Találatok a következő kifejezésre: Negatív Clearblue teszt (28 db)

Hogy lehet az, hogy wondfo 10 es teszt negatív, clearblue teszt ami elvileg 50 es érzékenységű meg halvány pozitív?

4-5 napom van a nemvártig, mindkét tesztet nemrég csináltam...

Legjobb válasz: hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.

hamis negatívat mutathat a teszt, de a pozitív az mindig igaz.
Gratulálok. 7-es válaszoló, azóta 17 heteske.
gratula
Gratulálok!!! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom ki jár erre, de a teszt jó volt, teszteltem pár nap múlva mást és az is pozitív lett :)
A kérdező hozzászólása: hát akkor mégsem olyan jó ez CB..
A CB nekem is halvány pozitív lett a nem várt napján és nem volt baba... :(
Én két nappal a nemvárt elõtt teszteltem cb-val halvány pozit. 15hkm.
A kérdező hozzászólása: már van egy 2éves gyerkõcünk vele is a nemvárt elõtti napokban ugyanígy clearblueval teszteltem haloványka pozit, de nagyon halovány volt..
4-5 nappal a nem várt elõtt, hááát, elég korai a tesztelés. Én 3 nappal elõbb teszteltem 10-essel, annyira halvány lett, hogy el sem hittem. 2 nappal elõbb már jó volt.
A kérdező hozzászólása: õszinte legyek a clearblue is negatív lett csakhogy mérgemben szétszedtem és alatta 2 perc múlva jelent meg a második csík, de lehet hogy szétkentem az ujjamal és azért jelent meg a csík? hát gõzöm sincs.. tüneteim vannak szóval nem tudom megvárom szerintem a menszit aztán ha nem jön tesztelek...
Szia! Nem elkeseríteni akarlak, de nekem a clearblue, volt már halvány pozi, és nem voltam terhes. Szerintem mással próbáld meg. Drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek !!!! :) ))

Nézegettem a digitális Clearblue teszttel kapcsolatos véleményeket, képeket, van, akinek nem mutatott igazat, illetve az a 3csík, amit szétszedve látott, babát jelentett annak ellenére, hogy negatívat írt ki?

Legjobb válasz: Szia!Engem is becsapott a clearblue,pár hónappal ez elõtt azt hittem t6erhes vagyok csináltam tesztet,ami pozitív lett.Másnap kiváncsiságból vettem egy másikat az negatív volt.Én többet Clearbluet nem vennék az biztos!

Szia!Engem is becsapott a clearblue, pár hónappal ez elõtt azt hittem t6erhes vagyok csináltam tesztet, ami pozitív lett.Másnap kiváncsiságból vettem egy másikat az negatív volt.Én többet Clearbluet nem vennék az biztos!
Mindig igazat mondott.. három csík belül mindig van... ha nega a várt napján akkor nem vagy terhes.. hiába szedi szét az ember lánya és ott három csík van.. akkor se terhes
A kérdező hozzászólása: tudom, h.3csík mindig van :) csak valakinek az alsó erõsödik vagy a felsõ és akkor már terhes! :) egy próbát megér, egy utolsót tesztelek

Vasárnap kellett volna megjönnie, de azóta se jött meg. Clearblue teszt tegnap negatív lett. Ettől összejöhetett még a baba?

Legjobb válasz: Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!

Persze, hogy összejöhetett, a teszt lehet negatív, ha még kevés a HCG, pl. késõbb volt a peteérés. Úgyhogy, reménykedni lehet, szorítok! Ha meg nem jön most össze, sok sikert a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóban reménykedem. Több mint egy hétig folyamatosan görcsöltem, és mikorra meg kellett volna jönnie, elmúlt. Most nem érzek semmit. Várok még egy-két napot, aztán ha nem történik semmi csinálok újabb tesztet...
Persze és sok sikert! Írd meg mindenképp hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Másnap megjött...igaza volt a tesztnek!:(

Negatív Clearblue terhességi teszt mensi kimaradásának 2. napján már tuti biztos?

Úgy tudom az nagyon érzékeny, akkor nekem most nem sikerült?

Legjobb válasz: Nekem a mensi kimaradásának 3. napján lett negatív. Utána sajna meg is jött. :-( Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lesz. Ha pár nap múlva nem jön meg, szerintem tesztelj újra. Hátha.

