezeket a tüneteket anyukádnak, õ majd tudni fogja, hogy hova vigyen el téged gyermek nõgyógyászatra, ahol a korod miatt máshogy fognak megvizsgálni, mint a felnõtteket.

Fontos lenne, hogy mielõbb orvoshoz fordulj ezekkel a panaszokkal. Õszintén el kéne mondanod ezeket a tüneteket anyukádnak, õ majd tudni fogja, hogy hova vigyen el téged gyermek nõgyógyászatra, ahol a korod miatt máshogy fognak megvizsgálni, mint a felnõtteket.
Szürke és halszagú a baktériumos fertõzés!
Sárga és büdös folyás NEM gombás fertõzés. A nõi fertõzések kb 80%-a amúgy is baktériumos, fejezzétek már be ezt a gombát! Attól, hogy nektek eddig még csak gombátok volt, neki nem az van. Ezek a tünetek NEM gombás tünetek.
Ha majd muszáj lenne orvoshoz menned, akkor szerintem gyerek-, vagy tini nõgyógyászatra menjetek és nõi orvost keresetek elsõre, mert elötte azért nem annyira "ciki".
Canestent meg lehetne próbálnod, ez gombának tûnik. Ha nem múlik el 3-4 nap alatt, akkor viszont orvoshoz kellene mennetek.
Figyelj! :) Az orvos nem a szép fiatal lányt látja benned, hanem a beteget, akit neki meg kell gyógyítani. Nem a testeddel, a nemi szerved kinézetével foglalkozik, hanem csak azzal a betegséggel és annak gyógyításával, amivel elmész hozzá!
Nem ciki, minden nõ átesik életében 100x ilyen fertõzésen. Sajnos olyan szerencsétlenül vagyunk felépítve, hogy a végbél rettentõ közel van a hüvelyhez. Ha egy picit megbillen az ember immunrendszere, vagy a hüvely mikroflórája, már át is költöztek a bélbõl a baktériumok/gombák, és kész a fertõzés. Nem kell hozzá szexuális kapcsolat, se nyilvános wc, se semmi. Sajnos ez van, sérülékenyek vagyunk. 28 éves vagyok, és 12 éves koromtól kezdve legalább 3-4 fertõzésem volt és még az egyéb gondok... :) Menj orvoshoz, mert ez nem fog magától elmúlni. Azon kívül, hogy szerintem személyi higiénia kérdése, hogy az embernek ne legyen semmilyen büdös folyása, de (ahogy mondtam) durva szövõdményekkel is járhat, ha nem kezelik. Minél több idõ telik el, annál valószínûbb valamelyiknek a kialakulása. (Méh, petefészek begyulladhat, akut módon, ami nagyon fáj, vagy szubakut/krónikus módon, amit esetleg észre sem veszel, viszont azzal jár, hogy a hasban, akár a petevezetékeknél összenövések, hegesedések keletkeznek, ez fájdalmakkal járhat késõbb, amik nagyon nehezen kezelhetõek, és meddõséghez is vezethet.) Cserébe a szûz lányoknál a nõgyógyászati vizsgálat egyáltalán nem olyan nagy dolog (nem mintha nem szüzeknél olyan iszonyú nagy dolog lenne! :) ). Valószínûleg letörölnek egy kicsit a váladékból, azt elküldenék tenyésztésre, hogy kiderüljön, milyen kórokozó okozza a dolgot, majd kapnál rá gyógyszert, amitõl 1-2 hét alatt meggyógyulsz.
A kérdező hozzászólása: Mert nem viszketett folyamatosan, csak kb óránként egyszer pár másodpercre, ez a szúró érzés pedig pár napja lett hasonló gyakorisággal. És olyan ciki, hogy nem foglalkoztam inkább vele. :(
A legsúlyosabb a meddõség, de azt okozhatja pl. gyulladás is. Miért nem kezeltetted?
A kérdező hozzászólása: Szövõdmények? Mik lehetnek azok a meddõségen kívül? Csak mert nekem ez már egy jó ideje nincs kezelve....
Valahogy mindig, minden kérdésnél megjelenik valaki, aki számára csakis és kizárólag gombás fertõzés létezik... Sárga és büdös folyás NEM gombás, hanem baktériumos vagy vegyes fertõzés. Orvoshoz kell menni vele, és nem szabad halogatni, mert nagyon komoly szövõdményeket okozhat egy nem kezelt fertõzés. (Többek között a gyermeknemzésre való képtelenséget.)
Ez gombás fertõzésnek tûnik, vegyél Canesten combit és 3-4 nap alatt elmúlik.
Ez sajnos fertõzés jele, amivel mindenképpen orvoshoz kell menned.
Hát, elõzõ, én nem fogok veszekedni veled, mert majd az orvos úgyis megmondja a kérdezõnek, hogy mi okozza a baját, de láthatóan fogalmad sincs a dologról. A baktériumos fertõzések tünetei nagyon szerteágazóak lehetnek (mivel, ugye, igen sokféle baktérium okozhatja õket és a vegyes fertõzés is lehetséges), úgyhogy szó nincs arról, hogy baktérium = szürkés halszagú folyás, és minden más pedig gomba. Nagyjából pont fordítva. Gomba = fehér túrós szagtalan folyás, és majdnem minden más baktériumos vagy vegyes gombás-baktériumos, vagy pedig protozoon fertõzés.
ha bûzös a széklete, vidd orvoshoz szerintem.
Savanyú, erjedt szagú a kakija? Az tutira a fogzástól van. Adj neki hasfogó ételeket, és Smectát (napi 3xfél tasakkal), és persze sok-sok folyadék! Adj neki ropogtatni sós kekszet, ropit, azzal pótolod az elveszített sómennyiséget, inni pedig limonádét.

