Találatok a következő kifejezésre: Nehéz a vagy a (4746 db)

Melyik a jobb sony ericcson neo V vagy a motorola defy+?

indokoljátok meg léci a válaszaitokat

Legjobb válasz: A Neo erõsebb hardveresen, a Defy strapabíróbb. Amelyiket jobban preferálod ezek alapján.

A Neo erõsebb hardveresen, a Defy strapabíróbb. Amelyiket jobban preferálod ezek alapján.
Sony megbízhatóbb de a motorolaval sincs gond Sonynak erõsebb proci Motorola vizallo ütésálló

A neo fm vagy a class fm rádiókban lejátszott számok listáját meg lehet valahol nézni?

Van egy szám amit már nagyon sokszor hallottam, de nem tudom a nevét és már nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mi a címe ezért szeretném tudni van-e ilyen lehet?ség.

Miért ilyen nehéz Debrecenben vagy a környéken találni személyiségre értékes lányt találni manapság, miért csak külsőre vonzóak a lányok, belsőre miért nem figyelnek oda sokan?

Valami normális csaj írjon már, tököm ki van már a magánnyal!:D

Legjobb válasz: Azért nem figyelnek a belsõre, mert az nem fontos manapság! Üdv 2013-ban!:-)

Azért nem figyelnek a belsõre, mert az nem fontos manapság! Üdv 2013-ban!:-)
Miért általánosítasz?
A kérdező hozzászólása: Mégis ezek a tapasztalataim, még jó, hogy általánosítok, ha általában ilyenek a lányok. ;) Az ritka kivétel meg, aki van manapság már többnyire foglalt vagy kiderül róla, hogy mégsem jobb a többi lánynál, de azt mondja, hogy õ más, mint a többiek, na persze, én már ezt a mesét nem veszem be, lányok. :D
, , én már ezt a mesét nem veszem be lányok" Ha esélyt sem adsz nekik, akkor valószínû hogy egyedül öregszel meg... -.-"
hany eves vagy?:D
Mert, aki belsõre értékes, tanult és fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezik, az figyel arra, hogy hasonló társat találjon magának, akinek az életvitele a leginkább hasonlít az övéhez. Ilyet fiúban is nehéz találni, ezért a legjobb nõk, akik még külsõre is jól néznek ki (ezek mellett) mindig egyedül vannak, mert keresik a közel tökéletes FÉRFI-t. Nem akarnak mindenkivel összejönni, aki szembejön...
Ezek a lányok már mind foglaltak.
Debrecenben nincsenek jó lányok. Tapasztalat. De ha nem akarok egyedül lenni ajánlom a katonaságot! 20 éves vagyok sosem voltmég barátnõm, de a katonaság megtanított mindenre. 2 nap múlva megyek ki megint Afgánba a frontra, és vagy megölnek vagyn em...
Ez nem csak Debrecenre érvényes, manapság mindenhol ilyen tipusú emberek vannak többségben, szerény véleményem szerint. Ugyanakkor sok nõ/lány aki úgy tünik hogy külsõre megy, lehet hogy csak félénk és nem meri kimutatni tetszését. Például azok a srácok akik bepróbálkoznak lányoknál, eltekintve attól hogy olyan hidegnek tünik a csaj mert nem ismer, mert gátlásos vagy komplexusos egy rövid beszélgetés után teljesen nyitottá válik azzal a pasival szemben. Ez van, a mai világban nagyon sok ember fél hogy megsebzik, ezért igyekszik minnél függetlenebbnek, hidegebbnek tünni és ez soknak úgy jön le , mintha beképzelt lenne. Egyedüli megoldás erre, hogy rágyere, hogy a bátor, magadat felvállaló kiállás csodákat tesz.Persze ez nem könnyü sokunknak és sokszor igazságtalannak érezzük hogy miért mi férfiak alázzuk mindig pórba magunkat, a lány meg sose lesz sebezhetõ, mert nem õ indit, nem õ rizikózik. Mivel ez a társadalom rendje, igy csak a fiúkra hárul a rizikózás, az önbizalom feszegetése, vagy lehet egyedül is élni boldogan csak oda kell nem is kevés érzelmi intelligencia és lelki béke.

Mit csináljak, hogy ne legyen ennyire erős a vágy a házasság és baba iránt?