Nekem a mensi kimaradásának 3. napján lett negatív. Utána sajna meg is jött. :-( Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez lesz. Ha pár nap múlva nem jön meg, szerintem tesztelj újra. Hátha.
Én a mensi utáni 3. napon csináltam egy Clearblut, sajna negatív lett, rá 2 napra meg is jött! :( Remélem azért te nem így jársz!

Clearblue teszt 1 nappal a menzesz előtt negatív lett, akkor tuti nincs baba?

A ciklusom 8. napján voltunk együtt, holnap kéne megjönnie..

Legjobb válasz: Csak egy észrevétel:nekem eddig a terhességeimet egyik esetben sem mutatta ki ez a teszt,pedig nem korán csináltam.Rákövetkezõ nap egy másikat próbáltam és az azonnal egyértelmû +at mutatott.Én nem tudok benne bízni; szerintem azért próbálkozz egy másikkal is.Abból baj nem lehet.

Csak egy észrevétel:nekem eddig a terhességeimet egyik esetben sem mutatta ki ez a teszt, pedig nem korán csináltam.Rákövetkezõ nap egy másikat próbáltam és az azonnal egyértelmû +at mutatott.Én nem tudok benne bízni; szerintem azért próbálkozz egy másikkal is.Abból baj nem lehet.
még lehet pozitív.Szerintem ha már mondjuk a nemvárt után egy héttel negatív, akkor annak már hihetsz.
14 nap körül szokott peteérés lenni, és a pete 12-24 órán keresztül tud megtermékenyülni. A spermiumok max 3 napig életképesek. (8+3=11) tehát max a ciklus 11 napjáig tudtál volna teherbe esni, de a 14-én szokott peteérés lenni. És ha még a teszt is negatív, akkor szerintem 99% hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) csak annyi helyen olvasni, hogy nem mindig a ciklus közepén van peteérés , hanem egyedfüggõ...
Az elsõ vagyok. Ha nem jön meg akkor csinálj egy másik fajta tesztet.

Ha a mai teszt (25-ös érzékenységű) negatív és mára nem vártam, a Clearblue teszt kimutathatja ha baba van? Teszteljek ma vele?

Legjobb válasz: Varj reggelig vele.Reggeli vizeletbol jobb,lehet az pozitivat mutat de most delutan meg nem..

Varj reggelig vele.Reggeli vizeletbol jobb, lehet az pozitivat mutat de most delutan meg nem..
Én ma néztem épp a boltban, hogy mi van a Clearblue dobozára írva, állítólag a nem várt elõtt 4 (!) nappal kimutatja, de én nem hiszem ezt. Ahhoz kb 10-es érzékenységûnek kéne lennie ugyebár.... Eddig viszont minden fórumon azt olvastam, hogy a Clearblue a legvacakabb, mivel 50-es érzékenységû. Vagyis, ha a 25-ös nem mutatta ki, akkor elvileg az 50-es se fogja. Bár a kezdeti idõszakban a vérben naponta-másfél naponta megduplázódik a HCG szintje, azt nem tudom, hogy a vizeletben ez mennyire választódik ki. Szerintem várj még vele. Az is lehet, hogy késõbb volt a peteérésed, mint ahogy gondolod, akkor pedig minden tolódik, vagyis még nem is kellene megjönnie. Én még legalább holnap reggelig, de inkább holnapután reggelig várnék.
Azért érzékenyebb az 50-es sziont ellenére, mert nagyobb felületen veszi fel a vizeletet, így ha alacsonyabb is a HCG szint, halványan pozitívat jelez. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért vettem Clearblue-t mert az olvastam itt hogy annak ellenére hogy 50-es ez már + volt mikor a többi teszt még negatív. De akkor hogy, miért?
A kérdező hozzászólása: Szia! Teszteltél? Mi lett? ugye + ????

