Találatok a következő kifejezésre: Negatív let tesztem. Attól (23 db)

3 napja késik a menstruáciom. Fájt a hasam rendesen mindha jött volna meg, de el mult és azóta semmi. Csináltam tesztet, igaz délután, de negativ lett. Vajpn attol lehetek terhes? Már 4 éve probálkozunk, ugy hogy ideje volna.

Legjobb válasz: Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.

Csinálj még egy tesztet, de a reggeli elsõ vizeletbõl, és talán az már pozitív lesz :) Azért kell a reggeli elsõ vizeletbõl csinálni, mert annak magasabb a hcg hormon szint. Sok sikert és drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nagyon szívesen, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény :)
A kérdező hozzászólása: Sajna még mindig negativ.Vajon még túl korai a teszt.Nem szokott késni ennyit.És amikor kellet volna meg jöjjön rendesen fájt a hasam, mégis elmult.:(
Ez már a 4.nap hogy késik, azt már ki kellet volna mutatnia.Bár vannak olyan nõk akiknek a teszt nem mutat ki semmit és mégis terhes, szerintem menj el az orvoshoz majd õ megmondja, hogy mi is a helyzet. Remélem sikerült és tényleg baba van a dologba :) Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Szia én is pont ugyan így vagyok pénteken kellet volna megjönie de semmi. Megjön érzésem van de elmulik. Tesztek meg negatívak . Azért még vàrjunk hàtha :) drukkolok neked
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta meg jött.6 napot késett.

Walentin 10-es tesztem ma regel negatív lett de barnázok attól még lehet baba?

két napja barnázok erős görcsökel uh voltam és ott látak vissza maradot sok apró tűszőket atól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A barna folyas nem tunete a terhessegnek, sot! Ha poz lenne a teszt es megis lenne barna folyas, az a veteles kezdetet is jelenthetne. Tekintve, hogy negativ a teszted, sztem nem vagy terhes. Mar meg kellett volna jonnie?

A barna folyas nem tunete a terhessegnek, sot! Ha poz lenne a teszt es megis lenne barna folyas, az a veteles kezdetet is jelenthetne. Tekintve, hogy negativ a teszted, sztem nem vagy terhes. Mar meg kellett volna jonnie?
Szerintem is kicsi az esélye.
A kérdező hozzászólása: nem még nem várom utolsó mensesem elsõ napja márc 21 volt .és 4, 5, mm -es a méhnyálkahártya.
4, 5 mm-el biztosan nem vagy terhes, más miatt lehet ez, inkább hormon gond.
4, 5-be nem tud beágyazódni. Ennek legalább a 2-szerese kéne.
Egy hettel mensi elott tesztelni semmi, de semmi ertelme nincs! Meg 10-essel sem. Gondolom, hogy nagyon vagysz ra, de ezzel csak rontod az eselyeidet.
Szerintem nem vagy terhes, ugyanis nem apró tüszõket kellett volna látnia a dokinak, hanem sárgatestet, ha terhes lettél. De ne legyen igazam. És a nyálkahártyának is inkább 14-16mm-esnek kéne lennie baba esetén.
1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

Tegnap csináltam 1 tesztet negatív lett! Jövőhéten kéne megjönnie, de a melleim feszülnek és pár napja szivárog a melleimből valami! 1 éve nem szoptatok! Lehet ez baba attól hogy tegnap még negatív lett a teszt?

Legjobb válasz: Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)

Szia, szerintem egy kis hormonzavarod lehet.Persze benne van a baba is a dologba, de nõvéremnél ugyanigy volt.Ha sirni hallasz gyereket nem érzed ugy hogy megindult a tejed? De ha már nem szoptatsz és tejszivárgás tapasztalsz keresd fel az orvosod, mert szerintem ez hormonzavar.(gyakran megeseik szülés után ne aggódj)
Ha jövõhéten kellene megjönnie, akkor a teszt még nem mutat semmit. Nekem is volt ilyen egy hónappal ezelõtt. Én is vakartam a fejem. Teljesen megegyeztek a tünetek, mint az elsõ terhességemnél. Nem lett belõle semmi. Lehet már én is bebeszéltem magamnak. 15 hós most a kislányom.
2-es vagyok Nekem is néha olyan érzésem van, mint amikor tele a cici tejcsivel és mindjárt el kezd spriccelni. Azt mondta anyukám, ez az érzés örökre megmarad. Neki, ha eszik, iszik, utána mindig ilyen érzése van és 28 évvel ezelõtt szült. Érdekes az emberi szervezet.

