Találatok a következő kifejezésre: Negatív a de (1279 db)

Volt-e valakinek negatív teszte, de terhes volt mégis? 14-én kellett volna megjönnie, de eddig semmi. Fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, émelygek, pont mint az első terhességemnél. Ma csináltam tesztet, de negatív. Kicsit el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Szia! Nekem 16.án kellett volna megjönnie. Hétfõn volt egy kis barnázásom, most meg ilyen halvány rózsaszines "folyás" van csak de az se valami sok. Nekem néha szurkál a hasam, és mindig olyan mintha megakarna jönni. A múltkor nekem is késõbb jött meg. Már én is azt hittem hogy terhes vagyok, negatív lett a teszt és rá 2 napra megjött. De azért szorítok neked!! Nem tudod véletlenül hogy mikor volt peteérésed? Mert ha akkor voltál a pároddal akkor lehet esélye hogy terhes vagy.

Szia! Nekem 16.án kellett volna megjönnie. Hétfõn volt egy kis barnázásom, most meg ilyen halvány rózsaszines "folyás" van csak de az se valami sok. Nekem néha szurkál a hasam, és mindig olyan mintha megakarna jönni. A múltkor nekem is késõbb jött meg. Már én is azt hittem hogy terhes vagyok, negatív lett a teszt és rá 2 napra megjött. De azért szorítok neked!! Nem tudod véletlenül hogy mikor volt peteérésed? Mert ha akkor voltál a pároddal akkor lehet esélye hogy terhes vagy.
Elsõ válaszoló vagyok! Én még nem teszteltem, gondoltam megvárom ezt a hetet és majd utána! Ha negatív lenne én is nagyot csalódnék, egyenlõre még nem is élem bele magam hogy terhes vagyok de hátha!!!
Nekem 12-én kellett volna megjönnie. A 3. és az 5. napi késésnél is negatív volt a teszt. Ma késik 6. napja. Talán ez egy ilyen tréfás hónap? :(
Nekem is 6. napja késik. Tesztet én sem csináltam még, mert hónap közepén volt 3-4 nap barnázásom és gondoltam emiatt késik, de holnap már tesztelek. Tesztel valaki a héten?
Sziasztok!!! Én most 10hetes terhes vagyok és az elsõ tesztet amikor megcsináltam, az negatívot mutatott....., rá 1 hétre csináltam a második tesztet az kimutatta a terhességet és másnap orvoshoz is mentem, kiderült 5 hetes terhes vagyok, ennyit a tesztekrõl ami a 3 napos terhességet kimutatja!:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Kedves 10 hetes! Erre a válaszra vártam! :-) Kb. én is a 4. héten tesztelhettem, de azóta is semmi. Szinte biztos vagyok benne hogy terhes vagyok, de a teszt lelombozott. Szerintem csinálok egyet a jövõ héten is! Köszi hogy megnyugtattál!
12.44-esnek ez bizony pozitiv!gratulálok hozzá!egy 3 gyermekes anyuci
A negatív teszttõl még simán lehetsz terhes, a pozitív az, aminek az eredménye ugye kétségbevonhatatlan!! :) Nekem még barnázásom is volt akkor, amikor meg kellett volna jönnie a nem vártnak... Aztán elmentem a dokihoz rögtön és a vérvételen derült ki, hogy baba van a dologban! :) 5 hetes kismami
Kérdezõ én már holnap megcsinálnám! Qupidoval, az még senkit sem csapott be. Nagyon jó teszt! Reggeli elsõ vizeletbõl csináld :)
sya Nekem mindig 28 napos a ciklusom, most 3. napos késésnél vagyok.Soha nem késet még. Mi is szeretnénk már babát, de a tesztem az elsõ nap -lett.:( Nem értem az egészet. Ja és semmi tünetem nincs, bár néha a hasam gyengéden szúrkál. Lehet hogy tényleg a tavasz???
Én ma vagyok a 43.napon.Már 11 napja késik, eddig csak nega tesztjeim voltak:-(Tüneteim viszont vannak:-)Jövõhéten megyek dokihoz, hátha mégis..:-)Kitartás Lányok!:-)
gratula a pozitív teszthez:) )nekem is kuldhetnél egyet:) ))ez amugy érdekes, hogy 5nap késés után ilyen halovány...mert mindenki azt mondja annak már erosnek kell lennie...hát énis ilyesmiben bízom:) ))mégegyszer gratulálok és vigyázz magatokra!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi folyás vagy ilyesmi nincsen, nem is volt az elsõnél sem. Csak ez a hasfájás, meg örökös émelygés, pont mint az elsõ kisbabánknál.Hát azért mindenkinek köszönöm a hozzászólást! Nyugodtabb ugyan nem lettem, de lehet hogy a tavasz miatt van. :-) És tényleg lehetnek még csodák!
Gratulálok! Ott a második csík!!!
Nekem 13.-án (nem) kellett volna megjönnie és ilyet teszteltem tegnap 20-as érzékenységû teszttel: http://kephost.hu/image-0423_4BA09F01.jpg
2. vagyok Én 20-as és 25-ös érzékenységûekkel teszteltem. Van itthon még egy 25-ös teszt, de nem akarok újabb csalódást :( Ráadásul hétfõ óta barnázgatok is :( Lehet, hogy csak a tavasz miatt késik, nem tudom :( De nagyon rossz ez a bizonytalanság! Holnap lesz 7. napja, hogy késik.
Hát ez tényleg ilyen vicces hónap. Csatlakozok hozzátok.Bár nekem kicsit más a történet. 22 napja késik. 5 negatív tesztem van. Egy csomó "furcsa" tünetem. De voltam dokinál még peteéréskor, és sajnos nem látott semmit. Írt fel clostyt. Mindig 33 napra jön meg bezzeg most semmi. Telefonon beszéltem a dokimmal. Annyit tanácsolt várjak türelemmel, és hetente 1 tesztet csináljak, mert vannak csodák....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mi kisbabát akartunk nagyon újra, tehát több kalkulátorral is kiszámoltam mikor van peteérésem és hogy teljes legyen a siker az így kijött kb. egy hetet végig akcióztuk. Még azokon a napokon is amikor lehetéges csak a teherbe esés. Ezért szinte biztos voltam a sikerben. Meghát ezek a tünetek... Ez 25-ös teszt volt, lehet hogy egy érzékenyebb kimutatta volna.
Elsõ nap lett nega a teszted, még simán lehet pozitív. Nem késhet mindenkinek a tavasz miatt :) :)