Előfordulhat, hogy két napos késés után a clearblue teszt negatívat mutat de mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: szia.elõfordulhat, bár nekem ez a teszt 2 nap után kimutatta már a terhességem.de sokban függ a hormonoktól, és mindenkinél másként emelkedik.tesztelj pár nap mulva.más tüneteid nincsenek?

szia.elõfordulhat, bár nekem ez a teszt 2 nap után kimutatta már a terhességem.de sokban függ a hormonoktól, és mindenkinél másként emelkedik.tesztelj pár nap mulva.más tüneteid nincsenek?
Nézd nekem a mensi elött pozitívatt mutatott és még is megjött és mégsincs baba...De hátha neked sikerült a mensi késés jó jel!!!
Nekem az a teszt alig mutatott valamit, pedig már volt egy halvány pozitív tesztem, de valami ismeretlen nevû teszt volt ezért csináltam egy clearblu tesztet, de még annyira sem volt halvány, mint az elõzõ. Egy nap múlva csináltam még egyet egy harmadik fajtával és az is halvány pozitív lett. Ekkor kezdtem elhinni, hogy babánk lesz. Nekem ez a clearblu nem jött be.
Igen, elõfordulhat. Várj még egy-két napot, utána tesztelj, addigra emelkedni fog a HCG-szinted is, ha terhes vagy. De ha nem bízol ebben a tesztben, próbálj ki másikat!
szerintem nem vagy terhes
A clearblue gyenge teszt, keress egy 10-est és azzal tesztelj holnap reggel elsõ vizeletbõl.
A kérdező hozzászólása: ja köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 12:30.hányadik napon lett pozi a teszted?
A kérdező hozzászólása: igen szeretnék.ugy vagyunk vele ha akar jön.de mivel változó a ciklusom nem tudom hogy mi van...tesómnak csak 6hetesen mutatta a teszt a +.nem tudom hogy akkor most meddig várjak mert mensi sehol...
én tegnap teszteltem pozit, tüneteim, puffadás, derék, illetve hátfájás.
Elsõ vagyok Elõszöris tisztázzuk:akarsz babát vagy sem? A terhességnek egyáltalán nem ilyen tünetei vannak!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! nem vagyok rágörcsölve az ügyre!!csak furi hogy mindig fáj a derekam meg fel vagyok fúvódva.akkor szerintetek mi lehet a dologban?
Nem valószínû... :(
én vagyok a + :) nekem 26-29 napos ciklusaim vannak, vagyis voltak, a 39.napon teszteltem.Drukkolok neked:)

Ma (reggel) kellett volna megjönnie e mensimnek, de szerencsére semmi. Tegnap teszteltem egyet Clearblue-val és határozottan két csíkos, pozitív lett. Ma reggel is teszteltem egyet Lilly-vel, de az negatív. Melyik teszt tévedett?

Jól gondolom, hogy ez attól lehet, hogy a Lilly nem olyan érzékeny mint a Clearblue???? Szerintetek lehetek terhes???

Legjobb válasz: Igen jól gondolod.Várj néhány napot,és majd akkor tesztelj megint.

Igen jól gondolod.Várj néhány napot, és majd akkor tesztelj megint.
Vasárnap nagyon nem kéne, hogy megjöjjön! Remélem nem is jön! Annyira nem várom...... Szoríts, hogy nekem is 2 csíkos legyen a teszt hétfõ-kedd körül! :)
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked nagyon, hogy Te is babás légy!!!!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia! Jók a tünetek, nekem is totál így kezdõdött! Mikorra nem várod a mensid?? Bocs, az elõbb lemaradt: Nagyon fura, nagyon boldog, és kicsit félelmetes, szóval vegyes érzés volt, amikor megláttam a két csíkocskát. :) Vagy fél percenként újra megnéztem, hogy biztos jól láttam-e!? :) )
Õszintén gratulálok! Remélem hamarosan én is elmondhatom ugyanezeket! (utolsó válaszoló vagyok) Én is gyakran járok pisilni, és már érzem a melleimet is. Remélem én is babás vagyok! Boldog babavárást neked! :) Gratulálok még 1x!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Voltak elõjelek! A mensi elõtt kb 3 nappal kezdõdött, hogy sokat jártam pisilni, meg elkezdtek fájni a melleim is. Ma már nagyon fájnak, majd leszakadnak! :)
Szerintem TUTI BABA!!!! Gratula! Milyen érzés volt meglátni a KÉT CSÍKOT? Volt elõtte valami "elõjel" ?
Drukk. :) De tuti azért volt, mert a másik teszt nem elég érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy a követekzõ tesztem is pozitív lesz! Majd péntek reggel csinálok egy újat! :) Szorítsatok! :)
Szia! Szerintem bízhatsz benne:) Nekem a nem várt mensi napján kimutatta a (nem jut eszembe most a neve)25-ös érzékenységû teszt! Aztán 2 napjára csináltam egy 20-as érzékenységût, az már sötétebb lett:) De a Qupido, Acon 10-es érzékenységûek, azok már tuti kimutatják! Sok sikert! 5 hetes kismama
Szia! Én is úgy tudom van érzékenység a tesztek között. Próbáld meg késõbb, mert minden nõnél eltérõ lehet a hcg szint is. Nekem a gyógyszertárban kapható egyik legolcsóbb teszt kimutatta egy nap késésssel a + eredményt, bár vékonyabb volt a controll vonalam. 10 hetes kismami
Várj még pár napot aztán ismételd meg! A Clearblu az nagyon érzékeny! De szerintem el kezdhetsz reménykedni! Sok boldogságot! Remélem én is hamarosan tesztelhetek már egy pozitívat! :)
A kérdező hozzászólása: Ha elég érzékeny tesztet veszel, akár már szombaton is tesztelhetsz! :) Én mensi elõtt egy nappal már pozitívat teszteltem! Már nem kell sokat várnod, habár ilyenkor tudom, hogy vánszorognak a napok!! Nagyon szorítok Neked hogy két csíkos legyél!!!!!! :) )

