Találatok a következő kifejezésre: Negatív teszt lehetek terhes, (188 db)

Kb 7-9 nap késés után Negatív teszt. Lehetek terhes?

kb 7-9 nap késés után csináltam egy tesztet: Negatív. Mensi előtt mindig megduzzad a mellem és fáj, de most semmi! Ami változás, hogy begyulladt pattanások lettek a bőrömön, és gyakran hányingerem van napközben (de ez lehet, hogy a rossz szemem miatt van). Szerintetek lehetek terhes?! Igazából védekezünk (óvszerrel), mert a párom még fél kicsit,de én örülnék neki :) viszont egy alkalommal kimaradt a védekezés.

Legjobb válasz: Sajnalom de ennyi ido utan mar kesoi peteeres esete n is kimutatta volna. Valoszinuleg nem vagy terhes.

Sajnalom de ennyi ido utan mar kesoi peteeres esete n is kimutatta volna. Valoszinuleg nem vagy terhes.
Lehetsz. Olvastam mar olyat, akinek 2-3 hét keses utan lett pozitív a teszt. Nekem 9. napja késik es negativ a teszt. Kedves elozo válaszoló, te honnan állítod ilyen biztosra, hogy a késõi peteerest is ki kellenemarmutatnia? Es ha épp a menstruáció elõtt volt? Vagy epp akkor volt egy extra peteeres? Nem értek egyet a valaszoddal.
Nekem egy hét kèsés után lett halvány pozi:) amíg nem jön meg van esély:) 16hkm

4. napja késik negatív teszt, lehetek terhes?

Ugy érzem magam mint akit agyoncsaptak.a h?m 37'C. Reggel elég rosszúl érzem magam.fáradt és álmos vagyok.a neg teszt ellenére lehet baba?

Legjobb válasz: lehetsz terhes,DE....a közérzetet már bocs de lehet hogy már csak hozzá képzeled ill lehet 1ébb betegség is...jövõ7en menj el nõdokihoz õ megmondja neked,bár ilyen korán...

lehetsz terhes, DE....a közérzetet már bocs de lehet hogy már csak hozzá képzeled ill lehet 1ébb betegség is...jövõ7en menj el nõdokihoz õ megmondja neked, bár ilyen korán...
hétfõ-kedd körül tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön hanytam reggel.ma is émelygek, és mást se csinálnék csak aludnék. Félek hogy nem baba van a dologban. 2 hónappal ezelõtt volt cystam, de a doki azt mondta hogy nem jelent semmit. elméletileg nem lehet hogy amiatt késik....a cysta nem okoz ilyen magas hõmérsékletet, ill ilyen tüneteket, nem?
Vannak olyan ciszták, amik még hcg-t is termelnek. Nem tudhatod. Doki...

3 hét késés, 2 pozi, 2 negatív tesz lehetek terhes? Többi lent.

1,5 hét késés után voltam orvosnál uh-on nem láttak semmit de azt mondta attól még lehetek terhes,még szoptatok is de már csak keveset mert 16 hónapos a fiam,kérlek segítsetek,ja és ha nem jön meg 1 hónap múlva kell visszamennem az orvoshoz.

Legjobb válasz: Mikor csináltad a teszteket?

Mikor csináltad a teszteket?
Szerintem meg lehetsz terhes. Mert ugye akkor nem lennének pozitív tesztjeid és ha ciszta vagy valami más lenne akkor szerintem valamit látnia kellett volna a dokinak. Melyik volt elõbb a negatív vagy a pozitív teszted?
1. vok. Szerintem akkor babás vagy. Nem értem a dokid miért 1 hónapot mondott, mifelénk 2 hetet szoktak mondani. Én a helyedben várnák még 2 hetet és elmennék egy másik dokihoz.
A kérdező hozzászólása: elsõ pozi, aztán 2 negatív és egy pozi mind más teszt.
Akkor az volt a baj. mert ha nem egyformák a tesztek hiába azonos érzékenységûek még is másként reagálnak. Nem lehet õket összehasonlítani pont ez miatt. Szerintem is terhes vagy. Második válaszoló vagyok.
Ha volt pozitív teszt, akkor terhes vagy. Kaptál gyógyszert most az orvostól?
Szerintem is babás vagy, a pozi teszt ne nagyon téved! :) 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, de sajnos megjött

10 nap késés, tünetek, de 3 negatív teszttel lehetek terhes?

