Találatok a következő kifejezésre: Nehéz az - Ecdl - vizsga (4 db)

Nehéz az ecdl vizsga?

Legjobb válasz: Melyik?

Melyik?
ez egy elég relatív dolog.... mit tartasz nehéznek, és mit tartanak mások nehéznek! tehát a válaszom sem lesz kõbe véset szentírás! szerintem nem nehéz. de azért nem árt a felkészültség. :)
A kérdező hozzászólása: Összességében a 7 modulra gondoltam.
A vizsga nem nehéz. Elolvasod a feladatot amire már tudod a választ, mivel elõtte felkészültél. Megoldod legalább a felét és már nem egyes. Informatikából érettségiztem, ugyanaz a kettõ.
Modul- és egyénfüggõ. Én a 7 modulos ECDL Select-et csinálom, öt van meg eddig. Prezentáció, webkezdõ, szövegszerkesztés és az op. rendszerek nagyon könnyû modulok, szinte hibátlan lett az összes, összesen 1-2 pontot buktam el, azt is figyelmetlenségbõl. A legtöbb ember szerint az Acces (adatbázis) a legnehezebb, de szerencsére azon is átmentem! :D Hátravan az Excel, az megint húzósabb, de meglehet csinálni, az utolsó, amit még meg kell csinálnom, az az internet és kommunikáció, de arról azt mondják, elég könnyû. :)

Nagyon nehéz az ECDL vizsga?

Legjobb válasz: Nalunk romaniaban van egy ilyen tantargy hogy TIC - magyarul szamitogepkezelest vagy valami hasonlot jelent

A kérdező hozzászólása: Nalunk romaniaban van egy ilyen tantargy hogy TIC - magyarul szamitogepkezelest vagy valami hasonlot jelent
Én is Románia lakosa vagyok és ha letenném csak azért csinálnám, mert így megúsznék egy vizsgát az érettségin :D
Annyira nem lehet nehéz, anyám is megcsinálta :D De az a baj, hogy azon kívül, hogy jól hangzik az önéletrajzban, hogy van ECDL-ed, nem jó a világon semmire.
A kérdező hozzászólása: Tom hogy semmire sem jo de akkor nem kene erettsegizzzek egy tantargybol.:)
Melyik tantárgyra gondolsz? :-O
Jaa, hogy úgy, Magyarországon nincs, nyaljanak ki...:S
Egyátalán nem nehéz. Én általános 7. osztálytól a 8-ig csináltam meg (nem teljesen, csak ECDL Start), de baromi könnyû volt.
mis is általános iskolában csináltuk, elég könnyû, ami nehezebb az az excel-ben a diagramok, de az se vészes

Mennyire nehéz internetből az ECDL vizsga? Mondanátok tapasztalatokat ezzel kapcsolatban. Köszi! : )

Legjobb válasz: Ha tudod használni a keresõt, és tudod, hogy bizonyos típusú információkat milyen oldalakon találsz, akkor nem nagy cucc. Úgyis csak 75%-ra kell megcsinálni.

Ha tudod használni a keresõt, és tudod, hogy bizonyos típusú információkat milyen oldalakon találsz, akkor nem nagy cucc. Úgyis csak 75%-ra kell megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: De úgy hallottam vannak elég 'érdekes' feladatok.. amire elég nehéz választ találni..:/ azértköszi!:D
Szerintem se nehéz, bár mondjuk két éve csináltam.
A kérdező hozzászólása: értem köszi remélem sikerül...:D
Mi múlt héten úgy mentünk el, hogy úr isten nem tudunk semmit, aztán mindenkinek sikerült :) Ha valamilyen parancs nem jut eszedbe, akkor nézd meg NVU-ban hogyan kell, meg ha lehet akkor dolgozz össze a többiekkel.
A kérdező hozzászólása: Nekem holnap lesz és parázok..:S Összedolgozni nem nagyon lehet mert 2 tanár is bent lesz.. azért köszi:D
A kérdező hozzászólása: átmentem..:DDDDD


Nehéz az Excel - Ecdl - vizsga?

Van okom idegeskedni rajta? :)

Legjobb válasz: Nem, nem nehéz. Bár a korodat nem írtad, az idõsebbeknek ez nehezebben megy..

Nem, nem nehéz. Bár a korodat nem írtad, az idõsebbeknek ez nehezebben megy..
A kérdező hozzászólása: 17 leszek
menni fog.
szerintem egyáltalán nem nehéz, ha tudod a fügvényeket
Ha tudni akarod, akkor nehezebb. Ha csak vizsgázni úgy könnyebb.
Szerintem menni fog, a függvények valahányada benne van a programban, meg egy kis logika és kész is ;) Az IT nehezebb :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!