Sziasztok! 22 éves lány vagyok. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. 18 évesen megismertem a páromat, azóta együtt is vagyunk. Nagyon szerettük egymást, együtt is éltünk 1 évet, de aztán megingott a kapcsolatunk, úgyhogy inkább hazaköltöztem. Ennek már 1 éve, azóta rendben vagyunk. Eddig volt már szó a házasságról, de most nem akarja egyelőre. Úgy érzi, már nem szeret annyira, és megértem, mert csoda, hogy egyáltalán együtt tudtunk maradni. Sok minden rosszon keresztül mentünk, de kitartunk egymás mellett mégis. A problémám a következő. Állandóan itt is a babás kérdéseket nézegetem, meg úgy általában mindenhol, utcán irigylem a terhes nőket, babakocsit toló anyukákat. 2 volt osztálytársam is a napokban szült, egyiknek már a 2. babája, többeknek is van már gyerekük. Annyira vágyom már én is kisbabára, és nem azért, mert ez volt kiskoromtól a vágyam, hanem tényleg érettnek érzem rá magam, meglenne a babának mindene, párom jól keres, megvan/meglenne mindenünk. Múltkor elfelejtettem 2x bevenni a fogamzásgátlóm, majdnem úgy volt, hogy terhes lettem (érdekes tüneteim voltak), de erre a párom azt mondta, hogy ha az lennék, akkor elvetetjük, mert ő még nem szeretne gyereket. Nekem ez annyira rosszul esett. :( Mit csináljak? Annyira szeretnék már én is ott tartani, de még biztos jó pár év el fog telni. :( És ennek én vagyok az oka, mert miattam ment tönkre a kapcsolatunk. :( Egyszerűen nem bírok a gondolattal, számolom vissza a hónapokat, várom, hogy teljenek, hogy minél közelebb kerüljek hozzá. :( Köszönöm aki elolvassa, és tud nekem írni valamit, mert totál egyedül vagyok ezzel a problémával. :(

Legjobb válasz: Az érzésedet megértem, de ha nem tudtok a pároddal együtt élni,akkor hogy akarsz házasságot meg babát? Csak a házasság miatt nem fogtok tudni együtt élni,ha eddig nem ment.

Az érzésedet megértem, de ha nem tudtok a pároddal együtt élni, akkor hogy akarsz házasságot meg babát? Csak a házasság miatt nem fogtok tudni együtt élni, ha eddig nem ment.
Én is 18 évesen jöttem össze a férjemmel, most 26 éves vagyok, párom 22 volt most 30. Mi se siettünk el semmit. Nálunk is párom akart még mindennel várni. 2009-ben megkérte a kezem, 2010-ben költöztünk össze, vettünk egy saját lakást. 2011-ben volt az esküvõnk, idén tervezzük a babát. Élvezd az együtt töltött idõt. Szeressétek egymást, és próbálj meg arra koncentrálni, hogy újra felépítsétek a kapcsolatotok. Nézegess a neten apró kedvességeket neki. Tudom, nehéz lefoglalni magad, de hidd el ha csak a babán meg az esküvõn jár az eszed, akkor belebolondulsz és még a kapcsolatod is rámegy. Tervezgess, de csak módjával. Nem baj, én is ilyen vagyok. Még meg se kérte a kezem, de én már gyûjtöttem az ötleteket az esküvõre, és beragasztgattam egy füzetbe.
ezzel nem vagy egyedul! komojan 15 evesen jottem osze a baratommal most 20 vagyok o 22 s en is mindig a babas kerdeseket nezegetem1 mar alig varom hogy babam legyen es nem erdekel ki mit mond hogy fiatal vagyok vagy valami! nekem ez kell kiskorom ota erre vagyom! de max meg 2 ev igy egyeztunk
A kérdező hozzászólása: Együtt tudunk élni, én nagyon házias vagyok. Teljesen más problémák miatt romlott meg akkor a kapcsolatunk, nem az együttélés miatt. Én akkor végeztem fõiskolán, stresszes voltam, neki meg a munkájával voltak problémái, és emiatt piszkáltam õt állandóan, meg rajta vezettem le a feszültséget. :( Ebbõl lett elege. De azóta már változtattam a dolgokon, kiegyensúlyozott életem van, csak elég mély nyomot hagyott ez benne, és teljesen megértem. De nem zárkózik el a gondolattól, csak még nem most szeretne.
Kérj kölcsön egy bébit 2 hétre. Garantáltan elmegy tõle a kedved egy idõre :)

Induljak vagy még ne a kórházba a 2 órája tartó 10 perces fájásokkal?