Mai nap vettem 3 féle tesztet, mivel késik a mensesem! Az egyik teszt egy kicsit halvány de jól kivehető + t mutat ( Clearblue) a másik egyértelmű negatívat ( Romed) a harmadik pedig bemondta az unalmast ( Clearblue digitális)! Most ilyenkor mi van?

http://kepfeltoltes.hu/120418/DSC_0149_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Ez az a fajta clearblue csík, ami miatt nem jó a cb-t választani. Vegyél egy sima gravi hcg-t, vagy gyógyszertárit, mert ez így most bármi lehet.

Ez az a fajta clearblue csík, ami miatt nem jó a cb-t választani. Vegyél egy sima gravi hcg-t, vagy gyógyszertárit, mert ez így most bármi lehet.
A lényeget elfelejtettem, hogy vagy?:-)
Èn vagyok a nutellàs baràtnéd. Még annyit fûznèk a csodâlatos tesztekhez, anno a medilab csapott be csúnyân. Egy het késés 5! Gyönyörû egyforma pozi teszt. Megjött, rà màsnap vérvétel és egy deka hcg- t nem talàltak. Tehàt igen is van fals pozitív! A nõdokim azt mondta ezeknek a teszteknek annyi is elèg, hogy kicsit erösebben süt a nap(dobozban) és màr annyi neki!
Engem nem bántottál meg! 1 teszt sem tökéletes és 100%-os. Nem mutat mindenkinél valós eredményt, mindenki csalódott valamelyikben... a biztos az a vérvétel.
A kérdező hozzászólása: Elnézést ha most durván fogalmazok, de nem hat meg, hogy más pozitív véleménnyel van a tesztrõl! Én saját tapasztalatból írtam, hogy csaló a teszt! Hozzá tenném nem 1x hanem 3x mutatott nekem ál pozitívat! Így én nem fogom venni nem bízom meg benne még akkor sem ha valaki az életére esküdne meg , hogy megbízható! 1.5 év után 3x is örülni majd csalódni....kicsit sok! Remélem ezt megérted Te is kedves utolsó és tudom, hogy a linkel jót akartál és ezt köszönöm is!
Na az jò hír! :-) boszi vagyok, lehet :-) ne nyúlkàlj, nem szabad! Ha van babò ugyis ott lesz-van!! Ha meg terhes vagy akkor lesz 9 hònapod, hogy èlvezd a tehessèget!
A kérdező hozzászólása: szia :) ! 12.ére nem várom a mensest! Most úgy érzem sikerült és vannak apró elõjelei! Soha nem szokott a hasamm görcsölni még menses elõtt sem ( mindig csak onnan tudtam, hogy mensi lesz, hogy a megérzéseimre támaszkodtam ), most már 3 napja görcsöl a hasam az elsõ napon olyannyira, hogy azt hittem szét szakadok! Bár ez nem is görcs volt inkább úgy írnám le, hogy a méhem szét akart szakadni két felé! Vacsora közben elkapott a hányinger! És tudom az ön vizsgálat nem elõnyös, de én kíváncsi voltam utána olvastam terhesség esetén milyennek kell lenni a méhszájnak! Az enyém nagyon magasan van teljesen zárt és kicsit kemény pont amilyennek terhességnél lennie kell! Ennek ellenére nem élem bele magam, nem szeretnék csalódni, de valami belsõ hang azt súgja sikerült! 12.én tesztelek legkorábban elõtte nem akarok!
Ên ma ettem 2 nuttellàsat :-) . Hànyadik napon vagy?
Az is jò lesz, köszi :-)
A kérdező hozzászólása: Kakaóssal tudok csak szolgálni :)
Az jo. Egy jo nutellàs palacsintàért most bàrmit megadnèk! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem rossz ötlet :) Szeretek sütni fõzni hál istennek :) ) Talán eltereli addig a gondolataim!
Tudom javasolni, hogy kezdj el gyàrtani fincsi sütiket! Az tutira leköt és a végeredmény is tuti fincsi:-)
A kérdező hozzászólása: Rendben amint eljön az idõ meg írom :)
:-) addig is nyugi. Szép idõ van, foglald le magad! Majd írd meg, hogy mi lett! Remélem dupla csìkok lesznek. :-)