Utoljára jan. 21-én jött meg, február els? hetében voltunk együtt a párommal többször is, gumival, bár egyszer anélkül kezdtük el. 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert, utána 2-szer már megjött, és most nem akar. Pontosan nem tudom hány napos a ciklusom, mivel eddig gyógyszert szedtem, de úgy rémlik el?tte, több volt mint 28. (kb 30-32)

Legjobb válasz: Köszi a választ! Igen, gondoltam már én is, hogy el kellene mennem dokihoz, a rákszûrés miatt is. 2 éve voltam utoljára, amikor felírattam a gyógyszert, mármint akkor vizsgált utoljára. Menni akartam én, csak munka miatt nem tudtam, sosem úgy rendelt, ahogy én szabad lettem volna. Ezért is maradt abba a gyógyszer. na de mostmár tényleg. De ha újra el akarom kezdeni a gyógyszert és nem jön meg, hogy lehet? Mármint a menzesz elsõ napján kell kezdeni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, gondoltam már én is, hogy el kellene mennem dokihoz, a rákszûrés miatt is. 2 éve voltam utoljára, amikor felírattam a gyógyszert, mármint akkor vizsgált utoljára. Menni akartam én, csak munka miatt nem tudtam, sosem úgy rendelt, ahogy én szabad lettem volna. Ezért is maradt abba a gyógyszer. na de mostmár tényleg. De ha újra el akarom kezdeni a gyógyszert és nem jön meg, hogy lehet? Mármint a menzesz elsõ napján kell kezdeni.
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én 6 évig szedtem a gyógyszert és októberben hagytam abba. Eddig megjött rendszeresen, de most a héten kellett volna, de még semmi. 3 hónap minimum kell amíg kitisztul a szervezetbõl a gyógyszer. Azt mondják, hogy valószínû most ürült ki teljesen és még nem tudott magától helyreállni. Gondolom ez lehet nálad is. Persze az idegesség az nagy úr, attól és késhet. Ezért nem kellene, de hát nehéz ezt véghezvinni. Én is csináltam már egy tesztet, ami negatív lett. Nincs más teendõ egyelõre mint várni és nem parázni. A teszt 3 napos beágyazódást már ki tud mutatni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a választ. Lehet tényleg még most ürült ki a gyógyszer teljesen. Remélem. persze, várok, mi mást tudok csinálni... Bár lehet lesz mégegy teszt pár nap múlva, csak a bizonyosság kedvéért. Mégegyszer köszi, és kitartás neked is.
szia, én is kb 4 hónapja hagytam abba gyógyszer szedését, majd jan. 3-a óta nem jött meg, elmentem dokihoz febr közepén, és kaptam gyógyszert mert nem válik le az érett tûszõm! nincs baba, pedig nem védekeztünk...

3 hete késik a menszeszem, több terhességi tesztet is csináltam de mind negatív lett. Olvastam hogy a petefészek ciszta miatt is késhet, erről lehet szó vagy 4 negatív teszt ellénére terhes lehetek? Párommal védekeztünk minden alkalommal hüvelykúppal

Legjobb válasz: Rengeteg dolog miatt késhet, kivizsgálásra lenne szükség, vérvétellel is, lehet, hogy hormonális gond van. 3 hetes késésnél már a legrosszabb teszt is kimutatná a terhességet.