Kb. 2 órája 10 perces fájásaim vannak. Viszont azt hallottam, hogy nagyanyáink idejében ezek akár napokig is eltarthatnak, tehát ez nem igazi vajúdás. Édesanyám szerint viszont indulnom kéne a kórházba, mert ez már a 21. század, nem várnak napokig, hanem adják az oxitocint, ha nem ritkulnak 5 percesre a fájások. Kinek milyen tapasztalata van ezügyben?

Legjobb válasz: Szia! Én a te helyedben mennék. Ha mégse max. hazaküldenek. De 10 perces fájással nem hiszem. Nekem bár folyamatosan folyt el a víz a fályásokkal együtt, bementen oxytocyn, és 3 óra múlva meglett a babám. Könnyû szülést!

Szia! Én a te helyedben mennék. Ha mégse max. hazaküldenek. De 10 perces fájással nem hiszem. Nekem bár folyamatosan folyt el a víz a fályásokkal együtt, bementen oxytocyn, és 3 óra múlva meglett a babám. Könnyû szülést!
Szia!Amikor nekem voltak 10 perces fájásaim(aznap amire ki voltam írva, elsõ babával)én bementem a kórházba, de pár óra múlva elmúltak.3 napra rá jöttek az igazi fájások 6 percesek(én akkor már nem bírtam volna a gép elé ülni), majd amikor elment a magzatvíz akkor lettek 3 percesek.Na akkor indultunk a kórházba.De mi 5 perc alatt beértünk, mert közel van.Akkor már 4 ujjnyira nyitva is voltam, úgyhogy 2, 5 óra alatt megszületett a kisfiam.Ha neked messze van a kórház és nem ritkulnak a fájások szerintem menj be.Könnyû szülést kívánok! 7 hónapos kisfiú anyukája
remélem már a kórházban vagy, gyors és könnyû szülést kívánok! vigyázz magatokra!
Szia! Nekem még nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom, elvileg még pár nap, és én is szülök. De az orvos nekem is azt mondta, hogy a 10 perces fájásoknál irány a kórház, és akkor is ha megreped a burok.
Szia! 4 hónappal ezelõtt 10 perces fájásokkal gondolkoztam itthon. 6 órakor bementem a kórházba hogy nézzenek meg 1/2 9 kor már sírt a lányom! Szerintem nézesd meg magad. Sok sikert
Szia, igen, indulj el, mert akkor megnézik nst-n a picurt is, meg tényleg ha bekötik az oxitocint hamar meglesz a babu!!! Könnyû szülést kívánok :)
bocsi, FÁJÁS!
Juj, de jó Neked : )) Szurkolok !!!!! : ) Én is könnyû szülést kívánok ! Vigyázzatok magatokra !!! Nani
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Nemsokára indulok! :)
Utolsó vagyok.Most olvasom, hogy messze van a kórház.Szerintem menj be.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, valószínûleg elindulok, kb. 30 km-re lakunk a kórháztól, holnapra vagyok kiírva és holnap mindenképp be kellett volna mennem vizsgálatokra. Csak nem akarom, hogy vaklárma legyen a dologból, mert a sógornõm is így ment be annak idején és az nst semmi fájást nem mutatott, pedig rendes fájásai voltak.

Lefagyasszam vagy ne a babának a főzeléket?

Amíg nem fagyasztottam le a babának a f?zeléket mindenki azt mondta fagyasszam,mert az ugyan olyan jó mint frissen.Amióta elteszem azt hallom nem jó fagyasztani,annál az üveges kaja is jobb

Legjobb válasz: Ez szerintem hülyeség.Én telipakoltam a fagyit barackkal,sárgadinnyével,mert november végén lesz fél éves a lányom,és akkor szeretném megkezdeni a hozzátáplálást,és olyankor ezek nem nevezhetõk idénygyümölcsnek.Majd jön még a szilva és sokan mások.

