Találatok a következő kifejezésre: Negatív teszt lehetek (228 db)

Akár terhesség is lehet, de a tünetekre nem nagyon kell alapozni. Ha kimarad egy par napot tesztelj megint.
Gratulálok! Erõsödni fog az a csík, két naponta, reggelibõl ismételd! Hasonló helyzetben vagyok. 29-30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 30. napon. Menzi sehol, csak hasszurka, jobb oldalt. 19. ciklus napon vérezgettem 3 napig és iszonyúan szúrt a petefészkem, fõleg a jobb oldalon. Talán beágyazódás volt... ? Tegnap, (29.nap) teszteltem negát, ma már nem mertem, inkább várok néhány napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat és a gratulációkat!Eddig minden hónapban azért sírtam, mert megjött...de remélem vége!!
Szerintem terhes vagy, nekem is halvány volt a második csíkom nagyon figyelj oda magadra sokat pihenj, az én véleményem szerint még ne menj orvoshoz pár hétig, én 9 hetesen mentem el . Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: 8hónapja!!De tényleg nagyon halványan látszik, de látszik!Remélem, reggel erõsebb lesz...Kedden meg úgyis mennem kell más vizsgálatra, szerintetek beugorjak a nõgyógyászhoz vagy korai ?
Nagyon nagy gratula! :) mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon halványan, de pozitív!!!!!Most teszteltem, talán a reggeli erõsebb lesz!Egyszer már volt egy vetélésem, azért félek a görcsöktõl, de magne B6-ot vettem...!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...Ma reggelre kb.egy körömnyi halvány barna vmi volt, de azóta sincs semmi, csak görcsök!Félek tesztelni, nehogy negatív legyen!Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most ébredéskor, elég halványka ez is, re nagyon bízom!Talán annyi, hogy ma hajnalban eléggé hányingerem volt!Szurkolok neked!!!!

Kb 7-9 nap késés után Negatív teszt. Lehetek terhes?

kb 7-9 nap késés után csináltam egy tesztet: Negatív. Mensi előtt mindig megduzzad a mellem és fáj, de most semmi! Ami változás, hogy begyulladt pattanások lettek a bőrömön, és gyakran hányingerem van napközben (de ez lehet, hogy a rossz szemem miatt van). Szerintetek lehetek terhes?! Igazából védekezünk (óvszerrel), mert a párom még fél kicsit,de én örülnék neki :) viszont egy alkalommal kimaradt a védekezés.

Legjobb válasz: Sajnalom de ennyi ido utan mar kesoi peteeres esete n is kimutatta volna. Valoszinuleg nem vagy terhes.

Sajnalom de ennyi ido utan mar kesoi peteeres esete n is kimutatta volna. Valoszinuleg nem vagy terhes.
Lehetsz. Olvastam mar olyat, akinek 2-3 hét keses utan lett pozitív a teszt. Nekem 9. napja késik es negativ a teszt. Kedves elozo válaszoló, te honnan állítod ilyen biztosra, hogy a késõi peteerest is ki kellenemarmutatnia? Es ha épp a menstruáció elõtt volt? Vagy epp akkor volt egy extra peteeres? Nem értek egyet a valaszoddal.
Nekem egy hét kèsés után lett halvány pozi:) amíg nem jön meg van esély:) 16hkm

4. napja késik negatív teszt, lehetek terhes?

Ugy érzem magam mint akit agyoncsaptak.a h?m 37'C. Reggel elég rosszúl érzem magam.fáradt és álmos vagyok.a neg teszt ellenére lehet baba?

Legjobb válasz: lehetsz terhes,DE....a közérzetet már bocs de lehet hogy már csak hozzá képzeled ill lehet 1ébb betegség is...jövõ7en menj el nõdokihoz õ megmondja neked,bár ilyen korán...

lehetsz terhes, DE....a közérzetet már bocs de lehet hogy már csak hozzá képzeled ill lehet 1ébb betegség is...jövõ7en menj el nõdokihoz õ megmondja neked, bár ilyen korán...
hétfõ-kedd körül tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Csütörtökön hanytam reggel.ma is émelygek, és mást se csinálnék csak aludnék. Félek hogy nem baba van a dologban. 2 hónappal ezelõtt volt cystam, de a doki azt mondta hogy nem jelent semmit. elméletileg nem lehet hogy amiatt késik....a cysta nem okoz ilyen magas hõmérsékletet, ill ilyen tüneteket, nem?
Vannak olyan ciszták, amik még hcg-t is termelnek. Nem tudhatod. Doki...

