Találatok a következő kifejezésre: Negatív a de még (567 db)

Elõfordul ilyen. Ha jól csináltad a tesztet és negatív, nem lehet baj.
Miért prófétáljunk itt? Te tudod h védekeztetek. Mi nem tudhatjuk mi ment félre és hol, csak ti. Különben én meséljem egy másik lánynak h milyen heberhurgya a nõi test? simán késhet heteket.
Ne félj szerintem, ha a teszt negatívat mutatott nem lehet baj! De lehet jó lenne megnézetned magad ha nem jön meg rövid idõn belül! De igaza van a másik válaszolónak, simán késhet heteket és bármi miatt nemcsak terhességre kell gondolni!

Egy másfél hete késik a mentruációm. Csinaltam már két tesztet amik negativak lettek de még mindig nem jött meg. Vajon mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

Rengeteg oka lehet. A terhesség elég valószínûtlen két negatív terhességi teszt után. De ha felmerült a terhesség lehetõsége, akkor legközelebb talán jobban kellene védekeznetek. Az okok lehet fogyás, hízás, átmeneti hormonális zavar, stressz, megerõltetõ munka vagy sport, ciszta, valamilyen gyulladás. De nálad a legvalószínûbb, hogy az idegeskedéstõl nem jön meg. Ne parázz. Ha nem ezen agyalsz meglátod, egyszere megjön.

A tesztem negatív lett, de még mindig nem jött meg, Lehetséges hogy terhes vagyok?

3 hete feküdtem le a barátommal gumi nélkül(tudom tudom felel?tlenség volt) és 6 napja megkellett volna jönnie,de semmi.Csináltam 2 napja tesztet az negativ lett és nemis érzek semmi olyasmit ami utalhatna terhességre,viszont ez volt az els? alkalmam..lehetséges hogy ezmiatt késik? vagy az is meglehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Az elsõ után sokaknak késik, de én azért csinálnék még egy tesztet, mert lehet, hogy túl korán csináltad és azért nem mutatta ki.

Az elsõ után sokaknak késik, de én azért csinálnék még egy tesztet, mert lehet, hogy túl korán csináltad és azért nem mutatta ki.
nem hiszem hogy baba mert a teszt már kimutatta volna.
Szerintem meg fog az jönni.
nem

Novemberben próbálkoztunk a párommal! De megjött, és éppen hogy jövögetett valami de 5 napot tartott mint máskor! Én az 5napon csinaltam egy tesztet és negatív lett de meg az nap jött egy pár csepp! Azóta mar voltam meg2szer ugyan ugy! Teszteljek?

Rosszul nem vagyok, semmi csak a menzeszem nagyon fura azóta pedig soha nem volt így! Szóval csináljak egy tesztet mert van rá esély hogy babas vagyok vagy teljes mertekbe ki van zárva?Jah és amúgy Anyum ugy volt terhes a tesommal hogy kozben rendesen meg volt neki és nem vette észre csak amikor megmozdult!

Leírom a történetem, még ha meg is fogtok érte vetni, és sorban kapom a negatív kommenteket. De meg kell osztanom valakivel, nem bírom ezt tovább magamban tartatni. és ez nem lelkiismeret furdalás, csupán izgalom és hevesség. Vélemény?