2 napja késik 3 nappal ezelőtt volt egy negatív tesztem, ma kíváncsiságból megnéztem a PG53 mikroszkóppal és negatív volt de a mensesnek semmi jele ha volt már egy negatív tesztem és a mikroszkóp is negatív akkor biztos hogy nem vagyok babás?

a ciklusaim 27-28 naposak , mellem érzékeny egyéb tünetem nincsen , a h?m reggel 36,3 volt de nekem még soha nem volt 37 a h?m.Nem tudom mit tegyek annyira szeretnénk már babát de lassan 3 éve nem sikerül.

Legjobb válasz: Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.

Ha azóta nem teszteltél ismételhetsz egyet. Ennyi próbálkozás után -ha még nem tetted- érdemes lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: még nem teszteltem a hét vége fele terveztem és akármi is lesz az eredmény elmegyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szia. Már rájöttem hogy a mikroszkóp semmit sem ér szerintem és kik kell dobni a kukába. :-D
Szia! Nekem is rendszeres a ciklusom, a tünetem u.az volt, mint Neked. Egyszer késett 3 napot, nagyon örültem, mert elõtte soha nem volt ilyen! Elhatároztam, hogy ha aznap még mindig nem jön meg, akkor másnap veszek egy tesztet. Na, erre már nem volt szükség :-( Megjött. A mikroszkóp sem tuti, szerintem!