Sárgás folyásom van néha, ez mire utalhat?

Halványsárga, kocsonyás folyásom van. Nem állandóan, csak néha. Kaptam Klion kúpot de néha még mindig van. 32 hetes vagyok, utolsó vizsgálatom 1 hete volt, akkor zárva voltam. Ugye nem lehet baja a babának?

Legjobb válasz: Nyugodj meg,nincs baja a babának.Nekem is van folyásom,sõt terhességem elejétõl van.Nem írt fel a dokim semmit,mivel azt mondta,hogy normális valamennyi folyás.A lényeg,hogy ne legyen erõs szaga.Addig nincs gond.30 hetes kismama

Nyugodj meg, nincs baja a babának.Nekem is van folyásom, sõt terhességem elejétõl van.Nem írt fel a dokim semmit, mivel azt mondta, hogy normális valamennyi folyás.A lényeg, hogy ne legyen erõs szaga.Addig nincs gond.30 hetes kismama

Szerda oda nagyon viszket ott lent. Ezenkivül feher folyasom van, ami darabos is, neha kicsit zöldes-sargas, viszonylag sok, a csiklom is meg van duzzadva, csip mikor pisilek. Mi lehet a baj?

Utana olvasgattam a tüneteknek, es 1-2 Trichomonas-ra illik, de nem mensi utan jöttek ki a tünetek, nincs szaga, es csak ma volt elöször olyan zöldeske, es nem habos vagy mi. En candidara gondoltam, elmenjek nögyogyaszhoz v eleg ha veszek ra valamit?

Legjobb válasz: mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt.Ha szerdáig nem tud fogadni akkor keress másikat.Ez elég komolynak tûnk.

mindenképpen keress fel egy nõgyógyászt.Ha szerdáig nem tud fogadni akkor keress másikat.Ez elég komolynak tûnk.
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz!!!
Nõgyógyász! Kenetvétel, tenyésztés, majd pedig célzott kezelés! Fertõzésnek biztos, hogy fertõzés, de vizsgálat hivatott eldönteni, hogy pontosan milyen is!
A kérdező hozzászólása: köszi a valaszokat! az a baj h szerdan megyek el nyaralni, nem valoszinu h addig kapok idöpontot, ha odamegyek h surgos lenne szerintetek fogadnak?? mikorra tudom meg az eredmenyt?
Egyébként hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
Sürgõs esetnek minõsül a fertõzés, a kérdés, hogy ahová te jársz, ott bevesznek-e. Ahová én járok, ott behívnak és megvizsgálnak fertõzéssel, de hallottam már olyat, hogy mást meg nem. De amúgy semmiképpen ne várj vele, ugyanis ha elkezd a fertõzés felfelé vándorolni, akkor komoly gyulladásokat tud okozni a petefészek, méh területén is. Amúgy 1 hét a tenyésztés eredménye, de az orvos a tünetek és a vizsgálat után már tud egy kezelést adni, ha a tenyésztésen más is megjelenik, akkor az elõzõ kezelést még mással kiegészítik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors valaszokat! Mindenkeppen elmegyek holnap, remelem fognak fogadni. Ezenfelül hamlik is a hüvelybemenetnel..:ss
Ha mentek is nyaralni, fürdeni ilyenkor nagyon nem ajánlatos,

7 hetes kisfiamnak a széklete kicsit más pár napja, olyan nyúlós dolgok vannak néha benne, és volt hogy nem sárgás volt a színe, hanem picit zöldesebb. Mi lehet a baj (a)?

Rendesen szopizik, hízik is.

Legjobb válasz: Szóról szóra ugyanez van nálunk is, 7 hetes, és meg van fázva. Én úgy tudom orvostól és könyvekbõl, hogy attól is lehet.

Szóról szóra ugyanez van nálunk is, 7 hetes, és meg van fázva. Én úgy tudom orvostól és könyvekbõl, hogy attól is lehet.
A kérdező hozzászólása: A fiam is megvan fázva. :) Én azért hétfõn elviszem a dokihoz, tegnap este olyan mintha hányt is volna egy kicsit, mert az nem buki volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!