Találatok a következő kifejezésre: Negatív let tesztem. Attól még (20 db)

3 napja késik a menstruáciom. Fájt a hasam rendesen mindha jött volna meg, de el mult és azóta semmi. Csináltam tesztet, igaz délután, de negativ lett. Vajpn attol lehetek terhes? Már 4 éve probálkozunk, ugy hogy ideje volna.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.

Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nagyon szívesen, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig negativ.Vajon még túl korai a teszt.Nem szokott késni ennyit.És amikor kellet volna meg jöjjön rendesen fájt a hasam, mégis elmult.:(
Ez már a 4.nap hogy késik, azt már ki kellet volna mutatnia.Bár vannak olyan nõk akiknek a teszt nem mutat ki semmit és mégis terhes, szerintem menj el az orvoshoz majd õ megmondja, hogy mi is a helyzet. Remélem sikerült és tényleg baba van a dologba :) Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia én is pont ugyan így vagyok pénteken kellet volna megjönie de semmi. Megjön érzésem van de elmulik. Tesztek meg negatívak . Azért még vàrjunk hàtha :) drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta meg jött.6 napot késett.

A 11. dpo-n vagyok és negatív lett a reggeli tesztem, attól még lehetséges terhesség?

Volt már valaki hasonló helyzetben,hogy negatív lett a tesztje ilyen hamar,és mégis terhes volt?

Legjobb válasz: Ha 11 napot késik a menstruáció általában már ki kellene hogy mutassa a teszt a terhességet.Vagy esetleg peteérés után vagy a 11.napon?Akkor meg nagyon korai a tesztelés.

Ha 11 napot késik a menstruáció általában már ki kellene hogy mutassa a teszt a terhességet.Vagy esetleg peteérés után vagy a 11.napon?Akkor meg nagyon korai a tesztelés.
A kérdező hozzászólása: Még a peteéréstõl vagyok a 11.napon, nem az elmaradt mensitõl! Amúgy 10-es érzékenységû tesztel csináltam, azért gondoltam, hogy annak már ki kellene mutatnia!
Leghamarabb a mensi elmaradásának a napján vagy utánna mutatják ki a tesztek.Hamarabb egyik sem!

Negatív let a tesztem. Attól még lehetek terhes?

Lefeküdtünk a barátommal 3 hete gumi nélkül és tudom hogy nagy felel?tlenség vol,mostanra bánom is.Ez volt az els? alkalmam.Csütörtökön kellett volna megjönnie de nemjött meg és ma vettem egy tesztet de negatív lett.lehetek terhes vagy lehetséges hogy az els? alkalom miatt vagy a stressz késik?

Legjobb válasz: jah és nem élvezett belém,de tudom hogy az élménycseppektõl is lehet teherbe esni.

A kérdező hozzászólása: jah és nem élvezett belém, de tudom hogy az élménycseppektõl is lehet teherbe esni.
mindent tudsz, mégis másként csinálod...hm. remélheted, hogy most nem lettél terhes
Várjál pár napot és ha nem jön meg tesztelj újra.
Az elsõ szex volt? Mert az okozhat egy kis zavart. Mit érzel, vannak tüneteid? A stressztõl egyébként símán késhet. De azért remélem, a késõbbiekben okosabb leszel!
A kérdező hozzászólása: igen az elsõ volt és tüneteim nincsenek nagyon max annyi hogy kicis térzékeny a mellbimbóm de egyébként semmi bajom nicns csak nagyon izgulok hogy terhes leszek és még ma se jött meg.lehetséges akkor hogy csak a stressz vagy a hormonzavarok az elsõ szex miatt?

Walentin 10-es tesztem ma regel negatív lett de barnázok attól még lehet baba?

két napja barnázok erős görcsökel uh voltam és ott látak vissza maradot sok apró tűszőket atól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A barna folyas nem tunete a terhessegnek, sot! Ha poz lenne a teszt es megis lenne barna folyas, az a veteles kezdetet is jelenthetne. Tekintve, hogy negativ a teszted, sztem nem vagy terhes. Mar meg kellett volna jonnie?