Hétfőn lesz 2 hete hogy késik. Csináltam tesztet hétfőn ami negatív lett de viszont a mellem görcsölget és a hasam is. Lehetséges hogy terhes vagyok negatív teszt ellenére is?

Meg a csíp?m fáj . Ja és minden reggel megy a hasam lehetséges hogy ez a tünet? A mellemen lehet látni halvány ereket.

Legjobb válasz: Szerintem tetszelj mégegyszer, lehet, hogy az elsõ korai volt. Ha az is negatív lesz, akkor menj el dokihoz, õ többet tud majd mondani, hogy miért késik ennyit. Én azért szurkolok neked!

Szerintem tetszelj mégegyszer, lehet, hogy az elsõ korai volt. Ha az is negatív lesz, akkor menj el dokihoz, õ többet tud majd mondani, hogy miért késik ennyit. Én azért szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi de lehetséges hogy azért nem mutatta ki mert korán csináltam?
Hat szerintem meg csak kesobb volt peteeresed.Most epp igy voltam en is es ha nem homeroztem volna en is ugyanezt eltem volna at.Pont 2 hetet kesett mert a vart mensi elott 4 nappal volt a peteeres pedig eddig mindig normal ciklusom volt.De azert lehet nallad kivetel csak ne eld bele magad minden lehetseges a sors neha nagyon kegyetlen.
ritka mikor teszt nem mutassa ki. szerintem ez nem volt korai. lehet hogy cisztád van és azért késik.

3 tesztem negatív lett, de a menstruációm egy hete késik és tüneteim is vannak. Ez mi lehet?

Hatalmas étvágyam van, puffadt a hasam és szurkál, mindig "mindjárt megjön" érzésem van, de aztán mégse.

Legjobb válasz: Ha mindhárom teszt negatív lett, valószínûleg nem vagy terhes. Nekem mindig nagyobb étvágyam van, mielõtt megjönne. De nem késett eddig 1 hetet. Szerintem menj el nõgyógyászhoz!

Ha mindhárom teszt negatív lett, valószínûleg nem vagy terhes. Nekem mindig nagyobb étvágyam van, mielõtt megjönne. De nem késett eddig 1 hetet. Szerintem menj el nõgyógyászhoz!
Nõgyógyász!!!!
Nekem tavaly volt ilyen, kiderült, hogy ciszta okozza a terhességi tüneteket és a mensi késését. Pár nappal késõbb megjött és a ciszta a mensivel távozott is.
Ha már 1 hete késik, szerintem ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Pé-d mikor volt? Hõdet nézted? Az is lehet hogy most késõbb volt pé-d, viszont akkor késõbb is kell megjönnie.

Ez egy tünet lenne? A teszt lett volna rossz? Negatív teszt, de hányinger hőemelkedés, legyengülés, gyomorfájás tegnap óta?

Tegnap óta rosszul vagyok, de nem tudom hogy betegség-e vagy terhesség jele. Ciklus 30.napján csináltam tesztet, negatív lett. (rendszertelen a ciklusom de 29 napnak mondható) késik a vérzésem, de a rendszertelensége miatt nem sokat jelent.. Köszönöm előre is a válaszokat

Legjobb válasz: Ha negatív a teszt és átlagosan 29 naposak a ciklusaid és késéskor csináltál tesztet és negatív, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. A tüneteid viszont tökéletesen illenek egy vírusos fertõzésre. Arra a bizonyos hányásos-hasmenéses fertõzésre.:(

Ha negatív a teszt és átlagosan 29 naposak a ciklusaid és késéskor csináltál tesztet és negatív, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy. A tüneteid viszont tökéletesen illenek egy vírusos fertõzésre. Arra a bizonyos hányásos-hasmenéses fertõzésre.:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
a gyomorfájás az nem terhességi tünet.

Mikor menjek orvoshoz, ha negatív a tesztem a dpo 18 napon, de menzi sehol?

tüneteim vannak,de a tesztem negatív.mikor menjek orvoshoz kb?