3 hét késés, 2 pozi, 2 negatív tesz lehetek terhes? Többi lent.

1,5 hét késés után voltam orvosnál uh-on nem láttak semmit de azt mondta attól még lehetek terhes,még szoptatok is de már csak keveset mert 16 hónapos a fiam,kérlek segítsetek,ja és ha nem jön meg 1 hónap múlva kell visszamennem az orvoshoz.

Legjobb válasz: Mikor csináltad a teszteket?

Mikor csináltad a teszteket?
Szerintem meg lehetsz terhes. Mert ugye akkor nem lennének pozitív tesztjeid és ha ciszta vagy valami más lenne akkor szerintem valamit látnia kellett volna a dokinak. Melyik volt elõbb a negatív vagy a pozitív teszted?
1. vok. Szerintem akkor babás vagy. Nem értem a dokid miért 1 hónapot mondott, mifelénk 2 hetet szoktak mondani. Én a helyedben várnák még 2 hetet és elmennék egy másik dokihoz.
A kérdező hozzászólása: elsõ pozi, aztán 2 negatív és egy pozi mind más teszt.
Akkor az volt a baj. mert ha nem egyformák a tesztek hiába azonos érzékenységûek még is másként reagálnak. Nem lehet õket összehasonlítani pont ez miatt. Szerintem is terhes vagy. Második válaszoló vagyok.
Ha volt pozitív teszt, akkor terhes vagy. Kaptál gyógyszert most az orvostól?
Szerintem is babás vagy, a pozi teszt ne nagyon téved! :) 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, de sajnos megjött

Nemvárt napján negatív teszt. Lehetek attól még terhes?

Pontosak a ciklusaim és mindig már megjön délelőtt. Még semmi...Volt már valaki így?

Legjobb válasz: várj még 2 napot és a tesztelj megint lehet csak kevés a hcg.

várj még 2 napot és a tesztelj megint lehet csak kevés a hcg.
Nekem a nemvárt utáni 3. napon lett csak pozitív!
A kérdező hozzászólása: Azóta néhány barna pötty, de ennyi. Tesztelni nem tezsteletem
Várj még három-négy napot, és akkor ismételd meg a tesztet. :)

10 nap késés, tünetek, de 3 negatív teszttel lehetek terhes?

Utoljára jan. 21-én jött meg, február els? hetében voltunk együtt a párommal többször is, gumival, bár egyszer anélkül kezdtük el. 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert, utána 2-szer már megjött, és most nem akar. Pontosan nem tudom hány napos a ciklusom, mivel eddig gyógyszert szedtem, de úgy rémlik el?tte, több volt mint 28. (kb 30-32)