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem lerágni :) ! CB-t azt messzirõl kerülöm mint a pestist! gabrielt fogok venni abban megbízom :)
Csak nyugi! én szorítok! De ne cb -vel tesztelj kérlek! A körmeidet azert ne ràgd le! :-)
Ez már az új fajta cb teszt. Totál fals. Nekem is pozit mutatott 2 sze is egymást követõ hònapban. Minden más olcsò teszt negatív volt. Részemrõl soha többé nem veszek ilyet.jò nagy pènzkidobàs!
A kérdező hozzászólása: Hát elég sûrû hangulat ingadozásaim vannak a hasam szurkál néha néha meg olyan rugdos a baba érzés van! Nehezen telnek a napok nagyon, de lassan csak eljön 12.e!
Na az jo! Nekem szombaton megjött. 2 nappal hamarabb, szerintem a frontok bejàtszanak. Meg elkaptam valami hasmenõs nyavajât. Az az 5 nap elrepûl:-) En màr jobban izgulok, mint Te :-)
Ok!
A kérdező hozzászólása: Ha nem haragszol meg nem szeretnék errõl beszélni!
Mi történt? ?
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnapi napon párom elhagyott engem, így a baba téma is feledésbe merül! Mindenkinek sok sikert kívánok a gyermek áldáshoz! Sziasztok
Sajnàlom! Tényleg ne görcsölj! Szedjél vitaminokat, setaljatok stb.. Lazulj, menj el egy jò masszásra. Jönni fog a babò! Nekem még egy sincs :( de már vàgyom rá. 30 mùltam... Mar nem gorcsolok... :-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel sajnos erõs görcsök kíséretében megjött :( ! Egyenlõre nem fogom erõltetni, ha jönni akar jönni fog a baba, lehet túl görcsösen akarom már a babát!
Szia! Miujsag?
Nagyon szorítok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsi, hogy hétvégén nem írtam, de kisfiammal állat kertben voltunk ( le voltam kötve :) ) Nem jött meg és egyenlõre semmi jele an mensesnek, de a test is negatív lett amit csináltam! Gabrielt vettem ez eléggé megbízható teszt! 16.áig várok mivel eléggé összevissza ciklusaim vannak nem kizárt, hogy kivételesen 28.napos lesz a ciklusom bár bízom benne , hogy nem!
MIZUUUU? rEMÈLEM JO HIREK ;)
Ès ma, hogy érzed magad? Holnap nemkéne megjönnie neked. Holnap tesztelsz? Juuuuj, de izgulok. :-)
A kérdező hozzászólása: Ez lily teszt volt! Az utolsó elõttienk: A feltett kérdéd óta egyszer volt mensesem , most május 12.ére nem várom és remélem nem is lesz!
Itt a nuttellas palacsinta. Hàt ez meg halovany. De nagyon izgulok ertetek. 2 nap mulva ujAT! milyen tesztet vettel?
ez pozitív. de ha április 18.-án teszteltél pozit akkor ennek már erõsebbnek kellene lennie nem? vagy akkor jött meg utána és most nem jön majd meg?nem értem. vagy áprilisban a menszesz után teszteltél és azóta nem csak most??
A kérdező hozzászólása: Nem bírtam az energiámmal és csináltam egy tesztet! Nagyon nagyon halvány 2. csík van rajta! csináltam képet nem tudom azon mennyire látni! Ettõl még nem élem bele magam, mert csak 12.ére nem várom! http://kepfeltoltes.hu/120509/DSC_0153_www.kepfeltoltes.hu_...
Ez természetes :-)
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem lassan már másra nem bírok gondolni csak erre :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnálom, hogy Te is befürödtél vele! Minden esetre már tudjuk milyen tesztet nem szabad venni! 28.án lesz ovum ha minden igaz, remélem most már sikerülni fog!
Szia, nem tudom jársz-e még erre. Ma csináltam én is egy cb tesztet, és olyan lett mint neked. Én már írtam hogy így jártam vele, de ennek ellenére mégis az vettem. De negatív lett... Ez gyakori hibája a tesztnek.. K