Ez szerintem hülyeség.Én telipakoltam a fagyit barackkal, sárgadinnyével, mert november végén lesz fél éves a lányom, és akkor szeretném megkezdeni a hozzátáplálást, és olyankor ezek nem nevezhetõk idénygyümölcsnek.Majd jön még a szilva és sokan mások.
A világon semmi baj a fagyasztással.
Ha megeszi szerintem nyugodtan.De azért a friiset Te is szívesebben eszed.
Ne haragudj, de kíváncsi vagyok, hogy miért fagyasztod le? Ha valamit nem evett meg v. sok lett azt teszed el?És megeszi felolvasztva? Bocsi, hogy kérdést írtam...
Én mindig nagyobb adagot szoktam fõzni, kiadagolom, kettõt megeszik, a többi megy a fagyóba, így csak be kell érte nyúlni, és mindig több féle van bent, hogy ne legyen uncsi. Nincs vele semmi baj.

Anyacicám nemsokára ellik, de van még egy lány cica az otthonunkban. Az utolso hétben érdemes különzárnom h ne zavarják, vagy a másik macska jelenlétében is minden rendben lesz?

Legjobb válasz: Az anyamacska amúgyis igyekszik majd elbújni...a mi macskánk is úgy szûlt, hogy volt a közelében 2 lány macsek, de nem volt semmi baj... Azért jobb ha egyedül van a cica, ha nem a legjobb a viszony a macskák közt...

Az anyamacska amúgyis igyekszik majd elbújni...a mi macskánk is úgy szûlt, hogy volt a közelében 2 lány macsek, de nem volt semmi baj... Azért jobb ha egyedül van a cica, ha nem a legjobb a viszony a macskák közt...
Ha jó viszonyban vannak akkor nem fontos az enyém a dobozban szült a többiek meg ott szaladgáltak körülötte, de amikor meg lesznek a kiscicák azért jobb ha elkülönited, hogy pihenjen, ha igényli a másik társaságát akkor engedd össze õket, ha azt vennéd észre, hogy fujnak egymásra akkor csak óvatosan, az is lehet, hogy a másik lány cica még segiteni is fogja a kicsiket tisztogatni, egyébként nem szokott gond lenni két lány cicánál. Sok sikert a kicsikhez!!!
Szia! Nekem is ket lany cicam volt, s amikor megellett az idosebb, nem volt koztuk semmi gond. Olyan volt mintha a keresztanyuk lett volna. Amikor kimasztak az alombol segitett visszavinni oket. Mikor egy kicsit megnottek, egyutt jatszottak, nagyon tunderiek voltak. Szerintem a masik cicaban is kicsit feleledt az anyai oszton, pedig o meg nem is szult akkor.

Mi a címe a filmnek amit Kb 35 éve a Tv. -ben láttam ami arról szolt hogy egy kis falu lakói (francia vagy olasz) az összes bortermést befalazták a németek megszállása előtt a pincékbe, hogy a németek ne találjanak rá a rengeteg borra?