A barna folyas nem tunete a terhessegnek, sot! Ha poz lenne a teszt es megis lenne barna folyas, az a veteles kezdetet is jelenthetne. Tekintve, hogy negativ a teszted, sztem nem vagy terhes. Mar meg kellett volna jonnie?
Szerintem is kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem még nem várom utolsó mensesem elsõ napja márc 21 volt .és 4, 5, mm -es a méhnyálkahártya.
4, 5 mm-el biztosan nem vagy terhes, más miatt lehet ez, inkább hormon gond.
4, 5-be nem tud beágyazódni. Ennek legalább a 2-szerese kéne.
Egy hettel mensi elott tesztelni semmi, de semmi ertelme nincs! Meg 10-essel sem. Gondolom, hogy nagyon vagysz ra, de ezzel csak rontod az eselyeidet.
Szerintem nem vagy terhes, ugyanis nem apró tüszõket kellett volna látnia a dokinak, hanem sárgatestet, ha terhes lettél. De ne legyen igazam. És a nyálkahártyának is inkább 14-16mm-esnek kéne lennie baba esetén.
1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

Tegnap csináltam 1 tesztet negatív lett! Jövőhéten kéne megjönnie, de a melleim feszülnek és pár napja szivárog a melleimből valami! 1 éve nem szoptatok! Lehet ez baba attól hogy tegnap még negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)

Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)
Ha jövõhéten kellene megjönnie, akkor a teszt még nem mutat semmit. Nekem is volt ilyen egy hónappal ezelõtt. Én is vakartam a fejem. Teljesen megegyeztek a tünetek, mint az elsõ terhességemnél. Nem lett belõle semmi. Lehet már én is bebeszéltem magamnak. 15 hós most a kislányom.
2-es vagyok Nekem is néha olyan érzésem van, mint amikor tele a cici tejcsivel és mindjárt el kezd spriccelni. Azt mondta anyukám, ez az érzés örökre megmarad. Neki, ha eszik, iszik, utána mindig ilyen érzése van és 28 évvel ezelõtt szült. Érdekes az emberi szervezet.
Majd mensi után tesztelj 5 nappal
Várd meg amíg késik! Aztán tesztelj! Túl korán volt még a tesztnek!
Valóban túl hamar csináltad meg. Leghamarabb a várható menstruáció elsõ napján, ha nem jön meg, de akkor is reggel az elsõ vizeletbõl, hogy elég koncentrált legyen. És ha még akkor is negatív és mégsem jön meg pár nap múlva meg lehet ismételni, és akkor már pontos eredményt mutat.
Én a mensi elõtt két nappal délután teszteltem, és már az is + lett, majd a mensi kimaradása utáni nap is teszteltem az is + lett. Ezek után döntsd el, mikor csinálod a köv. tesztet!
szerintem várj még , lehet most ágyazódik a kicsikéd! Vegyél qupidót az a legérzékenyebb teszt viszot borsos az ára 1500 1900 között mozog!Tudom könnyû mondani de légy türelemes!

Attól, hogy az ovulációs tesztem negativ lett, még teherbeeshettem? A zaklatott, vagy nagyon jó hangulat előrehozhatja a peteérést?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Én Ezt a PG53 ovulációs mikroszkópot használom és nekem sem mutatott még ki egyszer sem peteérérst:-(Igaz, nem is maradtam terhes:-(De arra gondoltam, hogy elkezdem a hõmérõzést. Hátha az segít. A második kérdéseddel kapcsolatban, szerintem a rossz kedvnek vagy hangulatnak nincs köze a peteéréshez.