nekem a rossamnnos a nemvárt napján mindháromszor megmutatta a babát! :) a saját gyártmányúról beszélek, a legolcsóbbról :) sztema cb is szépen látszódik, pozi és én neked is babára tippelek! majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat tippeket és segítséget, várok 1-2 napot és megismételem a tesztet!
Igen, szerintem is tesztelj ujra, mert csak atlagoltal a nemvart idpontjaval, tehat lehet 1-2 nappal kesobb kellene megjonnie es az sokat szamit a tesztelesnel :) Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Nincs nálunk DM csak rossmann ott nem tudom lehet e kapni! A gyógyszertárban viszont csak ez a 2 fajta van most romed és clearblue!
Én azt mondom ez a clearblue halványan de pozitív. Csinálj reggeli pisibõl egy sima tesztet.pl dm-ben lehet olcsót kapni. Drukkolok neked!!
Na valaki megelozott :D
A kérdező hozzászólása: Az a baj , hogy pontosan nem tudom mikor kéne megjönnie mert mostanában hol 30 hol 28 hol 23 legutóbb pedig 20 napra jött meg! Az az március 21.én ha a 28 naposat is számolom ami az átlag akkor ma kellene vagy kellett volna megjönnie!
Attettem oket negativba, a Romed teszten nincsen 2 csik, viszont a clearblue-n igen, lehet a clearblue erzekenyebb teszt es azert mutatta ki? Mennyi ideje kesik a menszid? http://kepfeltoltes.hu/view/120418/1128407413DSC_0149_www.ke..
A kérdező hozzászólása: Igen a negatívon látszik a + a clearbluen de a romeden még így se semmi! A digitális tesztben bíztam, de az úgy döntött, hogy cserben hagy ma engem!
Én arra tippelek, hogy az egyik érzékenyebb teszt, mint a másik. Mikor kellene/kellett volna megjönnie? Ha két nap múlva reggeli elsõ pisibõl csinálsz egyet, biztosabbat mutat. Én is vettem állandóan ezeket a drága gyógyszertári teszteket, majd a vaterán vettem 100ft/db áron és az is tökéletes eredményt mutatott minden esetben, akár volt baba, akár nem. 25hkm
holnap teszelj újat az a biztos. nekem amúgy ez a Cb jól mutatta anno amikor a lányom meglepett minket. mikor kellett volna amúgy megjönnie?
A clearblue a legdrágább, ezért esküszik rá a gyógyszerész, mindenféle vásárlói (szubjektív) és klinikai (objektív) tapasztalat alapján a leggyengébb minõségû indikátorcsíkkal bír.
utolsó vagyok. Áttettem neked negatívba, nézzél rá ott is szépen látszódik a 2 csík, fõleg a clearblue-n: http://kepfeltoltes.hu/view/120418/DSC_0149_www.kepfeltoltes..
Hát ezen a Romeden semmi nincs szerintem. :O
A kérdező hozzászólása: Szia! Én a romeden semmit nem látok :S! Viszont nagyon boldog lennék és a párom is ha jönne a baba!
szia. Én mindkettõ teszten 2 csíkot látok:) szerintem babás vagy!!
Nálam is így volt, csak a medi-preg mutatott halvány pozit, gabriel meg az összes többi (nem tudom már a nevüket) mind negatív lett. Aztán a gyógyszertárban rám is rámsóztak egy digitális cb-t, az pozit mutatott. Két nap múlva még mindig nega lett az összes teszt szinte, de a cb digitális végig pozit mutatott. Cb-nak volt igaza:) Szerintem ott a baba! Üdv 19 hetes km
a CB-n látom a 2.csíkot, a másikon semmi. szerintem terhes vagy, a CB pontosabb, érzékenyebb. gratula. majd írj ha tesztelsz még. 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Közben eszembe jutott az, hogy kb 1 hete lett egy fog íny gyulladásom amire Klimicint és Fortedolt szedtem, nem lehet esetleg , hogy ezek befolyásolják az eredményt? Nagyon bosszant, hogy a digitális teszt nem mûködött, mert abban bíztam a legjobban!