3 napja késik a menzeszem, csináltam tesztet, de negatív lett. Lehetek terhes attól függetlenül hogy negatív lett, vagy esetleg mástól késik?

Legjobb válasz: Ne haragudj, mivel itt téged senki nem fog valszínelg személyesen ismerni, azt kell mondjam, kevés az infó. Pl. voltál együtt pasival gumi nélkül és baj lehet? vagy pont ez a célod, hogy babát szeretnél?

Ne haragudj, mivel itt téged senki nem fog valszínelg személyesen ismerni, azt kell mondjam, kevés az infó. Pl. voltál együtt pasival gumi nélkül és baj lehet? vagy pont ez a célod, hogy babát szeretnél?
1-es vagyok bocsi, lemaradt, hogy persze, attól még lehet késõbb pozitív, ha nem túl érzékeny a teszt, ill. ha nem középidõben volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Babat szeretnenk nagyon, de ma reggelre megjott :(
1-es vok: nagyon sajnálom! De próbáld meg nem átadni magad a bánatnak, sikerülni fog!! Mióta próbálkoztok? (én második hónapja, pcos vagyok, de van már két pici lánykám, szeretnénk egy kistesót még. Tegnap volt pé-m, remélem most sikerült összehozni, cickafark-palástfû teával próbálkozom)
A kérdező hozzászólása: 3 honapja probalkozunk, de probalom pozitivan felfogni. Nektek meg szoritok.! :)
Köszönöm én is szoritok neked, hogy következõre sikerüljön. Máris lenne egy terhes-társam :) ))

Attól, hogy az ovulációs tesztem negativ lett, még teherbeeshettem? A zaklatott, vagy nagyon jó hangulat előrehozhatja a peteérést?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál? Én Ezt a PG53 ovulációs mikroszkópot használom és nekem sem mutatott még ki egyszer sem peteérérst:-(Igaz, nem is maradtam terhes:-(De arra gondoltam, hogy elkezdem a hõmérõzést. Hátha az segít. A második kérdéseddel kapcsolatban, szerintem a rossz kedvnek vagy hangulatnak nincs köze a peteéréshez.

Milyen tesztet használtál? Én Ezt a PG53 ovulációs mikroszkópot használom és nekem sem mutatott még ki egyszer sem peteérérst:-(Igaz, nem is maradtam terhes:-(De arra gondoltam, hogy elkezdem a hõmérõzést. Hátha az segít. A második kérdéseddel kapcsolatban, szerintem a rossz kedvnek vagy hangulatnak nincs köze a peteéréshez.
A kérdező hozzászólása: HL tesztet használtam, ami vizeletbõl állapítja meg. Közben megtudtam, hogy kell lennie peteérésnek, ha rendszeres a menzesz, de nem biztos, hogy van tüszõrepedés és akkor nem tud megtermékenyülni, de gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Állítólag nõgyógyász ultrahanggal megtudja nézni.Menstruáció idején kell felhívni a kérdéssel és akkor berendel vizsgálatra. Én még várok egy hónapot ezzel a hívással! Köszi a válaszod. Sok sikert magunknak!
Miért nem mész orvoshoz egy hónapos késés után???
Ilyen hosszú késésnél már olyan magasnak kellene lennie a hcg szintnek a szervezetedben, hogy a nap bármely szakában pozitívat kellett volna tesztelned.
Sima hormonzavar is lehet, sõt ha antibiotikumot szedtél az elmúlt idõben attól is lehet. De az tuti hogy nem vagy terhes. Ha egy hónapja nem jött meg akkor lassan mát két hónapos terhes kell hogy legyél, kizárt!
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül de már kiváncsi vagyok!
Ha minden rendben lenne és terhes lennél, ahogy a doki (irreálisan korán) jósolta, akkor a tesznek rendesen pozitívnak kellene lennie. Egy hónap késésrõl beszélünk, jól értem, ugye? Ennyire késõi peteérés nincs. Valami nem stimmel!
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy az lesz! De azt mondta hogy csak az lehetek mert amikor utoljára meg volt rá 17 napra voltam utrahangon és azt mondta hogy mindenkép meg kel jönie esetleg ha teherbe esek csak akkor nem!
Keresnék egy másik dokit, aki elõbb tud fogadni, vagy irány a szakrendelõ, hogy biztosan tudjam mi a szitu.
*õ tudni fogja, hogy mi áll a háttérben! Bocsi. :)
1 hónapos késésnél már +nak kell lennie a tesztnek, ha babás vagy! Menj orvoshoz, õ meg tudni fogja, hogy mi áll a háttérben!
Lehet hogy tul korán csináltad a tesztet. Reggel elso vizeletbol jobb csinálni. Ha egy hét mulva is negatív, akkor szerintem nem vagy terhes. A tuneteket meg be lehet képzelni.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele de csak 2 hétmulva tud fogadni
Szia! Mi lett veled?

