Találatok a következő kifejezésre: Negatív teszt voltam (98 db)

Negatív teszt után voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált és azt mondta olyan mintha terhes lennék. Szerintetek lehet az? Volt már így más is?

Legjobb válasz: az orvos biztosabbat mond mint a teszt!nekem 3db teszt mutatott negetivot,söt még a korházi vizelet vétel is negativ volt,és most van egy gyönyörü 6éves kislányom!várj két hetet,és menj vissza ujra,akkor már biztossat tud mondani az orvos is!

az orvos biztosabbat mond mint a teszt!nekem 3db teszt mutatott negetivot, söt még a korházi vizelet vétel is negativ volt, és most van egy gyönyörü 6éves kislányom!várj két hetet, és menj vissza ujra, akkor már biztossat tud mondani az orvos is!
Saját tapasztalatom: az idén januárban kelett volna megjönnie és egy HÓNAPO-t késett, vettem tesztett ami negatív volt, utána elmentem dokihoz azt mondta, hogy lehetek akár terhes is, utána elküldött laborba és ott megint negatív lett és nem is voltam terhes! Nem tudom ezzel mennyit segítettem?!

4 napja késik, teszt negatív, ma voltam dokinál, nem lát semmit, mi lehet?

pici barnázás volt, de elmúlt, azt mondta várjak. Elég rosszul vagyok, leszakad a derekam, puffadt vagyok. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az orvos nem mondott semmit? Ha baba van, akkor talán nem a középidõben fogant meg, ezért negatív még a teszt. Uh-t csinált? Ha mást nem is, de legalább a megvastagodott méhnyálkahártyát látnia kellett (volna). Visszarendelt késõbbre? Ha nincs baba, akkor talán a meleg vagy stressz miatt késhet.

Az orvos nem mondott semmit? Ha baba van, akkor talán nem a középidõben fogant meg, ezért negatív még a teszt. Uh-t csinált? Ha mást nem is, de legalább a megvastagodott méhnyálkahártyát látnia kellett (volna). Visszarendelt késõbbre? Ha nincs baba, akkor talán a meleg vagy stressz miatt késhet.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nõgyógyászati szempontból rendben vagyok, a méhnyálkahártyát csak mutatta az uh-n, hogy azaz. Azt mondta várjak még egy hetet és menjek vissza. Olyan idegtépõ helyzet.
Szia! Nekem július 5-re kellett volna megjönnie, szerencsémre azóta sem jött, viszont csak ma reggel lett a tesztem pozitív! A múlt hét végén, még tök negatív, kapartam a falat, hogy mi van már....A barátnõm is így volt, kb. két héttel a nemvárt után mutatta a teszt, hogy baba van. Ne legyél türelmetlen, lehet még emberke a dologban. Mensi után négy nap még nagyon korai.
A kérdező hozzászólása: köszi, ez bíztató! De ez mitõl lehet????

Nagyon szomorú vagyok! Voltam ma dokinál és nem említett babát, de azt mondta egészséges vagyok! Valaki van ilyen helyzetben most? Esetleg negatív teszt miatt?

Legjobb válasz: Szia! Tudom ez nem vigasztal,de Én is és a párom is egészségesek vagyunk,túl minden vizsgálaton,de a baba mégsem jön már 13 hónapja.A héten nem várom,de biztos megjön mert már fájdogál a hasam.A tesztek meg persze mindig negatívak! :(( Annak viszont örülj,hogy egészséges vagy?? Mióta próbálkoztok?? Milyen vizsgálatok voltak?

Szia! Tudom ez nem vigasztal, de Én is és a párom is egészségesek vagyunk, túl minden vizsgálaton, de a baba mégsem jön már 13 hónapja.A héten nem várom, de biztos megjön mert már fájdogál a hasam.A tesztek meg persze mindig negatívak! :(( Annak viszont örülj, hogy egészséges vagy?? Mióta próbálkoztok?? Milyen vizsgálatok voltak?
egészséges vagy!!! Bocsi, nem ? jellel akartam írni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves választ!7 hónapja próbálkozunk, bár annak örülök, hogy semmi rendellenességem nincs.Csak most olyan fura tüneteim is voltak, és reménykedtem.De van még pár napom menziig, azért nem adtam fel teljesen!