Sajnálom, de itt a következõ hónap, ami egyben új lehetõség is! 25hkm
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött a nem várt...rendesen! Szóval a baba projeckt elnapolva a nemvárt végéig! Aztán gõz erõvel újra neki ugrunk :) )
Szerintem jó esélyed van, csinálj tesztet, drukkolok neked.
Szerintem negatívak...
A kérdező hozzászólása: Jó akkor holnap után írok :) Sajnos reggel 6 ra megyek dolgozni és nincs itthon tesztem, így munka után elsõ utam a Rossmanba fog vezetni pénteken pedig meg csináloma tesztet!
Írjál holnap!Én tesztelnék egyet sima rossmanos teszttel reggeli vizeletbõl!Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Nincs rendes vérzés! Már 2 napja elkezdõdött a barnázgatás, akkor mondtam magamban remek megfog jönni fel is készültem rá , de semmi épp ezért vettem ma a kérdésemben említett teszteket amibõl ugye mutatott pozitívat! Remélem igazad van és tényleg jönne a baba! Én lennék a világ legboldogabb embere az biztos :)
14es válaszoló vagyok. Szerintem ez a cb akkor is pozitív.Nekem is hasonló volt. A barnázgatás(ha nincs normális menzid) viszont jelezhet babát!
A kérdező hozzászólása: Az hiszem megfogok bolondulni! Imént voltam wc-n a pár órával ezelõtti gyenge vérzésem nincs sehol! Ez más 3 napja megy így! Barnázok vagy vérzek kicsit aztán meg semmi! Úgy érzem az a pénteki teszt meglesz csinálva!
Sajnálom, hogy megjött. De talán ha legközelebb kivárod a 30. napot és aztán tesztelsz, a legolcsóbb, 10es érzékenységû is ki fogja mutatni, nem kell több ezret tesztekre pocsékolni. Most megcsináltál 3at, mindez 4000ftba került. Ha neten kapható olcsót választasz és azzal csinálsz egy nap 3at, akkoris 300ft, nem 4000. A legjobbakat a következõ hónapra!!!
Sajnálom. K
Sajnálom! De amúgy ezeken a teszteken látszottak, hogy negatívak.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezekben a pillanatokban megjött aminek nem kellet volna bár elég gyengén! Minden esetre most már tudom, hogy a ClearBlue teszt megbízhatatlan! Csalódott vagyok :( de nem adjuk fel párommal!
Értem! Kívánom, hogy sikerüljön. Annyit még had írjak, hogy ha a negatívot nézed, akkor a függõlegesnek olyan színe van mint a kontrollcsíknak, nem pedig olyan mint a visszintes csíknak. A legjobbakat))) K
A kérdező hozzászólása: A képen sajnos nem látszik jól de a cb-n vastag halvány csík van csak az egyik szélének a kontúrja erõsebb mint a többi része ezért látszik úgy mintha csak a z a vékonyka csík lenne ott! Most várok 21. éig akkor kerek 30 nap fog eltelni a menses után és akkor csinálok másik tesztet!
Szia Engedd meg , hogy a saját tapasztalatomat irja le a cb-val kapcsolatban. Az elsõ babámat 4nappal a nemvárt elõtt kimutatta. Jól láthatóan. Most megint babát szeretnénk, decemberben vettem megint cb-t, és olyan lett mint a tiéd. Az sajna negatív, nekem du-ánra meg is jött. Keress rá a neten, hogy ez a clearblue sajátossága, sokszor mutatja ezt a vékony vonalat, helytelenül. Akkor pozitív ez a fajta cb ha halványan akár , de vastag vonallal jelzi a +. De kívánom, neked hogy babád legyen, de ezek a tesztek negatívak. (még a negatívba rakott képen is más színe van a függõleges vékony csíknak) K
A kérdező hozzászólása: Ezeket is mindet gyógyszertárban vettem! A gyógyszerész megesküdött rá, hogy ezek a legmegbízhatóbbak! Akkor úgy nézki kidobtam 4 ezer forintot az ablakon a semmire!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!