Négy hónappal ezelőtt összejöttem egy sráccal egy buliban, részéről állítólag "szerelem volt első látásra", részemről pedig szánalom, unalom, nem tudom, milyen szóval definiáljam az érzést. Õ 24 lesz, én 19 múltam. Egy hónap múlva a szüleinek is bemutatott, az anyjával szimpatizáltam, az apja sármossága pedig azonnal szembetűnt. Sok időt töltöttem náluk a nyáron, nagyon jól kijöttünk, ám akármennyire is próbáltam titkolni szimpátiámat apja iránt, eléggé szemfüles egy fickó, rögtön feltűnt neki (mármint az apjának). Egyik este kaptam tőle egy emailt, amitől rögtön izgalomba jöttem, és hevesen zakatoló szívvel nyitottam meg. (Ez bizonyára az adrenalintól lehetett, semmi érzelem). Mindig is vonzódtam az idősebb férfiakhoz, persze ezalatt nem a 70 éves vén faszokat értem, a Zoli apja ugyanis még nincs ötven és hát elég jól tartja magát. Megjegyzem magyar származású ő is, én is, mindketten jómódú családból származunk, tehát szó sincs más kúltúrák okozta szokásokról, és egyébről. A levelében a hogylétem felől érdeklődött, vissza írtam, hogy köszönöm az érdeklődét, minden rendben, majd megkérdezte, hogy nem érzem-e magam egyedül, nem kell-e segítség. Nem is rizsázok tovább, átjött még az nap este, együtt töltöttünk egy vad, szenvedélyes éjszakát, és a kapcsolatunk már két hónapja tart. Borzasztóan jó vele, pasival még így, nem élveztem a szexet. Most akkor a pokolra jutok?

Legjobb válasz: nyugodj meg csomószor elõfordul, minden második szappanoperában ez van :)