3-4 napja késik a menstruációm, ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, negatív lett. Attól még lehetek terhes?

5-8 között kellett volna megjönnie, el?tte elsején voltunk együtt a barátommal legutoljára (persze el?tte is voltunk együtt). Gumival védekeztünk, nem t?nt fel, hogy valami "baleset" történt volna. 28-30 naposak a ciklusaim. Hétf?n mindenképp megyek orvoshoz, de most hétvégén nem tudok hova lépni, és érdekelne más véleménye!

Legjobb válasz: A teszt csak min. két héttel az aktus után mutat értékelhetõ eredményt. DE ha nem volt baleset és minden alkalommal idõben felkerült a gumi, akkor ne aggódj.

A teszt csak min. két héttel az aktus után mutat értékelhetõ eredményt. DE ha nem volt baleset és minden alkalommal idõben felkerült a gumi, akkor ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Egyébként vannak néha kis görcseim meg bekeményedik a hasam, de el is múlik. Csak azért bíztam a tesztekben, mert rá van írva, hogy a menstruáció elmaradása után 99%-ban pontos. Tudom, hogy kevés idõ telt el még, de nagyon ebben bíztam. Mindegy, holnapután majd az orvos megmondja, mi a helyzet.

A barátommal közösültünk és nem védekeztünk vettem 2 tesztet is mind kettő negatív lett, voltam dokinál ő viszont azt mondta lehet hogy van baba menjek ultrahangra. Időközben megjött de barna volt. Lehetek attól terhes?

F?leg úgy hogy barátom az aktus el?tt alkoholt ivott. Akkor nem termékeny a sperma. Igaz? 18 éves vagyok. Igazából szeretnénk gyereket de el?ttem van még 2 év érettségi.