13 volt a menszeszem utólsó napja aznap este együtt voltam a férjemmel.19-23-ig volt elvileg ovum én 19-én voltam a párommal. Tegnap -teszt de a melleim fájnak. A negatív teszt ellenére van esélyem a babára?

Legjobb válasz: Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.

Lehet baba, de 9 nappal a vélt fogamzás után még nagyon korai tesztelni. A vélt fogamzástól számított kb. két hét múlva van reális esélye a pozitív tesztnek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!!Majd akkor jövõ hét közepén tesztelek 1-et hátha!!!):)
szerintem is nagyon korán teszteltél!majd úgy kedd szerda reggel próbáld újra, akkor is érzékeny tesztel, még akkor sem lesz biztos!

Terhes lehetek? 6 napja kesik. Egy program szerint marc.2-8 volt peteérésem. Mi 1-4-6 voltunk egyutt.2 negativ teszt. De mensinek nyoma sincs?

Terhesseg fenalhat? 24-26 teszteltem mind negativ.kosebb gorcseim vannak neha de csak ennyi.csak normalis emberek irjank.koszonom.

Legjobb válasz: Hát. Ha a hatodikai aktusból fogant volna meg, akkor 26-án már igencsak pozitív lett volna a teszted, de két nap múlva csinálj másikat. Ha azvus negatív, akkor kizarnám a terhességet.

Hát. Ha a hatodikai aktusból fogant volna meg, akkor 26-án már igencsak pozitív lett volna a teszted, de két nap múlva csinálj másikat. Ha azvus negatív, akkor kizarnám a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így gondolom h már rég pozitívnak kellene lennie.de se pozitív se mensi.:/ Itt olvastam h van akinek elég késõn mutatta ki a teszt is h terhes.hát nem tudom..

Elvileg pé előtt 1-3nappal voltunk együtt, illetve a nemvárt előtt 3nappal. Febr.27-én kellett volna megjönnie de azóta semmi.2. nemvárt napján negatív teszt (x-epil). Ez még lehet baba? Nem tudom mit gondoljak. Bővebben lent.

Sokszor érzem,h na most megjön(épp most is picit) de semmi.Szinte száraz vagyok,pattik nem jönnek,pedig szoktak,mellem max akkor fáj,ha megnyomom,pedig mensi előtt szokott.Hirtelen mozdulat vagy tüsszentéskor belenyilall a jobb petefészkembe.Kicsi hasmenés,hőmet sosem mértem,gondolom most felesleges már?!Csupán csak véletlen h eddig mindig rendesen megjött,most,mikor nem jönne jókor a baba,meg pont késik,esetleg terhes leszek?Semmi klasszikus tünet...Max fáradékony vagyok.Holnap reggel megint tesztelek.

Legjobb válasz: Ha holnap is negatív akkor tuti nem vagy terhes, de szerintem most sem vagy az!

Ha holnap is negatív akkor tuti nem vagy terhes, de szerintem most sem vagy az!
szia, nekem mindig pontos a ciklusom, erre az elsõ próbálkozós hónapban 6 napot késett...sajnos van ilyen. ha még mindig nincs poz. teszted, akkor valószínûleg meg fog jönni nemsokára!
A kérdező hozzászólása: Tegnap, ma éjjel és ma napközben kb 2 csepp barnázás, kicsit megjön érzés és kótyagos a fejem...Hõm 36.8 reggel.20.-ra van idõpontom, második X-epil negatív volt hétfõn.Este és éjjel viszonylag sokat járok pisilni.Fejem is fáj.
Febr 27 óta még mindig nem jött meg? Tesztekkel hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Negatív volt hétfõn, azóta még nem csináltam újat.
Szerintem várd meg a hétvégét, ettõl már sem terhesebb nem leszel ha az vagy, sem pozitív nem lesz a teszt, ha mégsem vagy az. Okozhat ilyet a terhességtõl való félelem is. Ha negatív, akkor tutira nincs gond, de az orvost keresd fel. Ha pozitív, akkor majd eldöntitek, hogy mi legyen.