nyugodj meg csomószor elõfordul, minden második szappanoperában ez van :)
A pokol legmélyebb bugyrában fogsz megpusztulni valószínûleg. De nyugi, millió társad veled lesz.
És most dicsérjünk meg? Pontosan annyit érsz amennyit leírtál. Ha létezik pokol, akkor jó eséllyel odakerülsz, bár nem hiszem, hogy ez alól sok ember lenne kivétel. Élvezd ki, ha akarod. Ez nem a mi dolgunk, ugyanakkor ne várj szerintem senkitõl se biztatást, vagy megértést ezzel kapcsolatban.
Neked sajnos a pokol már kevés, valami alsóbb szintre talán:D
ha apám ezt tette volna a csajommal, hát biztos jól elvertem volna... mindkettõjüket az, hogy 19 évesen egy kis r*banc vagy az nem sokat számít, sok ilyen csaj van, nem meglepõ, de hogy egy apa így viselkedjen... az már viszont nem elfogadható
furcsa, én összejöttem egy nõvel, majd kiderült, hogy felesége van, magyarul átbsszott a palánkon, én szerelmes voltam belé.. :( nagyon fájt. majd megígérte, hogy elfognak válni, és azt mondta hogy csak azért jött velem össze, mert már úgy is válás közelben vannak, köztük már nincs is szex stb. attól, hogy ezeket mondta, én még megszakítottam vele a kapcsolatot. ez az a pont, aminél sosem értettem, hogy fú most az érzelmeim stb bakker létezik önérzet is a világon.. -.- mindegy.. szóval mondtam neki, hogy ha elválnak akkor összejöhetünk. elváltak, majd 3hónapig együtt voltunk mikor kiderült, hogy megcsalt valakivel.. -.- szóval csak annyit, hogy az apa egy igazi s_ggfej volt ebben a történetben, neked meg 0 önérzeted van, ne dédelgesd magad abban, hogy fú hát nem tehettél mást.. igenis tehettél volna mást, viszont ne is büntesd magad, mert annak semmi értelme.. elbssztad, de nem te voltál a történetben a leggázabb lépj túl rajta, szakítsd meg vele a kapcsolatot és keress egy normális férfit
ha minden reggel és este elmondasz egy Miatyánkot, talán jóváteheted... Most komolyan mit vársz tõlünk? Ha kamu akkor szégyelld magad, hogy ilyenekkel szórakozol ha meg nem akkor meg azért mert egy olcsó lotyó vagy apakomplexussal. Bocs ha nyers voltam.
Az utolsó válaszolót venném figyelembe a helyedben, a többiek szörnyen elõítéletesek és szélsõségesek, úgy tesznek mintha velük soha nem történhetne meg ilyen. Ezzel nem védelek, hibáztál, de nem halálos bûn. Ahogy az elõttem szóló is mondta, az apa sokkal rosszabbat tett, mert ráadásul a családja az õ felelõssége! Én is azt tudnám javasolni, hogy zárt le ezt a dolgot, talán ne is hozd nyilvánosságra a dolgot, ha lezárod, akkor te minden tõled telhetõt megtettél. Onnantól kezdve az apa dolga, hogy elmondja a családjának vagy nem, de mindenesetre már megmérgezte a légkörüket. Eddig ösztönösen és érzelmek irányítása alatt cselekedtél, most már inkább épp ésszel kellene. :)
találj még ki hasonló történeteket, én szívesen elolvasom :)
Ez durvaaa!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a legutolsó válaszolónak. Egyáltalán nem számítottam ilyesféle válaszra, nagyon nagylelkû vagy :'(
Téged nem ítéllek el mert vonzalom volt részedrõl nem pedig kitervelt csábítás. Beleszerettél és kész. Az hogy a barátod apja egy sajnálatos körülmény- de te õszinte szivvel megszeretted és nem azért jöttél össze a fiával hogy a közelébe férkõzhess, mert akkor még nem is tudtad hogy létezik. Most is azért írtad ezt meg itt, hogy lelkifurdalásod kibeszélhesd magadból. Innen is látható, hogy nem hagy nyugodni a dolog. A szerelem és a vonzalom egy általunk eléggé befolyásolhatatlan érzés. Ha valaki hibás ebben, akkor az a szeretõd- a papa - aki visszaélt a helyzettel mert vette a jeleidet és élt vele. A többi lehurrogó kommentek tipikusak - társadalmi konvenciók mentén ítélnek. Ne törõdj velük. Ha már megkérdezted, az a véleményem, hogy szépen és okosan de fejezd be ezt a kétarcú kapcsolatot. Nem tesz jót senkinek, vagy játsszatok nyílt lapokkal ami gondolom nem megy. Nem jutsz semmiféle pokolra. Butaság. Inkább gondolj arra hogy boldogtalanok lehetnek a család többi tagjai. Én a helyedben gyorsan elvágnám ezt a fonalat. Baromi rossz lesz de itt nincs alternativa.
gyerekek, azért fentartással olvassátok a mesét.
a feleség kiábrándul az apából, a fia gyûlölni fogja az apját, mindketten téged fognak hibáztatni, az apa meg fogja bánni, hogy belement mert tönkre tette a házasságát valószínûleg, a tag akivel együtt voltál évig nem fog hinni a normális kapcsolatokban. élvezd még amíg lehet.. könyörgöm..
szétbasztál egy családot, mert ki fog derülni így is úgy is. ha vége lesz hiányolni fogja a jó szexet veled és nem nyúl majd a feleségéhez és válás veszekedés lesz a vége. gratulálok meg a hûséges apukának is
.... és akkor a lány felébredt, mert bilibe ért a keze.
A kérdező hozzászólása: Az elején leírtam, hogy nem számítok semmi ehhez hasonlóra. Az is elég, ha valakinek elmondhattam. Én is tudom, hogy nem helyes.
Nagyon sajnálom a srácot, én ezt úgy megtorolnám, hogy azt le se tudom írni...
A kérdező hozzászólása: Nem, és nem is fogja megtudni. Nem szeretném ezt a családot szétrombolni, nem az a célom, hogy az apja elváljon az anyjától. Lefogjuk zárni, csak még egy kicsit hagy élvezzem. Könyörgöm!
ahham...
Osszunk csak azért, hogy neked könnyebb legyen. Nem.
Váoo.És a fia tudja ezt? :D
Én egyáltalán nem értek együtt azzal aki a pasit hibáztatja. Lehet hogy megtetszett neked, de ettõl neked még nem kötelezõ megdõlni neki.Kis önuralommal visszautasíthattad volna de te belementél, pedig tudod hogy családja van. Az meg külön taszító, hogy itt játszod az áldozatot. Majd ha téged megcsal a férjed egy friss pipivel nem lehet egy szavad se..