Legjobb válasz: barna?! :P akkor már a gyerek legalább befosni megtanult xd :P

barna?! :P akkor már a gyerek legalább befosni megtanult xd :P
Uh szerintem menj el ultrahangra vagy vizsgáltasd ki magad és mond el anyudéknak
kár h a kérdéseket nem lehet lefele mutató kézzel értékelni, csak a válaszokat. mert ezt azzal értékelném.
"a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma " A neten azt is lehet olvasni, ha fejreállsz nem leszel terhes.
Szép fiatal anyuka leszel.
A kérdező hozzászólása: 1.a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma 2. az óvszer sem teljesen biztonságos akkor meg?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Egy csomó gyerek készül úgy, hogy a szüleik [email protected] és elfeljtenek kotont húzni. Ha az alkohol fogamzásgátló lenne, sokkal kevesebb ember élne a földön és nem lennének ilyen gondok, hogy hogyan védekezzünk. Hol voltál biológia órán?
Az alkohol csak roncsolja attól még ugyan olyan termékeny... Ha az lenne amit írnál akkor nagyon szép lenne az élet :D
Ha az orvos azt mondta, hogy baba van, akkor baba van... Az orvosnak kell hinni. A teszt lehet rossz is.
A kérdező hozzászólása: köszi elmegyek ultrahangra minden féleképp. Anyukám tud róla õ nagyon szeretné ha kisbaba lenne már :) hahhaa hát nem tanult meg... -.-
1.a neten olvastam ha alkoholt fogyaszt valaki akkor nem termékeny a sperma 2. az óvszer sem teljesen biztonságos akkor meg?! 18 évesen van eszed a szexre és nincs eszed a fogamzásgátlásra. No. Az 1. számú hülyeséged, az nem a fogamzásgátlásra vonatkozik, hanem arra, hogy ha egy férfi pl. több alkoholt fogyaszt rendszeresen, sok spermája életképtelenné válik, nem lesz alkalmas a megtermékenyítésre. Nem pedig arra, hogy spontán fogamzásgátló eszköz az alkohol...Jesszus... A 2-es számú marhaságod pedig, hogy az óvszer sem teljesen biztonságos...Az óvszer hatékonysága 98% a fennamaradó 2 % ha elszakad, vagy kilyukad...Amúgy meg biztonságos, ha ezek nem következnek be... Egyébként nincs 100% os fogamzásgátlás, de tudd, bármelyik többet ér, mint az alkohol...
Menj el persze, hisz ha baba van a dologban, és vérzel, el is mehet! De akár meg is maradhat, ha írnak fel gyógyszert! Mindenképp menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a mai negatív teszt?az nem azt jelenti hogy nincs baba :(
Talán nem kéne ennyit projektelgetni ezen az egészen akkor lenne baba... 27 évesen meg még bõven ráérsz szülni.
Szia! Szerintem minden kép menny el.
A kérdező hozzászólása: van egy kis probléma a mellemmel és kaptam 1 évet hogy terhes legyek és ha nem akkor megmûtenek....
menj el dokihoz, méhen kívüli is lehet az egyszer + egyszer - teszt
szerintem sajnos korai vetélésed volt. Nekem ugyanez volt a múlt hónapban, késett egy hetet, de már a mensi elõtt pozitív tesztem volt, bár nagyon halvány. elmentem a dokihoz, elküldött bhcg vérvizsgálatokra, ott is egyértelmûen ezt mutatta. Mi is hónapok óta szeretnénk, nagyon megviselt hogy elment a "baba", de a doki azt mondta, ez a jobbik eset: meg tud foganni, képesek vagyunk beavatkozás nélkül összehozni. Hogy miért nem maradt meg annak számos oka lehet. Én úgy döntöttem próbálkozunk még egy félévig, hátha összejön ismét, ha nem akkor vizsgálódás. Nem akarok rágörcsölni, ez mint látszott, ugy sem rajtam múlik...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ! neked, hogyan sikerül nem rágörcsölni? én azt hiszem nekem megy, de akkor amikor meg kellene jönnie tiszta gáz leszek....(belõlem élnek a terhességi teszt gyárak...)és ha már én észreveszem magamon akkor mit élhet át a párom...szegény próbálja pozitívan felfogni....de nekem minden hónapban egyre rosszabb....
nagyon nehezen megy, de új melóhelyem van , eltereli a figyelmem napközben. Este pedig tényleg arra gondolok, hogyha a Jóisten is úgy akarja, babás leszek majd. Persze összebújunk két naponta, nem csak ugy várom a csodát, de nálunk egyébként is ilyen sûrûnek számitó volt az együttlét, még a próbálkozás elõtt is. Amit viszont másképp csinálok; nem kávézom, nem nagyon iszok alkoholt, ha igen csak vörösbort, most nem járok kondiba. De ezek nélkül is lehet bárki terhes, az én lelkemnek ez kell! Remélem nektek is hamar sikerül!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!