Milyen tesztet használtál? Én Ezt a PG53 ovulációs mikroszkópot használom és nekem sem mutatott még ki egyszer sem peteérérst:-(Igaz, nem is maradtam terhes:-(De arra gondoltam, hogy elkezdem a hõmérõzést. Hátha az segít. A második kérdéseddel kapcsolatban, szerintem a rossz kedvnek vagy hangulatnak nincs köze a peteéréshez.
A kérdező hozzászólása: HL tesztet használtam, ami vizeletbõl állapítja meg. Közben megtudtam, hogy kell lennie peteérésnek, ha rendszeres a menzesz, de nem biztos, hogy van tüszõrepedés és akkor nem tud megtermékenyülni, de gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Állítólag nõgyógyász ultrahanggal megtudja nézni.Menstruáció idején kell felhívni a kérdéssel és akkor berendel vizsgálatra. Én még várok egy hónapot ezzel a hívással! Köszi a válaszod. Sok sikert magunknak!

Lett egy negatív tesztem de attól még lehetek terhes?

A februári mensim kimaradt a ciklusom 28 napos.a 28-adik napon elment az orvoshoz és azt mondta nem lát terhességet csináljak egy tesztet.Negatív lett.Ám most kellene megjönnie a márciusi mensimnek és megint úgy néz ki hogy nem fog megjönni.sűrűn kell pisilnem borzasztóan gyorsan változik a hangulatom vannak émejgéseim meg hányingerem.ha hétfőig nem jön meg megyek az orvoshoz.nagyon feszül a hasam és van sűrű folyásom is.a mellbimbó udvaromon kissebb mirigyek jöttek ki.Szerintetek lehet baba?

Legjobb válasz: Szia! Mért nem csinálsz tesztet? Simán jöhet a baba! Minden jót!

Szia! Mért nem csinálsz tesztet? Simán jöhet a baba! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nem igazán vagyok a tesztelés híve.annyi embert hallottam már hogy nem jót mutat.és félek attól is hogy nem-e csak a fogamzásgátlótól van ez az egész.bár már szedem évek óta szünetekkel.mértem a hõmet is de 36.8-nál fentebb nem megy.úgyhogy várok...és kíváncsian várom a véleményeteket... :)
Egy tesztet mindenképp megér a dolog. Ha negatív, és nem jön meg, újra dokihoz kell menned! Lehet, hogy sok esetben nem mutatja ki a teszt, de még mindig biztosabb, mint a netezõk válasza látatlanban...
Milyen véleményt vársz erre a kérdésre, nem is értem?!
Miért nem mész orvoshoz egy hónapos késés után???
Ilyen hosszú késésnél már olyan magasnak kellene lennie a hcg szintnek a szervezetedben, hogy a nap bármely szakában pozitívat kellett volna tesztelned.
Sima hormonzavar is lehet, sõt ha antibiotikumot szedtél az elmúlt idõben attól is lehet. De az tuti hogy nem vagy terhes. Ha egy hónapja nem jött meg akkor lassan mát két hónapos terhes kell hogy legyél, kizárt!
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül de már kiváncsi vagyok!
Ha minden rendben lenne és terhes lennél, ahogy a doki (irreálisan korán) jósolta, akkor a tesznek rendesen pozitívnak kellene lennie. Egy hónap késésrõl beszélünk, jól értem, ugye? Ennyire késõi peteérés nincs. Valami nem stimmel!
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy az lesz! De azt mondta hogy csak az lehetek mert amikor utoljára meg volt rá 17 napra voltam utrahangon és azt mondta hogy mindenkép meg kel jönie esetleg ha teherbe esek csak akkor nem!
Keresnék egy másik dokit, aki elõbb tud fogadni, vagy irány a szakrendelõ, hogy biztosan tudjam mi a szitu.
*õ tudni fogja, hogy mi áll a háttérben! Bocsi. :)
1 hónapos késésnél már +nak kell lennie a tesztnek, ha babás vagy! Menj orvoshoz, õ meg tudni fogja, hogy mi áll a háttérben!
Lehet hogy tul korán csináltad a tesztet. Reggel elso vizeletbol jobb csinálni. Ha egy hét mulva is negatív, akkor szerintem nem vagy terhes. A tuneteket meg be lehet képzelni.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele de csak 2 hétmulva tud fogadni
Szia! Mi lett veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!