Rengeteg dolog miatt késhet, kivizsgálásra lenne szükség, vérvétellel is, lehet, hogy hormonális gond van. 3 hetes késésnél már a legrosszabb teszt is kimutatná a terhességet.
Miért nem mégy el orvoshoz? Itt csak találgatni lehet. Négy negativ tesz mellett nem túl valószinü, hogy terhes vagy, de nem teljesen kizárt.
Nálam többször volt petefészek ciszta és késett sokat miatta viszont fájt is a p.fészek környéke, érzékeny volt :-(
Szerintem nem vagy terhes, a teszt kimutatná ilyenkor. Késhet ciszta miatt, hormonális zavar miatt, sok minden lehet, mindenképp menj el orvoshoz szerintem.

Érzékenyek a melleim, néha szédülök, hányingerem van a kávétól. A terhességi teszt negatív lett. Lehetek terhes?

Áprilisban voltam utoljára beteg,tünetekérzékenyek a melleim,szédülök,de csak néha,kávét ittam utánna hányinger!De csináltam terhességi tesztet és negatív lett!Nem szedek semmit és nem is védekezünk!Segitsetek,kérlek!

Legjobb válasz: Szia viki!én szintén viki vagyok :) és amikor terhes lettem nekem sem volt semmmi egyéb tünetem,este rengeteget pisitem,az addig szeretett füstölömtöl émelyegni kezdtem és 3tesztet csináltam,különbözöeket és mind negativ lett,sokan nem hiszik el hogy igy van pedig ez pontosan igy történ,semmi hányinger!!! aztán amikor az orvos mondta hogy mi a helyzet sirogörcs kapott el.

Szia viki!én szintén viki vagyok :) és amikor terhes lettem nekem sem volt semmmi egyéb tünetem, este rengeteget pisitem, az addig szeretett füstölömtöl émelyegni kezdtem és 3tesztet csináltam, különbözöeket és mind negativ lett, sokan nem hiszik el hogy igy van pedig ez pontosan igy történ, semmi hányinger!!! aztán amikor az orvos mondta hogy mi a helyzet sirogörcs kapott el.
Szia Viki! Én csak onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy a melleim nagyon érzékenyek voltak, és mikor feküdtem, és megfordultam fájtak. Más tünetem nem volt. Csináltam egy tesztet és pozitív lett. De ha negatív a teszted az sem jelenti, hogy nem vagy terhes. Menj el a nõgyógyászodhoz, õ biztosabban meg fogja válaszolni a kérdésedet.
Szia! Én is így kezdtem és 2 hét múlva születik a kislányunk....!De hogy megnyugodj, menj el a nõgyógyászodhoz!

Csütörtökön kellett volna megjönnie, ma éjszaka negatívat teszteltem Medi lab teszttel. Lehetek terhes?

Miután együtt voltunk 4-5 napig színtelen folyásom volt, és most b? egy hete feszít a hasam, mintha "izomlázam" lenne. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem azt ennyi idõ után jelekbõl nem lehet megállapítani,hogy terhes vagy-e.Teszt a tuti.

Szerintem azt ennyi idõ után jelekbõl nem lehet megállapítani, hogy terhes vagy-e.Teszt a tuti.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert az elõbb olvastam a Medi Lab tesztekrõl, hogy nem túl megbízhatóak. Majd meglátjuk. Tudnátok jó tesztet ajánlani?
Nekem is csütörtökön kellett volna megjönnie és én ma teszteltem szintén negatívat egy 10-es megbízható teszttel. Most ott tartok, hogy nem tudom mi van, mert sose szokott késni. A tüneteim nekem is hasonlóak a tieidhez.
Holnap tesztelj újat. De ha csütörtökön kellett volna megjönnie és negatív a teszt, akkor majdnem biztos, hogy nem vagy terhes. A tesztek nagyon érzékenyek.
Most olvastam , hogy van akinek csak a nem várt után 5 nappal mutatott a teszt vmit. Akkor még van esélye, esélyünk? Ez a peteéréstõl is függhet nem? Lehet késõbb volt?
qupido vagy gravi hcg már elég érzékeny hogy kimutassa. de ha késõbb ágyazódott be, akkor még az sem lesz biztos. a barátnõmnek 10 nappal késõbb mutatta ki, mint ahogy meg kellett volna jönnie.
Vmi hír?
A kérdező hozzászólása: Eddig még semmi! Azóta nem teszteltem és nem is jött meg. Várok még egy pár napot az újabb teszttel. Többiek, mi újság?