Legjobb válasz: Köszi a választ! Igen, gondoltam már én is, hogy el kellene mennem dokihoz, a rákszûrés miatt is. 2 éve voltam utoljára, amikor felírattam a gyógyszert, mármint akkor vizsgált utoljára. Menni akartam én, csak munka miatt nem tudtam, sosem úgy rendelt, ahogy én szabad lettem volna. Ezért is maradt abba a gyógyszer. na de mostmár tényleg. De ha újra el akarom kezdeni a gyógyszert és nem jön meg, hogy lehet? Mármint a menzesz elsõ napján kell kezdeni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen, gondoltam már én is, hogy el kellene mennem dokihoz, a rákszûrés miatt is. 2 éve voltam utoljára, amikor felírattam a gyógyszert, mármint akkor vizsgált utoljára. Menni akartam én, csak munka miatt nem tudtam, sosem úgy rendelt, ahogy én szabad lettem volna. Ezért is maradt abba a gyógyszer. na de mostmár tényleg. De ha újra el akarom kezdeni a gyógyszert és nem jön meg, hogy lehet? Mármint a menzesz elsõ napján kell kezdeni.
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Én 6 évig szedtem a gyógyszert és októberben hagytam abba. Eddig megjött rendszeresen, de most a héten kellett volna, de még semmi. 3 hónap minimum kell amíg kitisztul a szervezetbõl a gyógyszer. Azt mondják, hogy valószínû most ürült ki teljesen és még nem tudott magától helyreállni. Gondolom ez lehet nálad is. Persze az idegesség az nagy úr, attól és késhet. Ezért nem kellene, de hát nehéz ezt véghezvinni. Én is csináltam már egy tesztet, ami negatív lett. Nincs más teendõ egyelõre mint várni és nem parázni. A teszt 3 napos beágyazódást már ki tud mutatni.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen a választ. Lehet tényleg még most ürült ki a gyógyszer teljesen. Remélem. persze, várok, mi mást tudok csinálni... Bár lehet lesz mégegy teszt pár nap múlva, csak a bizonyosság kedvéért. Mégegyszer köszi, és kitartás neked is.
szia, én is kb 4 hónapja hagytam abba gyógyszer szedését, majd jan. 3-a óta nem jött meg, elmentem dokihoz febr közepén, és kaptam gyógyszert mert nem válik le az érett tûszõm! nincs baba, pedig nem védekeztünk...

Fogamzásgátlót szedve nem jött meg, a teszt negatív lett. Lehetek terhes?

Nuvaring hüvelygyûrût használok, minden elõírást pontosan betartva. A szokásos gyûrûmentes idõszakban nem jelentkezett a a havi vérzésem. Igaz sok stressz volt rajtam az elmúlt hónapban és még több cipekedés a költözés miatt. a barátnõim terhességre gyanakodtak mert alhasi görcseim vannak és kb úgy érzem magam mint aki menstruál(duzzadt mellek stb)A tesztet ma,két nappal a gyûrûmentes idõszak után csináltam de negatív volt.Lehetek ennek ellenére terhes? Csináljak még tesztet egy hét múlva is? Vagy valami más a gond?

Legjobb válasz: ha negatív a teszt nem lehetsz terhes.már kimutatná

ha negatív a teszt nem lehetsz terhes.már kimutatná

Lehetek terhes negativ teszt mellet?

90/49 a vérnyomásom és nagyon rosszul érzem magam vannak tüneteim is amik a terhességre vallanak ...

Legjobb válasz: 2 hónapja nem jött meg és még negatív a teszt? Ez esetben mégsem ártana valahogy elvonszolni magad orvoshoz.