Kedden reggel teszteltem, negativ lett, de még mindig nem jött meg. Mikor tesztelhetek legközelebb (ez a 40. napom ált-ban 32 naposak a ciklusaim)?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel is csinálj egy tesztet megint, hátha az már pozitív lesz. Drukkolok!

Szerintem holnap reggel is csinálj egy tesztet megint, hátha az már pozitív lesz. Drukkolok!
Én azt tanácsolom, hogy ne nagyon reménykedj, de menj el orvoshoz! Szerintem kicsi az esélye annak, hogy babát vársz, de nem lehetetlen. Fölöslegesen ne éld bele magad, mert magasról lehet nagyot esni! Egyébként nekem is volt hasonló pár hónappal ezelõtt és az orvos azt mondta ovulációmentes ciklusom volt. Ez is egy eshetõség.
szia csak annyit hogy nekem az utolsó mensim 06 21 volt és még mindig negatív pedig ez már hat hete volt.voltam orvosnál és azt mondta h korai terhességem van.kívánom h nálad is így legyen.menj el dokihoz ha nem jön meg, a tesztre meg tojj én is ezt tettem.nem bántam meg mert még most is csalódott lennék ha nem mentem volna....sok szerencsét.
Tesztelj még is írd majd meg, hogy mi lett! :)
nekem álltalában 27 napos a ciklusom, most 35 napra jötzt, neg letzt a tesztem., van ilyen hgy csak késik.. sanos
Szerintem is csinálj egy tesztet megint. Nekem a nem várt napján kijött a két csík de nagyon halványan. Azt mondták a többiek csináljak még egyet. Három napra rá csináltam is és már erõsen kijött a két csík. Tüneteim nem is szép lassan jöttek csak utána. Kb. három hét kellett mire elõjöttek.
Nem kell érezned még semmit. Nekem február 16-án fejezõdött be az utolsó mensim, aztán április 15-én csináltam egy tesztet minden gyanú nélkül (csak a fogorvosi vizit kedvéért) ami persze nagyon erõs pozitív lett és rá 2 hétre kezdõdtek a rosszullétek. Addig fogalmam sem volt a babuciról. (Mivel mindig rendszertelenek voltak a havik nálam, ezért nem is aggódtam, hogy már vagy 2 hónapja nem volt:) Sok sikert!
2 hét múlvára vagyok beírva 27ére.majd írok hogy mi a helyzet.de emailre is írhatsz.ott azért könnyebb elérni egymá[email protected]ámítom h mikor eshetsz teherbe és írok h h készülj...pill
A kérdező hozzászólása: Foggalmam sincs mi az az átjárhatósági!De ugy sejtem nem is akarom megtudni.Jaj annyira örülök neked, hiszed vagy sem de nagyon sokat gondoltam rád.Minden rendben lesz, csak arra kérlek, hogy ne idegeskedj, mert az árt neked is és a babának.Tudom könnyü mondani, de próbáld meg.Nem lesz semmi baj. Már nekem is mulik a vérzésem, remélem szövödmény nélkül meguszom, bár lehet, hogy tényleg csak késett és a doki elnézte és nem kell izgulnom.Mindenesetre nem megyek hozzá soha többet, hanem a sajátomhoz.Remélem hamarosan nekem is összejön.Mostmár lazábban fogom fel, még annyit sem görcsölök mint eddig.Muszály, mert máshogy nem megy és igyekszem mindent megtenni ami töllem telik, hogy egészséges, szép kisbabám legyen.Neked is ezt kivánom, boldog babavárást és azért tájékoztass néha hogy mi van veled. Puszika.
mi az az átjárhatósági?ma egyébként voltam a kórházban.a tesztem pozitív lett és kiderült h 6mm es petezsákom van.ugy örülök de nem merek már nagyon örülni mert félek folyamatosan h mivan ha....köszi mindenkinek aki szorított értem.te meg ne keseredj el.imádkoztam érted az este és minden kismamáért h teljesüljenek a vágyaitok mert tudom h mennyire tud fájni...és soha nem felejtem el h milyen volt dilemmában élni.nagyon sok szerencsét minden kismamának