3napja lessz hogy késik, de a hétfői teszt negativ, szerintetek lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk babát,de a hétfői tesztem negativ,32napos ciklusaim vannak,viszont áprilisban volt egy elhalt terhességem 8.hétben,májusba megjött.mióta elmult minden 7en együtt voltunk max2xer..tehát a jó időben is..hányingereim,pisilésiingereim,fejfájás néha,evés ezek vannak..és ahol műtőttek érzékenyebb a napokban..nemtudom reménykedhetek e még?Csak azért irok h egykét jószót kapjak ha lehet tudom senkisem jós és ezt nemis várom el!Hátha mégis megjön majd akkor folytatjuk tovább..:/

Legjobb válasz: Ezek szerint szurkolni kell neked..:) Légy terhes..:)

Ezek szerint szurkolni kell neked..:) Légy terhes..:)
A kérdező hozzászólása: köszi:) jólenne ha mostmár normálisan sikerülne:$

Február elején voltam a pasival, azóta nem, most késett 5 napot. A teszt negatív volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát február eleje óta párszor már meg kellett jönnie a menszeszednek, ha megjött, akkor nem vagy terhes. A sperma élettartama max. 2 nap, tehát nem lehetséges, hogy a február elejitõl most ess teherbe.

Hát február eleje óta párszor már meg kellett jönnie a menszeszednek, ha megjött, akkor nem vagy terhes. A sperma élettartama max. 2 nap, tehát nem lehetséges, hogy a február elejitõl most ess teherbe.
Öt nap késés nem a világ, de ha egy-két hétnél is többet késik a menszeszed, érdemes orvoshoz fordulnod. Azt hiszem hallottam olyanról, rendkívül ritkán, de elõfordul, hogy menstruál valaki a terhesség alatt is. A terhességi tesztek meg nem 100%-ban megbízhatóak.

Negativ a teszt lehetek terhes?

Szeptember 19 iken volt meg a mensim utoljara,meg nemjott meg.babat szeretnenk ,ket teszt negativ volt de nem reggel teszteltem,faradt vagyok lehangolt neha picit hanyingerem van,enyhe gorcsokkel cicim nemfaj ,picit duzzattak csak

Legjobb válasz: szerintem tesztelj még pár nap múlva reggel is.

szerintem tesztelj még pár nap múlva reggel is.
Nekem barnázás után mindig megjött .. 1-2 napon belül Azóta tesztet csináltál már ?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt egy kis barnas pecsételésem de azotta semmi!jelent valamit?
Köszi :) Én is szorítok neked :)
A kérdező hozzászólása: Szoritok neked majd ird meg az eredmenyt;-)
Holnap v szombaton akart az lenni :D
Nekem szeptember 15.én volt meg meg ebbe a hónapban 12.én jött meg ami 14.ére el múlt, és már jó pár napja hányingerem van reggel, meg este, tegnap teszteltem és azon nagyon halványan ott a második csík holnap vagy pénteken tesztelek újra!
A mai tesztek már napközben is elvégezhetõek Ismételd meg ha gondolod vmelyik reggel Ugyenezek a tünetek vannak nekem mensi elõtt Kisfiamat is úgy "vettem észre" , hogy megduzzadt a mellem, de csak nem akart visszatérni eredeti méretére... Teszteltem ( napközben ) pozitív lett Várj még 1-2 napot
A kérdező hozzászólása: Oke koszonom , de jo volna ha tenyleg terhes lennek .
A kérdező hozzászólása: még azóta nem mertem csinálni tesztet de holnap veszek egyet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!