Legjobb válasz: A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/
esetleg hallgass rájuk, mert igazuk van?!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) De én inkább mamáéknak nem szólok mert akkor rám lesznek szállva mégjobban :S Jobb szerintem ha nem szólok senkinek :D
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok testképzavaros, és nem is látom magam kövérnek, de...úgyérzem még egy picit lehetnék vékonyabb és sportosabb de ezt ugye nem tolerálja a családom...
A kérdező hozzászólása: Nem koplalok. Hála' az izomzatom is rendben van, de vannak még kis gondjaim... Kiskoromban kicsit dundi voltam és az osztálytársaim azt az idõszakot egyszerûen nem akarják elfelejteni és az õ fejükben még mindig aza kép él...:/ de nem miattuk szeretném, hanem magamért!!
A kérdező hozzászólása: köszi épp ebben a 56 kg-os súlyba gondolkozom csak már lenne jó idõ és lehetne menni futni, görkorizni, kosarazni.... :)
Testképzavar?
Egyik füleden be a másikon ki.Úgysem változnak meg.Állandóan összekeverik egy fiatal lány testét egy középkorú nõjével. Viszont ha koplalsz, akkor jogosan teszik szóvá. Amúgy valóban normálisnak látszik ez a súly, de úgyis a testzsír számít nem a súly.
Én szintén ebben a helyzetben voltam. 15 éves koromra eljutottam odáig hogy 70 kiló voltam. Utáltam magam, azt ahogy kinézek, nagyon kevés volt az önbizalmam, nagy tömegben rosszul éreztem magam. Elkezdtem fogyókúrázni, edzeni. Mostanra sikerült elérnem az akkori "álmot", 54 kiló vagyok 170 centis magasság mellé. Még mindig kövérnek látom magam néha és úgy érzem hogy fogynom kéne, tudom hogy nem, ilyenkor keresek magamnak valami gondolatokat elterelõ dolgot. A szülõk meg.. Nekem is folyton ugyanezt hajtották, egyszerûen ezzel elérték azt hogy volt olyan nap amikor nem ettem semmit. Ha te nem vagy így boldog, nem tudod elfogadni, akkor szerintem nyugodtan fogyhatsz még. Észrevenni úgyis észreveszik, tolerálniuk is kéne vagy valahogy segíteni neked. Én elértem náluk azt, hogy nekem külön fõzzenek, odafigyeljenek arra hogy az amit eszek, segítsen a fogyókúrámban.
A családodnak igaza van: ne fogyjál többet. Ha kövérnek látod így magadat, akkor igen, az testképzavar. 170 cm-hez ha 60 kg vagy még az is a szép vékony (de nem a csontváz) kategóriába esik.
A kérdező hozzászólása: nem vagy normális. inkább örülnél neki. Üdv.: nõvéred
Ismerõs helyzet.14 éves vagyok, 172 cm és 58 kg. Nekem is folyton ezt mondják. A célom az 54 kg, de inkább szeretnék izmos lenni.Azt tanácsolom, hogy magyarázd el a szüleidnek, nagyszüleidnek, hogy nem 10 kilót akarsz leadni, hanem inkább egy kicsit izmosítani, formásodni.Meg fogják érteni, legalábbis anyukám megértette. További sok sikert!:)
Szerintem nyugodtan fogyhatsz-izmosodhatsz még, és 56-57 kilósan tökéletes lehetnél! Onnan tudom, hogy én 166cm vagyok és 54 kg, és van rajtam 2 kiló plusz, az tuti:D Amúgy nekem soha sem szóltak bele a szüleim hogy mennyi súlyom legyen.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok testképzavaros -.-" a másik lány aki írt õ nagyon vékony lehet szóval õt nem értem, hogy miért hiszi azt h rajta van akármennyi felesleg... de én most pl rám rámjött 1 kg és mivel most gyógyultam meg anya még ki is alig enged nem, hogy táncra ott legalább leugrálnék valamennyit...
ezazz.. látszik hogy a testképzavarosok összetartanak :) csak vigyázzatok, ha normális (egészséges) felnõttkort akartok, lehet nem kéne ilyen fiatalon el...ni :)
A kérdező hozzászólása: Háát attól tartok nállam ilyen nem fog bekövetkezni, hogy nekem fõznek külön..:D Amúgy én most leszek 14 de nem aza selejt fajta kis hül*e "tini" vagyok. Végre egy jó válasz :) Köszi :)
A kérdező hozzászólása: kösz viki :D

Költözzek vagy ne? 17 éves vagyok, a barátom 25.2 és fél éve vagyunk együtt.

Szeretné, ha hozzá költöznék (egyedül lakik). Nem lenne gond iskolaváltással, mert magántanuló vagyok a sok utazás miatt (gyakran vagyunk együtt külföldön). Az osztályozó vizsgáim mindig 4-5 körül vannak, szóval a tanulást sem hanyagolom el. Nagyon sokat vagyok vele, de mégis azért teljesen más együtt lakni. Nagyon szeretnék vele élni, de attól is félek, hogy azt mondanák csak azért lakom nála, hogy eltartson, meg szép nagy házban lakhassak:S

Legjobb válasz: Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!