tudom milyen érzés és hogy elszomorodtál. én most aludni sem tudok mert ma fekszem be átjárhatóságira a korházba
A kérdező hozzászólása: Szia4hallod foggalmam sincs reggel haza kellet jönnöm a munkából, mert nagyon görcsöltem, hazafelé éreztem, hogy kibugyant belöllem(bocsika) a vér és megnéztem otthon erõs vöröses volt, aztán akár háényszor elmentem wc-re mindig jött belöllem ilyen sötét alvadtvér.De tudtam aludni, most is érzek görcsöt, de már nem durva, vérzésem még van, de holnap meglátom mi lesz.Dokihoz nem megyek egyenlöre, majd ha elmulik, persze ha begörcsölök, vagy annyira vérzek akkor irány, de ha nem akkor csak utánna, tudod, hogy megnézze és megmondja, hogy mi volt ez, remélem rendben távozik minden és nem kell kaparás.Amugy a közérzetem jó, semmi bajom étvágyam is van.Veled szerintem minden ok lesz, majd holnap gondoldok rád, feltétlen!És ird meg, hogy mi van.
A kérdező hozzászólása: Szia!Jaj, ne már most elszomoritottál.De amugy jól vagy, nem érzel semmit??Nem csináltál ujra tesztet?Biztos nem lesz semmi gond.Majd irj feltétlenül, hogy mi van, és nyugi, mert tudod, hogy az sem jó ha idegeskedsz.Egyenlõre ne gondolj semmire, most pihenj, töltsd el kellemesen az estét és holnap kiderül mi van.Én elvagyok még ma véreztem rendesen, de estére már elmult, létezik, hogy csak eddig tartott?Szerinted kiürült minden a szervezetembõl? Na, jó nem akkarlak most az én godommal tarktálni, nyugi és holnap irj.
na voltam dokinál nem nagyon látott semmit uh n.elküldött a kórházba holnap kell mennem..vizelet vérvétel stb.szomorú lettem ...nem tom mi van.szoríts értem holnap.megírom h mi lett a laborom.
22étõl 27éig a 27-e a legtermékenyebb akkor próbálkozz.amikor kész a dolog rakd fel a lábad a magasba vagy támaszd neki a falnak.nekem így sikerült a baba.majd még jelentkezek.sok sikert.sikerülni fog....csak bízz benne
icsit fogékony, esély lányra:2009.08.24. Közepesen fogékony, esély fiúra:2009.08.25. Nagyon fogékony, esély fiúra:2009.08.26. Ovuláció:2009.08.27. Elsõ terhességi teszt:2009.09.06. Következõ menstruációs ciklus:2009.09.10.
remélem segítettem, egy kalkulátor segítségével számoltam ki.majd írj.nagyon szorítok majd.Puszi
A kérdező hozzászólása: Szia ezeket a válaszokat most ki kinek irta, mert hogy visszaolvasom már 3an is vagyunk.Kinek szólaz e-mail?Te irtad 20:48-as, mert én sak igy ismerlek!Hi-Hi.
igen az utolsó 5 öt én írtam
hahóóó jól eltüntél
A kérdező hozzászólása: Itt vagyok, csak sok volt a dolgom.Mi ujság?Hogy vagy(tok)?
Sziasztok Zsu vagyok. Nem baj ha bekapcsolódok? Csak nagyon aranyosan csevegtek és lenne pár kérdésem de hiába teszem fel rendesen mindig lehúrógnak egy páran.
A kérdező hozzászólása: Kérdezz nyugodtan, ha tudunk segitünk!!!
na én is itt vagyok 20 09 es.mi ujság ?van már alami baba téren?csatlakozz Zsu...kérdezz bátran nem hurroglak le.hihi
akkor most elmegy vagy nem is volt?nagyon sajnállak, de kapd el a férjed és majd a következõ körben sikerül én szorítok.holnap még írok h velem mi a helyzet...
A kérdező hozzászólása: Megjött......
A kérdező hozzászólása: Teszteltem reggel, de - lett:-(((.A ciklus.hu szerint a köv.menszim aug 27, a pé-sem pedig 13.-a, de ez rengeteg nap, esetleg ki marad ezek szerint egy menszim és hiába tesztelgetek?Volt már egy hasonló áprilisban, e utána megjött rendesen, akkor még nem is próbálkoztunk.