Legjobb válasz: Én most vagyok a 15. dpo-n, a tegnapi elsõ pisis Clearblue tesztem "majdnem" negatív lett. Azért írom, hogy majdnem, mert egy egész hajszálvékony és halvány kis csík van rajt. Úgyhogy Én inkább ezt negatívnak veszem. Holnap reggel csinálok egy másik tesztet. Ja, görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Tünetem nincs, illetve nagyon éhes vagyok mindig. Neked görbe? Drukkolok, hogy Babánk legyen.

Én most vagyok a 15. dpo-n, a tegnapi elsõ pisis Clearblue tesztem "majdnem" negatív lett. Azért írom, hogy majdnem, mert egy egész hajszálvékony és halvány kis csík van rajt. Úgyhogy Én inkább ezt negatívnak veszem. Holnap reggel csinálok egy másik tesztet. Ja, görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2024b88e2a61bd722e04da.. Tünetem nincs, illetve nagyon éhes vagyok mindig. Neked görbe? Drukkolok, hogy Babánk legyen.
A kérdező hozzászólása: görbémet nem tudom megnyitni. tüneteim.mellfájás hányinger, szurka a hasba, sûrû pisilés, és nem kívánom az ételt.
Köszi Kedves Utolsó! Nem igazán kért a kérdezõ ebben az ügyben segítséget. Ezt most bunkózásból írtad?
Vagy a te görbédet nem tudod megnyitni. Bocsi! Szerintem még várj, és tesztelj 5 nap múlva. Aztán ha még mindig semmi, akkor elmenni az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

22. napja késik. Az összes létezõ teszt negatív volt, de egyrészt sosem késik a menzim (a max eddig 2 nap volt) másrészt hányingerem van, fáj a mellem, a derekam, és furán vagyok. Járt már így valaki?

Van esetleg itt olyan, akinek szintén nem mutatta ki a teszt a terhességet? Csütörtökön megyek dokihoz, de már alig bírok magammal... Létezik ilyen? A neten láttam vagy 200 ilyen sztorit, és nem akarom elhinni. Egy ismerõsöm szintén, még 11. héten is negatívat tesztelt. Mi okozhatja ezt? Oké, tudom, alacsony hcg szint. De konkrétabban. Egészséges babát szült, 11. héten negatív teszttel...

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt,elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív,írt fel gyógyszert,hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni,vissza mentem ,hogy hányok a gyógyszertõl,újabb uh 15 hetes terhes voltam.