Szerintem ne mások véleménye motiváljon.Van emberek akiknek az is baj ha oda költözöl meg az is hanem.Ne foglalkozz velük!
Én is 17 éves vagyok, hidd el, nagyon irigyellek a lehetõséged miatt, bárcsak nekem lenne. Én megpróbálnám. Felelõsség nem csak rajtad van, hanem a barátodon is, sõt, szerintem rajta több is... Ha összeköltöztök, akkor nagyon boldog együttélést kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek:) Szívbõl szeretem, és vele szeretnék maradni mindig. Megpróbálok nem foglalkozni azokkal meg, akik leszólnak:S:)
Hm. A környezetemben rengeteg lány van, akiknek ez rosszult sült el - szerintem próbálj objektíven mérlegelni. Mindenképp a tanulás legyen az elsõ, és ha úgy érzed, hogy az osztályzataid rovására megy a dolog, beszéld meg vele, és döntsétek el, hogyan tovább. A legjobbakat mindkettõtöknek! =)
Lakva ismerszik az ember!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!:)
Én azt javaslom, hogy ne kapkodd el a dolgot. Még elõtted az élet és 17 évesen nem szabad "beleugrani" egy ilyen kapcsolatba. Tanulj és szórakozz, élj vidáman, hisz csak most az egyszer vagy fiatal! Ha Õ az igazi, akkor úgy is meg fog várni. Ha pedig nem, akkor semmi jóvátehetetlent nem követtél el. Kevés kapcsolat igazán tartós, amelyet ilyen fiatalon kötnek. A tartós kapcsolatok fõleg az olyan pároknál alakulnak ki, ahol minkét fél tudja tolerálni a másik hibáit. Ez a készség fõleg tapasztalatok útján fejlõdik ki. Tehát éld az életed, szerezz tapasztalatokat, ne kösd le magad azonnal, mert késõbb esetleg megbánod, de már nem lesz visszaút. Nem tudom a szüleid mit szólnak hozzá, de biztos vagyok benne, hogy jót akarnak neked és csak a te érdekeidet nézik. Minden szülõ szeretné, ha a gyermekének jobb jövõje lenne, mint a sajátja volt. Biztos lehetsz benne, ha õk marasztalnak, azt nem a saját önzõ érdekeik miatt teszik, hanem azért, mert féltenek, hiszen ismerik az élet buktatóit tapasztalatból. Az is természetes dolog, hogy szabadulni igyekszel otthonról és önálló család alapítására gondolsz, de hidd el nem veszítesz semmit vele, ha pár évet vársz még evvel. A családalapítás után megnõnek a gondok és villámgyorsan múlnak az évek. Hipp-hopp és azt veszed észre, hogy ráncosodsz és megöregedtél, pedig még fiatal sem voltál igazán. Tombold ki magad és éld a fiatalok könnyed, minden nagyobb felelõsségtõl és gondoktól mentes életét. Ne akarj egy csapásra felnõtt lenni, mert késõbb még vissza fogod sírni a gyermekkorodat is! Vígan ráérsz 20-25 éves korodban férjhez menni, semmirõl sem fogsz lemaradni ne félj, sõt...! Bárki, bármit mond és javasol, a döntés a Te kezedben van! Mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja. De Te ne tedd! Fiúzni attól még lehet, hogy nem költözöl hozzá és néha ott is aludhatsz nála. Nem akarok vészmadárkodni, de ha valami miatt balul sül el az együttélés, akkor mit csinálsz? Visszaköltözöl a szüleidhez? Esetleg egy babával? Vagy dacból albérletbe mész? Mindenképp nehéz és kiszolgáltatott helyzetben leszel, bármelyiket választod. Ezért kel okosan és megfontoltan döntened és nem csak a szívedre hagyatkoznod. A szív néha rossz tanácsadó! Ha úgy döntesz, hogy költözöl, akkor kérlek másold ki magadnak ezt a választ és olvasd el 5 év múlva. Na majd akkor mondd, hogy nem akartam jót neked! Nekem 3 lányom van, de nekik sem tudnék jobb tanácsot adni. Csak ésszel! Remélem jól döntesz.
Nem azért, de életed elsõ önálló, felelõsségteljes döntését miért akarod másokra hárítani?
Örülj a lehetõségnek, ha egy fiú ilyesmit szeretne, az már tényleg komoly! Szerintem nyugodtan vállald be (persze ha szívbõl szeretnéd), kiderül, tudok-e együtt élni, ha igen, akkor nincs itt semmi probléma:) Mások véleménye meg ne érdekeljen!
Elõzõ vagyok, elfelejtettem megkérdezni, hogy a szülõk mit szolnak az ötlethez???
A kérdező hozzászólása: Nem másra akarom hárítani...CSAK érdekelt a véleményetek... Szüleim rám bízták a döntést, elfogadják a barátomat, és szeretik. Tudják, hogy mennyire imádjuk egymást, ezért azt mondták, amíg ugyanilyen jól tanulok nála lakhatok. Mondjuk most is szinte már együtt élünk:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!