A kérdező hozzászólása: Gondolooood, hogy én is ilyen cipõben járok, hát nem is tudom, hogy merjek-e reménykedni, de nincs tünetem.Neked volt??
A kérdező hozzászólása: Köszi, persze nem élem bele magam, pont ma van doki ugyhogy elmegyek aztán lesz ami lesz, ha nincs baba, majd lesz legközelebb.
Szia.Nekem is kimaradt 1 ciklusom.A dokinál kiderült ciszta miatt.Sajnos sok minden elõfordulhat.Az orvos biztosabbat tud mondani.Kívánom, hogy baba legyen. Drukkolok!!!!
A kérdező hozzászólása: És mit csinált a cisztával magától eltünt, vagy gyógyszerrel kezelték.Mitõl alakult ki?
cystára gyógyszert adtak nekem és elmult magától menzivel felszivódott vagy kijött.
na mi lett, mit mondott az orvos?
20 48 as voltam
A kérdező hozzászólása: Voltam, +ultrahangozott, megmutatta a képen, hogy õ ugy látja, hogy van egy petezsák, de nem volt jól kivehetõ, szerinte még korán nézte, nem adott papirt, csak annyit mondott, hogy ugy néz ki 97%, hogy baba lehet, két hét mulva menjek vissza.Meg kérdeztem, hogy ez összekeverhetö-e egy cisztával, de at mondta, hogy nem.Szerinted??Reménykedhetek?
Jujj, ez baba lesz!!! :) Gratula! 5 hetes múltál, és már kezd látni valamit, az teljesen jó!
A kérdező hozzászólása: Olyan ari vagy, a próféta szoljon belöled!Köszike!De ácsi próbálok ésszel élni, nem szabad nagyon beleélnem magam, próbálom.Most egy ideiglenes dokinál voltam, de majd elmegyek az enyémhez egy komolyabb vizsgálatra.Ha esetleg tévedett ez a doki akkkor sem adom fel...Köszi még eygszer
A kérdező hozzászólása: És veled 20:48-as mi a helyzet?
20;48-as vagyok.köszönöm kérdésedet, hétfõn megyek dokihoz és rögtön írok, hogy mit mondott.neked pedig nagyon gratulálok.vigyázz a picire meg magadra is nagyon.ja és ne gondolkozz ilyeneken , hogy nem akarod elbízni magadat...mert te már babát vársz szóval nyugodtan megbízhatsz magadban és a megérzéseidben.boldog babavárást.puszi
A kérdező hozzászólása: Szióka!Már azt hittem elvesztél, vagy baj van.Remélem minden rendben lesz Veled is, szoritok.Képzeld kicsit meghültem, csipet miután pisiltem, de egy jótanácsot megfogadva áfonyateát iszogatok és aszalt áfonyát eszem, persz sok folyadékot is ezek mellett.Szerintem ezek természetes dolgok és nem lehet bajom töllük, mivel gyógyszert nem merek bevenni.De hatásos, mert már abszolut nem érzem ha pipilek:-)))Viszont tényleg igyekszem odafigyelni, mert ugyebár dolgozom még, mivel semmi sem konkrét még és nap végére éreztem is, hogy furi a hasam alatt, nem fáj, csak bele-bele nyilalgatott.Ezért amikor csak tehetem itthon fekszek, nem eröltetem magam, nem biciklizek, csak sétálok.És nagyon bizom benne, hogy baba, és hogy nem megy el és hogy nem méhen kivüli, és nem keverték össze valami mással.Ha mégis megjön akkor pedig elkapom a férjem és legközelebb sikerül majd az tuti:-))))Ja, de mellete szól talán, hogy feszüla bal cicim:-)).Na, légy jó és vigyázz nagyon-nagyon magadra!Gondolok majd rád!Szió
nem fog megjönni és elmenni sem.az nem olyan egyszerû ám.ne idegeskedj, ja a gyógynövény jó dolog.a cicidnek meg örülök nagyon.hihi.na majd hétfõn írok.jó légy.és gyógyulgassál.
Szívbõl remélem hogy babád van!Különben mit látott volna a dokid????
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és szerinted nem korai?Az baj ha semmilyen tünetem nincs, néha érzem mintha meg akarna jönni, de az is elmulik.

