Találatok a következő kifejezésre: Negatív teszt voltam nőgyógyásznál, (2 db)

Negatív teszt után voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált és azt mondta olyan mintha terhes lennék. Szerintetek lehet az? Volt már így más is?

Legjobb válasz: az orvos biztosabbat mond mint a teszt!nekem 3db teszt mutatott negetivot,söt még a korházi vizelet vétel is negativ volt,és most van egy gyönyörü 6éves kislányom!várj két hetet,és menj vissza ujra,akkor már biztossat tud mondani az orvos is!

az orvos biztosabbat mond mint a teszt!nekem 3db teszt mutatott negetivot, söt még a korházi vizelet vétel is negativ volt, és most van egy gyönyörü 6éves kislányom!várj két hetet, és menj vissza ujra, akkor már biztossat tud mondani az orvos is!
Saját tapasztalatom: az idén januárban kelett volna megjönnie és egy HÓNAPO-t késett, vettem tesztett ami negatív volt, utána elmentem dokihoz azt mondta, hogy lehetek akár terhes is, utána elküldött laborba és ott megint negatív lett és nem is voltam terhes! Nem tudom ezzel mennyit segítettem?!

Arra szeretnék kérdést kapni, hogy miért késhet a mensesem már 2 hónapja! Nőgyógyásznál voltam, terhességi tesztet is vettem és teszt negatív lett, az orvos pedig azt mondta hogy nem vagyok terhes és nem lát semmi elváltozást. Mitől lehet ez?

Mellesleg szedem a fogamzásgátlót is, és védekeztünk is. Mikor elmondtam mi a panaszom, azt mondta az orvos, hogy csak fel vagyok fázva valószín?leg. Mit tegyek, annak érdekében, hogy megjöjjön?!

Legjobb válasz: vagy menj vissza ehhez a dokihoz vagy keress egy olyat, aki foglalakozik is a problémáddal. Vélhetõen hormonális gond van, ki kéne vizsgáltatni, és szükség estén megkezdeni a kezelést.

vagy menj vissza ehhez a dokihoz vagy keress egy olyat, aki foglalakozik is a problémáddal. Vélhetõen hormonális gond van, ki kéne vizsgáltatni, és szükség estén megkezdeni a kezelést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!