2 hónapja nem jött meg és még negatív a teszt? Ez esetben mégsem ártana valahogy elvonszolni magad orvoshoz.
Lehet, hogy korán teszteltél nem? Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: gumival és van mikor csak kiveszi . én 20 leszek a párom 17 igen gyilkosság ez az egész de mit tegyek senki nemtudja hogy terhes vagyok? nagyon félek lehet hogy cikin hangzik hogy 20 évesen félek de ez van ..... és mivan ha nemtudom kihordani mivel alacsony vagyok és vékony testalkatú magyarán 154 cm 45 kg
Hát, ha csak kiveszi, az nem védekezés:) Tehát a gyereket direkt hoztátok össze. A testalkaton nem múlik semmi! Ettõl nem kell félned. Egyébként én 16 évesen lettem terhes elõször. Remélem jól döntesz!
A kérdező hozzászólása: hát remélem én is :/ nem szeretnék rosszul dönteni de ez hogy mindig mindentõl hányok nem tetszik. nem hittem volna hogy durva tünetekkel jár majd ha egyszer az leszek am vakbélmûtétem volt akk abortusz nem is lehetne nemdebár??? vagy semmi köze ?
Nem tudom, miért ne lehetne abortuszod a mûtét miatt? Hát most nehogy azt mond, hogy azért ölnéd meg szegényt, mert neked nem tetszik a rosszullét! Azért ez undokság, már bocs!
A kérdező hozzászólása: jajjj neem ... félre érteette.. nem szeretnék abortuszt de jo lenne ha lenne vmi bizonyos ok rá hogy semmi féle képpen ne essek abortusz alá .. mivel lehet hogy a párom szülei azt fogják mondani mivel fital , , , :/ tehát csak elkerülni szeretném az abortuszt
Ez a te döntésed! Nem erõszakolhat rá senki sem az abortuszra. Ha betöltötted a 16 évedet, akkor már csak és kizárólag a te döntésed! Még a gyerek apja sem szólhat bele. Egyébként õ tudja már?
A kérdező hozzászólása: igen ma mondtam el neki :/ : nem tarthatjuk meg még fiatal vagyok majd 2 év múlva lehet. ez a válasz most akkor mivan ??
Az van, hogy nem az õ döntése. És szerintem ha már volt ilyen kanosmanó és nem védekezett, akkor igenis vállalja a felelõsséget!
A kérdező hozzászólása: nem tudom milesz nagyon nem akarja de én meg megakarom tartani.
Megkérdezhetem mivel védekeztetek? Én spirál mellett lettem terhes. Mennyi idõsek vagytok? Hát ezt nektek kell eldönteni, én abortuszra soha nem lennék képes. Szerintem mielött döntesz, nézz meg egy abortusz videót, mert igazából csak akkor tudod felfogni, hogy mit is jelent.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az hogy nem lett tervezve azt sem tudom hogy hogyan lettem terhes mivel védekezünk a megtartásról meg csak annyit hogy félek mert a párom fiatalabb mint én ..... nem tudom mit tegyek ??? 12hetes korig lehet az abortusz ugy tudom de nincs szivem elvetetni
Nyugi, megéri! :) Én már a harmadikat várom. Az elsõ terhességemet végighánytam, még a szülõszobán is rókáztam:D Terveztétek a babát?
A kérdező hozzászólása: eltelt egy hónap és utána csináltam de a teszt negativ ......
Dokinál nem voltál?
Lehetsz terhes, mert van a terhességnek az a nagyon korai szakasza amikor a teszt még nem mutatja ki, más kérdés hogy ilyenkor még tüneteid sem lehetnek.
A kérdező hozzászólása: dokinál még nem voltam mert sajnos annyi erõm sincs hogy ki keljek az ágyból állandóan fáradt vagyok ... hányinger hányás napi 2x fej fájás és ami a legrossszabb minden percben fáradt vagyok ! 2 hónapja nem jött igy egy hónapot vártam a tesztel. a melleim megvannak duzzadva és nagyon fájnak is.
A kérdező hozzászólása: hétfõn az lesz az 1. 100%
Akkor majd írd meg, mi lett, kíváncsian várjuk!
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok. de nem értem természetes hogy ma reggel nagy volt a gyomorsavam és kihánytam ez meddig fog igy menni ?????
Gratulálok! Hány hetes vagy? Igen, természetes a hányás és a rosszullét. Van akinek a 12 hét körül elmúlik, de van aki az egész terhességet végig küszködi:)
A kérdező hozzászólása: 8hetes. nagyon félek alig eszem vmit egybõl kihányom most is fexem az ágyba és csak hányingerem van .....éhes vagyok de nem merek semmit bakapni ez az 1. hogy terhes vagyok de már most elveszi a kedvemet ennyi kínlodás...
én amondó vagyok hogy válalja a következményeket.. ha már a szexhez nem volt fiatal akkor a babához sem legyen.. most már nöjön fel.. na de ez a ti dolgotok.. de én tuti meg tartanám még ha az apja nem is lenne melletem..

Terhességi tünetekkel, lehetek terhes több negatív teszt ellenére is?

Megszakítással "védekezünk", kb 1 hete vagyok rosszul, elájultam, hányingerem van, hánytam, szédülök...ez tartott pár napig, azóta csak a szédülés van(szedek b-vitamint a hányingerre), de elkezdett a mellem is fájni és a hasam is szurkál, húzódik lent.Menzeszem okt.18-án volt, de csak 3 napig(6 nap szokott lenni), az is kevesebb volt és sötétpiros.Csináltam az elmúlt héten 4 különböz? tesztet(Clearblue, Gabriel, X-epil, one step)mind negatív.nem tudom mi lehet..az orvosom szabadságon van, pénteken megyek hozzá...de addig meg?rülök a bizonytalanságba....volt vkinek hasonló?vagy hallott már ilyenr?l?Ha terhes lennék, azt a tesztnek ki kellett volna, hogy mutassa...