Nekem az elsõ gyermekemnél minden teszt negatív volt, elmentem orvoshoz elküldött uh-ra negatív, írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menszeszem 2 darabot bevettem és elkezdtem hányni, vissza mentem , hogy hányok a gyógyszertõl, újabb uh 15 hetes terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon édesek vagytok :)
Gratulálok, boldog baba várást!
Istenem de jó, nagyon gratulálok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, támogatást :) Voltam tegnap orvosnál, és ultrahangon is. GRAV. S. 7 :D Szóval van olyan, hogy nem mutatja ki a teszt.... A doki is mondta, hogy egyre gyakoribb. Március 1.-jére írt ki :) Szívhang is van, minden tökély :) Nagyon boldog vagyok, köszönöm a sok drukkot, és privát levelet :)
Miután abbahagytam a fogamzásgátlót, pár hónapra rá, teljesen megbolondult a ciklusom. Átlag két havonta egyszer menstruáltam, és ugyanezeket éreztem amiket te. Még hánytam is több alkalommal. (érdekes, hogy a terhesség alatt meg egyszer sem)Akkoriban reménykedve minden hónapban csináltam tesztet, persze negatív volt mind, de velem nem egyszer fordult elõ hogy késett, hanem rendszeresen. Bár egy kolleganõm szokta mondani, hogy ha van egy negatív teszted még nem jelenti, hogy nem vagy terhes. Õ elmondása alapján az elsõ két gyerekénél negatívat tesztelt 1 hét késénél, de két hét után azért már pozitív volt. A harmadiknál már megvárta a 2. hetet. Gõze sincs róla se neki, se a dokijának, miért.
Ha valaki terhes, akkor hcg VAN a szervezetben. Anélkül nem maradna meg a baba. akinek nem mutatja ki a teszt, az vagy csak egyszer tesztelt túl korán, vagy rossz volt a teszt, vagy nem jól használta a tesztet, vagy olyan sok folyadékot ivott, hogy nagyon felhígult a vizelet. Biztosabban ki lehet mutatni vérvétellel a hcg-t, ott nem lehet hibázni. :-)
A kérdező hozzászólása: Naná, mindenképpen írok majd :) Csak azt nem tudom, hogy bírom ki csütörtökig :/
Kíváncsi vagyok mi lesz Veled! Írd meg!
En drukkolok! Ilyen iranyu tapasztalatom nincs, nekem most van epp egy olyan rovid ciklusom meg fura tuneteim, hogy azt hittem, baba, de mara megjott. Remelem, nalad az lesz, ami neked a legjobb, es kivancsian varom, hogy mi lett! Megirod majd?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mint azt írtam, csütörtökön megyek orvoshoz. És nem azért, mert link vagyok, hanem mert mindenki szabin van, és mostanra kaptam idõpontot. Sajnos a frontokra nem tudom ráfogni a hányingert, mert nem vagyok frontérzékeny. Sosem voltam. Nem túlzottan "reménykednék", ha nem érezném úgy.... Nem vagyok a menzi elõtt tesztelgetõs, kétségbeesõs fajta. És sosem volt cisztám. Nem tudom...
A nagyon-nagyon-nagyon ritka azt jelenti, hogy létezik kivétel. Egy ismerõsöm volt úgy, hogy már jócskán gömbölyödött a hasa, de a tesztek még mindig negatív eredményt mutattak.
:( te is tudod hogy kb 98% esély van rá hogy nincs baba. Ennyi idõsen kb 25000 egységnyi hcgnek kellene lennie a véredben (ez a normál tartomány alsó határa), ezerszer annyinak amennyit a teszt kimutat. Én nem tudom elképzelni hogy valakinek ENNYIRE alacsony lenne. Esetleg valamilyen betegség következtében egyáltalán nem termel hcg-t, mert ugye pontosan nem is tudják a szerepét, szóval talán nem létfontosságú hormon, de hát na. Ez nagyon-nagyon-nagyon-nagyon ritka.
A menj el orvoshoz az miert nem jo..22napja kesik mar reg elkellett volna menned..es amugy meg csak õ tudja megmondani ezt te is tudod..nemtudom volt e mar cisztad baratnõmnek attól maradt ki egy teljes hónap es a masodik hónapban meg kèsett..de õ elment orvoshoz!
az is simán lehet, hogy egyszerûen csak kimarad, az is teljesen természetes dolog egy nõ életében:) hányingered van: mert front van, folyton durvameleg vagy hideg, a vérnyomásod is furán lehet fáj a melled: mert meg fog jönni ugye nemsoká, ha kimaradt egy ciklus, derekad szintén ezért. én nem hinném magamról, hogy terhes vagyok.
Szia! Nem tudom olvasod-e még ezt a kérdést, csak tudni szeretném hogy vagytok! Nekem most 10. napja késik, tesztek negatívak, illetve volt 1, amin nagyon halványan, alig láthatóan volt még egy csík, de persze mindenki lehurrogott, hogy biztos nincs terhesseg, mert ennyi idõ után erõsebb kellene legyen. Olvasgattam a témában, sok sztorit találtam, ahol mégtöbb nap késés után sem mutatta ki. Neked nem mondták meg, hogy mi lehetett az oka? Minden rendben volt? Nagyon köszönöm, ha válaszolsz!
menszesz?xd
Igen lehetseges hogy terhes vagy, a halvány csik is csik, amúgy az alacsony HCG szint miatt van, de ahogy telnek a napok az is nõ, szerintem csinálj még egy tesztet holnap reggel az elsõ vizeletbõl, mert abban koncentráltabb.Sok sikert
épp így jártam én is. vagy 5 tesztet csináltam. nem akartam elhinni. de a halvány csík is csík....épp most írtam be a kérdést h hány hetes is lehetek, mivel nem ulnek nekem se az idopontok a mensim szerint. mivel megjott nekem is pár napra, ...de... az idopontokat viszont a mensi alapján számolják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.mert mi elött ez a barnás menszim volt nagyon rosszul voltam hánytam szédültem.
A kérdező hozzászólása: mert mi elött meg jött ez abarnás menszeszem ami nem szokot leni kivános voltam hánytam szédültem akkor csináljak még egy tesztet?
én csinálnék! szerintem ez babagyanús.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy másikat.de nagyon fura, mert a c nél erös csik van a t nél meg nagyon görbe világos szin jött ki de nem egybõl hanem egy fél óra után jött kiképet tudpk tölteni fel ha kell