Ha a 17. napon volt negatív az LH teszt (16. nap pozitív), akkor aznap szabadult ki a petesejt? Ezen a negatív napon voltunk együtt. Lehet baba?

Aznap (17.nap)és el?tte 3 napig feszült a hasam, mintha izomláz lenne benne, hétf?n már semmi, csak mellbimbó fájás és testápolós folyás.

Legjobb válasz: Jobb lett volna elébe célozni és a pozitív napokon együtt lenni, mert a pete élettartama nem percre pontosan egy nap, lehet, hogy csak 6 óra... De igen, ebbõl is simán lehet baba, hiszen esélyes nap. Drukk! :-)

Jobb lett volna elébe célozni és a pozitív napokon együtt lenni, mert a pete élettartama nem percre pontosan egy nap, lehet, hogy csak 6 óra... De igen, ebbõl is simán lehet baba, hiszen esélyes nap. Drukk! :-)
igen, lehetsz terhes. idõbe telik ám, még a szervezeted elkezd hcg hormont termelni. kattekop
Ha peteérésed múlt héten volt, akkor a teszt még korai volt. Szerintem várj jövõ hétig akkor már ki kell mutatnia a tesztnek ha babás vagy. Sok sikert!:)
Nem ijesztgetésnek szánom, de szerintem ez így nagyon nincs rendben. Én ugyan nem vagyok orvos, de azt mondják ha a peteérés és a menses között nincs legalább 10 nap, akkor a megtermékenyült petesejt nem tud megtapadni. Mégegyszer mondom, nem ijesztgetni akarlak, de szerintem menj el ezzel dokihoz!
Szia! VAlóban nagyon sok nõ van akinek a peteérése alig egy-két napal van a mensi elõtt. Sõt nagyon sok nõ a mensi alatt esik teherbe. Ha nem jön meg akkor jövõ héten kedden tesztelj, mert a tesztek 12-14 napos megtermékenyítést mutatnak. Mivel a beágyazósás 5-7 nap, ezért kell egy pár nap mire termel annyi hcg-t a szervezeted, hogy a teszt ki tudja mutatni. Sok sikert a + teszthez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem tényleg lesz baba, mert már nagyon szeretnénk! :o)
A peteérés és a menszesz közötti 3 nap nem túl rövid?Hm...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem mindig menstruáció elõtt pár nappal van a pete érésem! Hallottam olyan nõkrõl is akiknek a menstruáció alatt van pete érése!

6 hete hogy barátommal voltam, negatív teszt mégis félek. Lehetek terhes?

Létezik, hogy ennyi idõ után is negatívat mutasson egy teszt terhesség esetén? (X-epil) Azóta már meg is jött egyszer, valamint most is de egyre több idõre jön meg 5, 10 napos késéssekkel most már 22! nap késéssel

Legjobb válasz: Ki kell már ilyenkor mutatnia, de én inkább elmennék orvoshoz.

Ki kell már ilyenkor mutatnia, de én inkább elmennék orvoshoz.

Fogamzásgátlót szedek már több éve, és 3hónapja váltottunk az orvosommal egy kisebb hormontartalmúra, mert a régivel voltak kisebb gondjaim.2 negatív teszt ellenére elképzelhetõ még a terhesség?

Kb 3-4hete nagyon beteg voltam 4-5napig semmi kaja nem maradt meg bennem.És most nem jött meg a menstruációm. Csináltam 2 tesztet 2napja akkor 4 napja késett és mind a 2 negatív lett. Ettõl még lehetek most terhes, vagy más gond lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!