Legjobb válasz: Minden teszt hormonszintet (HCG) mér. Ha neked valamilyen defektus miatt nem emelkedett meg a hormonszinted akkor hétfélét is vehetsz, mind negatív lesz. Vérvizsgálatból kiderül...

Minden teszt hormonszintet (HCG) mér. Ha neked valamilyen defektus miatt nem emelkedett meg a hormonszinted akkor hétfélét is vehetsz, mind negatív lesz. Vérvizsgálatból kiderül...
Néha a teszt is téved. Nem akarlak paráztatni, de ilyenekkel van tele a TLC-n a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. mûsor...
Jól csináltad a tesztet? Reggeli pisibõl, a behatás idejét is betartottad?
Nem kell ahhoz a te saját orvosod. Különben is, ilyen súlyos tünetekkel (ájulás) érdemes akár a sürgõsségire bemenni. Elmondani a hasfájást, a tüneteket, és már visznek is vért venni. Én hasonló tünetekkel mentem, és bár fizikai képtelenség volt, hogy terhes legyek, automatikusan vizsgálni kezdték azt is, a méhen kívülit is.
Van akinek nem mutatja ki a teszt, csak a vérvétel. De elég ritka ez a mai tesztek mellett, ettõl függetlenül elõfordulhat. Egyébként ezekkel a tünetekkel koránt sem biztos, hogy terhes vagy. De igazándiból csak a doki tudja majd megmondani.
A kérdező hozzászólása: Eddig azt gondoltam, hogy a teherbeesés vmikor október elején volt.De nincs kizárva, hogy október 23-26 között lehetett.Bár ebben az esetben még nagyon koraiak lennének a tünetek sztem, bár ez magyarázat lenne arra, hogy miért negatív a teszt.
A kérdező hozzászólása: 2 napja a saját parfümömtõl hánytam.A nõi illatszerekre azóta is érzékeny vagyok, felfordul tõlük a gyomrom...
az orvos mondhat biztosat. De ciszta tünetei is összetéveszthetõk vele, ha olyan az ember szervezete. Szóval mindenképp menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: A cisztára már én is gondoltam...de annyira tankönyviek a tünetek..vagy az is okozhat ilyeneket?
méhen kívüli terhesség? bár inkább cisztára gyanakodok. :/
A kérdező hozzászólása: Igen tévedhet...de 4 is?azért még reménykedem hátha nem...
A kérdező hozzászólása: igen, úgy csináltam, ahogy le volt írva.az ájulással engem eeg-re, ekg-ra küldtek, vérnyomást mértek, vérvételre nem küldtek...

3 hete késik a menszeszem, több terhességi tesztet is csináltam de mind negatív lett. Olvastam hogy a petefészek ciszta miatt is késhet, erről lehet szó vagy 4 negatív teszt ellénére terhes lehetek? Párommal védekeztünk minden alkalommal hüvelykúppal

Legjobb válasz: Rengeteg dolog miatt késhet, kivizsgálásra lenne szükség, vérvétellel is, lehet, hogy hormonális gond van. 3 hetes késésnél már a legrosszabb teszt is kimutatná a terhességet.

Rengeteg dolog miatt késhet, kivizsgálásra lenne szükség, vérvétellel is, lehet, hogy hormonális gond van. 3 hetes késésnél már a legrosszabb teszt is kimutatná a terhességet.
Miért nem mégy el orvoshoz? Itt csak találgatni lehet. Négy negativ tesz mellett nem túl valószinü, hogy terhes vagy, de nem teljesen kizárt.
Nálam többször volt petefészek ciszta és késett sokat miatta viszont fájt is a p.fészek környéke, érzékeny volt :-(
Szerintem nem vagy terhes, a teszt kimutatná ilyenkor. Késhet ciszta miatt, hormonális zavar miatt, sok minden lehet, mindenképp menj el orvoshoz szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!