Reggeli émelygések, cici nagyobbodás, de a mensimnek 2 hét múlva kellene megjönni, a tesztek egyenlőre negatívak, próbálkozunk, de még egyenlőre semmi. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? Hányadik ciklus napon vagy? Csak mert ha 28-30 körüli akkor még csak most van kb peteérésed. A tünetek is koraiak. Föleg az émelygés, az alapból az 5-6. héten kezdödik csak. Viszotn a terhességi tüneteket simán be tudják képzelni maguknak a nõk ha nagyon szeretnének már teherbeesni. Én is voltam igy. A teszt az aktus után 10-14 nappal mutathat elõször pozitvat.

Hány naposak a ciklusaid? Hányadik ciklus napon vagy? Csak mert ha 28-30 körüli akkor még csak most van kb peteérésed. A tünetek is koraiak. Föleg az émelygés, az alapból az 5-6. héten kezdödik csak. Viszotn a terhességi tüneteket simán be tudják képzelni maguknak a nõk ha nagyon szeretnének már teherbeesni. Én is voltam igy. A teszt az aktus után 10-14 nappal mutathat elõször pozitvat.
A kérdező hozzászólása: 28 napos ha jól tudom, a mensim 4-5 nap alatt elmúlik. 3hónapja nem szedem már a bogyót. Nagyon vágyunk már a bébire.:) Ettõl félek én is, hogy csak beképzelem, de remélem nem. 10-13.körül kellene megjönni, ahogy számoltam. mikor ajánlod a teszt elvégzését?
A kérdező hozzászólása: Ami kimaradt, hogy krémes fehérfolyásom van...
Hát akkor eleve mostanában kellene próbálkoznotok! Tesztet szerintem leghamarabb majd csak a nemvárt napján érdemes csinálni!
ha rendesen volt menzeszed és 2 heted van még vissza, akkor nem terhesség. Ovu lehet a dologban.
Ez inkább esetleg egy kései peteérés , ha majd csak 13-a körül kellene megjönnie, akkor kétlem, hogy terhességi tünet
Hogy lehetne terhesség ha csak mostanában van ovud? Mostanában legyetek együtt! Ha elmarad a havid akkor tesztelj!

Csináltam 1 terhességi tesztet, ami negatív lett, de még mindig nem jött meg. (Tudni kell, h a nőgyógyászom felírt 1 hüvelytablettát). Nagyon ideges vagyok, h mivan ha terhes vagyok. Szerintetek mitől késhet?

Amúgy szoktak el?jelek lenni havi el?tt,h nemsokára + kell jönnie,most is vannak(érzem az alhasamat, néha enyhén fáj is).Szerintetek terhes lehetek?Ez miatt késik?Vagy csak az idegesség hátráltatja?

Legjobb válasz: Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!

Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?!
A kérdező hozzászólása: Mióta késik? Hányadik napon csináltál tesztet és milyent? Nem értem a hüvelytabletta hogy jön ide? Az nem befolyásolja sem a menstruációt sem azt hogy terhes vagy e?! Igazából ma(márc. 28-án) kellett volna h megjöjjön.Igaz, ebben mindig benne van az a bizonyos plusz-mínusz néhány nap...28.-a elõtt 1-2 nappal csináltam + a tesztet.Tudom, h butaságnak hangzik, de az az idióta parás természet vagyok:(( Nem baj, ha ez miatt dilinyósnak néznek, sajna ilyen vagyok:( A hüvelytabit azért írtam ide, mert most elõször írtak fel nekem ilyet és a doki semmit nem mondott, h ez hatással van e havira vagy sem...
Akkor még szerintem ne idegeskedj, hiszen ha mára vártad, akkor még olyan sokat nem késett a vérzésed. Én megértelek a teszteléssel kapcsolatban, de azt tudni kell hogy nem mindegy hogy milyen tesztet használsz. Ha a menstruáció elõtt pár nappal már tesztelni akarsz, akkor a 10 érzékenységû tesztet kell venned, ami a Qupidó és a Clearblue. A többi nem valószínû hogy ilyen korán kimutatja. Nekem a Clearblue pl. a mensi elõtt három nappal már pozitív volt amikor a fiamat vártam. A hüvelytabletta nem befolyásolja a menstruációt, hiszen az a hormonoktól függ.
A mindjárt megjön érzés az jellemzõ a babát várókra is, szóval jelezheti azt is, hogy baba van a pocidban, az, hogy a teszt nega lett semmit nem jelent még, nekem pár napra az elmaradt után lett csak pozitív és akkor is haloványka. Nem egyforma a szervezete az embereknek és van akinek nem pont fél idõben volt peteérése akkor a mensi körül ágyazódik csak be és utána kezdi el termelni a hcgt a szervezete, ne könyveld még el, hogy nincs baba! Ott van az, csak várni kell pár napot:)

31 napon vagyok, a 29. napon negatívat teszteltem de még mindig nem jött meg. Már 4 napja mindjárt megjön érzésem van, úgy érzem állandóan mintha fullra tele lenne a hasam, kicsit feszülnek a melleim. Lehet még baba vagy? Mikor teszteljek?

Teljesen száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs. Nagyon levertnek érzem magam és szédülök.

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.

Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.
Mikor kellett volna megjönnie? Megy a drukk, hogy hamarosan pozitívat teszteljél, míg nem jön meg van remény!!! Írj majd ha csináltál újra tesztet és, hogy mi lett!!!
Szia! Csináltál másik tesztet?Hogy vagy, mi újság van veled?
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint tesztet, és halványan de OTT A CSÍK!!!! Nagyon boldog vagyok!
Jújj de jó!:-)Halvány csík is csík!!!!Akkor még halkan de annál nagyobb szeretettel Gratulálok!!!!Írd meg légyszi ha voltál orvosnál, hogy mi újság van! Puszi Ági(utolsó voltam)
Laborban nézték a vizeleted és az negatív lett? Hát akkor nem hinném hogy terhes vagy. Miért nem vért vettek?
Szia! A laborban jó esetben ugyanazt a tesztet használják, amit te otthon. Rosszabb esetben kevésbé érzékenyet. Szóval simán lehetséges, hogy babás leszel. De azért nagyon ne éld bele magad, a hasfájás inkább menses elõjel, és az étvágy megnövekedése sem tipikus koraterhességi tünet. Csak azt nem értem, ha már ott vagy egy laborban, akkor miért nem vérbõl nézik a HCG-t, az sokkal biztosabb és pontosabb eredményt ad. Szerintem csinálj otthon még egy tesztet, és annak az eredményét vedd alapul, mert egy hetes késésnél azért már nem halvány csíknak illik lenni.
A kérdező hozzászólása: nem tudom miért nem vérvételre küldött, más jel is van azt kívánom amit soha nem szerettem pl és a hasam 2 hete fáj, máj30 volt az utolsó vérzésem
Terhességre utaló jelek általában akkor vannak, amikor már a teszt is kimutatná, vagy inkább még késõbb. Tesztelj még egyszer, és ha negatív, ha pozitív, menj el egy másik dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!