Lehetek meg terhes? Csinaltam tegnap tesztet negativ lett de a menszim meg sehol nincsen es mar reg meg kellet volna jonnie! Teszteljek masikkal? Tuneteim nincsenek!

Legjobb válasz: ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.

ha már rég megkellett volna jönnie, és negatív a teszt akkor nem vagy terhes. de lehet gyulladás, idegeség, hormonprobléma, stb.. ha nem jön meg egy hét múlva menj el dokihoz.
Szia!Azt nem irtad, hogy mennyi ideje kesik.En tavaly December 3.-an menstrualtam volna, de nem jott meg.:-) Csinaltam egy tesztet 7.-en es a teszt negativ volt, de tovabbra sem jott meg.Egy het mulva 14.-en csinaltam meg egy tesztet es az mar pozitiv lett.:-)))Azota mar megszuletett a gyonyoru kicsi lanyom!Csinalj meg egy tesztet, lehet neked is korai volt az elso teszt.Sok sikert kivanok! Udv.egy 4 honapos kiralylany anyukaja!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszt:)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat de mar megjott:( 2 napot kesett
Mindenképpen csinálj mégegyet, de tudtommal a halvány csik is csik
gratulálok! sok sok boldogságot (és türelmet) hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Máig bírtam! Reggel csináltam egy tesztet (Coralene -ami 20-as érzékenységû), és egyértelmûen POZITÍV!!!!!! Alig akarom elhinni! Olyan boldog vagyok! Kívánok nektek is pozitív teszteket!!!!
Szia. Én hasonlóan jártam csak Clearblue-val. Késõbb jelent meg a csík de az látható volt. Azóta késik (2 napja) és a Gabriel negatív. Szóval nem tudom... Mindenképp várj a menzid elmaradása után 3-4 napot és akkor tesztelj! Drukkolok és írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszi az újabb tanácsokat is! Gabriel-el teszteltem. Már kidobtam azóta. Most várok szorgalmasan hétfõig vagy tovább. Remélem addig nem érkezik meg a nemvárt...
Kicsit késõbb max 10 perc...utána már dobd szemetesbe, és nem zavar be. Ha 10 percig nincs 2.vonal, akkor marad a 2 nap múlva ismétlés....
milyen tesztel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megpróbálom még +2 napig kibírni. Nehéz lesz!!!
Szia! Inkább várjál még rá 2 napot. Én ugyanigy voltam.:) Próbáld meg kibirni.:) 4 hetes kislány anyukája
most már nincs olyan messze az a hétfõ :) bár soknak tûnhet :) persze ahogy az elõttem szóló is írta, még egy teszttel nem lehet "baj" :) -halvány csík is csík- :) drukkolok h legyen pocaklakótok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ha hétfõn csinálom az jó, vagy inkább várjak rá pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációt! Ki se tudom mondani, mennyire boldog vagyok!!!!!! :D :D :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!